bunlara üye olunca ne zaman gelıo canım paketler :)
kızlar allah nasip ederse hastaneden geldikten sonra gelen misafirleri hangi odada ve hangi çarşaflarla yani battaniyemi nasıl ağırlayacaksınız ??????ben diyorum kızımdada öyle yapmıştık oturma odasındaki koltuğu açıp 2 takım çarşaf takımım var dantelli 1 çarşaf 2 yastıktan oluşuyor pembe ve lila rengi ya üstüne ne örtücem:26:ayak ucunada tek kişilik yeni tüylü bir battaniyemi koysak acaba pembeli lilalı renk alıpta?annemler sağolsun kaynanam yatak odasında ağırlayalım diyo annem içerde yatak odamda çok uzak ters yani yeni yatak örtüsü aldım sericemde uzak kalıyo mecbur oturma odasına yatak yapmam lazım sizler ne yapacaksınız?????????
benelse; bende p.tesi gideceğim rapor için dr.muayene ediyor mu bi evvelki kontrolümde dedi randevu alma direk gir odaya ama muayene ücreti ödememiş olcam e nasıl kontrol edicek çalışabilir raporu için :44: yüzüme bakıp vermiycek heralde değil mi
kızlar benim çatı kemiklerim çok sızlıyor tek taraflıydı şimdi 2 taraftanda acıyor tamam normal ama bu kadarı normal mi kisanki içimdeki kemikler morarmış gibi garip bi sızı 1 aydır böyle ve asla geçmiyor :S
kızlar benim çatı kemiklerim çok sızlıyor tek taraflıydı şimdi 2 taraftanda acıyor tamam normal ama bu kadarı normal mi kisanki içimdeki kemikler morarmış gibi garip bi sızı 1 aydır böyle ve asla geçmiyor :S
muayene etmeden direk izin alıp almıcağımı sordu zaten ne iş yaptığımı sordu ,yorulma falan dedi.
sonra muayenemi yaptı. zaten yeni gitmişsen muayene durumunda bir problem olmadığı için raporunu hemen verir merak etme
ayni sorun bende de var
ayni sorun bende de var
ayy bişey sorcam ama gülmeyin
çatı kemikleri neresi yahu
mm aşağı tarafın ın içi
aynen canım benimde öyle
yürürken veya bişeyler giyip çıkartırken yüklendiğim tek bacağımın tarafında ağrı şiddeti artıyor. sende sordun mu dr.a
anladım canım sağol, evet yeni sayılır. kontrolünü düşürmüşmüydü senin 15 te 1e?
geçer dedim ama doğuma kadar geçmeyecek gibime geliyor. ama çok nadir kişi bundan şikayetçi herkesde olmayabiliyor galiba değil mi sen söylemiştin sanki :44:
Acikcasi sirf bu yuzden salonma acilan koltuklardan almadim. Misafir odam va orada 2 kisi yatabilir. Zaten acil bir durum olsa insan nerede olsa yatar. Onun disinda kimse icin ekstra birsey alamam sahsen. Zaten misafire kullandigim seyler belli. Yine onlari kullanirim. Tertemiz hepsi. Yatak odam derken kendi yatak odana misafir yatirmayi mi dusunuyorsun onu anlamadim. Ben kimseyi yatak odama da sokmak yani gece uyumasi icin. Kim olursa olsun gelen. Yer kalmazsa yer yatagi yaparim mecbur kalacaksa eger ama odami vermek bana ters.
ah ben hiç öyle kurulamadım, sabahlıklarımı giyip de salınamadım canım yaaa, ruhumda yok galiba böyle şeylerGenel anesteziyle sezaryen olmuştum aynı günün akşamı hastane koridorlarında fıldır fıldır geziyordum. 2 kere sezaryen oldum ikisinde de ne bir ağrı ne bir acı. Sadece yataktan ilk defa kalkacağımda çok acımıştı canım, onda da hemşireler kolumdan tutup çekti diye. Daha ilk günlerden itibaren bebeğimin bakımıyla da kendim ilgilendim. Yakınlarımızı evde bebek tebriğine kabul ettiğimizde bebek 2 aylık falan olmuştu zaten, yatağa kurulmak için artık çok geçti. Yine de oturma odasında/ salonda ağırlamak daha bir uygun olur gibi geldi şimdi sen bahsedince. Yayarsın bir beyaz çarşaf, çekyata da takarsın lastikli fırfır, tamamdır işte. Büyük yastıklarla falan süslemek mümkün. Battaniye yerine daha ince bir örtü sanırım daha uygun olur, zaten ateş basıyor. Bir de tüylü peluşlu şeyleri aklında bulunsun asla yenidoğan bebeğe yaklaştırma, hem toz topluyorlar, hem de Allah korusun ağzına burnuna fala kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?