2012 Ekim Anneleri

Kızlar az önce oğluşuma hem hotmail, hem gmail'den mail adresi aldım. Adı ve soyadının birleşimi henüz başkası tarafından alınmamış, yani sonuna rakam filan eklemeye gerek kalmadan direk adı ve soyadının birleşimine alabildim. Hatta hızımı alamayıp, ilerde olmasını hayal ettiğim kızımın mail adreslerini de aldım

Size de tavsiye ederim, aynı isimde olan başkaları kapmadan alın derim Yoksa sonuna rakamlar, arasına alt çizgiler vs eklenmek zorunda kalınıyor, güzel olmayor...

Son düzenleme:
kızlar kaç gününüz kaldı:18::18::18:benim 42 gün hafta olarak 6 hafta ay olarak 1,5 ay

eğer erken gelmezse ve normal olursa 65 gün canım :18: benim doktorum doğum hakkında hiçbir şey söylemedi daha son kontrolde bebeğimin kafası aşağıdaydı...normal doğuma hazırlıyorum kendimi ama hayırlısı neyse o olsun :)

canım beğendıklerın kraftın ve piercardının hangı modellerıydı...

Selam kızlar Haziran annesiyim.Sizler de sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebişlerinizi.Allak kurtarsın hepinizi.Bebek alışverişi ve hastane çantası ile ilgili yazılarıma BURAYA tıklayarak bakabilirsiniz.

İçinizdeki mucizenin tadını çıkarın.Sevgiler.

Iyı geceler annişler doguma yaklastıkca heyecan daha da artıyo sanırım cok az kaldı allah hepimizi bi avazda kurtarsın

haa ewet hatırlarsan daha önce kraft aurayı soylemiştım sana sende bana baby 2 go dan bahsetmıstın..baby 2 gonun tekerleklerı cok kucuk..pıer cardın içinde forumlarda olumsuz yorumlar var belkı gormussundur onunda tekerleklerıyle ılgılıydı...ben şu an kraft aurayı begenıyorum

hııııı kız senin dediğin bu muydu?hatta katalog paylaşmıştın..ben baya beğendim,evet şikayet var sitesine baktım ben pieere ile ilgili baya bi var şikayet..adam çok güzel anlattı ama..sanırım kraftı alacağım..ama sanırım ellerinde simsiyah var,aslında severim siyahı ama bilemedim

evet evet o bendım işteeee hatta sonra esımle gıttık ınceledık demıstım .:26::26: bende krafta karar verdım.sıyah bende severım ama bebek korkar dıyenler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…