2012 Ekim Anneleri

oyle canim allah meleklerimizi bize bagislasin.dert etme illa normal diye hangisi hayirlisi olacaksa o olsun bende hep normal istiyordum simdilerde iyice korktum bana bisi olcak bebegime bisi olcak die odum kopuo

Yine alisveris yine alisveris nereye kadar ikea dan havlu aldik,agiz mendilleri aldik,avizesi,halisi,perdesi de tamam

Bide kizlar donuste ebebek e ugrayalim dedik,camlica magazasina,kapiya bi reyon yapmislar 7.99 tl kiliuclu takimlar arada gercekten guzel seyler bulduk resim koyabilsem inanamazsiniz,yakin zamandagidebilecek olan varsa ugrasinbi derim uzun surecegini sanmam....

ohh ne guzel söyledin öyle canim rahatladim eskisinden daha fistik olcaz deyince gercekten garip geliyo bana vucudumuzdaki degisiklikler bende garipsiyorum bazen.

bence de az az kullanmak şart bana göre..kokusu değişse yeter zaten..
hasta bezini kaç eczaneye baktım hepsi bez şeklinde ben yatağa serilenden istiyorum ama daha bulamadım inş en yakın zaman da bulabilirim..

şeker konusunda ben fazla yaptırmayacağım sayılı olucak..zaten ilk zamanlar misafirde kabul edemicem eşimin anne babası gelicek..o yüzden yoğun bir tempo olucak..mevlütte yada 40 ı çıkınca misafir kabul edebilicem..hem toplanmış oluruz biraz..senin düşüncen de çok güzel..bizde de verilir..

pişik için nivea aldım 2 tüp bir de bepanten aldım yeterli olucaktır..

ana kucağında çok kararsızım..nasıl birşey olsun karar veremedim..5-6 ay kullanacağı için normal birşey mi yoksa müzükli titreşimli oyuncaklı mı olsun bilemedim..bugünlerde karar verip sipariş vermem lazım..

ayrıca dönence konusunda da çok kararsızım eşimle bir tane beğendik sanırım onu sipariş vericem.. Fisher Price Türkçe Ninni Söyleyen Mutlu Düşler Dönence - e-bebek.com linkini attım belki fikir olur..

günaydın kızlar..

edammm ben dediğin hasta bezinden canbebe marka tansaşta buldum.istanbulda tansaş var mı?? bir de medikallerde bulabilirsin canım...eğer marketlerde yoksa son çare.medikalde kesin

herkese iyi pazarlar kizlar, yatak icin hasta bezi bulamayan arkadaslar bebek icin alt acma bezleri varya tek kullanimlik falan, onlarida yataga serebilirsiniz ben öyle yapicam. mesela canbebenin.

oyle canim allah meleklerimizi bize bagislasin.dert etme illa normal diye hangisi hayirlisi olacaksa o olsun bende hep normal istiyordum simdilerde iyice korktum bana bisi olcak bebegime bisi olcak die odum kopuo

canım hiç ödün kopmasın adı üstünde zaten normal, olması gereken en normali diye düşüyorum çevremdeki örnekleri değerleniriyorum sezaryan olanlar doğum sırasında rahatlar ama sonrasında çok acı çekiyorlar hem normalinde ağrısızı var artık herşey kolaylaştı en azından vucüt kendini daha çabuk toparlıyor karın daha çabuk toparlıyor vede süt hemen geliyormuş .sezaryanda 2. gün bile sütü gelmeyenler oluyormuş ayrıca hurmanın doğumdaki faydalarını oku derim şu ayda fazlasıyla var heryerde bulabiliriz razaman dolayısıyla ben okuduğumda doğumda bukadar etkili olduğunu bilmiyordum tabi yine söylüyorum Allah neyi nasip ederse o olsun en hayırlısı olsun sağlıklarını riske ata ata belli bir kalıp için ısrar etmeyide hiç hoş bulmuyorum .....

canim ben agriya siziya dayanikliyim ondan korkmuyorum tek korktugumda dogumda yapilacaklari gormem igne gorunce korkan insanim.agridan olsem normalde de tek agri kesici bile icmem.ama simdi dogum anini izleyince yapilanlar urkutuyor iste.neyse hamilelik psikolojisi heralde.cunku ilk zamanlar catir catir dogurucam diyordum.esimle konustum gecen aksam korkuyorum dedim basladm aglamaya oda simdi ozaman sezeryan olucak bu konu kapandi dedi kestirdi atti nasil tekrar normale ikna edicem bilemiyorum

Gunaydinnn Bugun bizim Pazartesimiz Pazar sendromunu cumartesi yasiyoruz Bayram gecince saka maka 1 ayimiz kalicak cok heycanli:)Neyse efem guzel bir gun dilerim tum tatli annelere

merhaba güzel anneciklerrr nasılsınız ya ben oğluşuma halen isim bulamadım yyaaaaaa of of ... eşimin adı orhan onun adına uygun olsun istedik ama isim yok sankiiiiii yardımıınız olur mu acabaa

Eskiden insanlar tarlada doğururmuş muhabbetinden gına geldi ha Ne tarlaymış kardeşim milletin dilinde,nerde bu tarla gidip ateşe verecem kökten kurtulacam ya,ağzı olan konuşuyo

Hanimlar iyi pazarlar hepinize
Biz gayet iyiyiz kizimla artik tekmeleri cok guclendi epey acitiyor vururken bir de habire esnetiyor kendini elleri ayaklari cikiyor karnimda maasallah kuzuma canimi acitsa da onun hareket etmesi iyi bisey o yuzden katlanicam
Yaklasik 7 haftamiz kaldi cok sukur gunlerimiz kisaldi hepinize hayirli gunler diliyorum bu arada hava burda da kapadi amaben cok memnunum cok bunaliyordum sicaklardan gece de zor uyuyordum biraz boyle gecsin de rahatlayalim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…