2012 Ekim Anneleri

Allahim 8 de uyandim sabah ama hayatimin en kotu anlarindan biriydi bacaklarim nasil kasiniyor yikiyorum kasiyorum gecmiyor esimi de uyandirdim agladim artik en son ustume giydim taytimi dedim gidiyorum ben sokaga:)))ciktik esim dedi eczaneye gidelim Allah razi olsun adam orda bi krem surdu hicbir sey kalmadi,ama deliricem sandim Allah kimseye vernesin

canım bizim burda bebeklere bebekken ölen yakınlarının ismi kesinlikle koyulmaz...benim eşiminde abisi ölmüş bebekken bir ismide onun ismi mi olsun dedi kayınvalidem kayınpederim kesinlikle olmaz dediler...

günaydın anneler. benim bir sorunum var. benden su ile birlikte sarı bir akıntı var ama su daha fazla. yaklaşık 1 haftadır böyle. birde sık sık bıçak saplanıyormuş gibi sancılar girip 3-4 dk içinde geçiyor. artık ellerime kadar şişlik oluştu. asla ağzıma tuz koymam günde 3,5-4 litre su içiyorum.
sizlerde de böyle sorunlar varmı? halbuki bende hiç şişlik olmuyordu.acaba çok sıcak buralar ondan mı?

oturduğum yerde hatta yattığım yerde bile başım dönüyor bazen. bir süre devam ediyor geçiyor ,nasıl bir halsizlik bu ya

cnm şişliklerin sebebi sıcaklar olabilirde suyun sebebi nedir bilemiycem bi doktora gitseydin keşke

aboooooooooo diyorum,daha da bişey demiyorum...

Kızlar bu ayaklı tulumlar küçük gelmeye başladığında patik kısmı kesilse olmaz mı acaba??

valla ne olcakki kes birde makinadan geç en kötü götür overlok çektir mantıklı valla o kadar para verdim en kötü tayt diye giydiririm kesipde

canım çok geçmiş olsun

annecim diyorki genede çok para harcamasın bi kaç bişi al yeter dio.
bu anam ne vicdanlı kadın yaa
ama ona kimse acımıyo alırken ederken

Son düzenleme:
Herkese gunaydin, hamis hatunlar nasilsiniz? ne kadar cok cene calmissiniz oku oku bitmedi aksam ruyamda oglumu gördum yataginda yatiyor yatagi cekiyorum agzi yuzu mama icinde alnina kadar bide battaniyesinide isirmis heralde mama icindeydi, bende kendi kendime konusuyorum tabi diyorum babanin yapicagi is bu kadar olur esime söyleniyordum sanirim nasil mama yedirmis diye

bendede akıntı basladı beyaz renk,hormonların etkısı demıstı doktor,bugunde garip ağrılar gırıp çıkıyor,ellerim sabahları şiş oluyor ama tansıyon normal cıkıyor ödem yapıyor kesın..su gıbı bır sey akıyorsa doktorunu ara bencede ...

oturduğum yerde hatta yattığım yerde bile başım dönüyor bazen. bir süre devam ediyor geçiyor ,nasıl bir halsizlik bu ya

canım şekerin düşmüştür...bir şeyler ye..

evet çok iyi tarif etmişsin. yatakta dönerken ki acısı 2 ay daha katlanıcaz gibi görünüyor

canım bizim burda bebeklere bebekken ölen yakınlarının ismi kesinlikle koyulmaz...benim eşiminde abisi ölmüş bebekken bir ismide onun ismi mi olsun dedi kayınvalidem kayınpederim kesinlikle olmaz dediler...
ne güzel...bizimkiler garip.benim ailemde büyüklerin ismi bile konmaz...1 tane bile aynı isim yok koca sülalede...
he yaaaaa,burda sıcakta mahvolan ben,çatlayan ben,beli ağrıyn ben,doğuracak olan ben..geçen diyorum doğumla beraber temiz 3000 gidecek.aaaaa diyorlar 1000 gider en çok..inanmazlar yani...ben de genelde ağzımı açmam sabrederim he he derim..
Kızlarrrr bugün benim doğum günüm Oğlumla beraber ilk doğumgünüm öyle mutluyum ki
doğum günün kutlu olsun...nice mutlu yıllara...
valla ne olcakki kes birde makinadan geç en kötü götür overlok çektir mantıklı valla o kadar para verdim en kötü tayt diye giydiririm kesipde
di mi ya.. ben öyle yapıcam...hiç olmadı içlik gibi evde uyurken giyer tulumun içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…