istanbul dakı arkadaslar hangı hastanede dogum yapacaksınız,ücreti nedir paylaşabilir misiniz ???:26::26:
he yaaaaa,burda sıcakta mahvolan ben,çatlayan ben,beli ağrıyn ben,doğuracak olan ben..geçen diyorum doğumla beraber temiz 3000 gidecek.aaaaa diyorlar 1000 gider en çok..inanmazlar yani...ben de genelde ağzımı açmam sabrederim he he derim..
..
kızlar konularla çok alakasız ama 29 ağustos kızımın doğum günü 7 yaşını bitirip 8 yaşına girecek 1 haftadır bebek beğenmeye çalışıyordu netten bende bunu buldum beğendi acaba bebiştede işe yararmı balkonum biyük ve cam balkon
TADELLE SALINCAK SVAVA KARGOBİZDEN GittiGidiyor'da 61458815
Kızlarrrr bugün benim doğum günüm Oğlumla beraber ilk doğumgünüm öyle mutluyum ki
annecim diyorki genede çok para harcamasın bi kaç bişi al yeter dio.
bu anam ne vicdanlı kadın yaa
ama ona kimse acımıyo alırken ederken
aynen cnm heryerim çatlak belim ağrıyo geceleri düzgün uyuyamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum cefasını ben çekim sefasını başkası sürsünn izin vermem kimse kusura bakmasın hoş bizimkilerde öyle bi adet yok allahtan hiç kuzenlerde dede nine ismi yok bizde koymayız . bizim 1000 bile gitmicek sorun oldu şekerim devletegidip doğur diyo kayınvalidem biz devlette doğurduk eksik kalmadı çocuklarımız diyo sesimi çıkarmadım bende eşimde geçen dedi oğlumuda özele götürcem devlete götürmücem doktora dedi hhiç bişi demiyo oğlunada dese ya keşke sen km oluyosun özel doktora gitcek ona bişi diyemiyo bana diyo içindekileri
aynen cnm heryerim çatlak belim ağrıyo geceleri düzgün uyuyamıyorum oturup kalkarken zorlanıyorum cefasını ben çekim sefasını başkası sürsünn izin vermem kimse kusura bakmasın hoş bizimkilerde öyle bi adet yok allahtan hiç kuzenlerde dede nine ismi yok bizde koymayız . bizim 1000 bile gitmicek sorun oldu şekerim devletegidip doğur diyo kayınvalidem biz devlette doğurduk eksik kalmadı çocuklarımız diyo sesimi çıkarmadım bende eşimde geçen dedi oğlumuda özele götürcem devlete götürmücem doktora dedi hhiç bişi demiyo oğlunada dese ya keşke sen km oluyosun özel doktora gitcek ona bişi diyemiyo bana diyo içindekileri
Kızlarrrr bugün benim doğum günüm Oğlumla beraber ilk doğumgünüm öyle mutluyum ki
kızlar konularla çok alakasız ama 29 ağustos kızımın doğum günü 7 yaşını bitirip 8 yaşına girecek 1 haftadır bebek beğenmeye çalışıyordu netten bende bunu buldum beğendi acaba bebiştede işe yararmı balkonum biyük ve cam balkon
TADELLE SALINCAK SVAVA KARGOBİZDEN GittiGidiyor'da 61458815
ahh ahhh annelerin hakkı ödenmez,bizim durumumuz çok şükür herseye yetebilir ama Benim annem cıldırıyo ben alayım ben yapayım diye,eşimin ailesi bizimkilere 10 basar maddi anlamda ama onlar cekimser,ne alınacak ne yapalım diye soruyorlar..
gerçi nasıl olsa kendileri alabiliyor,begenmezler falan diye düşünüyordur eminim.. art niyetli değildir kayınvalidem sağolsun ama ben de biraz daha düşünsün,bazı şeyleri de o yapsın istemiyor değilim..
neyse biz kalbimizi temiz tutalım,çok şükür ki hepimiz kendimiz öyle ya da böyle halledebiliyoruz eksiklerimizi...
Allah ailelerimiz eksik etmesin basımızdan..
hoşgeldin adaşımın annesi
güle güle adaşımsen doğurmadan doğurmucaz merak etme
Aminnnn Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin..ne yaptın sevcanyk yerleştırdınmı defnoş un odasını annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?