canım kampanya bitince hemen gönderiyor vip dükkan hiç sorun yaşamadım ben ordan yaptığım alışverişlerde...bende unnado dan kadife ceket aldım oğluma onu bekliyorum pazartesi veririler inş. kargoya
sabun tozu yada granül sabun işte onları kullanmak hiç içimden gelmedi açıkçası zaten ablamda dalinden hep memnun kalmıştı olumsuz hiçbirşey duymadım tereddüt etmeden aldım dalin sıvıyı
ben yarın bi arayayım müşteri hizmetlerini 10 gün oldu ya
yerim ben onun kadife ceketini damat mı olcak
leke falan çıkarıyosa sıvı kullanmak daha iyi çünkü kalıntı yapma sorunu yok en azından
sabun tozları kalıntı yapabiliyomuş bakalım ikisini de kullanırım heralde
hehehe kızını almaya geliriz artık ceketimizi giyip
bildiğim kadarıyla leke çıkarıyor..ilk aylarda yeğenimden biliyorum badilerin kenar kısımlarında sıvı kakadan dolayı sızma olurdu üstelik prima kullanıyordu ablam ama bi yıkıyordu hemen çıkarıyordu dalin sıvı umarum bende memnun kalırım
dişi setter canım 2 aylık ama daha gelmedi köpüşümüz.evi hazır olsun öyle gelecek ismide diğer sahibi ne koymuştur bilmiyorum ama ben araştırıyorum isim :)
umarım canım
o saçından tutulup götürülen benim kızım mı
oğluna söyle saçını başını yolarım ayollkzıma nazik davransın giyip gelsin bakalım ceketini benim kız da yeni aldığım tulumunu giyer artık kerteriz bizim beşikte
oğlum diye demiyorum çok haşindir
senin boncuk kızını yesinler
hanım hanımmm oğluna söyle haşin damat istemeem
boncuğum teyzesinin ellerinden öperrr
Ay ne setter'i acaba? Çok heyecanlı ya. Bizimki de ilk geleceğinde ne sevinmiş heyecanlanmıştım. Şimdi bakıyorum da öylece uyuyor ortada garibim. Siz evin içine almayacaksınız sanırım. İsim konusunda da kolay gelsin
kız sahi sen ne aldın vip dükkandan
bir iki tulum vardı
inanır mısın hatırlamıyorum o kadar uzun zaman olmuş ki
ha bi de çilekli bi elbise vardı onu aldım
1-2 patik gelince resmini eklerim canım
ya bu arada ben de 2-3 gündür bi kabızlık baş gösterdi kızlar
napsam acaba bol su da içiyorum ama
bi bu eksikti
bu haftalarda normal yazıyo nette bebek aşağı doğru baskı yapınca bağırsak hareketleri yavaşlarmış ondan oluyomuş
şimdiye kadar 1 ya da 2 kez oldu ve çabuk geçmişti
bu geçmicek gibi ya offf
english üç renk setter canım.bahcemizde yuva yapmaya çalışıyoruz eşim tamamlayınca fotoğraflarını paylaşırım seninle...ben oğluma isim düşünürken önce kızımız oldu şimdi ona isim düşünüyorum :)
ya bu arada ben de 2-3 gündür bi kabızlık baş gösterdi kızlar
napsam acaba bol su da içiyorum ama
bi bu eksikti
bu haftalarda normal yazıyo nette bebek aşağı doğru baskı yapınca bağırsak hareketleri yavaşlarmış ondan oluyomuş
şimdiye kadar 1 ya da 2 kez oldu ve çabuk geçmişti
bu geçmicek gibi ya offf
valla çok sevinirim paylaşırsan.. Valla isim olarak da köpeklerde hiç iyi değilimdir. Bizim köpüşü almaya giderken yolda Queen dedim. Eşim harika dedi kaldı. Yoksa ondan önce tarçın marçın diyordumKlasik yani... Aklıma gelmez kolay kolay.. Yalnız uzun olmamasına dikkat et canım ismin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?