2012 Ekim Anneleri

ama annesi 32 den sonra yerleri daralıp artık daha sakin bir yaşama geçiyolar ya.korkmaaa sakın panik atak olması gerekn biri varsa oda benim yani 26-27 de kıpırtılar başladı bu hafta daha tekmeler,saltolar atlayışlar başladı yeminle korkma hayatım bence bebeğin gayet sağlıklı.hem okuduğum bir makalede riskli gebeliklerde anne 2 saat içinde 10 hareket hissetmeli diyor risksiz gebeliklerde böyle bir ölçüm yokmuş

günaydınlar kızlar nasılsınızz???

alışverişimizi yaptık cumartesi ama ortada hiç bişi yok

250 tl harcandı dahada harcanacak yine gidilicekk..

rahmimde garip bi acı var yürürken ya..

kkdan bi arkadaşım 37 haftalık doğum yapmış..cumartesi gecesi msj attı hemen aradım doğumdan çıkmıştı:)

karnım ağrıyo die gidiyo bi baktırayım diyor:)5 cm açılması var bırakmıyolar 2,5 saat sancı çekiyo 5 dk dada doğuruyo

Son düzenleme:
Günaydın Hanımlar

Hepimizin güzel, sağlıklı, bol tekmeli ve neşeli bir haftası olsun inş. Kontrolü olan arkadaşlarımız inş. güzel haberler getirirler bizlere

Coyote canımcım sinirlenme ama şimdi deterjanla yıkıyormuşsun inş. bişey olmaz tatlım vernelide bol koyarsın yumuşacık çıkar üzme kendini de minnoşunuda annesi

mertug şekerim bu ne hamaratlık tatlıyı gelde beraber yapalım ilk kez annem yada kayınvalidem olmadan bayram hazzırlığı yapacağım çünkü biz evlendiğimizden bu yana bayramlarda hep memlekete giderdik ama bu bayram evimizde kaldık..ne yapalım kuzumuz iyi olsunda seneye yine gideriz
Kontrolden inş. güzel haberlerle gelirsiniz canım

neden öyle oldu canım??
Cunku bu yuzey temizleyici dememe ragmen temizlikci kadin sagolsun gitti yumusatici gozune yuzey temizleyicinin paketteki hepsini boca etti,esantiyon paketti bebegim dunyasi bingo.

bence bişey olmadı bak gör.makineden çıkıncada elinde durulamayı ihmal etme hayatım.güneştede kurutma lütfen.

Tamam yapicam canim,insallah olmamistir bisey,dedigin gibi.

ortada bişey yoksa daha çokkk alman gerekecek hayatım nitekim aldıkça çoğalıyor bu eksikler
güle güle büyütsün arkadaşın bebişini inşallah.teyzemin rekorunu elinden almış ama teyzoşum 15 dk'da doğuruvermiş

ben sana dedimmmm bu sıcakta böyle gez gez olmaz kaynanana link ver kurtul

o acı bende de oluyor arada birde karın altımda oluyor bazen sızı gibi
arkadaşının bebeği hayırlı olsun canım darısı başımıza

Bacım kendime maşallah diyeyim en başından beri böyleyim çok hızlı hareket ediyomuşum eve gelenler öyle diyo tek kızım hayatım anneciğim sağolsun hiççç acımadı bana yaptırdı her işi
yapalım canım tüm samimiyetimle söylüyorum baklavayı pişirip şerbetini dökmeyince veriveririm kargoya yersinkıyamam inşallah o günlerde gelir gurbeti bende yaşadım bayramda şeker almıştıkda çocuklar bile gelmemişti eşimde işteydi kendim oturmuştum evde

maşallah canım bebişine benimde 16 ekimden 4 ekime kaymış doğum şimdi biz hangisini dikkate alcaz canım ?
günaydın canım arkadaşının gözü aydın maşallah ne güzel kolay kurtulmuş darısı başımıza olsun kolay doğumlar olsun hepimize inşallah

cnm valla hastane çıkışı aldım
bebettonun mikrofiber yorganını aldık hiç aklımda yoktu,kayınvalidem çok beğendi çok güzel yumuşacık kızlar.. bide yastığını aldık..
bebetto nevresim takımını aldık,alt açması,fermarlı polar battaniye aldık,bide yelek vardı onu aldık..pahalı kızlar bu bebettoda ya:26:bi yelek 15 tl..
bi tane öle kendinden eldivenli tulum aldım 7,5 tl lik ımm başka ne vardı....
başkada bişi yok kızlar...kendime hiç bişi yok:26:
oğluşumun hastane çıkışı kırmızılı kremli grili:)
nevresimindede kırmızılar var
fermuarlı battaniyeyide krem kırmızı alıyodumda neyse dedik onuda mavi krem alalım

çok sağolun kızlar darısı başımıza inşallah

canım benim sağolasın ellerin dert görmesin söylemen yeter
tatlıyı yapmada sıkıtı yokta yanlız açmak istemiyor insan alışmışım hep annemlerle açmaya şimdi yanlız yanlız hiç içimden gelmiyor
ilk evlendiğimiz sene bizde sivasta şarktaydık aynısını bende yaptım hatta eşim pasta almıştı onu da didik didik ettim yanlız başıma kalınca akşam üstü annemler ve kayınvalidemler hep beraber anlaşmışlar kalkıp bir geldiler çocuklar yanlız kalmasınlar diye düşünmüşler pasta dolapta didik didik, çikolataları ısırıp ısırp bıraktım bunalımdan tabi onlar gelince hepsini sakladım kayınpederim eşime kızıyor sen çikolata almadınmı bu eve diye

günaydın kızlarrr size bişey soracam e bebekten alışveriş yapan var mı? memnun kaldınız mı? güvenilir mi?

Buyuyen yatak alip da uyku seti koyan var mi?ben beceremedim bu uyku setinin kenarliklari buyuk mu geliyo nedir bir de bebegin yataginin arka kisminda baglanacak bir yer yok napicam?siz yerlestirdiniz mi?

hadi bakalımhorona

iyi de ne kadar sıklıkla yapıcaz bu işlemi
nerden anlıcam ben burundan nefes alamadığını :26:

serum fizyolojik damlaları var, tam bunların burunlarına göre. Gifrer'inkini öneririm, steril ampullerde satılıyor. Önce bunu sıkıyorsun ondan sonra otribebenin aspiratör hortumunu bebişin burnuna sokup diğer ucundan çekiyorsun. İlk başta iğrenç gibi geliyor ama çıkan şey öyle foşur foşur sümük değil tuzlu su, bir de bunlar sübyan daha sümüğünden nolucak! Her beslemeden önce yapacağın bu işlem sayesinde hem rahat beslenmesini sağlayacaksın, hem rahat uyumasını, ayrıca olası bir kulak iltihabından da korumuş olacaksın. Zamanı geldiğinde çocuk doktorun da söyleyecektir zaten, endişelenme.

tatlım sen erken git dr 32+0 günün için reçeteye yazıyor.doğum iznine çıkması uygundur diye.
sen 32+0 da doktorun hastanede olmasa bile sen hastanenin muhasebesine raporu yazdırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…