2012 Ekim Anneleri

Ben şahsen aspratör aldım ( daha doğrusu eşim almış ) ama ben bukadar gerekli... %100 olması gereken birşey gibi görmüyorum. Zaten çok kolay temizleniyor bebeğin burnu. Ama tabi herkesin görüşü...

o hamsiyenin bi tanede benim karnımda hamsi olanından var horon, kolbastı ne varsa ortaya karışık yapıyor içimde doğunca ailecek oynarız artık :118:

hadi bakalımhorona

gerekli, özellikle de ilk zamanlar için. Çünkü yenidoğan döneminde ağızdan nefes almayı bilmez bebek, sadece burundan alabilir, o yüzden de burun yolu sürekli açık tutulmalı.

iyi de ne kadar sıklıkla yapıcaz bu işlemi
nerden anlıcam ben burundan nefes alamadığını :26:

off off gerçekten çok zevzek insanlar var işleri güçleri eleştirmek geçenlerde annemdeydim cenaze vardı babamın halası gittim ayy ne yorumlar yapıldı şişmişim değişmişim diye diye bitiremediler dedim 8. ayım normal değil mi 10kilo aldım kızlar ne kadar değişebilirim bi düşünün babamın amca kızıda ayy nolmuşsun böyle dedi dedim nolmuşum çok şişmişsin sen şişmemişmiydin dedim (kendisi 100 kg üstünde girdi yüzü tanınmaz haldeydi) şişmiştim dedi e o zaman normal dedim uzaklaştım ve çok pişman oldum bi baktım az ilerde minik bebeği olan bi komşu kızı var oda çok zayıfladı doğumdan sonra bu seferona ayy nolmuşsun böyle sen ne kadar zayıfladın kilo al kilo yakışıyo diye ona bu kez sayıyolar ulan dicektim hepiniz dünya güzelisiniz de konuşuyosunuz gerzekler!!!insanlar hep mi kusur bulur kulp takar ya hep mii!!!! midem bulandı artık!

bu arada eylül annelerinden biri doğum çantasına şampuan fırça tarak tırnak makası falan koymuş
bebek doğunca hemen tırnakları mı kesiliyo çıkmamıştır ki
+
şampuan falan ne alaka yıkanmıycakki ,hadi tarak neyse belki saçlarını tarar ki bence o da gereksiz

ya da bilmediğim bişeyler var

karnımın alt tarafında agrı war iftardan once basladı maden suyu flkn ıctım ama hala sürüo gaz mı bilemedim net korkuorum sizde oluomu? süt içmiştim acaba o gaz mı yaptı umarım gazdır

görünür herhalde temizlenmesi gerekenler.. bence her banyodan sonra yaparız,bir de seslerden anlarız tıkanıklığı..

AAyyyy ne insanlar var yaa... inanamıyorum yani

amaaaaan bakmıştır hazır listelere,geçen de dedim ya gereksiz bir sürü şeyler yazıyorlar sırf uzuuuuuun bir liste olsun diye..

bence de onlar gereksiz,şahsen ben koymayacağım tarak tırnak makası şampuan..yalnız şunu söyliyim tırnakları baya uzun doğuyorlar haberin olsun..şimdi bile baya tırnak vardır...

amaaannn boşver ya ağzı olan konuşuyo kesin çekemiyolardır seni
bana da karnın çok küçük hiç çıkmamış diyo geçende biri kendisinin ki benimkinden küçük göz var nizam var yani
fit bi hamişim ben herkes benim gibi olamaz deyip geçiyorum onlar da söyledikleriyle kalıyolar

hadi ya uzun mudur tırnaklar şimdiye kadar hiç dikkat etmedim yenidoğan tırnağına
ama yumuşaktır değil mi e sonuçta bi sıvının içinden çıkıyo sert bi tırnak değildir
eldiven takılcak zaten sonra gerek duyulursa keseriz

o internette hazır listelerden bakmıştır,o kadar saçma listeler var ki,sırf uzun olsun diye yazılmış ta yazılmış,ben koymam o dediklerini,çünkü gereksiz..yalnız şunu söyliyim tırnaklar baya uzun doğuyor bebekler,hatta şimdi baya uzundur..eve gelince keserim..

asuuu kızzzz
naptın bitirdin mi işleri
beyefendinin odası hazır mı aman eksiği kalmasın
bu arada yıkadın sanırım kıyafetleri neyle yıkadın ve yumuşatıcı kullandın mı ben de bu hafta yıkıcam

mesaj gitmesi sandım bi daha yazdım,evet canım uzamıştır o kadar,ama dediğin gibi yumuşak oluyor hatta kalkık dışa dönük oluyor,hani sıyırsan bile soyuluyor kendi,ama derine gidip canı yanabilir..eldivenler tam da bu yüzden takılıyor..bakarız duruma göre,rahatsız ediyorsa keseriz hemencik..

ya kızlar hep netten fiyat araştırmaları yaptım,en uygunları not ettim,ay başını k .kartı ödemesini bekliyordum ki dün görümcemle bir çok bebe mağazasını gezdik,bir tanesi, ki en kapsamlı en güzel dükkandı,o kadar ucuz ki anlatamam,şaştım kaldım,mesela sebamed eczanede 23 olan ürün orda 18. 25 tl lik biberon 18,emzik 15,sıvı det dalin 12,kaliteli hastane çıkışları baya uygundu.herşeyini ordan alacağım,deftere de yazıyorlar,k.kartı limitini bağlamamış oluruz.a dan z ye herşey var.

bir de baby 2 go bebek arabası bakmıştım netten aynı özelliklerde 2 tane buldum,biri kraft biri pierre cardin..nette baby 2 go 300dü kraftın ki 375 dedi,iyi dimi,arabaya bayıldım..

bitirdim şekerim saolsun eşimde izindeydi bana çok yardım etti hakkı ödenmez odayı düzenledik, cicilerimizide yerleştirdik

tatlım dalin sıvı deterjanla yıkadım mis gibi bebek koktu dolabın içi odası yumuşatıcıyı giysilerine koymayı hiç düşünmedim sadece battaniyelere koyarım diyordum ama sonra baktım dalin sıvı öyle yumuşak yapıyor ki hiç gerek kalmadı
biraz daha alacaklarım var onlarıda aldıktan sonra ekleyeceğim zaten kuzumun odasını

aaaa köpeğinizin cinsi ne? Kaç aylık? Dişi mi erkek mi? Bizim de var köpüşümüz... Dişi, boxer, 18 aylık, adı da Queen Siz ne isim verdiniz?

dişi setter canım 2 aylık ama daha gelmedi köpüşümüz.evi hazır olsun öyle gelecek ismide diğer sahibi ne koymuştur bilmiyorum ama ben araştırıyorum isim :)

hmm ekle ekle eminim şahane olmuştur hamsimin odası
ben dalin granürlü sabun almıştım acaba o nasıl kokuyo bi de yumuşatıcısını almıştım
acaba dalinin sıvı deterjanını da mı alsam bak şimdi sen güzel koktu deyince :26:
benim 1 kargom var ya onu bekliom öff geşmedi bi türlü sonra yıkıcam bakalım ne zamn gelcek vip dükkan çabuk gönderiyo diyolar bi de

canım kampanya bitince hemen gönderiyor vip dükkan hiç sorun yaşamadım ben ordan yaptığım alışverişlerde...bende unnado dan kadife ceket aldım oğluma onu bekliyorum pazartesi veririler inş. kargoya

sabun tozu yada granül sabun işte onları kullanmak hiç içimden gelmedi açıkçası zaten ablamda dalinden hep memnun kalmıştı olumsuz hiçbirşey duymadım tereddüt etmeden aldım dalin sıvıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…