aklıma gelenler;brck Valla arkadaşım liste olmayınca akıl karışıyor işte. Sen şöyle bir bakıver. elindekilere. Annendekileri de biliyorsundur az çok zaten. Hastane çantana neler koyaaksın onları düşün önce. Onun içinden eksik varsa yaz, sonrasına da bak. Ne gerekiyorsa onu aldır. İnternette hazır listeler var. Onları incele. Belki orada yazan ve senin aklına gelmemiş veya henüz almadığın şeyler dikkatini çeker.
aklıma gelenler;
bebeğe nevresim takımı,hastane çıkışı,fermuarlı battaniye,kundak battaniye
Bana emzirme südyeni,atledi,lohusa pijaması tacı vs,çanta..
zaten para ancak yeter
aklıma gelenler;
bebeğe nevresim takımı,hastane çıkışı,fermuarlı battaniye,kundak battaniye
Bana emzirme südyeni,atledi,lohusa pijaması tacı vs,çanta..
zaten para ancak yeter
Ne ettin şekerim sen yine yorulacaksın zaten gündüz iştesin bide akşama misafirgünaydın güzellernöbetçi benim bugün akşama kadar burdayım akşam da misafir var
Günaydınlar kızlarrrr
kayınvalideciğim aradı çarşıya gidiyomuyuz diye...
dedimki anne sen aramayınca ben bişi demedim
kayınpederim 250 tl para vermiş
annem gelmeden yapalım bari.sonrada annemle çıkarım eğer ağırlaşmazsam çok..
kayınpederim dedeliğini göstermiş iyi bari..
ama ben gene alamam pek bişi üzülürüm kıyamam
günaydınn kıslar... bugun prensesimi görcem nasıl oldu büyüdümü merak ediom
aklındakileri al cnm o zaman ne güzel düşünmüşler bak 250 tlye baya şey alınır eksiklerine bağlı tabi allah düşünmeyenleri düşündürsün diyelim :))))
Aynen arkadaşım. Zaten gerekli şeyleri de bulmuşsun. Araştırma yaparsan hepsini alabilirsin bu paraya ama dikkatli olmazsan nevesime bile kaçırırsın yarısını :) Çünkü çok değişken fiyatlar söz konusu. Bebek malzemelerinde maalesef böyle. Ben mesela kundak battaniyeyi 16 tl ye aldım. Ama 30a ble gördüm aynısını haberin olsun...
kız kaynanana mı gitti o taşkadının kafası yarıldı kan içinde kaldı hehhee
aynen cnm bendde kundak battaniyeyi sanırım 20 ye görmüştüm çarşıda..
ayaklı pijamalar almıyımmı?
ayaksızmı alayım kızlar..herkes öyle söylüyor
canım bende çoğunu ayaklı aldım ama annem ve kayınvalidem tulum haricindeki alt üst takımları hep ayaksız almışlar öyle söylüyorlar...sende takımları ayaksız al istersen
ayaklılar çok güzel duruyo ama hiç giyemiyomuş öyle diyorlar.
Günaydın kızlarrrbu ne yaaw uyu uyu karpuza döndüm gece uykusu yok anca sabaha karşı uyuyorum o da resmen eziyet
Mağdurum da mağdurum
Ne ettin şekerim sen yine yorulacaksın zaten gündüz iştesin bide akşama misafirher cumartesi sen süpermen moduna geçiyorsun kuşum farkındamısın ?
Bu arada oğluşuna kocamn maşallahAllahım nazarlardan esirgesin erkeğini annesi aslında dünde yazmıştım ama site bi ara gidince arada kaynadı
ohh şekerim hadi bakalım maşallah aferin onlara :) eksiğin ne kaldıysa ufak ufak aldır işte tatlım
canım güzel haberlerini bekliyoruz
ayaklılar çok güzel duruyo ama hiç giyemiyomuş öyle diyorlar.
Ömer,Aras,Yağızz
bakalım hangisi olacak bizim
Günaydın kızlarrrbu ne yaaw uyu uyu karpuza döndüm gece uykusu yok anca sabaha karşı uyuyorum o da resmen eziyet
Mağdurum da mağdurum
Ne ettin şekerim sen yine yorulacaksın zaten gündüz iştesin bide akşama misafirher cumartesi sen süpermen moduna geçiyorsun kuşum farkındamısın ?
Bu arada oğluşuna kocamn maşallahAllahım nazarlardan esirgesin erkeğini annesi aslında dünde yazmıştım ama site bi ara gidince arada kaynadı
aynen cnm bendde kundak battaniyeyi sanırım 20 ye görmüştüm çarşıda..
ayaklı pijamalar almıyımmı?
ayaksızmı alayım kızlar..herkes öyle söylüyor
kızlar yaa biz daha isime karar veremedik çocuk aniden gelcem dese adı yok çocuğumun bir türlü uzlaşamıyoruz eşimle çok fazlada üstüne durmuyoruz aklıma gelirse diyorum ne olcak bu çocuğun ismi o bişey sölüyo ben kabul etmiyorum benm söylediğimi o kabul etmiyo konu öyle kalıyo oğlumu hep cnm bitanem paşam diye seviyorum isimsiz kaldı çocuğum
üff bizdede o kadar çokki seçenek bir yenisini daha ekledi eşimcim sağolsun geçen yarışma programı izlerken orda geçmişti çok hoşuna gitmiş emir haktan diye 2 isim onu koyalımmı diyo bende içime sinmediği için bişey diyemiyorum ben diyorum yiyiğt olsun umut olsun o diyo yılmaz olsun anlaşamıyoruz allahtan babamın ismini koyalım demiyo öyle bir takıntımız yok bide onla uğraşsaydım çıldırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?