birde şu var Kanz KZ-620 Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri felisimfelis link atmıştı..bu da guzel
arkadaslar kışlık mont alıcakmısınız burayı ınceleyın derım superler ve uygunlar bız bır tane sıparış verıyoruz 20 gun ıçınde elımızde olucakmış çok hoşlar ya
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.268670249910043.59005.153773814733021&type=1
Slm kızlarrr.size birşey sorucam 33+1 oldum ve 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bi azalma var.yani gün içinde daha az kıpırdıyo.bu haftalar çok uyurlar die okumuştum.acaba ondanmıdır ya.31. Haftalarda canavar gibiydi oğlum.şimdi belli saatleri var sanki kıpırdamak için.arada hafif varlığını hissettiriyor sonra baya ses yok.sonra gene bi canlanıyo.çok korkuyorum panik atağım tutucak vallaha yaaa(( 43:
Slm kızlarrr.size birşey sorucam 33+1 oldum ve 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bi azalma var.yani gün içinde daha az kıpırdıyo.bu haftalar çok uyurlar die okumuştum.acaba ondanmıdır ya.31. Haftalarda canavar gibiydi oğlum.şimdi belli saatleri var sanki kıpırdamak için.arada hafif varlığını hissettiriyor sonra baya ses yok.sonra gene bi canlanıyo.çok korkuyorum panik atağım tutucak vallaha yaaa(( 43:
Cok normal canim cunku artik o kocaman bebis oldu yeri daraldi. Az ama saglam haraketlerini hissedecegiz artik. Hem rem uykusuda basladi:) Endiselenme sadece 2 saatte en az 10 haraket hissetmen lazim yoksa haraketlerini takip etmen lazim:)
benimde şuanda hareketli ama doktorum bayramdan sonra artık hareketlerini bu kadar çok hissetmeyeceksin tekmeden ziyade dönmelerini falan hissedeceksin dedi...
CANLARIM YAA SAOLUN UMARIM BİRŞEY YOKTUR.
BENİMDE ARTIK TEKME DEĞİL SANKİDE DÖNME HAFİF KAYMA GİBİ OLMAYA BAŞLADI HAREKETLERİ.ALLAH SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
kızlarr benm bebişim sürekliş biyerlerde toparlanıp duruyor karnım sertleşiyor oda çok fazla baskı yapıyor rahmime canımı yakıyo sizdede oluyomu öyle kasılma dedikleri bumu oluyor
Benimki de hep sag tarafimda toparlaniyor ve kafasi yukarda oldugu icin o kisim acayip aciyor. Ben bunu kasilma degilde bebegin bir yana sikismasi olarak dusunuyordum kasilma nasildir bilmiyorum:18: Annem normal dedigi icin icim rahatHatta hosuma gidiyo seviyorum disardan onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?