2012 Ekim Anneleri

brck Valla arkadaşım liste olmayınca akıl karışıyor işte. Sen şöyle bir bakıver. elindekilere. Annendekileri de biliyorsundur az çok zaten. Hastane çantana neler koyaaksın onları düşün önce. Onun içinden eksik varsa yaz, sonrasına da bak. Ne gerekiyorsa onu aldır. İnternette hazır listeler var. Onları incele. Belki orada yazan ve senin aklına gelmemiş veya henüz almadığın şeyler dikkatini çeker.

Son düzenleme:
aklıma gelenler;
bebeğe nevresim takımı,hastane çıkışı,fermuarlı battaniye,kundak battaniye
Bana emzirme südyeni,atledi,lohusa pijaması tacı vs,çanta..
zaten para ancak yeter

Son düzenleme:
aklıma gelenler;
zaten para ancak yeter

evet cnm anca yeter belkide yetmez ucuz şeyler değil çünkü saydıkların zaten kendine saydıkların baya bi tutuyo

aklıma gelenler;
zaten para ancak yeter

Aynen arkadaşım. Zaten gerekli şeyleri de bulmuşsun. Araştırma yaparsan hepsini alabilirsin bu paraya ama dikkatli olmazsan nevesime bile kaçırırsın yarısını :) Çünkü çok değişken fiyatlar söz konusu. Bebek malzemelerinde maalesef böyle. Ben mesela kundak battaniyeyi 16 tl ye aldım. Ama 30a ble gördüm aynısını haberin olsun...

Günaydın kızlarrr bu ne yaaw uyu uyu karpuza döndüm gece uykusu yok anca sabaha karşı uyuyorum o da resmen eziyet
Mağdurum da mağdurum

günaydın güzeller nöbetçi benim bugün akşama kadar burdayım akşam da misafir var
Ne ettin şekerim sen yine yorulacaksın zaten gündüz iştesin bide akşama misafir her cumartesi sen süpermen moduna geçiyorsun kuşum farkındamısın ?
Bu arada oğluşuna kocamn maşallah Allahım nazarlardan esirgesin erkeğini annesi aslında dünde yazmıştım ama site bi ara gidince arada kaynadı

ohh şekerim hadi bakalım maşallah aferin onlara :) eksiğin ne kaldıysa ufak ufak aldır işte tatlım

günaydınn kıslar... bugun prensesimi görcem nasıl oldu büyüdümü merak ediom

canım güzel haberlerini bekliyoruz

aklındakileri al cnm o zaman ne güzel düşünmüşler bak 250 tlye baya şey alınır eksiklerine bağlı tabi allah düşünmeyenleri düşündürsün diyelim :))))

kız kaynanana mı gitti o taş kadının kafası yarıldı kan içinde kaldı hehhee

aynen cnm bendde kundak battaniyeyi sanırım 20 ye görmüştüm çarşıda..
ayaklı pijamalar almıyımmı?
ayaksızmı alayım kızlar..herkes öyle söylüyor

kız kaynanana mı gitti o taş kadının kafası yarıldı kan içinde kaldı hehhee

gittiği yere gitti valla cnm yazık geçen gün 3 çorap almış 2 si bizimkininmiş onu gösteriyo bana 1ide kardeşinin çocuğununmuş annesi yok diye eşya hazırlamıştı onuda içine koymuş 3lü paketi açmış yani alt tarfı 2 tllik şey

Bende salı günü prensimi göreceğim bakalım kocamn olmuşturr inşşş paşam benim bi akslik olmadan şu kontrolünüde atlatırsakk allahın izniylee

canım bende çoğunu ayaklı aldım ama annem ve kayınvalidem tulum haricindeki alt üst takımları hep ayaksız almışlar öyle söylüyorlar...sende takımları ayaksız al istersen

ayaklılar çok güzel duruyo ama hiç giyemiyomuş öyle diyorlar.

evet canım anca 0-3 olanları giyebiliyorlar diyor herkes..hele birde anne baba uzun ve iri ise bebekte genetik olarak iri oluyor çok fazla giymeden küçük kalıyor sanrım :44:

kızlar yaa biz daha isime karar veremedik çocuk aniden gelcem dese adı yok çocuğumun bir türlü uzlaşamıyoruz eşimle çok fazlada üstüne durmuyoruz aklıma gelirse diyorum ne olcak bu çocuğun ismi o bişey sölüyo ben kabul etmiyorum benm söylediğimi o kabul etmiyo konu öyle kalıyo oğlumu hep cnm bitanem paşam diye seviyorum isimsiz kaldı çocuğum

ayyy inşallah kıslar tşkr babamızın işten cıkmasını beklıoz gtmek ıcın gecmio zaman yaaa :26:

Ömer,Aras,Yağızz

bakalım hangisi olacak bizim

üff bizdede o kadar çokki seçenek bir yenisini daha ekledi eşimcim sağolsun geçen yarışma programı izlerken orda geçmişti çok hoşuna gitmiş emir haktan diye 2 isim onu koyalımmı diyo bende içime sinmediği için bişey diyemiyorum ben diyorum yiyiğt olsun umut olsun o diyo yılmaz olsun anlaşamıyoruz allahtan babamın ismini koyalım demiyo öyle bir takıntımız yok bide onla uğraşsaydım çıldırırdım

günaydın şeker karpuz

süpermenlik hal yok bende ama napıyım gelicez dediler gelme denmez ki. bir de bu arkadaşlara kaç oldu laf sokuyoruz gelmiyosunuz diye 6 ay oldu evimize gelmediler , şimdi gelmeye kalktılar gelme mi diyim yabancı değiller eve gidince üstten bir süpürür silerim tamam. çayın yanına çerez ,puding arkasından da meyve ikram da tamamdır tembel evsahibi ikramı

4 tane ayaklı pijama takım aldık biz , doğunca giyerler daha minik olcaklar zaten. sonrakileri de ayaksız alırız

yeni doğunca ayaklı olsun en azından 1-2 tane

biz daha cinsiyet öğrenmeden kız ismi bulmuştuk, erkek olcağını öğrenince dert oldu içimize heemn o gün bulduk çok acelemiz vardı

Ben 2 isim hiç istemiyorum zor olur ilerde ya..tek ten yanayım ben hep..
sadece ezan okunurken 2 isim okunacak..eşim dedesini çok severmiş onun adını okucaz ama kimse sölemicek..
oda babamın adı olduğu için sesimi çıkarmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…