2012 Ekim Anneleri

oohhhhhh maşallah az kalmış senin..bende odanın duvar kagıdını ve parkesını komple degıstırtmıstım halısını serdık o kada kokusu cıktı az kaldı tutkal kokuyordu :2: öylece babamızı beklıyoruz gıdıp odasını alacağız..mothercareden kenarlık yorgan falan uykuseti halındemı aldın ayrı ayrımı aldın fıyatları nedır yazarsan cok işime yarar,bende bakmadıgım yer kalmadı bır turlu lohusa gecelık veya pıjama begenemedım hafta ıcı kale outlette relax mode varmıs oraya bakacagım,besıktastada marilyn var ona baktım ama relax modeye bakmadan almayım dedım..aksam bıraz forumları karıstırdım..mayıs ve temmuz annelerı lohusa takımları fotosu koymuslar,kompedan ve loya ya bakmadan almayın dıyorlar bırde lcw önermısler bı bakacam ıste :26: sen yıne dagiden mi aldın ?? bende sutyen yerıne emzırme atletı alsam dıyorum malum önumuz kış onada karar veremedım :26: dalan roxy real de var canım bol bol hemde

canım benim cadı çok fenadır fırlatır atar kitabı zaten şuanda 12 dergi 2 adet kitap kitabın biri 160 diğeri 100 sayfalık 3 tane hikaye kitabı okunacak çocukk yaz dersi yapmaktan bunalıma girdi hergün kavga ediyrouz son 2 dergi ve 160 sayfalık kitap kaldı haketti hediyeyi diye düşündüm o bebebk beğeniyordu bana bu daha mantıklı geldi fikrin için sağol

canım mothercare yeniliyormuş nevresim yorgan vs.. takımlarını ellerindekiler bitince yeni renkler desenler gelecekmiş. zaten carsaf ve yorgan son kalmıştı magazada..
fiyatlar biraz pahalı geldi canım ya, iki çarsafı 42 tl,kenarlıkları 90 küsürdü ama uzun olanını aldım tam kaplayanı,yorganı hafif polar battaniye seklinde olandan aldım yenidoğan yorganı hafif oluyormuş 62 tl.. alt açma ise 25 e düşmüştü..hepsi takım ama set halinde almadım cunku benim yatagın boyutu büyük seninkiler daha uyguna gelecek yani..

yok canım lohusa pijamasını dagiden almadım,caruselin karsısındaki komdan aldım.. emzirme sütyeni ve iç çamasırı aldım dagıden..

relaxmode bende duydum güzel seyler oluyormuş diye,hadi bakalım sende aradıgını bulursun inş.. senin de bişey kalmamıs annesi mobilyanın gelmesi en zahmetsizi inanki :))

azracım şu kışlık patlıcanı ve domatesi nasıl hazırlıyoduk bi özet geçebilir misin rica etsem

merhaba hanımlar hepınız ıyısınızdır ınsallahhh...

bugun doktor kontrolum var ve senı nst ye sokarız demıstı banagırenler extra ucret odenıyor dıye yazmıstı bır ara bu formda..ne kadar ucret odedınız?

doktordan geldik 2150 gr olmus prensesim boyuda 44.6 cm.kızım koca yanaklı olcak

masallah boyuda cok iyi koca yanaklının,bu sene bebekler hep mi tostik olacak nedir,yoksa ultrasonda mı bize öyle geliyor

sağlıkla gelsinler annelerine de biz değilse de koca yanaklı yaparız inş.

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrrr herkesler iyidir inşallahhhh.............. Bendeki gripdevam ediyor ama kızım bugün 1 hafta daha büyüdü... Bugün yalovadayızzz az kaldı azzz:))

annecim diyorki genede çok para harcamasın bi kaç bişi al yeter dio.
bu anam ne vicdanlı kadın yaa
ama ona kimse acımıyo alırken ederken

benim annemde öyle diyor ama ben dinlemiyorum aldırıyorum kayıvalideme çok istekli gördüm kendisini ne yapayım beğeniyorum önce görümceme linkini gönderiyorum o da hemen kayınvalideme gösteriyor daha sonra devreye kayınpederin kredi kartı giriyor bizim alışveriş sistemimiz böyle çalışıyor

öfff bune düşüncesizlik yaaa vallaa çok sinir bozucu k.peder mi taşımış onu 9 ay karnında

ben ödemedim ekstra ücret, zaten 55 lira alıyolar bir de nst parası almasınlar ya

uyanık seni bende görümceme mi iletsem acaba

ben ödemedim ekstra ücret, zaten 55 lira alıyolar bir de nst parası almasınlar ya

uyanık seni bende görümceme mi iletsem acaba

kesinlikle ilet ana kucağı, mama koltuğu, yürüteç ve derecesini, dönencesini bu şekilde aldırdım eh artık bi zahmet doğuma gelirken getirirsiniz malum oturduğun yerden aldın diyorum kayınvalideme

kesinlikle ilet ana kucağı, mama koltuğu, yürüteç ve derecesini, dönencesini bu şekilde aldırdım eh artık bi zahmet doğuma gelirken getirirsiniz malum oturduğun yerden aldın diyorum kayınvalideme

hiç bir şey getirmeyeceğine eminim kayınvalidemlerin , para verirler siz ne istiyosanız onu alın diye. zaten Türkiye'de daha çok çeşit ve daha ucuz herşey , gerek de yok ordan taşımalarına. biz de herşeyini aldık zaten çalışmadığım dönemde maddi destekleri daha iyi olur bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…