sevcanyk yazdığına bır turlu alıntı yapamadım ne oluyor bazen bu sayfaya anlamadım..mother a ugramak geek o zaman sezon değişiyor fiyatlar daha uygundur..bende hatırlarsan motherda ayıcıklı bır paket gormustum ustunde 85 yazıyordu uyku setmıydı o acaba hatırlıyor musun hiç o zaman bakmamıstım karyolasının ölçüsü belli değil diye :26:
merhaba hanımlar hepınız ıyısınızdır ınsallahhh...
bugun doktor kontrolum var ve senı nst ye sokarız demıstı banagırenler extra ucret odenıyor dıye yazmıstı bır ara bu formda..ne kadar ucret odedınız?
Hanımlar merhaba,
bugün kısmetse şehirler arası yola çıkacağız. Dua edin de doğurmadan geleyim:)
Bavul hazırlıyorum şimdi. Bebeğimede birşeyler alsam mı diye düşünüyorum. Alırsam psikolojik olarak doğumu bekleyecekmişim gibi geliyor.
Karar veremedim.
Asude senin memlekete gidiyorum:) Kısmetse tabi:)
azracım şu kışlık patlıcanı ve domatesi nasıl hazırlıyoduk bi özet geçebilir misin rica etsem
canım benim cadı çok fenadır fırlatır atar kitabı zaten şuanda 12 dergi 2 adet kitap kitabın biri 160 diğeri 100 sayfalık 3 tane hikaye kitabı okunacak çocukk yaz dersi yapmaktan bunalıma girdi hergün kavga ediyrouz son 2 dergi ve 160 sayfalık kitap kaldı haketti hediyeyi diye düşündüm o bebebk beğeniyordu bana bu daha mantıklı geldi fikrin için sağol
iyi yolculuklar canım nolur nolmaz yanında bulunsun eşyaları bebişin
doğurmadan git gel
bayramda bende gitsem mi acaba diye düşünüyorum 34. hafta olcak çok zorlanır mıyım ki :26: 4,5 saat yol ama :26:
4,5 saat bi'şey değil:)
Benim ki 15 saat. Gerçi arada bir şehirde konaklayacağız. En fazla 7 saatlik yol almak en iyisi. Sende doktoruna sor istersen.
Koca yıl çalıştık ya inan dinlenmeyi hakediyoruz. Zaten zorlu bir sürece gireceğiz. En çok kendim için istiyorum bu tatili. Kafamı dinleyeceğim.
canım küp doğradığın yada rendelediğin domatesleri tencerede kaynatıp sıcaklama şişelere kapatıyorsun menemenide biberi yağda kavuruyorsun üstüne domatesleri döküp pişiriyorsun ve şişeliyorsun patlıcan ve biberide kızartıp sıcak doldurdum şişelere afiyet olsun
mintaha maşallah canım koca yanağına benimkide koca yanak
kızlar motocar mı ne diyorsunuzya ben ne gittim ne duydum link sitesi yokmu acaba bende baksam:44::44::44:
Evet, büyüme riskli duruma gelecek olsa şimdiye kadar ilerleme daha çok olurdu. Benim oğlumunda böbreklerinde özellikle sol böbrekte var genişleme. Ama gebelikte riskli durumda değil. Ama kısmetse doğduktan sonra kontrol ettirin.merhaba arkadaşlar.. doktora gittik bugun kuzucum 1830 gr 40 cm olmuş.. yüzünü göremedik yine ayağını gözüne kadar götürmüş çünkü bi elide çenesinde çok düşünceli sanırsam.. doktor sadece bir böbreğinde genişleme var 9mm şuan 15 mm yi geçmemesi lazım dedi ama önemli bişey olsaydı daha önceden büyüme çok olurdu dedi ona biraz canım sıkıldı.. 35. haftada yine gidicem aslında 3 hafta çok geldi bana ama doktor öyle deyince erken gelsem diyemedim.. şimdilik bizden bu kadar annişler
Tek başına yolculuk pek göze alınacak şey değil tabi.
15 saatkendi arabanızla gitçekseniz rahat olur yine heralde , mola vere vere gidersiniz
ben otobüsle gitmek zorunda kalıcam ondan , bir de eşimde gelemicek çalışıyor ,yolda Allah korusun bişey olsa tek başıma olcam. korktum o yüzden gitmicem
Selam annişlerrr:)) bişey sorcam kızlar size çatlak önlemek için hangi kremleri kullanıyorsunuz şimdiye kadr ben bebek yağı faln kullandım ama son 2 ay artık diğer kremlere geçmek gerek diyolar ayrıca meme uçları içinde kullandığınız kremler varsa önerilerinizi rica ediyorum güzel bebeişlerinizi öptüm
Hanımlar merhaba,
bugün kısmetse şehirler arası yola çıkacağız. Dua edin de doğurmadan geleyim:)
Bavul hazırlıyorum şimdi. Bebeğimede birşeyler alsam mı diye düşünüyorum. Alırsam psikolojik olarak doğumu bekleyecekmişim gibi geliyor.
Karar veremedim.
Asude senin memlekete gidiyorum:) Kısmetse tabi:)
uyku seti değildi canım o,kenarlıklarıydı yanılmıyosam o coook güzeldi yaaa... senin yatagın standart ölçülerdeyse,engılsh homdan carsafını yastığını vs.. krem rengi alıp o kenarlığı ve yorganını da mothercareden alabılırsın bence.. daha uyguna gelmiş olur ve gösterişli bir yatak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?