ben en başta demiştim erkek olursa sen koy diyee söylüyo hani ben koycaktım diye salağa yatıyorum ben öyle bişey demedim nerden çıkardın çamura yatıyorum ikimizin ortak kararı olcak ben 9 ay karnımda taşıyayım istediğim ismi koyamıyayımm pışıkkkkkk al sen taşı biraz o zaman diyorum susturuyorum ona kalırsa nerde abuk subuk isim var onu koyar
ay çok güldüm yaaa delii seniii
canumsunkızında benim gibi kıymetli olur inş
ben ilk 4 ay kahvenin kokusundan bile tiksinmiştimşimdi içiyorum ama türk kahvesi ,çocuk tiryaki olcak
Türk kahvesini bende içiyorum eşimle karşılıklı akşamları balkonda süper oluyor
esr-esr de elif koycak kızının adını .adaşlarım çoğalsın :13: çok seviyorum ben adımı
çok pis çamura yatarımmm adın elifmi senin bende çok severim elif ismini anlamı çok güzel 2.yi düşünürsem kız olursa elif düşünüyorum bende tabi abimiz ben koycam demezse kardeşimin adını ben koymuştum çokta hoşuma gider hala
günaydın kızlar...
benimde eşim diyor sadece Mehmet olsun isim benim istediğim olsun diyor..bende senin gibi 9 ay karnımda taşıcam adını sen koyucan ohhh ne ala diyorum...bizim isim konusu ne olacak bilmiyorum ikinci ismi istemiyor adam bende ısrar ediyorum, eğer benim istediğim ismide koymazsan boşarım seni diye tehdit bile ettiğim oluyor...
senin de mi adın elif???
çok pis çamura yatarımmm adın elifmi senin bende çok severim elif ismini anlamı çok güzel 2.yi düşünürsem kız olursa elif düşünüyorum bende tabi abimiz ben koycam demezse kardeşimin adını ben koymuştum çokta hoşuma gider hala
canumsun
bende çok seviyorum elif ismini
arkadaşım 2.ye hamile ,ilki oğlan ikincinin daha cinsiyeti belli değil. kardeşim kız olcak ,adını KIZ koycaz diyo
tabi beni nie bu kadar çok seviyosunuz sanıyosunuzzzz
birdir,tektir eliffffff
işte biz kadınlar ben daha boşarım seni aşamasına gelmedim ama tehdit ediyorum bende 2.yi unut diyorum iki isim bende istiyodum en baştada 2 isim koyacaksan genelde biri dede ismi felan olur diğeri kendi istedğin olur bizde dede ismi koymucağımız için 2 isimden vazgeçtik ama geçen tvde bi isim duydu eşim onu düşünüyo habire o olsun deyip duruyo
geçen gün demiştin ne çok ortak noktamız var diye ,adımız bile aynıymış :13: :13:
:)))) arkadaşımın kızı var onunda adı ipek su ee bebeğin adını ne koycaksınız ipeksuya uygun mu olcak dediğimde hemen atladı evettt kardeşimin adı meyvesuyu olcak dedi çok ciddi bir şekilde çok diretmiş meyvesuyu olsun diye annesigillere zor vazgecirmişler :)))
bende severim kendi ismimi kendi adım olmasa kızıma onu koymayı düşünürdüm
ikinci çocukta sen koyarsın diyor bana...bende 1 çocuk yeter 2. doğurmucam diyorum
adım elif deme sendebütün topiğin adı elif çıkıcak
geçen gün demiştin ne çok ortak noktamız var diye ,adımız bile aynıymış :13: :13:
bende severim kendi ismimi kendi adım olmasa kızıma onu koymayı düşünürdüm
çocuklara bırakmamak lazım bu işi
hafızamı yiyim beee ne hafıza varmış bende nasılda tutturdum şimdi isim düşünürken aklıma geliverdi ee noldu o iş koyuyomusunuz halanın ismini
yok ben 2. istiyorum kardeş çok büyük bi değer bence ben 6 yaşıma kadar kardeşsizdim ağlarmışım herkesin kardeşi var benm neden yok diye sonra ben istiyorum diye kardeş yaptı annemler bana.adınıda bana koydurdular belki çocuklukta anlaşılmıyo ama büyüyünce anlaşılıyo kıymetleri benm annem tek çocuk hep dert yanar neden benmde kardeşim yok diye üzülür tek olduğu için.oyüzden ben oğlumu kardeşsiz bırakmıycam ama kız olursada acırım çocuğa baba zaten kıskanç onun yetiştirceği abininde pek farkı olmaz erkek olursada vay bana 3 tane ateşle evde napılır bilemem
daha bişey yok,konu açılınca eşim geriliyorum deyip kapatıyor.kızımızın bir ismi liva olacak.millet sorunca bazen liva diyor eşim bazen de ayça liva diyor. ama biz konuşurken 3. bir ihtimal de yok mu gibisinden laf atıyor.. ben hiç istemiyorum. eşimin kız kardeş doğduğu gün ölmüş,k.pederim ismini hazırlamış çoktan,bana kimsenin bişey dediği yok,k.peder eşime diyormuş adı şu olacak o kadar diye..bu iki kere oldu. eşim de kırmamak adına düşünüyor koymayı. ama ben cidden hiçççç istemiyorum. hem sevdiğim bir isim değil,hem en samimi arkadaşımın kızının ismi,hem de vakitsiz ölmüş bir bebeğin ismi,adı ve soyadı aynı olacak, istemiyorum.. ama şimdilik örtülü bir konu işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?