2012 Ekim Anneleri

Benim ayaktada boyle olmaya basladi son 3 gundur ama dedigin gibi yatinca bir nebze rahatliyor:) Bence uzaninca alan genisliyor ondan

sizlerede günaydın arkadaşlarhayırlı sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum herkese

canım benim 31+2 de doktora gittim senin gibi sordum doktorum günde 2 saat uykuda 2 saat uyanık gün içinde sana denk gelmemiştir hareketleri dedi endişe etme

Kizlarcim oncelikle hepinize gunaydin,napicagimi bilemedigim bir konuyu sizlere sormak istiyorum,su esantiyon paketinden bebegim dunyasi yuzey temizleyici geldi ya hani,benim temizlige gelen kadina dedim ki bu yuzey temizleyici o da anladim dedi,sonra bu gitmis yeni aldigim geceliklere pijamalara (lohusalikta giymem icin)Yumusatici diye koymus,inanamadim,guzelim gecelikler yuzey temizleyiciyle yikandi simdi napacagim?Cok sinir oldum yaaaaa,ozur dilerim dedi ama sinirimden catliycam!

bendede öyle cnm tekme değilde zar zor hissettiğim kaymalar oluyo bakarsam anlıyorum kıpırdadığını yoksa tekme felan az atıyo artık

bende de aynı durum var 31.haftada kuduruyordu 2-3 gundur sakınleştı..sizleri okudum içim rahatladı ya offf.....çok garip bi psikoloji ya sağ salim kucağımıza alsaydık yavrularımızı bi Allahım ..

hay Allahım yaa! inşallah renginde dokusunda deforme yoktur.elinde bol su ile durula 2-3 kere hemde.kimyasalı gider diye düşünüyorum.geçmiş olsun canım yaa

canım tekrardan bi yıka bol yumuşatıcı deterjanla bişi olmazz bence

aahhahaaaa ay çok güldüm ya ..sinirlenme canım..ee geceliklerde pijamalarda durum nasıl ?? renklerınde değişiklik yapmışmı,bir şey olmamışsa tekrar yıka sen kendın yıka ama bu seferde yağ çöz falan koyar Allah korusun arkadasıma gelen kadında tozlanmışlar dıye mumları bulaşık makınesıne atmış,erimiş hepsi tıkanmış makıne

Günaydın kızlaar

sabah hastaneyi aradım, doktorum 32. haftanda gel hem raporu hallederiz demişti ama o hafta yıllık izinde olacakmış :44: en erken alabildiğim randevu ise benim 32+5 haftama denk geliyor. raporu o zaman alsam geç mi kalmış olurum? :44: kafam karıştı arkadaşlar yardııııııııııımmm

Bence hemen kuru temizlemeye ver icin rahat etsin:)

Gunaydin fistiklar....

1haftalik tatilden sonra yine ise gidiyorummmm,bugun 32 hafta raporumu da aldim,gecer mi 5 hafta:))) Allahtan hava serinledi,uzun suredir ilk defa terlemiyorum

Günaydınnn hayırlı,huzurlu güzel bir hafta olur inşallah.Ramazanıda bitiriyoruz kısmet olursa, Allah'ım tekrarına erdirsin inşallah.
Biz bu gün büyüdük teyzeleri 30.haftamız bitti.
sahurdan beri 3 makine çamaşır yıkadım.ee bayram geliyo eylülde büyük temizliğim var ama olsun.kurtlu olunca insandün salonu temizledim koltuklarımı sandalyeleri silerken buldum kendimi ohhh mis vallaiftara misafirim vardı onu aradan çıkardım.az önce bir kere kullanılmış battaniyem vardı onu eşime ayağında çiğnettim biraz deterjanla bol suyla tüycükler gitsinçarşamba doktor teyzemize gidiyorz belki oğluşum bize bayram fotosu verir dimicuma yaprak sarar, tatlımı yaparım.arife günüde sil,süpür,bayram yemeciklerimi yaparım kısmet olursa ohh haftayı bitiriverdim

aa o toplanmalar bendede var sağ tarafıma gelip bişeyler yapıyo bazen top gibi oluyor bazende yumurta gibi kafası kesin,top kafalı oğlum benim.ben oğlumu nasıl seviyorum biliyomusunuz kıslar göbeğime sarılıyorum bide karnımdan fıstık alıyorum

Makineyi durdurdum,durulama yaptirdim simdi on yikamali olarak camasir deterjaniyla bir daha yikiyorum,cikinca bakicaz ne hale geldi zavalliciklar daha bir kere bile giyilmeden yuz defa yikandilar ustelik kimyasal yuzey temizleyiciyle,hay Allahim yaaa agliycamicinde iki gecelik bir sabahlik iki de pijama var hepsi dun alindi yaaaaa,ayy bi de benim alt camasirim var ama o eski.anaaaaaaaaam icim yaniyooooooooooo,sinirden kavruluyorum su annnnnnnnnnnnnn.........

tatlım soruna cevap veremeyeceğim ama aynı gün yavrulayacağız inşallah hayırlı doğumların olsun arkadaşım

karnımın alt tarafında agrı war iftardan once basladı maden suyu flkn ıctım ama hala sürüo gaz mı bilemedim net korkuorum sizde oluomu? süt içmiştim acaba o gaz mı yaptı umarım gazdır

canım o ağrı nedense bilmem bikac gündür bende de var.özellikle sağ alt tarafta.orda da hafif çatlak olmuş sanırım bebek büyüdükçe baskı yapıyor:44:

bence bişey olmadı bak gör.makineden çıkıncada elinde durulamayı ihmal etme hayatım.güneştede kurutma lütfen.

neden öyle oldu canım??

Gunaydin fistiklar....

1haftalik tatilden sonra yine ise gidiyorummmm,bugun 32 hafta raporumu da aldim,gecer mi 5 hafta:))) Allahtan hava serinledi,uzun suredir ilk defa terlemiyorum

canım bugün tam 32+0 mısın? bende almam gerekecek çalışır raporu ama o hafta doktorum izinliymiş, ne yapmam gerekir? var mı bir fikrin? :44:

tatlım soruna cevap veremeyeceğim ama aynı gün yavrulayacağız inşallah hayırlı doğumların olsun arkadaşım

evet canım aynı günmüşüz ne güzel. amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…