benim göğüs uçlarım çok acıyo yaa.sizin de acıyo mu? parmaklarım da uyuşmaya başladı.telefonla konuşurken 2 dk.dan sonra tutamıyorum elimde.hemen uyuşuyo parmaklarımoğlumda da oluyodu B vitamini vermişti dr.bakalım bu sefer ne dicek?
merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ama aylardır sadece takip ettim yorum yazmadım sıkıntılı günlerim geçti hala geçiyor.zira eşimin 2.eşiyim 12-15 yaşlarında 2 kızı var yıllarca onlara baktık anneleri istemedi, bir tokat atmadan 1 küfür etmeden,daha küçükler diye daha önce kürtaj bile olduma ama boşmuş zira kızımı kabul edemediler bana küfürler yazıp tavırlar alıyorlar babaannedeler aynı evde değiliz şu anda ama dert büyük....nankörlük böyle bişiymiş demek....kızımın tadını çıkartayım boşvereyim diyorum ama insan üzülüyor verdiğimin karşılığı bu olmamalıydı diye.Odasını bile yapamadım bebişimin zira odalardan birini bozmak lazım öyle beklemedeyim.....Offf offf insanlık yapmıcaksın bu dünyada galiba....
canım çok zor bi durum içindesin ama sende bugünleri bi daha yaşayacakmısın yaşayamayacakmısın bilmiyoruz sonuçta dimi o yüzden boşver onlar eminim baba da sende artık bebekle ilgileneceksiniz sevginiz bölünecek hatta kendi evladın gelince onlarla ilgilenmiceksin diye düşünüyorlardır baktığında kocamanlar ama sen canını sıkma bebişinide üzme eşinle iyi olun hepsi hallolur allahın izniyle
slm kizlart bugun cok yoruldum.temizlik yaptim kziimin cicilerini yikadim:)ay ne cok sey almisim ya dahada gozum doymuyordu.artik kiyafet almiycam!!birde onlari utulemesi var ve bir yigin utude bizim var.bir dus aldim bornoz ustumde kaldim valla:)hemen yikamayi dusunmuyordum ama erken dogum falan gozumu korkuttu Allah korusun anneannesini bekler ins bebisim.bugun annem pasaporta basvurmus 2haftaya gelir demisler ins.burda ingilterden bir arkadas vardi galiba bana yazarsa sevinirim sana vizeyle ilgili bisey sormam gerek canim"!!
Goguslerim icin cok korktugum icin her gun vicik vicik kremliyorum,gerilmemesi ve catlamamasi icin.Sadece elimle baski yaparsam aciyor.
Ben hic et yiyemedigim icin baya vitamin eksiklerim,kansizliklarim cikti o yuzden simdi et,sut,balik,yogurt agirlikli besleniyorum,ellerimin uyusmasi azaldi diyebilirim
sadece uçları acıyo benim.duştayken su bile acıtıyo.oğlumda göğüs ucu yaralarından çok çektiğim için korkuyorum şimdiden böyle olursa emzirirken nolurlansinoh kullancam son ay ama şimdiden mi başlasam acaba?
kayınvalidem son çocuğuna sancılanınca annesine haber yollamış anne sancım başladı ,gelin diye , anneside inanmamış babasıyla dayısını yollamış gidin bakın nasıl diye , onlar gelince kayınvalidem bişi diyememiş utanmış :) onlara kahve filan yapmış bide .... sonra kayınbabam yetişmiş taksiye binmişler ki görümcem takside 4,5 kilo doğmuş ... diyorum demekki Allah kolaylığını veriyo yani okadar kilolu bebek bi anda doğuveriyo ... Allah yardımcımız olsun.. erkendende hastanemize yetiştirsin inşallah...
banada bugun hedıye paketı geldı parentzworlddan aynılarından ,çok ayıp ya bari adını numune paketı dıye degıstırsınler dürüst olsunlar ..Eki Görüntüle 485524 Eki Görüntüle 485525 Banada bunları göndermişler bende KIRMIZI PAPUÇLAR: Parentzworld Hamileyim Paketi bu sitede okumuştum o yüzden neveslenmiştim ama gele gele bunlar geldi paket içeriği değişebilir diye not vardı ama bu kadar da değişir mi cnm
4.5 kilomumaşallah canım senın kayınvalidende de ne çatı varmış
banada bugun hedıye paketı geldı parentzworlddan aynılarından ,çok ayıp ya bari adını numune paketı dıye degıstırsınler dürüst olsunlar ..
bendede milupa paketinden çıkan indirim kuponu var onu kullanan oldu mu acaba??
günaydın güzeller biz geldik
oğluşum 2144 gr olmuş teyzeleriekimin ilk haftası doğum dedi doktor ama eylül 15ten sonra bekleyin dedi
kuzum benim tombik suratım ağzını açıp kapatıyodu
nstye de girdik ilk defa. çok şükür herşeyimiz gayet iyi
7 haftada 5 kilo almışım ,doktorum hala inatla ayda 1,5kg'yu geçme diyor
raporumu da aldım aysonuna kadar çalışmaya devam
Benimde onumuzdeki hafta bitecek insallah eksiklerim. Ayni seyleri dusunmusuz hep :) hasta alti bezlerinden bende alacagim. Hem hastane hem de sonra bebegin yatagina koymak icin. Kalkanini hangisinden dusunuyorsun? Ben onu da avent alacagim. Biberon, emzik, gogus pompasi, saklama kabi hepsi avent oldu. Tek bir markayla ugrasmak daha mantikli geliyor. Bebek emzigi kabul etmez ise farkli markalar deneyecegim artik. Ayrica deterjana gelince ben de dalan roxy kullanacagim. Yumusatici da dalin dusunuyorum ama yumusatici kullanmayin diyen cok. Onu bilemedim iste.
canım ben de kalkanı emziği biberonları hepsini avent aldım..ayrıca bir tane daha emziğimiz var o da nuk..
deterjan ve yumuşatıcılarımızı da aynı düşünmüşüz ben aldım yumuşatıcının kokusu çok güzel..
ben zaten yumuşatıcıyı damla damla kullanmayı düşünüyorum fazlası zararlıymış..ben yumuşatıcı konusunda biraz takıntılıyım o olmadan çamaşır yıkamıyorum nerdeyse..az az kullanarak zararsız hale getiricem..
hasta bezini marketlere baktım ama ben yatağa serilen şekilde istiyorum onu da bulamadım..
olmadı netten sipariş vericem..
eksik olarak bebek şekerlerimiz kapı süsümüz ve pijama takımlarım kaldı gibi..
anakucağı konusunda çok kararsız kaldım beklemedeyim hala..
ayrıca bebişin pişiğini önlemek için bepanten de aldım merhem şeklinde çok iyi geliyormuş aklında bulunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?