maşallah canımmm
nasıldı bebişin kocaman olmuştur?
maşallah bebişine canım
hşgeldin cnm
bebiş maşallah iyi büyüyor annesi yakınsa satıda gecicek maşallah
testlerde hayırlı sonuclar cıkar inşallah
maşallah allah tamamına erdirsin inşallah
canım doktor bişi ols derdi zaten
ehh senin kuzuda uyuyordur hep fıkır fıkır oynayacak degil ya
ehh hadi 3 hafta sonra giderken çikolata ye baride kuzum uyansın oynadıgını görürsün
benim en cok sevindigim kilo almamıs olman darısı bana
çok teşekkür ediyorum güzel teyzeleriiii darısı başınıza inşallahh...maşallah
canım ben bu haftayı öksürük ve hafif griple geçirdim..
dr um ilk 3 ay ilacı önermedi dahiliye sordurdu o da önermedi ama benim öksürüğüm vardı yoğun şekilde düşüğe neden olmasın diye antibiyotik ve öksürük ilacı yazdım ama ben kullanmadım..
ballı limonlu ıhlamurla atlattım çok şükür..
her gün 3-4 kupa bardağıyla içtim..
ayrıca zencefilli bal yedimm..çok iyi geldi..
şimdi daha iyiyim çok şükür..
bir de benim ateşim 39 dereceye çıktı onu da minosetle düşürdüm 2 defa...
canım 1. sayfayı tıkla orda anlatıyor nasıl yapacağın..
et mi teknikerisincanım ben et teknikeriyim kayseride oturuyorum burda bikac adı bilindik kombinelerde calıstım onda ne yenir ne yenmez bildigimden sorun olmuyor bana
İlgilendiğin için teşekkürler edacım,haklısın en ii si en doğal yollar ...şu nezle bi bitse,kutlicam bu bitişini
et mi teknikerisin
nası bi sağlam kayaya çarpmakmış benimki de
ama dediklerim doğru değil mi allasen var mı bi yararı? doktorlar boşa mı diyorlar bunları he canım?
kız Allah seni emiiiii
dediklerin dogru tabi her sey yenmez tavuk etli bir dunya salam sosis var
her markanın her ürünü yenmez
ancak ve ancak %100 dana yada %80 dana eti olan ürünler yenmeli gerisi hikaye
hem baharat cok katıyorlar hem tavuk derisi sunu bunu bir dunya sey giriyor içine
tavsiyem canınız cok istrse belli markaların %100 dana etli olan ürünlerini alın iyice pişirin öyle yiyin canım benim
kızlar ben kacar
burda takıldı kaldım evi yükle götür odu yani
bir evi toplayım kızımı uyutayım gelirim gene
hadi öpüldünüz
selam canım, istersen tablo konusunda yardımcı olurum.güncellemeleri yaparım hatta sıraya da koyarız... hem sen de sıkışmamış olursun?Merhaba Anneler
Muhabbetler edilmis yine sabah sabah yeni gelen arkadaslarda hos gelmisler
Ben bir 10 gun kadar nete giremeyecem evde Olmayacam cunku arada cepten girerim. Tabloya bilgileri de giremem dogal olarak. Yeni gelenler bilgilerini takip cizelgesi sayfasina birakabilir. Buraya birakilanlar arada kaynayip gidiyor. Arada buradan sitem edenler oluyor goruyorum sitem edilecegine burdan ozelime yazilsa sorunlar halledilir. Kimseyi ayri tutmam mumkun degil 60 kisiyi girmisim 1-2 kisi eksik kalmis olabilir. Ben arada boyle hatirlatmalar yapiyorum. Tablo benim sorumlulugumda cunku
Herkese saglikli gunler dilerim
selam canım, istersen tablo konusunda yardımcı olurum.güncellemeleri yaparım hatta sıraya da koyarız... hem sende sıkışmamış olursun?
Tabloda cinsiyweti de ekleyelim belli olunca gireriz
Liste cok uzadi canim hem benden baska kimse yapamaz sana sifremi vermem gerekir onu da veremem ki
Tabloda cinsiyweti de ekleyelim belli olunca gireriz
çizelgeyinerden yaptınız.bende yapıyım da takip ediyim günleri.sata göre mi yazdınız tarihi
şöyle yapabiliriz, ben hazırlarım sen bana özelden mail adresini yollarsın, sana mail atarım, sen eklersin tabloyu sayfaya.zaten şu saatten sonra çok fazla kişi de eklenmez..sıralı olması açısından iyi fikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?