2012 Ekim Anneleri

günaydın güzeller,sabah minişimin kıpırtılarıyla uyanmak ne güzel,onunla oyun oynuyorum resmen..kumandayı veya bir aleti karnıma koyuyorum tekmeliyor baya baya oynatıyor yerinden,sıkıntı mı basıyor artık nedirAllahım bugünlerimizi aratma yarabbim,en kötü günlerimiz böyle olsun...

kızlar şöyle bir paylaşım var malum sitede

Satın aldığınız diş macunu, şampuan, krem vs gibi tüp içinde sunulan ürünlerin arka yüzlerinde yer alan koyu renkli küçük karecikler mutlaka hepinizin dikkatinizi çekmiştir.

- Bu karecikleriden koyu renkli olanlar, özellikle siyah karecikler tüp içeriğinin tamamen kimyasallardan oluştuğunu gösterir.

- Kırmızı renkli olanlar ürünün %70'in üzerinde kimyasal içerdiğini gösterir.

- Yeşil renkli karecikler ise ürünün %100 doğal etken maddeler içerdiğini gösterir.

Yeni bir kozmetik ürün alırken sadece bu kareciklere bakarak ürünün ne oranda kimyasal içerdiğini anlayabilirsiniz.

Slm kızlarrr.size birşey sorucam 33+1 oldum ve 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bi azalma var.yani gün içinde daha az kıpırdıyo.bu haftalar çok uyurlar die okumuştum.acaba ondanmıdır ya.31. Haftalarda canavar gibiydi oğlum.şimdi belli saatleri var sanki kıpırdamak için.arada hafif varlığını hissettiriyor sonra baya ses yok.sonra gene bi canlanıyo.çok korkuyorum panik atağım tutucak vallaha yaaa((43:

günaydın canlar... yine bir uykusuz gecenin ardından bol tepikli taklalı bir güne başladık.. güzel bir gün dilerim hepicinizeee

Cok normal canim cunku artik o kocaman bebis oldu yeri daraldi. Az ama saglam haraketlerini hissedecegiz artik. Hem rem uykusuda basladi:) Endiselenme sadece 2 saatte en az 10 haraket hissetmen lazim yoksa haraketlerini takip etmen lazim:)

benimde şuanda hareketli ama doktorum bayramdan sonra artık hareketlerini bu kadar çok hissetmeyeceksin tekmeden ziyade dönmelerini falan hissedeceksin dedi...

herkese günaydın,

bizde cumartesi kontrole gittik kızım 1800 gram olmuş... doktor 50-100 gram önde gidiyor dedi...doğumda 15 ekimden 6 ekime kaymış görünüyor...diğer bütün ölçümleride normal çıktı ve bizde çoooook ama çoook rahatladık. Darısı herkesin başına ... allah hepsini nazardan korusun inşallah minnoşların :)

Cok normal canim cunku artik o kocaman bebis oldu yeri daraldi. Az ama saglam haraketlerini hissedecegiz artik. Hem rem uykusuda basladi:) Endiselenme sadece 2 saatte en az 10 haraket hissetmen lazim yoksa haraketlerini takip etmen lazim:)

benimde şuanda hareketli ama doktorum bayramdan sonra artık hareketlerini bu kadar çok hissetmeyeceksin tekmeden ziyade dönmelerini falan hissedeceksin dedi...

CANLARIM YAA SAOLUN UMARIM BİRŞEY YOKTUR.
BENİMDE ARTIK TEKME DEĞİL SANKİDE DÖNME HAFİF KAYMA GİBİ OLMAYA BAŞLADI HAREKETLERİ.ALLAH SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..

kızlarr benm bebişim sürekliş biyerlerde toparlanıp duruyor karnım sertleşiyor oda çok fazla baskı yapıyor rahmime canımı yakıyo sizdede oluyomu öyle kasılma dedikleri bumu oluyor

CANLARIM YAA SAOLUN UMARIM BİRŞEY YOKTUR.
BENİMDE ARTIK TEKME DEĞİL SANKİDE DÖNME HAFİF KAYMA GİBİ OLMAYA BAŞLADI HAREKETLERİ.ALLAH SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..

bendede öyle cnm tekme değilde zar zor hissettiğim kaymalar oluyo bakarsam anlıyorum kıpırdadığını yoksa tekme felan az atıyo artık

kızlarr benm bebişim sürekliş biyerlerde toparlanıp duruyor karnım sertleşiyor oda çok fazla baskı yapıyor rahmime canımı yakıyo sizdede oluyomu öyle kasılma dedikleri bumu oluyor

Benimki de hep sag tarafimda toparlaniyor ve kafasi yukarda oldugu icin o kisim acayip aciyor. Ben bunu kasilma degilde bebegin bir yana sikismasi olarak dusunuyordum kasilma nasildir bilmiyorum:18: Annem normal dedigi icin icim rahat Hatta hosuma gidiyo seviyorum disardan onu

bende bilmiyorum kasılmanın nası bişey olduğunu normalse sorun yok benimde hep sağ tarafta toplanıyor beyfendi sağ tarafımı şişiriyor bizde ya kafası ya poposu deyip okşayıp seviyoruz oğluşumuzu acaba sürekli oturmaktanmı oluyorki çalıştığım için sürekli oturuyorum ben uzanınca olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…