2012 Ekim Anneleri

ohh sabahtan akşama kadsar işte yorul bide akşammisafirler şekerim allah kolaylık versin yarın tatil allahtan güzelce dinlenirsin

sağol canım

bir de ben misafirleri iftara mı çağırsam acaba diye düşündüm de sonra vazgeçtim. iyi ki vazgeçmişim yetişemezdim hayatta

bu sene iftara çağıramadım kimseyi hiç halim yok ya

Günaydınlar kızlarrrr

kayınvalideciğim aradı çarşıya gidiyomuyuz diye...

dedimki anne sen aramayınca ben bişi demedim

kayınpederim 250 tl para vermiş

annem gelmeden yapalım bari.sonrada annemle çıkarım eğer ağırlaşmazsam çok..

kayınpederim dedeliğini göstermiş iyi bari..

ama ben gene alamam pek bişi üzülürüm kıyamam

ses çıkarma kız bırak alsınlar

sağol canım

bir de ben misafirleri iftara mı çağırsam acaba diye düşündüm de sonra vazgeçtim. iyi ki vazgeçmişim yetişemezdim hayatta

bu sene iftara çağıramadım kimseyi hiç halim yok ya

aynen bende ailelerimizi bile çağıramadım yapamıcam ne yalan sölim onlarda görüyolar halimi evimin işini zor yapıyorum bu sene böyle seneye alırım hepsnide yemeğe

git eksiklerini tamamla cnm ne olcak sağolsun düşünmüş vermiş baya bi eksik tamamlar o para

benim kayınvalidemler de alışverişe çıkalım dedi..ben de olur dedim. görümcem önden bir gitmiş araştırmış,sürekli olarak bebek arabası diyor,sanırım alışveriş buolsun tabi..bir de fiyatlarını sormuş soruşturmuş,sürekli baston bebek arabası dyor,ben de diyorum ki onlar büyüyünce kullanılıyor.olmaz falan diyorum,150 tl miş falan filan.. fiyatı hangisi ucuzsa o alınacak anlaşılan:) bugün de birlikte bakalım dedi,araştırma babında...bayramdan sonra alınacakmış. bebe mağazası var. ben de bebek arabasını ilkbaharda düşünüyorum deyip diğer ihtiyaçlarını aldırmayı planlıyorum..

git eksiklerini tamamla cnm ne olcak sağolsun düşünmüş vermiş baya bi eksik tamamlar o para

eksiklerinin listesini çıkar canım ona göre alabildiğiniz kadarını alırsınız

kızlar ben eksiğim ne hiç bilmiyorum
biberonlar tamam
sabunu küveti vs ateş ölçeri telsizi,eldivenleri zıbınları dolu.çorapta dolu falan bunlar tamam
kıyafette verende çok oldu annemde almıştı çok
hastane çıkışı,pijama takımım,çantam,kundak bataniye emzik alt açma falan almam lazım

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

ben de dün biberon, emzik ve yenidoğan bezi aldım. biberon ve emzik chicckoonun, bezi de prima aldım. yenidoğan bezinden 2 tane alsak, sonrasını 2 numara alsak olur herhalde, siz ne dersiniz? çantalarımı da bugün hazırlıyorum. ablam burdayken bakarız eksik gedik ne var diye. haftaya kontrole gittiğimde doktorumuzla da konuşcam, ona göre özelde mi, devlette mi doğum yapacağıma karar vercem. malum ikisinin çantası arasında baya fark oluyor

sen liste yapmadınmı cnm o zaman hastane çıkışını kendi pijama takımını çantanı al nerdeyse 250 yapar bunlar

owwwwwwwwwwww.yok cnm yaa annemdede var bisürü şey evdede var yapmadım hiç ne var ne yok die

aklındakileri al cnm o zaman ne güzel düşünmüşler bak 250 tlye baya şey alınır eksiklerine bağlı tabi allah düşünmeyenleri düşündürsün diyelim :))))

valla ben de o yenidoğanı bilemedim.. 1 numara yenidoğan 2-5 kg arası, 2 numara mini 3-6 kg. zaten doğumda en az 3 olsa,direk 2 numaradan başlanacak neredeyse.hadi diyorum yenidoğanın özelliği mutlaka vardır. sanırım 1 paket alıp sonra 2 numaraya geçicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…