2012 Ekim Anneleri

merhaba aldıklarınızı güle güle kullannın ana kucağının tam yatan modelihangi markanın acaba ??? ben tiny love haricinde tam yatan görmedim de onda da dönence var sadece ve 260 tl civarı sizin ki daha uygun geldi

CASAUL Activity Rocker Anakucağı 3 RENK GittiGidiyor'da 60812388 Arkadaşım benimki bu... Elime geçtiğinde resimdekinden daha çok beğendim hatta. Senin bebeğin kız ise veya istersen başka renkleri de var. Pembe-gri, krem, düz gri idi galiba...

teşekür ederim canım güzel gerçekten güle güle kullanın bu yatış pozisyonu değil ama galiba değil mi ayarlabiliyor herhalde

Yok canım yatış pozisyonu değil. Tam olarak yatıyor. Bu orta seviyesi sanırım. Şuan elimin altında değil ana kucağı. Olsa fotosunu çeker yüklerdim. Ama tam yatıyor emin olabilirsin.

çınarefeninannesi gerçekten çok iyi bir insansın..yakın çevremde olmanı arkadaş olmayı isterdim..

hahaha ben de okurken güldüm doğrusu, hepsinin bu kadar saat uyuyacağını bilsem beşer beşer çıkartırım valla artistçim fazla uyumak tek başına bir belirti olmasa da, dediğin gibi dikkatle incelenmeli. Ama ne yalan söyleyeyim nasıl ki bizlerin farklı farklı mizacı varsa uykularıyla, huylarıyla, sinirleri ve damak tadlarıyla bu kuzuların da ayrı ayrı mizacı olacak. İnşallah benim oğlan dayıya çeker de bebekliğini sağlıklı sıhhatli ve de bol uykulu geçirir.Allah, dileyene böylesini versin, aramızda 7 yaş var ve ağladığını bilmem kuzunun. Uyumayan bebek ne annede ne de evde huzur bırakıyor valla. Benim kız öyle kolik falan da değildi ama çok sabırsızdı, acıktı mı 2 dakika içinde biberonu ağzında olmazsa çıldırıp insanın elini ayağına karıştırırdı.

bizde tiny love aldık olduça konforlu görünüyor minik yatak gibi yumuşacık komple çıkıp yıkanabiliyo tavsiye ediyorum:)

kızlar bugün çok yoruldum.burda okumuştum özendim.Ben de kışa hazırlık yaptım.menemenlik,biber,fasulye,patlıcan attım dondurucuya.geçmişi okuyamadan yazıyorum size..

kızlar bugün çok yoruldum.burda okumuştum özendim.Ben de kışa hazırlık yaptım.menemenlik,biber,fasulye,patlıcan attım dondurucuya.geçmişi okuyamadan yazıyorum size..

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım.bende bugün dondurucuya patlıcan ve biber attım kışlık...eşimde köpek almış ona kulübe ve etrafına çit yaptı bahceye.

Kizlar merhaba
Evimizde garip bir heyecan var bu aralar.
6 tane minik muhabbet kusu yavrumuz oldu.Bugun son numarada da cikti kabugundan
o kadar tatlilar ki,rahatsiz etmemek icin gizli kamera koydk yuvaya esimle izledik,inanamazsiniz anne ve baba kus nasil ozenli besliyor yavrularini :)

desene aynı evde 2 aile olmuşunuz!

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım.bende bugün dondurucuya patlıcan ve biber attım kışlık...eşimde köpek almış ona kulübe ve etrafına çit yaptı bahceye.

aaaa köpeğinizin cinsi ne? Kaç aylık? Dişi mi erkek mi? Bizim de var köpüşümüz... Dişi, boxer, 18 aylık, adı da Queen Siz ne isim verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…