2012 Ekim Anneleri

benelse; bende p.tesi gideceğim rapor için dr.muayene ediyor mu bi evvelki kontrolümde dedi randevu alma direk gir odaya ama muayene ücreti ödememiş olcam e nasıl kontrol edicek çalışabilir raporu için :44: yüzüme bakıp vermiycek heralde değil mi

ah ben hiç öyle kurulamadım, sabahlıklarımı giyip de salınamadım canım yaaa, ruhumda yok galiba böyle şeyler Genel anesteziyle sezaryen olmuştum aynı günün akşamı hastane koridorlarında fıldır fıldır geziyordum. 2 kere sezaryen oldum ikisinde de ne bir ağrı ne bir acı. Sadece yataktan ilk defa kalkacağımda çok acımıştı canım, onda da hemşireler kolumdan tutup çekti diye. Daha ilk günlerden itibaren bebeğimin bakımıyla da kendim ilgilendim. Yakınlarımızı evde bebek tebriğine kabul ettiğimizde bebek 2 aylık falan olmuştu zaten, yatağa kurulmak için artık çok geçti. Yine de oturma odasında/ salonda ağırlamak daha bir uygun olur gibi geldi şimdi sen bahsedince. Yayarsın bir beyaz çarşaf, çekyata da takarsın lastikli fırfır, tamamdır işte. Büyük yastıklarla falan süslemek mümkün. Battaniye yerine daha ince bir örtü sanırım daha uygun olur, zaten ateş basıyor. Bir de tüylü peluşlu şeyleri aklında bulunsun asla yenidoğan bebeğe yaklaştırma, hem toz topluyorlar, hem de Allah korusun ağzına burnuna fala kaçar.

muayene etmeden direk izin alıp almıcağımı sordu zaten ne iş yaptığımı sordu ,yorulma falan dedi.

sonra muayenemi yaptı. zaten yeni gitmişsen muayene durumunda bir problem olmadığı için raporunu hemen verir merak etme

kızlar benim çatı kemiklerim çok sızlıyor tek taraflıydı şimdi 2 taraftanda acıyor tamam normal ama bu kadarı normal mi ki sanki içimdeki kemikler morarmış gibi garip bi sızı 1 aydır böyle ve asla geçmiyor :S

anladım canım sağol, evet yeni sayılır. kontrolünü düşürmüşmüydü senin 15 te 1e?

anladım canım sağol, evet yeni sayılır. kontrolünü düşürmüşmüydü senin 15 te 1e?

3 hafta sonra çağırdı doktor

geçer dedim ama doğuma kadar geçmeyecek gibime geliyor. ama çok nadir kişi bundan şikayetçi herkesde olmayabiliyor galiba değil mi sen söylemiştin sanki :44:

doktora sormuştum evet normal demişti

yok canım ben yanlışmı yazdım acaba benimde yanımda annem kalacakta lohusa yatağını nereye yapacaksınız nasıl çarlşaflar kulklanacaksnz demek istemiştim zaten kmseyle uğraşacak halimiz olmaz hele ben kanamalı olursa hiç halim olmaz

slm kizlart bugun cok yoruldum.temizlik yaptim kziimin cicilerini yikadim:)ay ne cok sey almisim ya dahada gozum doymuyordu.artik kiyafet almiycam!!birde onlari utulemesi var ve bir yigin utude bizim var.bir dus aldim bornoz ustumde kaldim valla:)hemen yikamayi dusunmuyordum ama erken dogum falan gozumu korkuttu Allah korusun anneannesini bekler ins bebisim.bugun annem pasaporta basvurmus 2haftaya gelir demisler ins.burda ingilterden bir arkadas vardi galiba bana yazarsa sevinirim sana vizeyle ilgili bisey sormam gerek canim"!!

canım ilkinde bende senin gibiydim misafirler 20 gün sonra geldi bizede ama bunda yeni evimize taşındık sağolsun komşularda pek meraklı sanırım beklemezler okadar evet bende az önce annemle konuştum beyaz ara dantellerini sereriz dedi renkli battaniye bakıyordum tek kişilik sonra kızımın odasınada koyarım diye çift kişilik alayımda diyorum kenarda dursun sonra yatak odama kullanırım kızımada sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…