merhaba kızlar ben de ekim annesi olacağım inş. cuma günü keseyi gördük. son adet günüme göre 7 haftalık olması lazım ama ultrasonda 5 haftalık dedi doktor.bu konuda bilgisi olan var mı ?
kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim
Tabloda cinsiyweti de ekleyelim belli olunca gireriz
ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız
canım bende 20 martda gideceğim benim eşimde o gün uygun olduğundan sanırım banada ikili test yapılkacak benim dr um bebeğin kalp atışlarını duydugunda bana hiç bir test yaptırmadı sadece dediki 4 hafta sonra görüşelim o kadar bakıyorumda diğer arkadaşlar kan iadrar testi yaptırmışlar neyse ben dr uma güveniyorum o ne derse onu yapacağım
merhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)
blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)
eklerseniz sevinirim
hoşbulduk, bulantılar başlamadı daha 5+2 yim, umarım başlamaz çalışırken zor olur diye düşünüyorum
slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor
benim annemle ablamda krem kullanmamış..
kız anneye çeker diyince bu konuda çok seviniyorum..
mesela annem bana doğuma gitmiş hastaneye..
ben kendim doğmuşum annem hiçbirşey anlamadım diyor..
inş bende öyle olurumm..
mesela ablamı doğururken ölüyormuş nerdeyse..
ablamda kızını doğururken 3 gün sancı çekmiş..çok zor olmuş..
ben biraz da olsa inanıyorum kızın anneye çektiğine..
arkadaşlar bişi sorucam 5+4 teyim ve sağ kasığımda ara ara ağrı oluyoo sizlerdede oluyomu?? Yada benim haftalarımdayken oldumuu???
günaydın herkese
kızlar birşey sorucam dün canım çekti midye yedim.çiğ ett değil dimi oo??
birde canım kornişon turşu çekiyor..yiyince eşim yemediyor..canım çok istiyor ama napim
siz yiyormusunuz??
inşallah cnmm dediğin gibii olurrrr yavrumm benimle kalırrr yavrum tam 12.5 mm olmuşşş gelişimi gayet güzelmiş ama o kanamaa yavrumu düşürebilirmişşş
edammm + nurran + redshadow + mrvcmn + blackberry_82 + ilaydakorucu06 + melekangel + nunus81+ + saturnn + guzgulumm + are + arcak81 + gLssHh + karfilla
arkadasım merhaba
salam sosis sucuk gibi gıdaları iyice pişirerek yiyebilirsin piştigi sürece sakıncası yok valla benim canım acaip sucuk istediginden yiyemem diyemicembirde ete nasıl dokunmıcaz yaa ev hanımıyım kocam kızım yemek bekler eee bizde et yemek zorundayız bebişin gelişimi için ben bunu anlamadım şimddddiii:26:
canım midye çiğ et değil ama en az çiğ et kadar zararlı çünkü yüksek oranda civa var,yemiş oldukların şifa olsun,ama bundan sonra aslaaaa..bir de ton balığında bol civa var.. ikisinden de uzak durun...
cimeka doktordan dönmedi heraldeee???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?