2012 Ekim Anneleri

yok hemşo popişim ağrıyor sandalye tepesinde oturmaktan çok sıkıldımmm. kocişi bekliyorum eli kulağındadır gelir şimdi. kendinize iyi bak

ara sıra kalk yürü bi de sandalyane şöyle yumuşak puf gibi bi minder al
ahhh canımmm dikkat et kendine bol bol dinlen kocana söyle yormasın seni prensesler gibi ağırlasın evde

Simdi cameradan istanbuldaki dayimlara baglandim msn uzerinden.
Annem,babam,abim de iftar davetleri dolayisiyla dayimlardaydi onlari da gordum.Esim de is dolayisi ile istanbulda o da dayimlara gecti onu da gordum.
Kuzenlerim, bebegime cok guzel ciciler almislar onlari gosterdiler cameradan.Bir ben yoktum orda Cok duygulandim

bende biraz önce annemlerle görüştüm bütün aile orda bi ben yokum

anlıyorum seni

bebiş olsun gideriz inşallah acısını çıkarırız

bende biraz önce annemlerle görüştüm bütün aile orda bi ben yokum

anlıyorum seni

bebiş olsun gideriz inşallah acısını çıkarırız

Ay insallah canim.
Ben bebekle ucaga nasil binicem hic bilmiyorum,bebek mevludumu annemlerde yapmak istiyorum yaklasik bebisim 3 aylik oldugunda ucaga binip gideyim diyorum da nasil olacak bakalim.

ayyyyy aynısı bende de var..tekme yemişim gibi.özellikle uykumda sağa sola dönerken ve koltuktan kalkarken çok yanıyor canım..yürüyüşte açılana kadar da zorluyor ilk adımlarda falan sonra birazcık rahatlıyor ama dediğin gibi geçmiyor..doktora anlatmaya çalıştım normal dedi..

Ay insallah canim.
Ben bebekle ucaga nasil binicem hic bilmiyorum,bebek mevludumu annemlerde yapmak istiyorum yaklasik bebisim 3 aylik oldugunda ucaga binip gideyim diyorum da nasil olacak bakalim.

3 aylıkken sorun olmaz sanırım
mevlütü geç okutsan da olur hem şimdi düşünme bunları her şeyin bi kolayı bulunur günü geldiğinde

merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ama aylardır sadece takip ettim yorum yazmadım sıkıntılı günlerim geçti hala geçiyor.zira eşimin 2.eşiyim 12-15 yaşlarında 2 kızı var yıllarca onlara baktık anneleri istemedi, bir tokat atmadan 1 küfür etmeden,daha küçükler diye daha önce kürtaj bile olduma ama boşmuş zira kızımı kabul edemediler bana küfürler yazıp tavırlar alıyorlar babaannedeler aynı evde değiliz şu anda ama dert büyük....nankörlük böyle bişiymiş demek....kızımın tadını çıkartayım boşvereyim diyorum ama insan üzülüyor verdiğimin karşılığı bu olmamalıydı diye.Odasını bile yapamadım bebişimin zira odalardan birini bozmak lazım öyle beklemedeyim.....Offf offf insanlık yapmıcaksın bu dünyada galiba....

hoşgeldin canım aramıza..hayırlı olsun..üzüldüm sıkıntılarına,gerçekten çok can sıkıcı şeyler olmuş,şu hayatta pek kimseye yaranamazsın,inşallah eşinle aran iyidir..hayret birşey iki tane kızı nasıl anne istemez yahu..kınamamak gerek,ne diyim..onların da ergenliğine ver..rahatımız bozulacak gibi şeyler düşünüyorlardır,kafalarında kuruyorlardır.biraz büyüyünce akılları başlarına gelecektir..hele bebeğin doğunca bence çok sevinecekler,o da onların kardeşi olacak...

Hosgeldin canim....bende ergenliklerine veriyorum,emin ol kizin dogdugunda kardeslerine dayanamazlar,babalarini paylasacak olma hissiyle yaklasiyorlardir,umarim esin bu konuda anlayislidir ve taraf tutmuyordur...anneleri hayatta mi bu arada kizlarin,aklima takildi???

iyi demişsin bende yazcam
bana ne milupa nede prima yollamadı bi daffny yolladı o kadar o da çok iyiymiş bakalım doğru mu

Ben daffny kullanıyorum canım. Ben bak üye olmadım ona.. Promosyon olarak ne gönderdiler sana? Bende hemen üye olacağım?

Anladım şimdi yaaa.... PArdon ozaman Ben salondaki koltuğa çarşaf sererim. Altına da hasta altı bezlerinden koyarım. Hani ne olur ne olmaz diye... Üstüme de battaniyemi alırım. Bu daysincolors ın örgü battaniyesi var. onu... Olur biter. Süslemeye gerek yok.

benim göğüs uçlarım çok acıyo yaa.sizin de acıyo mu? parmaklarım da uyuşmaya başladı.telefonla konuşurken 2 dk.dan sonra tutamıyorum elimde.hemen uyuşuyo parmaklarımoğlumda da oluyodu B vitamini vermişti dr.bakalım bu sefer ne dicek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…