2012 Ekim Anneleri

Kızlar selam :) Tatile gittiğimiz yerde internet olmadığı için ancak kafeteryaya gidince girebiliyorum nete. Umarım herkes iyidir...

cinarefeninannesinin cesur pozundan sonra ben de birkaç cesur tatil fotoğrafı ekledim göbişler topiğine

Oğluşum sonunda yaz bitmeden denizle tanıştı, yaşasın deniz, güneş ve tatil...

kızlar bişey sorcam
bebişler için alınan burun aparatı nasıl kullanılıyor

Canım onun plastik tüp kısmına bastırıp havasını boşaltıyorsun ve o şekilde bebişin burnuna sokuyorsun. Daha sonra ise elini gevşetip tüpün içine hava dolmasını sağlıyorsun ve burnundaki mümükleri de çekiyor içine...

kızlar bugün ne kadar sessiziz değil mi??

günler su gibi geçiyor sanki,ağustos anneleri patır patır doğuruyor,eylül bile başladı..bize geliyor sıra..ben artık çok merak etmeye başladım bebeğimi.Allahım sorunsuz,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabi ki ama insan yine de kime benzeyeceğini,neler yaşayacağımızı merak ediyor..mesela ben en son fotosunda eşime benzettim yüzünü,gerçekten de öyle mi acaba?? mesela ben esmerim baya bi,kaşım gözüm siyahtır,eşimde inadına sarışın yeşil gözlü,kime benziyor acaba?bir de diyorlar ya,bebek olmadan önce biz ne yapıyormuşuz?,ne için yaşıyormuşuz?,hayatımız nasılmış? gibi sorular soracaksınız diye,onu merak ediyorum,sanki hayatımızda bir çizgi gibi olacak..

selam dert ortaklarım nasılsınız inşallah.. ben artık geceleri uykusuzum uyku haram oldu valla sola yatıyorum patara kütere içimde deprem oluyo sağa zaten dönemiyorum düz yatsam nefesim daralıyo. napıcamı bilemedim var mı bildiğiniz bi yatış şekli

hmmmmmmmmm anladım canım sağol ilk zamanlar çok mu gerekli bu şey

Valla canım bilmiyorum ki... Yani neticede eskiden burun aspratörü mü varmış Bebeğin doğsun bir bak. Belki kendin temizleyebileceksin burnunu. Zaten çok mümük olursa, kurursa burnunda mümükler İlaçlar varmış. Dr. veriyormuş. Onu burnuna damlatıp temizliyormuşsun. Yani bence şart değil... Gerekirse alırsın bence..

maşallahh göbüşe bak göbüşe

aynen canım dün akşam 9 dan sabah 4 e kadar kızım horon tepti sanki
yıktı geçti valla uyku haram bana da
çok sıkılıyorum uyurken 2 dk da bir dönüyorum bi sağ bi sol

aynen canım dün akşam 9 dan sabah 4 e kadar kızım horon tepti sanki
yıktı geçti valla uyku haram bana da
çok sıkılıyorum uyurken 2 dk da bir dönüyorum bi sağ bi sol

o hamsiyenin bi tanede benim karnımda hamsi olanından var horon, kolbastı ne varsa ortaya karışık yapıyor içimde doğunca ailecek oynarız artık :118:

1-2 haftadır uzun oturarak uyuyorum ben. L kanepede arkama ve yanıma 3-4 yastık, 1 tane de kafa arkasına, ayağımı uzatıyorum,bacak arama da 1 yastık, azıcık sola kaykılıyorum ve uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…