2012 Ekim Anneleri

Goguslerim icin cok korktugum icin her gun vicik vicik kremliyorum,gerilmemesi ve catlamamasi icin.Sadece elimle baski yaparsam aciyor.
Ben hic et yiyemedigim icin baya vitamin eksiklerim,kansizliklarim cikti o yuzden simdi et,sut,balik,yogurt agirlikli besleniyorum,ellerimin uyusmasi azaldi diyebilirim

canım çok zor bi durum içindesin ama sende bugünleri bi daha yaşayacakmısın yaşayamayacakmısın bilmiyoruz sonuçta dimi o yüzden boşver onlar eminim baba da sende artık bebekle ilgileneceksiniz sevginiz bölünecek hatta kendi evladın gelince onlarla ilgilenmiceksin diye düşünüyorlardır baktığında kocamanlar ama sen canını sıkma bebişinide üzme eşinle iyi olun hepsi hallolur allahın izniyle

evet bir daha yaşamayacağım çok yüksek olasılıkla bu yaştan sonra...bende hamileliğimden bahsedeyim..:)
çatı zonklamalarım var, bacaklarım hep yorgun,ve sıcaklar x 1000 etki ediyor ama o miniş bir tekme atıyor unutuyorum her şeyi...ne olursa olsun o benim biricik kızım onu şimdiden üzmem, ne fedakarlıklar yapmışım, onun içinde her şeye eyvallah:)hepiniz sağolun arkadaşlar...iyi geceler

ben isvecteyim canim benim annemde vize icin basvurcak eylulde, sen sor canim aklindakileri ben sana yardimci olmaya calisirim her konuda.

sadece uçları acıyo benim.duştayken su bile acıtıyo.oğlumda göğüs ucu yaralarından çok çektiğim için korkuyorum şimdiden böyle olursa emzirirken nolur lansinoh kullancam son ay ama şimdiden mi başlasam acaba?

offf canim ya,insallah bu sefer cekmezsin gogus yaralarini.Bence hemen simdiden basla kreme sen.

Ya bu daffny den nasıl numune alacağımı anlamadım bir türlü.. Ayrıca milupa'ya mesaj attım ama bakalım ne olacak.. Bana gelen bir cevap yok. Ayrıca mesaj var mı yok mu onu görebileceğim bir bölüm de yok Anlamadım

merhaba kızlar bugün kalan alışverişimin çogunu yaptım canım cıktı gez gez ama büyük oranda hallettim işlerimi... dün hersey aksi gidiyordu bugün cok şükür tıkır tıkır işledi... dün internetim yoktu giremedim, gecmişi de okuyamadım umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir..

4.5 kilomu maşallah canım senın kayınvalidende de ne çatı varmış

banada bugun hedıye paketı geldı parentzworlddan aynılarından ,çok ayıp ya bari adını numune paketı dıye degıstırsınler dürüst olsunlar ..

:) canı o en zayıff bebeğii :) kendi şeker hastası olduğu için sanırım , gerçi o dönem bundan haberi yokmuş .. 1. çocuğu 6buçuk kilo eşimde 5 küsür doğmuş işte görümcemde takside 4buçuk doğmuş , anlatırken o zayıf doğdu diye bahseder bideee:) ... hepside normal doğumm ... tabi çok fazla dikişi olmuş , ozamanlar niye sezeryan yapmadılar diye kızar durur doktoruna...

maşallah oğluşuna zamanında sağlıkla gelsin inş canımm..

canım ben de kalkanı emziği biberonları hepsini avent aldım..ayrıca bir tane daha emziğimiz var o da nuk..
deterjan ve yumuşatıcılarımızı da aynı düşünmüşüz ben aldım yumuşatıcının kokusu çok güzel..
ben zaten yumuşatıcıyı damla damla kullanmayı düşünüyorum fazlası zararlıymış..ben yumuşatıcı konusunda biraz takıntılıyım o olmadan çamaşır yıkamıyorum nerdeyse..az az kullanarak zararsız hale getiricem..

hasta bezini marketlere baktım ama ben yatağa serilen şekilde istiyorum onu da bulamadım..
olmadı netten sipariş vericem..
eksik olarak bebek şekerlerimiz kapı süsümüz ve pijama takımlarım kaldı gibi..
anakucağı konusunda çok kararsız kaldım beklemedeyim hala..
ayrıca bebişin pişiğini önlemek için bepanten de aldım merhem şeklinde çok iyi geliyormuş aklında bulunsun..

bu saat oldu uyuyamadim.bedendir bilmiyorum.ayaklarimin altindan ates cikiyor sanki.artik bir dogsalarda kendimize gelsek.kucuk hnm da oynayip duruyor.

ilk günaydın benden olsun kızlar

hava çok sıcak uyuyamadım gelip geçmişi okuyayım dedim ters basıyor resmen..
dün eksiklerimizi tamamlamak için yoruldum bacaklarımda ağrıyor biraz uyutmadı bir türlü..
son eksiklerde tamamlansa da içim rahat etse artıkk..

GUNAYDIIIIIIIINNNNN :):):) Insan 1de yatip 6da neden kalkar yaaaaa Kizlar birkac gundur kucuk kuzenim bendeydi. Bugun onu Gumuldur e birakacagim. Gitmisken denizden de faydalanirim biraz :) Ama bu saatte kalkmamam gerekiyordu. Artik hep boyle oluyor. Vucut kendini bebege mi hazirliyor acaba :)

Aslinda dedigin gibi az miktarda kullanilarak olabilir bence de. Inan yumusaticiya benim de takintim var. Sanki hemen camasirlar sertlesecek veya kokmyacakmis gibi gelir bana. Deli olurum.

Hasta bezini bende oyle istiyorum. Sonra oglumun yatagina da koyacagim cunku. Ne olur ne olmaz diyerekten...

Ben seker konusunda cok kararsizim. Kapi susu tamam da seker yaptirmayabilirim. Belki mevluttem zaten mevlutte olmasi daha mantikli geliyor bana. Fistikli lokum alirim ben. Guzel suslu bir sekilde onu ikram ederim. Seker mevlutte, lokum dogumda olur. Ben o suslerin icine lokum koydurmayi dusunmustum. Mini mini lokumlardan. Lakin onceden hazirlanmasi pek mumkun gelmedi. Muhafaza etmesi zor olur diye vazgectim. Suslu nazar boncuklu peceteler,ikram etmek icin guzel bir kutu veya tepsi ve fistikli lokum :)

Pisik icn de dalin aldim. Bepanten de alacagim ama :) Duydum onu da cunku.

Ana kucaginda neyde kararsiz kaldin canim?

Son düzenleme:
hiççç memnun olmaya çalışmıyorsunuz be kızlar....mesela parentzworld sitesinden alıntı:)

Hamilelik döneminde kendiniz ve yakında doğacak bebeğiniz için ihtiyaç duyacağınız; krem, şampuan, diş macunu, bebek bezi, ıslak havlu, hijyenik ped, deterjan, içme suyu, göğüs pedi, biberon gibi ürün numuneleri

*Paket içerikleri değişkendir.

zaten numuneler diye yazıyor ve içerik değişken diye yazıyor..

hem para mı verdik ki,bebişlere gelmiş işte,memnun oldum ben şahsen..adamlar zaten herkese büyük boy mu verecek!!akıl var mantık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…