Slm kızlarrr.size birşey sorucam 33+1 oldum ve 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bi azalma var.yani gün içinde daha az kıpırdıyo.bu haftalar çok uyurlar die okumuştum.acaba ondanmıdır ya.31. Haftalarda canavar gibiydi oğlum.şimdi belli saatleri var sanki kıpırdamak için.arada hafif varlığını hissettiriyor sonra baya ses yok.sonra gene bi canlanıyo.çok korkuyorum panik atağım tutucak vallaha yaaa(( 43:
Cunku bu yuzey temizleyici dememe ragmen temizlikci kadin sagolsun gitti yumusatici gozune yuzey temizleyicinin paketteki hepsini boca etti,esantiyon paketti bebegim dunyasi bingo.neden öyle oldu canım??
bence bişey olmadı bak gör.makineden çıkıncada elinde durulamayı ihmal etme hayatım.güneştede kurutma lütfen.
günaydınlar kızlar nasılsınızz???
alışverişimizi yaptık cumartesi ama ortada hiç bişi yok
250 tl harcandı dahada harcanacak yine gidilicekk..
rahmimde garip bi acı var yürürken ya..
kkdan bi arkadaşım 37 haftalık doğum yapmış..cumartesi gecesi msj attı hemen aradım doğumdan çıkmıştı:)
karnım ağrıyo die gidiyo bi baktırayım diyor:)5 cm açılması varbırakmıyolar 2,5 saat sancı çekiyo 5 dk dada doğuruyo
günaydınlar kızlar nasılsınızz???
kkdan bi arkadaşım 37 haftalık doğum yapmış..cumartesi gecesi msj attı hemen aradım doğumdan çıkmıştı:)
karnım ağrıyo die gidiyo bi baktırayım diyor:)5 cm açılması varbırakmıyolar 2,5 saat sancı çekiyo 5 dk dada doğuruyo
Günaydın Hanımlar
Hepimizin güzel, sağlıklı, bol tekmeli ve neşeli bir haftası olsun inş.Kontrolü olan arkadaşlarımız inş. güzel haberler getirirler bizlere
Coyote canımcım sinirlenme ama şimdi deterjanla yıkıyormuşsun inş. bişey olmaz tatlım vernelide bol koyarsın yumuşacık çıkar üzme kendini de minnoşunuda annesi
mertug şekerim bu ne hamaratlıktatlıyı gelde beraber yapalım ilk kez annem yada kayınvalidem olmadan bayram hazzırlığı yapacağım çünkü biz evlendiğimizden bu yana bayramlarda hep memlekete giderdik ama bu bayram evimizde kaldık..ne yapalım kuzumuz iyi olsunda seneye yine gideriz
Kontrolden inş. güzel haberlerle gelirsiniz canım
maşallah canım bebişine benimde 16 ekimden 4 ekime kaymış doğum şimdi biz hangisini dikkate alcaz canım ?herkese günaydın,
bizde cumartesi kontrole gittik kızım 1800 gram olmuş... doktor 50-100 gram önde gidiyor dedi...doğumda 15 ekimden 6 ekime kaymış görünüyor...diğer bütün ölçümleride normal çıktı ve bizde çoooook ama çoook rahatladık. Darısı herkesin başına ... allah hepsini nazardan korusun inşallah minnoşların :)
günaydın canım arkadaşının gözü aydın maşallah ne güzel kolay kurtulmuş darısı başımıza olsun kolay doğumlar olsun hepimize inşallahgünaydınlar kızlar nasılsınızz???
ortada bişey yoksa daha çokkk alman gerekecek hayatım nitekim aldıkça çoğalıyor bu eksikler
güle güle büyütsün arkadaşın bebişini inşallah.teyzemin rekorunu elinden almış ama teyzoşum 15 dk'da doğuruvermiş
ben sana dedimmmm bu sıcakta böyle gez gez olmazkaynanana link ver kurtul
o acı bende de oluyor arada birde karın altımda oluyor bazen sızı gibi
arkadaşının bebeği hayırlı olsun canım darısı başımıza
maşallah canım bebişine benimde 16 ekimden 4 ekime kaymış doğum şimdi biz hangisini dikkate alcaz canım ?
günaydın canım arkadaşının gözü aydın maşallah ne güzel kolay kurtulmuş darısı başımıza olsun kolay doğumlar olsun hepimize inşallah
Bacım kendime maşallah diyeyim en başından beri böyleyim çok hızlı hareket ediyomuşum eve gelenler öyle diyotek kızım hayatım anneciğim sağolsun hiççç acımadı bana yaptırdı her işi
yapalım canım tüm samimiyetimle söylüyorum baklavayı pişirip şerbetini dökmeyince veriveririm kargoya yersinkıyamam inşallah o günlerde gelir gurbeti bende yaşadım bayramda şeker almıştıkda çocuklar bile gelmemişti eşimde işteydi kendim oturmuştum evde
hadi bakalımhorona
iyi de ne kadar sıklıkla yapıcaz bu işlemi
nerden anlıcam ben burundan nefes alamadığını :26:
Günaydın kızlaar
sabah hastaneyi aradım, doktorum 32. haftanda gel hem raporu hallederiz demişti ama o hafta yıllık izinde olacakmış :44: en erken alabildiğim randevu ise benim 32+5 haftama denk geliyor. raporu o zaman alsam geç mi kalmış olurum? :44: kafam karıştı arkadaşlar yardııııııııııımmm
Yeni haftamiz hayirli ugurlu olsun arkadaslar saglikli bir hafta diliyorum herkese
Buyuyen yatak alip da uyku seti koyan var mi?ben beceremedim bu uyku setinin kenarliklari buyuk mu geliyo nedir bir de bebegin yataginin arka kisminda baglanacak bir yer yok napicam?siz yerlestirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?