2012 Ekim Anneleri

GÜNDE 4.5 Litre su içiorum mustela hergün kullanıorum ama çatladık... doktorum başka bi krem önerdi ayın 15inde onu alıcam bakalım ayrıca bebek yağıda kullanıorum ...

yok canım olur mu ödeniyor ssk

ben öyle duydum ne zamandır merak ediyorum canım çok sağol içimi rahatlattın, yani ödenmemesi saçmalık olurdu işten çıkartılmış gibi bende ineyim aşağı bebek mağazalarını gezeyim azcık çakıldım gene sandalyeye.

yok canım olur mu ödeniyor ssk

kızlar banada muhasebecımız ödenmıyor dedi.gecen ay muhasebecımız dış gebelik gecırmıştı.1 aya yakın raporluydu. kendisi bana acıklamak ıcın'mesela o zmn benm primlerım yatmadı'dedi. demekkı öyle oluyo.. haa ssk ödenmıyormuş fakat rapor dolayısıyla hastane vs.den bu 4 ay ıcnde faydalanabılıyormuşuz...

nye öle dedınızkı ..şimdi karışık olan kafam ııyıce karıştı yaaaa

slm kızlar nasılsınız
HAnı gecen gun hastane ıçın numune yollayan bır sıte vardı ya ordan numunem geldı ama ıçınde orda yazılanların çogu çıkmadı içindekıler :1 tane teklı ben kuçuk ıslak mendıl 2 ped 1 tane kuçuk selpak mendıl

sızlerınde aynımı çıktı

hadi sorunuza ben cevap vereyim raporlu olduğunuz günler aylık bildirgelerde raporlu olarak gözüküyo. yani çalışmadığınız için istrahatlı gözüküyonuz. sizin için işveren ssk ya para ödemiyor. ama aylık bildirgede işten çıkışınız olmadığı için isminiz gözükür ama gün sayınız gözükmez. zaten çalışmadığınız raporlu olduğunuz günlerin parasınıda ssk size öder.

işsizlik maaşı hayallerim suya düştü

kızlar aziz bebede bi deterjan gördüm bebekler için sıvı deterjan 50 yıkama, fiyatıda gayet makuldu kullanan var mı aramızda? şimdi dalan roxy iyide ilerde lekeleri çıkarmaya yetcek mi?

kızlar ben bu gün hiç iyi değilim ya...durup dururken ağlıyorum...hemde saçma sapan şeylere...kardesim bizdeydi bugün gitti. o gitti ben arkasından ağladım kendimi yalnız hissettim heralde...çok uzağa da değil yarım saat var aramızda.gözlerim hep dolu dolu.eşim de diyor senin neden gözlerin doluyor diyor.

ya benim kafama bişey daha takıldı her gittiğimde kafa ölçüsü 1 hafta bi kaçgünlük büyük çıkıyo bu durum riskli mi böyle durumda olan var mı aramızda acaba?? bugun pek bi dertlendim ben:S

ya benim kafama bişey daha takıldı her gittiğimde kafa ölçüsü 1 hafta bi kaçgünlük büyük çıkıyo bu durum riskli mi böyle durumda olan var mı aramızda acaba?? bugun pek bi dertlendim ben:S

benim oğlumunda 1hafta küçük çıktı canım genetikmiş. benim doğduğumda büyükmüş ama eşimin küçükmüş...babaya çekmiş bizimki.

Ah su hormonlar...Ben de pek bir aglak oldum.Zaten hassas bir yapim vardi simdi daha da hassaslastim :)
Ben Antalyadayim annnem-babam-abim-arkadaslarim-akrabalarim istanbul'da uzagimda...Anca camera ile hasret gideriyoruz,bir de her gun annemle telefonda konusuyorum :)
Artik dimtis cistak muzik acip oynuyoruz bebisimle,aglamak yok Aglaya aglaya burusacak valla gozlerimiz sonra canimm

ben isvecteyim canim benim annemde vize icin basvurcak eylulde, sen sor canim aklindakileri ben sana yardimci olmaya calisirim her konuda.

canimm ben ingilteredeyim ve henuz oturumum yok burda ve ben annem icin vizeye basvuramiyormusum oturumum olmadigi icin biz dogum icin geldigini belgeleyip basvurcaktik.benim esimde alman vatandasi onun suresiz oturum hakkki var burda ama belgesi yok.ama esim annem icin basvurabiliyormus turist vizesi,akraba ziyareti olarak basvurcaz galiba ama birden endiselendim ya kabul etmezlerse diye.siz nasil vieye basvurcaksiniz?

kızlar aziz bebede bi deterjan gördüm bebekler için sıvı deterjan 50 yıkama, fiyatıda gayet makuldu kullanan var mı aramızda? şimdi dalan roxy iyide ilerde lekeleri çıkarmaya yetcek mi?

Ben de Real'de Omo Baby gordum toz deterjan.Saglik Bakanligindan'da onayliymis,leke cikarmada da iddialiymis.
Bu da linki OMO Baby

biz uzak değiliz aslında ben istediğimde gidiyorum, onlar geliyorlar yarım saat aramız ama dediğin gibi canım hormonların oyunu...saçma sapan şeylere ağlar oldum son günlerde

kızlar benim oğlumda 2 gün küçük çıktı 4 gün önden gidiyordu 2 gün küçük çıktı bu sefer çizelgemide düzeltemedim 31+4 bende yarın 32 olacak diye seviniyordum

aynen canım benım kızımında ole cıktı bugun doktor teyzesi kafası biras büyük dedi.ama risk teşgil etcek olsa söylerler onemsiz bişi demkki.sülalede warsa belki ona cekmıstır ya takcak bişi yok yani bebeklerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…