- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ömer,Aras,Yağızz
bakalım hangisi olacak bizim
gittiği yere gitti valla cnm yazık geçen gün 3 çorap almış 2 si bizimkininmiş onu gösteriyo bana 1ide kardeşinin çocuğununmuş annesi yok diye eşya hazırlamıştı onuda içine koymuş 3lü paketi açmış yani alt tarfı 2 tllik şey
aboooooooooo diyorum,daha da bişey demiyorum...
kızlar bu ayaklı tulumlar küçük gelmeye başladığında patik kısmı kesilse olmaz mı acaba??
ömer :13: hz. ömer gibi adaletli bir insan ,hayırlı bir evlat olsun
bende çok istemiştim ömer ismini ama eşim istemedi . kulağına ezanla ya muhammed doruk ya da ömer doruk diye okunsun istiyorum
Ben 2 isim hiç istemiyorum zor olur ilerde ya..tek ten yanayım ben hep..
sadece ezan okunurken 2 isim okunacak..eşim dedesini çok severmiş onun adını okucaz ama kimse sölemicek..
oda babamın adı olduğu için sesimi çıkarmadım
aboooooooooo diyorum,daha da bişey demiyorum...
kızlar bu ayaklı tulumlar küçük gelmeye başladığında patik kısmı kesilse olmaz mı acaba??
cnm sendemydi tam hatırlamıyorum ölen halanın ismini koydurma ısrarı aklıma geldide şimdi
eveeeeeeet
amin cnm inşallah
abim dedi banada...
ömer koyun artık eski isimler moda dedi ısındım sonradan bende...
isim konusu bizdede henüz net değil ama eşim koyacak adını bu kesinmiraç yada recep arasında kararsız hala bakalım hayırlısıyla bi gelsinde elbet karar veririz
ben en başta demiştim erkek olursa sen koy diyee söylüyo hani ben koycaktım diye salağa yatıyorum ben öyle bişey demedim nerden çıkardın çamura yatıyorum ikimizin ortak kararı olcak ben 9 ay karnımda taşıyayım istediğim ismi koyamıyayımm pışıkkkkkk al sen taşı biraz o zaman diyorum susturuyorum ona kalırsa nerde abuk subuk isim var onu koyar
istanbul dakı arkadaslar hangı hastanede dogum yapacaksınız,ücreti nedir paylaşabilir misiniz ???:26::26:
ben en başta demiştim erkek olursa sen koy diyee söylüyo hani ben koycaktım diye salağa yatıyorum ben öyle bişey demedim nerden çıkardın çamura yatıyorum ikimizin ortak kararı olcak ben 9 ay karnımda taşıyayım istediğim ismi koyamıyayımm pışıkkkkkk al sen taşı biraz o zaman diyorum susturuyorum ona kalırsa nerde abuk subuk isim var onu koyar
bizde henüz nişanlıyken bunun kararını vermiştik...kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı...Rabbim onun gönlüne göre verdi bende hiç karşı çıkmıyorum şimdi dilediğini koysun diyorum...ama ikinci kız olursa Allahım nasip ederse adını Elif koyacağım anlamı maneviyatı çok olan kıymetli bir isim
günaydın kızlarcımhava ne guzel serın bugun ,şöyle bı kahve içesim geldi.her seferınde doktoruma sormayı unuttugum için içemıyorum 8 ay oldu içmedim yaaa aslında turk kahvesı verıyorlar ama ben sormadıgım için içmiyorum,sorsam iç dicek içecem bu kadar basit ay ben hamılelıkte pinpirikli oldum ha yoksa normalde bu kadar pinpirikli değilimdir.
Bu arada kızlar sorum arada kaynamasın bır arkadasım,doktorunu bıraktı şimdi doğum için hastane arıyor dogumuda eylül de onun,buradan sizin verdiğiniz hastane isimlerine tek tek bakacak
...yardım edin
bizde henüz nişanlıyken bunun kararını vermiştik...kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı...Rabbim onun gönlüne göre verdi bende hiç karşı çıkmıyorum şimdi dilediğini koysun diyorum...ama ikinci kız olursa Allahım nasip ederse adını Elif koyacağım anlamı maneviyatı çok olan kıymetli bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?