bende internetten araştırıyorum ama her zamanki gibi eşime beğendiremiyorum maalesef
Lena nasıl ? Bizim için , bizden biri ve insan anlamlarina geliyor.
güzelmiş :) teşekkür ederim fikirlerin için eşime söyledim lena hoşuna gitti, senin köpüşünün isminin Queen olduğunu da söyledim :)
Söyle canım söyle. Beğenirse kullanın yani. Setter e de gidecek isimler bunlar.
kızlar kaç gününüz kaldı:18::18::18:benim 42 gün hafta olarak 6 hafta ay olarak 1,5 ay
ya kızlar hep netten fiyat araştırmaları yaptım,en uygunları not ettim,ay başını k .kartı ödemesini bekliyordum ki dün görümcemle bir çok bebe mağazasını gezdik,bir tanesi, ki en kapsamlı en güzel dükkandı,o kadar ucuz ki anlatamam,şaştım kaldım,mesela sebamed eczanede 23 olan ürün orda 18. 25 tl lik biberon 18,emzik 15,sıvı det dalin 12,kaliteli hastane çıkışları baya uygundu.herşeyini ordan alacağım,deftere de yazıyorlar,k.kartı limitini bağlamamış oluruz.a dan z ye herşey var.
bir de baby 2 go bebek arabası bakmıştım netten aynı özelliklerde 2 tane buldum,biri kraft biri pierre cardin..nette baby 2 go 300dü kraftın ki 375 dedi,iyi dimi,arabaya bayıldım..
canım beğendıklerın kraftın ve piercardının hangı modellerıydı...
kızlar kaç gününüz kaldı:18::18::18:benim 42 gün hafta olarak 6 hafta ay olarak 1,5 ay
http://hellobaby.com.tr/Cift-Yonlu-Bebek-Arabalari/Kraft-Aura-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-Siyah.aspx
kraftınki buydu,tam emin olamamakla birlkte..
PİERRE CARDİN PS-2020 ENİGMA BEBEK ARABASI PUSET GittiGidiyor'da 60990397
pierre cardinde buydu
yalnız fiyatlar baya farklı,ben kradtı 395e,pieeri 375 e sordum
haa ewet hatırlarsan daha önce kraft aurayı soylemiştım sana sende bana baby 2 go dan bahsetmıstın..baby 2 gonun tekerleklerı cok kucuk..pıer cardın içinde forumlarda olumsuz yorumlar var belkı gormussundur onunda tekerleklerıyle ılgılıydı...ben şu an kraft aurayı begenıyorum
hııııı kız senin dediğin bu muydu?hatta katalog paylaşmıştın..ben baya beğendim,evet şikayet var sitesine baktım ben pieere ile ilgili baya bi var şikayet..adam çok güzel anlattı ama..sanırım kraftı alacağım..ama sanırım ellerinde simsiyah var,aslında severim siyahı ama bilemedim
kızıltoprakta oturuyorum canım ev hanımımısın kaç yaşındasın? bi arkadaş daha var grupta tanışalım bigün bir yerde buluşup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?