2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ben de ekim annesi olacağım inş. cuma günü keseyi gördük. son adet günüme göre 7 haftalık olması lazım ama ultrasonda 5 haftalık dedi doktor.bu konuda bilgisi olan var mı ?

merhaba canım aramıza sen de hoşgeldin..geç döllenme demek ki..bende de aynı durum var ultrasona göre ilerliyoruz.son adet tarihin iptal yani...

kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim

maşallah subhanallah,nasıl 3 haftalıkken öğrendin??yani adetine 1 hafta kala mı öğrendin?

ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız

ben özel hastanaye gittim 12 lira muayane ücreti tahliller de 20 tuttu.

aslında yaptırmalıydı toxoplazma kızamıkçık ve tsh değerler özellikle çok önemlii..

Bende üye olmadan önce bi süredir yazılarınızı okuyordum ,aranıza bugün teşrif edebildim...Bende kısmetse Ekim Annesi olacağım...Benimde ilk hamileliğim, henüz keşfedemediğim listeye beni de eklerseniz sevinirim.6+5 haftalık...

hoşbulduk, bulantılar başlamadı daha 5+2 yim, umarım başlamaz çalışırken zor olur diye düşünüyorum

inşallah başlamaz ben öğretmenim ve çokkk güzel geçiyor günlerim sadece bel ağrım oluyor okuldayken..eve gelince akşam dinleniyorum...

slm arkadaşlarr bende haberler kötüüü dün doktora gittim ve kanama alanım büyümüş çok yüksek düşük tehliken var dedi doktor

geçmiş olsun..tedavi falan ne dedi??yat bence sırt üstü wc dışında da kalkma yerinden..

ayyy annemin beni doğurma hikayesi çok komik.evde suyu gelmiş taksi çağırmışlar hastanenin kapısından ameliyathaneye kadar şapşup su içinde yürümüş,doktor hemen almış,doğuruyorsun dur demiş doğum başlamış,dur sakın ıkınma demişler çünkü daha doğumhane ve doktorlar hiçbirşey hazır değilmiş. annemin ıkınması gelmiş. doktor bağırıyormuş duuuuuuuur ıkınma.annem de kendi geliyo içimden diyormuş birkaç dk içinde de doğmuşum zaten...

arkadaşlar bişi sorucam 5+4 teyim ve sağ kasığımda ara ara ağrı oluyoo sizlerdede oluyomu?? yada benim haftalarımdayken oldumuu???

canım midye çiğ et değil ama en az çiğ et kadar zararlı çünkü yüksek oranda civa var,yemiş oldukların şifa olsun,ama bundan sonra aslaaaa..bir de ton balığında bol civa var.. ikisinden de uzak durun...

inşallah cnmm dediğin gibii olurrrr yavrumm benimle kalırrr yavrum tam 12.5 mm olmuşşş gelişimi gayet güzelmiş ama o kanamaa yavrumu düşürebilirmişşş

Allah ol dedi mi kanam manama boşşşşş.. Allaha dua et..yavrunun yiyecek ekmeği varsa bu dünyada heryerde kanama olsa ne??

canım ete mecburen dokunacağız ama hemen ardından bol sabun...

turşuda .midye de yok demiş doktor şimdi reflu oluyormuş..

artık yemem napim

ilaydaaa tatlışım banada dün verdi testleri ama bi kaç test...sağlık ocağına hem kayıt yaptırdım bugün hemde testlerimi yaptırdım.
sağlık ocakları yapıyor bilginiz olsun arkadaşlar.özellikle çalışmayan bayanlar sizin için daha kolaylık olurr gitmeniz sorun olmaz.

cimeka doktordan dönmedi heraldeee???

döndüüüüü döndüüüüüü hem de güzel haberlerle.. önce geçmişi okuyım yazayım cevaplar dediydim..kızlar öncelikle samimi olmak gerekirse bugün doktora çok umutsuz gittim hem heyecan vardı hem acayip enndişeliydimm. çünkü biliyorsunuz bulantım 1 kere oldu geçti.göğüslerim indi,kasık batmalarım çok nadir.. böyle olunca kötü habere bile alıştırarark girdim doktor amcamızın odasına..çok pimpirikliymişim bunu da yeni farkettim..neyse girdim uzandım ultrasona diktim gözümü ve fıstığımı hemen gördüm kalbini de gördüm kıpır kıpır. geçen defa sesini duymuştum ama çok küçük olduğu için görüntüden bişey anlamamıştım.. dedim kalbini duymak istiyorum.. offf o nasıl atış öyle,bir gürültü bir şakşak güpgüp..ohhhhh dedim..ne rahatladım ama..tam 8 im ultrasonda da. 1.70 cm olmuş,kesem 8 cm. bebeğim çok büyümüş ya..nasıl güzel kafası kolları herşeyi belli.bi de kımıl kımıl böyle.. yumruk atıyo gibi tabi daha tam kolları yok ta çıkıntı çıkıntı belli kolları ayakları,şu an elimde forosu..bakıp bakıp öpüyorum.. çok mutluyum..dedi ki 4 hafta sonra gel 2li test için,ama istersen için rahat etmezse merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin.. bakalım dayanamazsam giderim...bende haberler böyle.. bundan sonra hiçççç belirtilere bakmayacağım. doktora dedim ya bende o yok bu yok ben nasıl hamileyim?o da çok şanslı bir hamilesin işte daha ne istiyorsun dedi de aklım başıma iyice geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…