o hamsiyenin bi tanede benim karnımda hamsi olanından varhoron, kolbastı ne varsa ortaya karışık yapıyor içimde doğunca ailecek oynarız artık :118:
gerekli, özellikle de ilk zamanlar için. Çünkü yenidoğan döneminde ağızdan nefes almayı bilmez bebek, sadece burundan alabilir, o yüzden de burun yolu sürekli açık tutulmalı.
1-2 haftadır uzun oturarak uyuyorum ben. L kanepede arkama ve yanıma 3-4 yastık, 1 tane de kafa arkasına, ayağımı uzatıyorum,bacak arama da 1 yastık, azıcık sola kaykılıyorum ve uyuyorum.
off off gerçekten çok zevzek insanlar var işleri güçleri eleştirmek geçenlerde annemdeydim cenaze vardı babamın halası gittim ayy ne yorumlar yapıldı şişmişim değişmişim diye diye bitiremediler dedim 8. ayım normal değil mi 10kilo aldım kızlar ne kadar değişebilirim bi düşünün babamın amca kızıda ayy nolmuşsun böyle dedi dedim nolmuşum çok şişmişsin sen şişmemişmiydin dedim (kendisi 100 kg üstünde girdi yüzü tanınmaz haldeydi) şişmiştim dedi e o zaman normal dedim uzaklaştım ve çok pişman oldum bi baktım az ilerde minik bebeği olan bi komşu kızı var oda çok zayıfladı doğumdan sonra bu seferona ayy nolmuşsun böyle sen ne kadar zayıfladın kilo al kilo yakışıyo diye ona bu kez sayıyolar ulan dicektim hepiniz dünya güzelisiniz de konuşuyosunuz gerzekler!!!insanlar hep mi kusur bulur kulp takar ya hep mii!!!! midem bulandı artık!
bu arada eylül annelerinden biri doğum çantasına şampuan fırça tarak tırnak makası falan koymuş
bebek doğunca hemen tırnakları mı kesiliyoçıkmamıştır ki
+
şampuan falan ne alaka yıkanmıycakki ,hadi tarak neyse belki saçlarını tarar ki bence o da gereksiz
ya da bilmediğim bişeyler var
off off gerçekten çok zevzek insanlar var işleri güçleri eleştirmek geçenlerde annemdeydim cenaze vardı babamın halası gittim ayy ne yorumlar yapıldı şişmişim değişmişim diye diye bitiremediler dedim 8. ayım normal değil mi 10kilo aldım kızlar ne kadar değişebilirim bi düşünün babamın amca kızıda ayy nolmuşsun böyle dedi dedim nolmuşum çok şişmişsin sen şişmemişmiydin dedim (kendisi 100 kg üstünde girdi yüzü tanınmaz haldeydi) şişmiştim dedi e o zaman normal dedim uzaklaştım ve çok pişman oldum bi baktım az ilerde minik bebeği olan bi komşu kızı var oda çok zayıfladı doğumdan sonra bu seferona ayy nolmuşsun böyle sen ne kadar zayıfladın kilo al kilo yakışıyo diye ona bu kez sayıyolar ulan dicektim hepiniz dünya güzelisiniz de konuşuyosunuz gerzekler!!!insanlar hep mi kusur bulur kulp takar ya hep mii!!!! midem bulandı artık!
amaaaaan bakmıştır hazır listelere,geçen de dedim ya gereksiz bir sürü şeyler yazıyorlar sırf uzuuuuuun bir liste olsun diye..
bence de onlar gereksiz,şahsen ben koymayacağım tarak tırnak makası şampuan..yalnız şunu söyliyim tırnakları baya uzun doğuyorlar haberin olsun..şimdi bile baya tırnak vardır...
bu arada eylül annelerinden biri doğum çantasına şampuan fırça tarak tırnak makası falan koymuş
bebek doğunca hemen tırnakları mı kesiliyoçıkmamıştır ki
+
şampuan falan ne alaka yıkanmıycakki ,hadi tarak neyse belki saçlarını tarar ki bence o da gereksiz
ya da bilmediğim bişeyler var
asuuu kızzzz
naptın bitirdin mi işleri
beyefendinin odası hazır mı aman eksiği kalmasın
bu arada yıkadın sanırım kıyafetleri neyle yıkadın ve yumuşatıcı kullandın mı ben de bu hafta yıkıcam
aaaa köpeğinizin cinsi ne? Kaç aylık? Dişi mi erkek mi? Bizim de var köpüşümüz... Dişi, boxer, 18 aylık, adı da QueenSiz ne isim verdiniz?
bitirdim şekerim saolsun eşimde izindeydi bana çok yardım etti hakkı ödenmezodayı düzenledik, cicilerimizide yerleştirdik
tatlım dalin sıvı deterjanla yıkadım mis gibi bebek koktu dolabın içi odasıyumuşatıcıyı giysilerine koymayı hiç düşünmedim sadece battaniyelere koyarım diyordum ama sonra baktım dalin sıvı öyle yumuşak yapıyor ki hiç gerek kalmadı
biraz daha alacaklarım var onlarıda aldıktan sonra ekleyeceğim zaten kuzumun odasını
hmm ekle ekleeminim şahane olmuştur hamsimin odası
ben dalin granürlü sabun almıştım acaba o nasıl kokuyo bi de yumuşatıcısını almıştım
acaba dalinin sıvı deterjanını da mı alsam bak şimdi sen güzel koktu deyince :26:
benim 1 kargom var ya onu bekliom öff geşmedi bi türlüsonra yıkıcam bakalım ne zamn gelcek vip dükkan çabuk gönderiyo diyolar bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?