2012 Ekim Anneleri

acaba bırde lohusa gecelık,pijama takım diye topik mi açsaydık,ciciler topiği gibi fikir olurdu..fiyat,magaza,model olarak

Son düzenleme:

Canım ben kakao kremi kullanmıştım. Dün de mustelanın çatlak önleyici kremini ve meme ucu kremini aldım. Bundan sonra o ikisini kullanacağım. Ama çatlamak kremlere bağlı bişey değil; yapı ile ilgili bence. Tedbir olsun diye kullanıyoruz

anaoğul güle güle kullanın cicilerinizi

ben nisan ayından beri Mustela kullanıorum, hafif çatladım

Son düzenleme:
aynı çalışıormusun sende

çalışmak denirse şuan yaptığım şeye evet sandalyeye uzatmış ayaklarımı kk'da takılıyorum. vakit dolduruyorum işte

Canım zaten boyu söylemiyor doktorlar. Hani ultrason kağıdı var ya orada bir değer yazıyor FL diye başlayan. O değerin 7 katı oluyor bebeişin boyu

hiç demedi bak bizim doktor öyle bişey boyunu sordum bebekler düz durmadıkları için net bişey söylenmez dedi. akşam bakayım o değere :13:

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sevmiyorum şu cumartesileri evimde olup yatıp dinlenmek varken ben çalışıyorum ufffffffffff

cumartesi bari insaf etseler bize

hiç demedi bak bizim doktor öyle bişey boyunu sordum bebekler düz durmadıkları için net bişey söylenmez dedi. akşam bakayım o değere :13:

BenELSE Bizim doktor da dememişti. Boyunu da söylemiyordu. Ben de nette araştırdım. Hani Kaan Kocatepe var ya uzman tv'de o söyledi.

Son düzenleme:
doğum iznindeyken ssk ödenmiyor diye duydum doğru mu? senin müşavire bi soru versen
bizimkilerle muhattap olunmuyor pek bi uyuzlar

mertug güle güle kullan cicişleriniz

ben bir aşağı inip azcık gezineyim bacaklarım uyuştu. günde 50 kere ziyaret ettiğim yeri de bir ziyaret edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…