Kızlarrrr bugün benim doğum günüm Oğlumla beraber ilk doğumgünüm öyle mutluyum ki
canım çogu gitti azı kaldı,h.sonu yazlığa kaçma planı yapmak zorunda kaldık,eşimin babası sevcan neden gelmiyor diyip duruyormuş ben de gönüllerini almak için gidicem h.içi döndüğümde elbiseleri yıkanıp yerleşecek onun dısında mothercare deki at acmayı,kenarlıkları,yorganı carsafı vs.. aldım perdesini yaptırdık,avizesini taktırdık.. baya bi yasanılası oda oldu.. kendim için lohusa pijaması buldum sonunda biraz daha spor bişey,emzirme atleti de aldım geriye e bebekte sepetimde bulunanları onaylamak kaldı.. arabamız,araba koltugumuz dönencemiz yani.. cok sukur teyzesi tamamlanıyor defnoşun odası...
sen naptın canım burak paşanın odası nasıl oldu..
ha bir de dalan roxy nerelerde satılıyor canım ben migrosta bulamadım gecen gün...
Tehlike arz etmeyecekse guzel hos bir hediye,fiziksel aktivite acisindan da yararli olur gorusundeyim.Ayrica tam okuma aliskanligini kazanacagi yasa gelmis biricik kizin,asagidaki kitaplardan da alip versen nasil mutlu olur.Ben annemden her kitap hediye alisimda nasil mutlu olurdum
D&R - Kitap | Kolektif | Eğlen Öğren 8-9 Yaş 1. Bölüm | 10.99 TL | Çocuk Eğitim/Etkinlik kitap alisimda
D&R - Kitap | Edmondo de Amicis | Çocuk Kalbi | 5.99 TL | Çocuk Dünya Klasik
D&R - Kitap | Gülten Dayıoğlu | Ece ile Yüce-Anneler Çocuklarını Çok Sever | 1.49 TL | Çocuk Öykü/Hikaye
D&R - Kitap | Muzaffer İzgü | Her Şeye Ağlayan Kız | 1.49 TL | Çocuk Öykü/Hikaye
D&R - Kitap | Muzaffer İzgü | Kedicik Patileri Minicik | 10.99 TL | Çocuk Öykü/Hikaye
oohhhhhh maşallah az kalmış senin..bende odanın duvar kagıdını ve parkesını komple degıstırtmıstım halısını serdık o kadakokusu cıktı az kaldı tutkal kokuyordu :2: öylece babamızı beklıyoruz gıdıp odasını alacağız..mothercareden kenarlık yorgan falan uykuseti halındemı aldın ayrı ayrımı aldın fıyatları nedır yazarsan cok işime yarar,bende bakmadıgım yer kalmadı bır turlu lohusa gecelık veya pıjama begenemedım hafta ıcı kale outlette relax mode varmıs oraya bakacagım,besıktastada marilyn var ona baktım ama relax modeye bakmadan almayım dedım..aksam bıraz forumları karıstırdım..mayıs ve temmuz annelerı lohusa takımları fotosu koymuslar,kompedan ve loya ya bakmadan almayın dıyorlar bırde lcw önermısler bı bakacam ıste :26: sen yıne dagiden mi aldın ?? bende sutyen yerıne emzırme atletı alsam dıyorum malum önumuz kış onada karar veremedım :26: dalan roxy real de var canım bol bol hemde
canım benim cadı çok fenadır fırlatır atar kitabı zaten şuanda 12 dergi 2 adet kitap kitabın biri 160 diğeri 100 sayfalık 3 tane hikaye kitabı okunacak çocukk yaz dersi yapmaktan bunalıma girdi hergün kavga ediyrouz son 2 dergi ve 160 sayfalık kitap kaldı haketti hediyeyi diye düşündüm o bebebk beğeniyordu bana bu daha mantıklı geldi fikrin için sağol
doktordan geldik 2150 gr olmus prensesim boyuda 44.6 cm.kızım koca yanaklı olcak
annecim diyorki genede çok para harcamasın bi kaç bişi al yeter dio.
bu anam ne vicdanlı kadın yaa
ama ona kimse acımıyo alırken ederken
daha bişey yok,konu açılınca eşim geriliyorum deyip kapatıyor.kızımızın bir ismi liva olacak.millet sorunca bazen liva diyor eşim bazen de ayça liva diyor. Ama biz konuşurken 3. Bir ihtimal de yok mu gibisinden laf atıyor.. Ben hiç istemiyorum. Eşimin kız kardeş doğduğu gün ölmüş,k.pederim ismini hazırlamış çoktan,bana kimsenin bişey dediği yok,k.peder eşime diyormuş adı şu olacak o kadar diye..bu iki kere oldu. Eşim de kırmamak adına düşünüyor koymayı. Ama ben cidden hiçççç istemiyorum. Hem sevdiğim bir isim değil,hem en samimi arkadaşımın kızının ismi,hem de vakitsiz ölmüş bir bebeğin ismi,adı ve soyadı aynı olacak, istemiyorum.. Ama şimdilik örtülü bir konu işte..
doktordan geldik 2150 gr olmus prensesim boyuda 44.6 cm.kızım koca yanaklı olcak
merhaba hanımlar hepınız ıyısınızdır ınsallahhh...
bugun doktor kontrolum var ve senı nst ye sokarız demıstı banagırenler extra ucret odenıyor dıye yazmıstı bır ara bu formda..ne kadar ucret odedınız?
benim annemde öyle diyor ama ben dinlemiyorum aldırıyorum kayıvalidemeçok istekli gördüm kendisini ne yapayım beğeniyorum önce görümceme linkini gönderiyorum o da hemen kayınvalideme gösteriyor daha sonra devreye kayınpederin kredi kartı giriyor bizim alışveriş sistemimiz böyle çalışıyor
ben ödemedim ekstra ücret, zaten 55 lira alıyolar bir de nst parası almasınlar ya
uyanık senibende görümceme mi iletsem acaba
kesinlikle iletana kucağı, mama koltuğu, yürüteç ve derecesini, dönencesini bu şekilde aldırdım eh artık bi zahmet doğuma gelirken getirirsiniz malum oturduğun yerden aldın diyorum kayınvalideme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?