Ben park yatak aldigim icin onun kendi donencesini kullanacagim simdilik. Projektor alacagim cunku kendi isigi hic gzel degil. Bu projektorleri de arastir istersen. Bebekleri daha cok rahatlatiyormus. Melodisi bitene kadar bebeklerinin uyudugunu iddia ediyorlar kullananlar. Tabi bir iki ay sonra. Cunku bebekler de ancak etrafinla ilgilenmeye basliyor. Donen figurleri falan var. Orn. Winnie the pooh karakterleri gii :)
Ana kucagi ise ben titresimli melodili aldim. 150 tl idi benimki. Tam olarak da yatabiliyor ve yeni dogan pedi de var. Umarim bukadar kullanisli olur.
merhaba aldıklarınızı güle güle kullannın ana kucağının tam yatan modelihangi markanın acaba ??? ben tiny love haricinde tam yatan görmedim de onda da dönence var sadece ve 260 tl civarı sizin ki daha uygun geldi
Casaul Activity Rocker Bebek Anakucağı Garden GittiGidiyor'da 61867708 buda krem rengi.. Çok hoş gerçekten.
teşekür ederim canım güzel gerçekten güle güle kullanın bu yatış pozisyonu değil ama galiba değil mi ayarlabiliyor herhalde
Yok canım yatış pozisyonu değil. Tam olarak yatıyor. Bu orta seviyesi sanırım. Şuan elimin altında değil ana kucağı. Olsa fotosunu çeker yüklerdim. Ama tam yatıyor emin olabilirsin.
teşekür ederim canım mağazadan da bi yakından bakayım aklımda iyi fikir oldu.
kızlar yenı dogan bebeklerın uyku saatlerı hakkında asagıdakı tabloyu buldum ..
BEBEK UYKU
1 haftalık 18 saat
1 aylık 17 saat
2 aylık 16-16,5 saat
3 aylık 15-16 saat
4 aylık 15,5 saat
5 aylık 15 saat
6 aylık 14-15 saat
9 aylık 13-14 saat
12 aylık 12-14 saat
18 aylık 12-13 saat
inanmayın bacım bunlaraaa
bazı bebek var 24 saat uyumaz... anne çıldırır baba çıldırır, ağlamaz da ama uyumaz yani...mıkır mıkır mızıldanır durur.
bazı bebek var 24 saat uyanmaz... doktor kızar anneye 3 saatten fazla uyutma emzir sarılık olur diye... anne uyumaz baba uyumaz bebek uyur uyanmaz..
bazı bebek var alarm kurmuş gibi 2 saatte bir kalkar gece gündüz, emer altı değişir yatar
benim oğlum 8 ayını bitirecek, tabloya baktım da daha hiç 14 saat uyumadı...
haaa parça parça mesela 45 dakika uğraşırsın, 15 dakika uyur geri kalkar. onları toplarsan o tablodaki rakama ulaşır mı bilmem. hiç saymadım.
ama şunu bilin yeter: her bebek, dünyaya karakteri, damak zevki, uyku düzeni zaten var olarak geliyor. karnınızda bile uyku düzenleri var. siz de anlarsınız yakında uyuyup uyandıklarını:))
merhaba aldıklarınızı güle güle kullannın ana kucağının tam yatan modelihangi markanın acaba ??? ben tiny love haricinde tam yatan görmedim de onda da dönence var sadece ve 260 tl civarı sizin ki daha uygun geldi
antalayada hangi semttesin canım bende antalyadayım ve benimde herkez eskişehirde burda kimse yok
kızlar bugün çok yoruldum.burda okumuştum özendim.Ben de kışa hazırlık yaptım.menemenlik,biber,fasulye,patlıcan attım dondurucuya.geçmişi okuyamadan yazıyorum size..
Kizlar merhaba
Evimizde garip bir heyecan var bu aralar.
6 tane minik muhabbet kusu yavrumuz oldu.Bugun son numarada da cikti kabugundan
o kadar tatlilar ki,rahatsiz etmemek icin gizli kamera koydk yuvaya esimle izledik,inanamazsiniz anne ve baba kus nasil ozenli besliyor yavrularini :)
desene aynı evde 2 aile olmuşunuz!
AAAA Antalya'dan misin,super.
Canim ben Yukselis'teyim.sen neredensin?
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım.bende bugün dondurucuya patlıcan ve biber attım kışlık...eşimde köpek almış ona kulübe ve etrafına çit yaptı bahceye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?