2012 Ekim Anneleri

Kızlar bende kaçıyorum eminönüne doğru yol alayım kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz umarım..
sakın doğurmayın heee

istanbul dakı arkadaslar hangı hastanede dogum yapacaksınız,ücreti nedir paylaşabilir misiniz ???:26::26:

ben bulunduğum semtte olması sebebiyle gittiğim ve memnun kaldığım medilife hastanesinde doğum yapacağım kısmetse
ben sormadım henüz ama doğum yapan arkadaşlarımdan duydum 500 tl normal doğum 850 tl de sezeryan mış. p.tesi sorayım bu arada bi zahmet

aynen cnm heryerim çatlak belim ağrıyo geceleri düzgün uyuyamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum cefasını ben çekim sefasını başkası sürsünn izin vermem kimse kusura bakmasın hoş bizimkilerde öyle bi adet yok allahtan hiç kuzenlerde dede nine ismi yok bizde koymayız . bizim 1000 bile gitmicek sorun oldu şekerim devletegidip doğur diyo kayınvalidem biz devlette doğurduk eksik kalmadı çocuklarımız diyo sesimi çıkarmadım bende eşimde geçen dedi oğlumuda özele götürcem devlete götürmücem doktora dedi hhiç bişi demiyo oğlunada dese ya keşke sen km oluyosun özel doktora gitcek ona bişi diyemiyo bana diyo içindekileri

annecim diyorki genede çok para harcamasın bi kaç bişi al yeter dio.
bu anam ne vicdanlı kadın yaa
ama ona kimse acımıyo alırken ederken

ahh ahhh annelerin hakkı ödenmez,bizim durumumuz çok şükür herseye yetebilir ama Benim annem cıldırıyo ben alayım ben yapayım diye,eşimin ailesi bizimkilere 10 basar maddi anlamda ama onlar cekimser,ne alınacak ne yapalım diye soruyorlar..

gerçi nasıl olsa kendileri alabiliyor,begenmezler falan diye düşünüyordur eminim.. art niyetli değildir kayınvalidem sağolsun ama ben de biraz daha düşünsün,bazı şeyleri de o yapsın istemiyor değilim..

neyse biz kalbimizi temiz tutalım,çok şükür ki hepimiz kendimiz öyle ya da böyle halledebiliyoruz eksiklerimizi...
Allah ailelerimiz eksik etmesin basımızdan..

ahh ahhh annelerin hakkı ödenmez,bizim durumumuz çok şükür herseye yetebilir ama Benim annem cıldırıyo ben alayım ben yapayım diye,eşimin ailesi bizimkilere 10 basar maddi anlamda ama onlar cekimser,ne alınacak ne yapalım diye soruyorlar..

gerçi nasıl olsa kendileri alabiliyor,begenmezler falan diye düşünüyordur eminim.. art niyetli değildir kayınvalidem sağolsun ama ben de biraz daha düşünsün,bazı şeyleri de o yapsın istemiyor değilim..

neyse biz kalbimizi temiz tutalım,çok şükür ki hepimiz kendimiz öyle ya da böyle halledebiliyoruz eksiklerimizi...

canım bende 3000 derken doğum dahil herşeyi diyorum yatak yorgan kılık kıyafet tümü

canım bende 3000 derken doğum dahil herşeyi diyorum yatak yorgan kılık kıyafet tümü

Tehlike arz etmeyecekse guzel hos bir hediye,fiziksel aktivite acisindan da yararli olur gorusundeyim.Ayrica tam okuma aliskanligini kazanacagi yasa gelmis biricik kizin,asagidaki kitaplardan da alip versen nasil mutlu olur.Ben annemden her kitap hediye alisimda nasil mutlu olurdum

D&R - Kitap | Kolektif | Eğlen Öğren 8-9 Yaş 1. Bölüm | 10.99 TL | Çocuk Eğitim/Etkinlik kitap alisimda
D&R - Kitap | Edmondo de Amicis | Çocuk Kalbi | 5.99 TL | Çocuk Dünya Klasik
D&R - Kitap | Gülten Dayıoğlu | Ece ile Yüce-Anneler Çocuklarını Çok Sever | 1.49 TL | Çocuk Öykü/Hikaye
D&R - Kitap | Muzaffer İzgü | Her Şeye Ağlayan Kız | 1.49 TL | Çocuk Öykü/Hikaye
D&R - Kitap | Muzaffer İzgü | Kedicik Patileri Minicik | 10.99 TL | Çocuk Öykü/Hikaye

Aminnnn Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin..ne yaptın sevcanyk yerleştırdınmı defnoş un odasını annesi

Aminnnn Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin..ne yaptın sevcanyk yerleştırdınmı defnoş un odasını annesi

canım çogu gitti azı kaldı,h.sonu yazlığa kaçma planı yapmak zorunda kaldık,eşimin babası sevcanyk neden gelmiyor diyip duruyormuş ben de gönüllerini almak için gidicem h.içi döndüğümde elbiseleri yıkanıp yerleşecek onun dısında mothercare deki at acmayı,kenarlıkları,yorganı carsafı vs.. aldım perdesini yaptırdık,avizesini taktırdık.. baya bi yasanılası oda oldu.. kendim için lohusa pijaması buldum sonunda biraz daha spor bişey,emzirme atleti de aldım geriye e bebekte sepetimde bulunanları onaylamak kaldı.. arabamız,araba koltugumuz dönencemiz yani.. cok sukur teyzesi tamamlanıyor defnoşun odası...

sen naptın canım burak paşanın odası nasıl oldu..

ha bir de dalan roxy nerelerde satılıyor canım ben migrosta bulamadım gecen gün...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…