canım yaa teşekkür ederim inanki rahatladım aynen bende yürüyemiyorum yürüdükçe ayağımın üstleri su torbası varmış gibi sallanıyo resmen :) 35. haftada diğer kontrolüm var bakalım dönecekmi bizimki gerçi hayırlısı olsun ben normal doğum çok istediğim için dönmesini bekliyorum sezaryan düşünsem hiç sorun etmicem ama hangisi hayırlıysa o olsun bizler ve meleklerimiz Allaha emanet....
bugun bendede garip gurip agrılar oldu yaaa..giriyo çıkıyo anlamadım bende:18::18:
ohh ne guzel söyledin öyle canim rahatladimVucudumuzda gordugumuz her degisiklik ne kadar ilginc geliyor bizlere degil mi.
Dustan cikmis giyiniyordum birden aynada gobek deligimi gordum, sanki iceriye kacmis yok olmus gibi,ben bir ciglikEsim geldi hemen yanima ''gobek deligim yok olmus''diye agladim...Simdi guluyorum tabi verdigim o tepkiye :)
Eskisinden daha fistik olacagiz insallah merak etme canim
Aslinda dedigin gibi az miktarda kullanilarak olabilir bence de. Inan yumusaticiya benim de takintim var. Sanki hemen camasirlar sertlesecek veya kokmyacakmis gibi gelir bana. Deli olurum.
Hasta bezini bende oyle istiyorum. Sonra oglumun yatagina da koyacagim cunku. Ne olur ne olmaz diyerekten...
Ben seker konusunda cok kararsizim. Kapi susu tamam da seker yaptirmayabilirim. Belki mevluttem zaten mevlutte olmasi daha mantikli geliyor bana. Fistikli lokum alirim ben. Guzel suslu bir sekilde onu ikram ederim. Seker mevlutte, lokum dogumda olur. Ben o suslerin icine lokum koydurmayi dusunmustum. Mini mini lokumlardan. Lakin onceden hazirlanmasi pek mumkun gelmedi. Muhafaza etmesi zor olur diye vazgectim. Suslu nazar boncuklu peceteler,ikram etmek icin guzel bir kutu veya tepsi ve fistikli lokum :)
Pisik icn de dalin aldim. Bepanten de alacagim ama :) Duydum onu da cunku.
Ana kucaginda neyde kararsiz kaldin canim?
oyle canim allah meleklerimizi bize bagislasin.dert etme illa normal diye hangisi hayirlisi olacaksa o olsun bende hep normal istiyordum simdilerde iyice korktum bana bisi olcak bebegime bisi olcak die odum kopuo
canım hiç ödün kopmasın adı üstünde zaten normal, olması gereken en normali diye düşüyorum çevremdeki örnekleri değerleniriyorum sezaryan olanlar doğum sırasında rahatlar ama sonrasında çok acı çekiyorlar hem normalinde ağrısızı var artık herşey kolaylaştı en azından vucüt kendini daha çabuk toparlıyor karın daha çabuk toparlıyor vede süt hemen geliyormuş .sezaryanda 2. gün bile sütü gelmeyenler oluyormuş ayrıca hurmanın doğumdaki faydalarını oku derim şu ayda fazlasıyla var heryerde bulabiliriz razaman dolayısıyla ben okuduğumda doğumda bukadar etkili olduğunu bilmiyordum tabi yine söylüyorum Allah neyi nasip ederse o olsun en hayırlısı olsun sağlıklarını riske ata ata belli bir kalıp için ısrar e
tmeyide hiç hoş bulmuyorum .....
bu gün çalışmak çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?