2012 Ekim Anneleri

ben yarın bi arayayım müşteri hizmetlerini 10 gün oldu ya
yerim ben onun kadife ceketini damat mı olcak
leke falan çıkarıyosa sıvı kullanmak daha iyi çünkü kalıntı yapma sorunu yok en azından
sabun tozları kalıntı yapabiliyomuş bakalım ikisini de kullanırım heralde

bende dalin sıvı aldım yumuşatıcısınıda aldım annemle gidip bugün bebeğimin ve benim kalan eksikleri tamamlıcaktık yarında yıkıcaktım ertesi günde ütülücektim bi aksilik oldu ve kaldı çarşamba gününe.. sıkılıyorum

ayyy kızlar bu arada eşim yarın erken çıkabilirse işten(sabah) doktora gidicez
prensesimi görücem allahın izniyle çok özledim ya
çok oldu görmeyeli nerdeyse 1 ay olcak
inşallah size güzel haberler getiririm
belki o çok merak ettiğim nst ye de girerim

hehehe kızını almaya geliriz artık ceketimizi giyip

bildiğim kadarıyla leke çıkarıyor..ilk aylarda yeğenimden biliyorum badilerin kenar kısımlarında sıvı kakadan dolayı sızma olurdu üstelik prima kullanıyordu ablam ama bi yıkıyordu hemen çıkarıyordu dalin sıvı umarum bende memnun kalırım

umarım canım
o saçından tutulup götürülen benim kızım mı
oğluna söyle saçını başını yolarım ayoll kzıma nazik davransın giyip gelsin bakalım ceketini benim kız da yeni aldığım tulumunu giyer artık kerteriz bizim beşikte

dişi setter canım 2 aylık ama daha gelmedi köpüşümüz.evi hazır olsun öyle gelecek ismide diğer sahibi ne koymuştur bilmiyorum ama ben araştırıyorum isim :)

Ay ne setter'i acaba? Çok heyecanlı ya. Bizimki de ilk geleceğinde ne sevinmiş heyecanlanmıştım. Şimdi bakıyorum da öylece uyuyor ortada garibim. Siz evin içine almayacaksınız sanırım. İsim konusunda da kolay gelsin

oğlum diye demiyorum çok haşindir
senin boncuk kızını yesinler

english üç renk setter canım.bahcemizde yuva yapmaya çalışıyoruz eşim tamamlayınca fotoğraflarını paylaşırım seninle...ben oğluma isim düşünürken önce kızımız oldu şimdi ona isim düşünüyorum :)

ya bu arada ben de 2-3 gündür bi kabızlık baş gösterdi kızlar

napsam acaba bol su da içiyorum ama
bi bu eksikti
bu haftalarda normal yazıyo nette bebek aşağı doğru baskı yapınca bağırsak hareketleri yavaşlarmış ondan oluyomuş

şimdiye kadar 1 ya da 2 kez oldu ve çabuk geçmişti
bu geçmicek gibi ya offf

bende de oluyor canım ama çözümünü buldum sabah kahvaltısında kayısı suyu iç birde bol bol şeftali ye özellikle açken acayip etki ediyor anladın sen

kızlar ne ara bukadar yazıştınız maşallah bendede çamaşır makinaA TAMİRCİSİ VARDI 6 AY ÖNCE YAPTIRDIK KAPIYA GELİYORDU HER YIKAMADA YİNE AYNI OLDU ADAM DEDİ BENİM ÇEKİÇLE ÇAKTIĞIM ÇİVİYİ NASIL OLDUDA FIRLATTI MAKİNA FOTOSUNU ÇEKSEM FACE KOYARLARŞAŞIRDI

kayısı suyu tamam da şeftali için tam tersi sanıyodum ben
hatta evde kuru kayısı var organik
e malatyalıyım olmalı de mi
tamam sabah aç karna mesaj alındı canım

valla çok sevinirim paylaşırsan.. Valla isim olarak da köpeklerde hiç iyi değilimdir. Bizim köpüşü almaya giderken yolda Queen dedim. Eşim harika dedi kaldı. Yoksa ondan önce tarçın marçın diyordum Klasik yani... Aklıma gelmez kolay kolay.. Yalnız uzun olmamasına dikkat et canım ismin.

geçmiş olsun,şeftali kayısı incir gibi meyvelerden yedikten sonra hemen su iç,patates muz gibi kabız yapan gıdalardan yeme..bir de wcde fazla zorlama..

bende internetten araştırıyorum ama her zamanki gibi eşime beğendiremiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…