daha bişey yok,konu açılınca eşim geriliyorum deyip kapatıyor.kızımızın bir ismi liva olacak.millet sorunca bazen liva diyor eşim bazen de ayça liva diyor. ama biz konuşurken 3. bir ihtimal de yok mu gibisinden laf atıyor.. ben hiç istemiyorum. eşimin kız kardeş doğduğu gün ölmüş,k.pederim ismini hazırlamış çoktan,bana kimsenin bişey dediği yok,k.peder eşime diyormuş adı şu olacak o kadar diye..bu iki kere oldu. eşim de kırmamak adına düşünüyor koymayı. ama ben cidden hiçççç istemiyorum. hem sevdiğim bir isim değil,hem en samimi arkadaşımın kızının ismi,hem de vakitsiz ölmüş bir bebeğin ismi,adı ve soyadı aynı olacak, istemiyorum.. ama şimdilik örtülü bir konu işte..
hayır cnm bende değil fakat benim ismimde sizinki kadar değerlii hıhhhhhhhh :))))
Kızlarrrr bugün benim doğum günüm Oğlumla beraber ilk doğumgünüm öyle mutluyum ki
Kızlarrrr bugün benim doğum günüm Oğlumla beraber ilk doğumgünüm öyle mutluyum ki
günaydın anneler. benim bir sorunum var. benden su ile birlikte sarı bir akıntı var ama su daha fazla. yaklaşık 1 haftadır böyle. birde sık sık bıçak saplanıyormuş gibi sancılar girip 3-4 dk içinde geçiyor. artık ellerime kadar şişlik oluştu. asla ağzıma tuz koymam günde 3,5-4 litre su içiyorum.
sizlerde de böyle sorunlar varmı? halbuki bende hiç şişlik olmuyordu.acaba çok sıcak buralar ondan mı?
aboooooooooo diyorum,daha da bişey demiyorum...
Kızlar bu ayaklı tulumlar küçük gelmeye başladığında patik kısmı kesilse olmaz mı acaba??
allahim 8 de uyandim sabah ama hayatimin en kotu anlarindan biriydi bacaklarim nasil kasiniyor yikiyorum kasiyorum gecmiyor esimi de uyandirdim agladim artik en son ustume giydim taytimi dedim gidiyorum ben sokaga:)))ciktik esim dedi eczaneye gidelim allah razi olsun adam orda bi krem surdu hicbir sey kalmadi,ama deliricem sandim allah kimseye vernesin
Ben daffny kullanıyorum canım. Ben bak üye olmadım ona.. Promosyon olarak ne gönderdiler sana? Bende hemen üye olacağım?
bende kullandım numunesini memnun kaldım satın aldım ve hiç çatlağım yok henüzgöğüs bakım yağı karın masaj yağı bu anne serisi.
bebek serisinde ise pişik kremi, şampuan, bebek masaj yağı, hepsi tamamen doğal. denemeye değer.
içinde ürünler hakkında bilgilendiren kitapçıkta mevcut.
günaydın anneler. benim bir sorunum var. benden su ile birlikte sarı bir akıntı var ama su daha fazla. yaklaşık 1 haftadır böyle. birde sık sık bıçak saplanıyormuş gibi sancılar girip 3-4 dk içinde geçiyor. artık ellerime kadar şişlik oluştu. asla ağzıma tuz koymam günde 3,5-4 litre su içiyorum.
sizlerde de böyle sorunlar varmı? halbuki bende hiç şişlik olmuyordu.acaba çok sıcak buralar ondan mı?
oturduğum yerde hatta yattığım yerde bile başım dönüyor bazen. bir süre devam ediyor geçiyor ,nasıl bir halsizlik bu ya
ayyyyy aynısı bende de var..tekme yemişim gibi.özellikle uykumda sağa sola dönerken ve koltuktan kalkarken çok yanıyor canım..yürüyüşte açılana kadar da zorluyor ilk adımlarda falan sonra birazcık rahatlıyor ama dediğin gibi geçmiyor..doktora anlatmaya çalıştım normal dedi..
ne güzel...bizimkiler garip.benim ailemde büyüklerin ismi bile konmaz...1 tane bile aynı isim yok koca sülalede...canım bizim burda bebeklere bebekken ölen yakınlarının ismi kesinlikle koyulmaz...benim eşiminde abisi ölmüş bebekken bir ismide onun ismi mi olsun dedi kayınvalidem kayınpederim kesinlikle olmaz dediler...
he yaaaaa,burda sıcakta mahvolan ben,çatlayan ben,beli ağrıyn ben,doğuracak olan ben..geçen diyorum doğumla beraber temiz 3000 gidecek.aaaaa diyorlar 1000 gider en çok..inanmazlar yani...ben de genelde ağzımı açmam sabrederim he he derim..hayatım boyunca anlam veremeyeceğim tek konu bu isim konusuna karışma.fikir vermelerini anlarımda bu olacak demeleri çok saçma valla cnm inşallah istedğin gibi olur içine siner.bende oğluma diretcem illa bizim adımızı koycaksınız diye :)))))))))) ayyy düşünmesi bile saçma benmde annemle kardeşim trip atmıştı biraz şimdi onlarda vazgeçtiler istediğimi koycam diye diretince ben
doğum günün kutlu olsun...nice mutlu yıllara...Kızlarrrr bugün benim doğum günüm Oğlumla beraber ilk doğumgünüm öyle mutluyum ki
di mi ya.. ben öyle yapıcam...hiç olmadı içlik gibi evde uyurken giyer tulumun içinde..valla ne olcakki kes birde makinadan geç en kötü götür overlok çektir mantıklı valla o kadar para verdim en kötü tayt diye giydiririm kesipde
adım elif deme sendebütün topiğin adı elif çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?