kızlar aziz bebede bi deterjan gördüm bebekler için sıvı deterjan 50 yıkama, fiyatıda gayet makuldu kullanan var mı aramızda? şimdi dalan roxy iyide ilerde lekeleri çıkarmaya yetcek mi?
ya benim kafama bişey daha takıldı her gittiğimde kafa ölçüsü 1 hafta bi kaçgünlük büyük çıkıyo bu durum riskli mi böyle durumda olan var mı aramızda acaba?? bugun pek bi dertlendim ben:S
canim, esin ordan annene davetiye yollucak yani esin vize icin bi form alicak kisi daveti icin onu doldurucak, orada nasil bilmiyorum ama ben sana tam bizim yaptiklarimizi anlatayim. öncelikle annem pasaportunu ve biletini aldi, esimde burdan bi form aldi davetiye yani tr den getirecegin insan icin bilgileri vs. onu doldurduk oraya yazdik " esim ddogum yapicak, ilk cocugumuz bu yuzden esim annesini su su tarihte yanina istiyor diye forma ekledi,ve masraflarin bize ait oldugunu( böyle yazinca annemden ustune mal yada hesabinda para olmasi gerekmiyo) sonra esim kendi pasaport fotokopisini, kimlik fotokopisini ve burda calistigina dair isle ilgili evraklarini, gelirini ve buranin nufus dairesi gibi biyerden kagit aldi onlari anneme yollicaz en kisa zamanda, annemde sadece nufus dairesinden aile belgesi yani aile kac kisi kac cocuk vs. onlari gösteren kagit alicak ve burada kalicagi sure icinde gecerli olan saglik sigortasi yaptiricak tum bu belgelerle isvec konsolosluguna basvurcak onlarda vercekler sorunsuz, yani esimin dedigine göre anneye babaya vermek zorundalar, bu sekilde canim. insallah herseyimiz rastgitsin canimcanimm ben ingilteredeyim ve henuz oturumum yok burda ve ben annem icin vizeye basvuramiyormusum oturumum olmadigi icin biz dogum icin geldigini belgeleyip basvurcaktik.benim esimde alman vatandasi onun suresiz oturum hakkki var burda ama belgesi yok.ama esim annem icin basvurabiliyormus turist vizesi,akraba ziyareti olarak basvurcaz galiba ama birden endiselendim ya kabul etmezlerse diye.siz nasil vieye basvurcaksiniz?
ya benim kafama bişey daha takıldı her gittiğimde kafa ölçüsü 1 hafta bi kaçgünlük büyük çıkıyo bu durum riskli mi böyle durumda olan var mı aramızda acaba?? bugun pek bi dertlendim ben:S
Selam annişlerrr:)) bişey sorcam kızlar size çatlak önlemek için hangi kremleri kullanıyorsunuz şimdiye kadr ben bebek yağı faln kullandım ama son 2 ay artık diğer kremlere geçmek gerek diyolar ayrıca meme uçları içinde kullandığınız kremler varsa önerilerinizi rica ediyorum güzel bebeişlerinizi öptüm
kızlar benim oğlumda 2 gün küçük çıktı 4 gün önden gidiyordu 2 gün küçük çıktı bu sefer çizelgemide düzeltemedim 31+4 bende yarın 32 olacak diye seviniyordum
iyi akşamlar sevgili anişler benim minoşum hala yan duruyor karnımda 33. hafta olmasıan rağmen hala dönmemişbidee ayaklarım çok şiş. benim gibi bu haftalarda şişlik yaşayan arkdaşlar varmı ? yukarı kaldırıyorum devamlı dinleniyorum bütüm ailem dört dönüyor etrafımda ona rağmen şişliklerim inmiyor ne yapabilirim başka bu sorun olurmu acama minnoşuma biyerde okuduğum kadarıyla vücütdaki ödemler bebğin de dolaşımını bozuyormuş
kızlar benim oğlumda 2 gün küçük çıktı 4 gün önden gidiyordu 2 gün küçük çıktı bu sefer çizelgemide düzeltemedim 31+4 bende yarın 32 olacak diye seviniyordum
canim benimde sisliklerim var hatta sabahlari ayaklarimin uzerine basamiyorum.calisirken daha azdi galiba sadece cok oturdugumda sisiyordu.bu hafta hep sis bir turlu inmiyor dr onemli deil normal dedi.hatta 2 kilo almisim bu ay onlar odem odem kilo diye bakma dedi telkin etti beni.ben reflu yastiklari varya ucgen onlara uzatiyorum ayaklarimi gece ole yatiyorum yukarida oldugundan en azindan gece sismiyor.birde otururken ayaklarini asagi sarktma ozaman aninda sisiyor.benimde bebegim kanala yerlestirmis kafayi dr altta bi rahimi olcelim dedi odum patladi erken dogum dicek diye neyseki rahim duvari incelmemis.sende dert etme 35. Haftaya kadar degisirmis.bide benimki onceden hep secde poziyonunda yatiyodu.kalbinin ustune dogru o bile dert olmadi.sende dert etme canim
iyi akşamlar sevgili anişler benim minoşum hala yan duruyor karnımda 33. hafta olmasıan rağmen hala dönmemişbidee ayaklarım çok şiş. benim gibi bu haftalarda şişlik yaşayan arkdaşlar varmı ? yukarı kaldırıyorum devamlı dinleniyorum bütüm ailem dört dönüyor etrafımda ona rağmen şişliklerim inmiyor ne yapabilirim başka bu sorun olurmu acama minnoşuma biyerde okuduğum kadarıyla vücütdaki ödemler bebğin de dolaşımını bozuyormuş
kizlar ya benim bacaklarim kalcadan iyilik diz kapaklarima kadar kilo aldidiz kapaklarim tombik tombik sanki sismis gibi, ama altida incecik cöp gibi, neden öyle oldu ki gidermi acaba dogumdan sonra?
kizlar ya benim bacaklarim kalcadan iyilik diz kapaklarima kadar kilo aldidiz kapaklarim tombik tombik sanki sismis gibi, ama altida incecik cöp gibi, neden öyle oldu ki gidermi acaba dogumdan sonra?
merhaba canim.
endiselenme,doktoruna danis once...
Tansiyonunu duzenli kontrol et,bir cizelge yap,genelde kac cikiyor?
Odemden dolayi doktoruma gittim ben de,bana hemen kan ve idrar tahlili yapildi,sadece kanim az dusuk cikti takviye olarak kan ignesi verdi ve gunluk yuruyuslerimi mutlaka yapmami soyledi.Bu arada Tuz asla tuketmiyorum.Ama burasi Antalya oldugu icin gecesi-gunduzu hep 40 derece yurumek ne mumkun....
Dunyanin suyunu ictigim icin e birde yurumedigim icin ayaklarim 37 numaradan 40 numaraya terfi etti.Alyansimi da takamiyorum.Bugun yuruyus yaptim ve sislikler azaldi inanilir gibi degil :) Soguga yakin su ile de asagidan yukariya dogru dus ile su vuruyorum o da iyi geliyor.
Bu arada Her seyin basi hareket etmekmis gercektende :)
Kızlar benim belim feci ağırıryor. Birden kitlenip kalıyorum adım atamıyorum. Benim gibi olanınız varmı? Kontrolüme var henüz ama endişeleniyorum çok fazla. Bu kadarı normalmiki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?