Selam annişlerrr:)) bişey sorcam kızlar size çatlak önlemek için hangi kremleri kullanıyorsunuz şimdiye kadr ben bebek yağı faln kullandım ama son 2 ay artık diğer kremlere geçmek gerek diyolar ayrıca meme uçları içinde kullandığınız kremler varsa önerilerinizi rica ediyorum güzel bebeişlerinizi öptüm
merhaba kızlarcım inşallah herkes iyidir.Bu gün itibariyle eksiklerimiz tamamlanmış bulunuyor.evet yanlış duymadınız eksiklerde bitebiliyomuşaman Allah'ım al al bitmedi yeminle 4.aydan bu yana aldık durduk.Rabbim cümlemize kullanmayı nasip etsin.Hevesimiz kursağımızda kalmasın inşallah.Dün akşam anacığıma gitmiştik elime bişeyler tutuşturdu bi baktım para.kıyamam ben ona kurban olurum anacığıma hediyelere alışmıştımda para almıyodum evlendiğimden beri.bu sabah doğruca çarşıya gittik kendime çok güzel cicişler aldım pijamalarım geceliğim hepsi tamamlandı kızlarcım.hep oğluşlara alınacak değilya sonra oradan mobilyacımıza uğradık bayram ertesi perşembe günü eşyalarımız gelecek kısmetse ayy hala inanamıyorum sona yaklaşıyoruz sağlıkla,sıhhatla hepimiz inşallah.cicişlerimizi ekleyeceğim.aaaa bu arada banada artı sağlıktan hediye paketim geldi.
eliiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffffffff
patlıcam şimdi sıkıntıdaaaaaannnnnnnn
maşallah prensesekilolarımız aynı ama bizim boyumuzu söylemedi doktorumuz
anaoğul güle güle kullanın cicilerinizi
patlıcam şimdi sıkıntıdaaaaaannnnnnnn
Canım ben kakao kremi kullanmıştım. Dün de mustelanın çatlak önleyici kremini ve meme ucu kremini aldım. Bundan sonra o ikisini kullanacağım. Ama çatlamak kremlere bağlı bişey değil; yapı ile ilgili bence. Tedbir olsun diye kullanıyoruz
aynıçalışıormusun sende
Canım zaten boyu söylemiyor doktorlar. Hani ultrason kağıdı var ya orada bir değer yazıyor FL diye başlayan. O değerin 7 katı oluyor bebeişin boyu
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sevmiyorum şu cumartesileri evimde olup yatıp dinlenmek varken ben çalışıyorum ufffffffffff
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sevmiyorum şu cumartesileri evimde olup yatıp dinlenmek varken ben çalışıyorum ufffffffffff
ben nisan ayından beri Mustela kullanıorum, hafif çatladım
doğum iznindeyken ssk ödenmiyor diye duydum doğru mu? senin müşavire bi soru versen
bizimkilerle muhattap olunmuyor pek bi uyuzlar
hepimize kolay gelsin mesaimin bitmesine tam tamına 2 saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?