kızlar bişey sorcam
bebişler için alınan burun aparatı nasıl kullanılıyor
Canım onun plastik tüp kısmına bastırıp havasını boşaltıyorsun ve o şekilde bebişin burnuna sokuyorsun. Daha sonra ise elini gevşetip tüpün içine hava dolmasını sağlıyorsun ve burnundaki mümükleri de çekiyor içine...
hmmmmmmmmmanladım canım sağol ilk zamanlar çok mu gerekli bu şey
Kızlar selam :) Tatile gittiğimiz yerde internet olmadığı için ancak kafeteryaya gidince girebiliyorum nete. Umarım herkes iyidir...
cinarefeninannesinin cesur pozundan sonra ben de birkaç cesur tatil fotoğrafı ekledim göbişler topiğine
Oğluşum sonunda yaz bitmeden denizle tanıştı, yaşasın deniz, güneş ve tatil...
pardn aspratör olcaktı
çok mu gerekli yani ilk zamanlar için :26:
selam dert ortaklarım nasılsınız inşallah.. ben artık geceleri uykusuzum uyku haram oldu valla sola yatıyorum patara kütere içimde deprem oluyo sağa zaten dönemiyorum düz yatsam nefesim daralıyo. napıcamı bilemedim var mı bildiğiniz bi yatış şekli
evet canım bence ilk başta da allınmalı..kızlar hadi mümükler ( biz astronot diyoruz buna)için burun aspiratörü alıcaz da kulaklar neyle temizleniyor??
aynen canım dün akşam 9 dan sabah 4 e kadar kızım horon tepti sanki
yıktı geçti vallauyku haram bana da
çok sıkılıyorum uyurken 2 dk da bir dönüyorum bi sağ bi sol
aynen canım dün akşam 9 dan sabah 4 e kadar kızım horon tepti sanki
yıktı geçti vallauyku haram bana da
çok sıkılıyorum uyurken 2 dk da bir dönüyorum bi sağ bi sol
evet canım bence ilk başta da allınmalı..kızlar hadi mümükler ( biz astronot diyoruz buna)için burun aspiratörü alıcaz da kulaklar neyle temizleniyor??
Emniyetli kulak temizleme pamukları var canım. Onlarla...
markası var mı belirli??
selam dert ortaklarım nasılsınız inşallah.. ben artık geceleri uykusuzum uyku haram oldu valla sola yatıyorum patara kütere içimde deprem oluyo sağa zaten dönemiyorum düz yatsam nefesim daralıyo. napıcamı bilemedim var mı bildiğiniz bi yatış şekli
markası var mı belirli??
pardn aspratör olcaktı
çok mu gerekli yani ilk zamanlar için :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?