bende bilmiyorum kasılmanın nası bişey olduğunu normalse sorun yok benimde hep sağ tarafta toplanıyor beyfendi sağ tarafımı şişiriyor bizde ya kafası ya poposu deyip okşayıp seviyoruz oğluşumuzu acaba sürekli oturmaktanmı oluyorki çalıştığım için sürekli oturuyorum ben uzanınca olmuyor böyle
Slm kızlarrr.size birşey sorucam 33+1 oldum ve 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bi azalma var.yani gün içinde daha az kıpırdıyo.bu haftalar çok uyurlar die okumuştum.acaba ondanmıdır ya.31. Haftalarda canavar gibiydi oğlum.şimdi belli saatleri var sanki kıpırdamak için.arada hafif varlığını hissettiriyor sonra baya ses yok.sonra gene bi canlanıyo.çok korkuyorum panik atağım tutucak vallaha yaaa(( 43:
Slm kızlarrr.size birşey sorucam 33+1 oldum ve 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bi azalma var.yani gün içinde daha az kıpırdıyo.bu haftalar çok uyurlar die okumuştum.acaba ondanmıdır ya.31. Haftalarda canavar gibiydi oğlum.şimdi belli saatleri var sanki kıpırdamak için.arada hafif varlığını hissettiriyor sonra baya ses yok.sonra gene bi canlanıyo.çok korkuyorum panik atağım tutucak vallaha yaaa(( 43:
bendede öyle cnm tekme değilde zar zor hissettiğim kaymalar oluyo bakarsam anlıyorum kıpırdadığını yoksa tekme felan az atıyo artık
Kizlarcim oncelikle hepinize gunaydin,napicagimi bilemedigim bir konuyu sizlere sormak istiyorum,su esantiyon paketinden bebegim dunyasi yuzey temizleyici geldi ya hani,benim temizlige gelen kadina dedim ki bu yuzey temizleyici o da anladim dedi,sonra bu gitmis yeni aldigim geceliklere pijamalara (lohusalikta giymem icin)Yumusatici diye koymus,inanamadim,guzelim gecelikler yuzey temizleyiciyle yikandi simdi napacagim?Cok sinir oldum yaaaaa,ozur dilerim dedi ama sinirimden catliycam!
kizlarcim oncelikle hepinize gunaydin,napicagimi bilemedigim bir konuyu sizlere sormak istiyorum,su esantiyon paketinden bebegim dunyasi yuzey temizleyici geldi ya hani,benim temizlige gelen kadina dedim ki bu yuzey temizleyici o da anladim dedi,sonra bu gitmis yeni aldigim geceliklere pijamalara (lohusalikta giymem icin)yumusatici diye koymus,inanamadim,guzelim gecelikler yuzey temizleyiciyle yikandi simdi napacagim?cok sinir oldum yaaaaa,ozur dilerim dedi ama sinirimden catliycam!
Kizlarcim oncelikle hepinize gunaydin,napicagimi bilemedigim bir konuyu sizlere sormak istiyorum,su esantiyon paketinden bebegim dunyasi yuzey temizleyici geldi ya hani,benim temizlige gelen kadina dedim ki bu yuzey temizleyici o da anladim dedi,sonra bu gitmis yeni aldigim geceliklere pijamalara (lohusalikta giymem icin)Yumusatici diye koymus,inanamadim,guzelim gecelikler yuzey temizleyiciyle yikandi simdi napacagim?Cok sinir oldum yaaaaa,ozur dilerim dedi ama sinirimden catliycam!
Günaydın kızlaar
sabah hastaneyi aradım, doktorum 32. haftanda gel hem raporu hallederiz demişti ama o hafta yıllık izinde olacakmış :44: en erken alabildiğim randevu ise benim 32+5 haftama denk geliyor. raporu o zaman alsam geç mi kalmış olurum? :44: kafam karıştı arkadaşlar yardııııııııııımmm
karnımın alt tarafında agrı war iftardan once basladı maden suyu flkn ıctım ama hala sürüo gaz mı bilemedim net korkuorum sizde oluomu? süt içmiştim acaba o gaz mı yaptı umarım gazdır
Makineyi durdurdum,durulama yaptirdim simdi on yikamali olarak camasir deterjaniyla bir daha yikiyorum,cikinca bakicaz ne hale geldi zavalliciklar daha bir kere bile giyilmeden yuz defa yikandilar ustelik kimyasal yuzey temizleyiciyle,hay Allahim yaaa agliycamicinde iki gecelik bir sabahlik iki de pijama var hepsi dun alindi yaaaaa,ayy bi de benim alt camasirim var ama o eski.anaaaaaaaaam icim yaniyooooooooooo,sinirden kavruluyorum su annnnnnnnnnnnnn.........
neden öyle oldu canım??Makineyi durdurdum,durulama yaptirdim simdi on yikamali olarak camasir deterjaniyla bir daha yikiyorum,cikinca bakicaz ne hale geldi zavalliciklar daha bir kere bile giyilmeden yuz defa yikandilar ustelik kimyasal yuzey temizleyiciyle,hay Allahim yaaa agliycamicinde iki gecelik bir sabahlik iki de pijama var hepsi dun alindi yaaaaa,ayy bi de benim alt camasirim var ama o eski.anaaaaaaaaam icim yaniyooooooooooo,sinirden kavruluyorum su annnnnnnnnnnnnn.........
canım o ağrı nedense bilmem bikac gündür bende de var.özellikle sağ alt tarafta.orda da hafif çatlak olmuş sanırım bebek büyüdükçe baskı yapıyor:44:
Gunaydin fistiklar....
1haftalik tatilden sonra yine ise gidiyorummmm,bugun 32 hafta raporumu da aldim,gecer mi 5 hafta:))) Allahtan hava serinledi,uzun suredir ilk defa terlemiyorum
tatlım soruna cevap veremeyeceğim ama aynı gün yavrulayacağız inşallahhayırlı doğumların olsun arkadaşım
Gunaydin fistiklar....
1haftalik tatilden sonra yine ise gidiyorummmm,bugun 32 hafta raporumu da aldim,gecer mi 5 hafta:))) Allahtan hava serinledi,uzun suredir ilk defa terlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?