2012 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar, nasilsiniz? biz de oglusun odasini boyadik mobilyalarini bekliyoruz, daha sonrasinda da artik cicileri yikanacak.. sizlere birsey sormak istiyorum.. son zamanlarda ayaga kalkar kalkmaz tuvaletim gelmis gibi hissediyorum bu acaba bebegin pozisyonuyla mi alakali? bir de son 2 gundur oglumun hareketlerini cok az hissediyorum hissettigimde de cok iclerde oluyo sanki idrar keseme vuruyor gibi endiseleniyorum bir sorun varsa diye, sizde durumlar nasil biri bana aciklayabilirmiii?

ya kızlarr 34. haftaya girdim ben çok heyecanlanıyorum.
:18::18::18:
çatı kemiklerim sızlıyor,bi da ayağa kalkınca karnım düşçek gibi,he bi de çok sık tuvalete gidiyorum.
erken dpğurucam gibi bir his var içimde :18::18::18:

Kızlar bu arada dün mahvoldumm

evimizi su bastı..dün feci yağdı hiç durmadan..

doktorum nöbetçiydi ilaç yazdırmak için gidelim dedim eşime 1 saat oyalandık.komşu aradı bahçe taşmış diye

Bahçenin gider yeri mazgalı kapalı olduğu için çekmemiş bahçe kapımızada henüz mermer gelmemişti.ki mermer olsada bence girerdi su..binanın içi göl olmuş..

eve bi girdik şok oldum holüm su yatak odam su mutfak su...küçük odayla oturma odama girmemiş ..kapısına kadar girmiş oturma odasının..girdim içeri ağla ağla

hemen abimleri aradım..eşimlede bi yandan tartışıyoruz ben sana gitmeyelim dedim yağıcağını biliyodunda falanda filanda yani suçlu arıyoruz:)

eşim gider yerini temizledi bahçenin hemen bahçe çekti suyunu

abimle eşi geldi halılarımı kaldırdık..yerleri bezlerle sıktık kovalara

halılarımı attım bahçeye akşam yıkamacıyı çağırıcam alsınlar..

yatak odamınkileride makinaya attım yıkadım..

bazam alçak olsun yatağım die ayaklarını çıkarttırmıştım eşimebazam komple çekmiş.. içindeki plakaları attık yeni plaka kesilecek onlara içindekiler hep dışarda rezil gibi

bazayı boşaltırken vakumlu poşeti yırttılar kışlıklarımın hepsi döküldü duruyo yatak odasında kenarda

annem atlayıp geleyimmi dedi memleketten.yok dedimşuan yatağımızı yere koyduk öyle yatıyoruz

inşallah laminantlarım şişmez..gardolabın altınada su gitti ama çekemedik çok büyük ve ağır komple boşaltılması gerekiyor

camlarım açıktı camlardan girmiyo gider yeri yıkanıyo ordan giriyo şansa bak

abimin eşi sağolsun..kuzenlerim duymuş bi kişide arayıp gelelim yardıma sen o halinle ne yapıyosun demedi

herkese guzel bir hafta diliyorum nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz, valla gittikce sona yaklasiyoruz.

özlendiniz hanımefendi bitirin artık şu tatili

Canimcim eksik olmayasin
Tatil rahat geciyor cok sukur hem annemlerde geldi onlarda otelde kaliyorlar iyi oldu birlikte tatil yapiyoruz ma aile
Bayrami burada geciricez sonra kismetse istanbula donucez kizimin odasini yapicaz zaten sonrasina pek bisey kalmiyor insaallah

güle güle sağlıkla giysin inşallah anneciği.bende aldım oğluşuma bebetto hastane çıkışı teyzesi gerçekten yumuşacık pek güzel.hem kalıpları diğer markalara göre daha büyük daha çok giyebilecekler

canım benim çok üzüldüm bu hamile halinle bunlara uğrAşmışsın yorulmuşsun. birde üzülmüşsün. iyki abinler falan gelmiş yardım etmişler. acele etme olduğu kadar yaparsın yavaş yavaş sakın üzme kendini, bebeğinde üzülür sonra.

bendede oluo o ayaga kalkınca sıkısık oluom oturunca yatınca yok ,ayaga kalkınca wcye yetısmessem kacıcak gibi oluom

hmm ne güzel keyfine bak tatlım hatırımdasın şekerim

kızına ve kendine iyi bak

bi hastane çıkışımız bebetto diil.o bebiccino
ilk girdiğim yerde beğendim snra onca gezdim yok beğenemedim.
gene gittim ordan aldım

aynen canım benimde öyle oluyor ayakta karnım düşcek gibi çatı kemiklerimde sızlıyor sen yine 34. haftadaymışsın benim 32. hafta olacak gerçi druma göre daha önde haftası ama beklesinler ya normal zamanda doğsun bebişerimiz

çok geçmiş olsun canım üzüldüm valla çok zor okuyunca bile yoruldum Allah yardımcın olsun bian önce toparlanır evin inşallah çokta yorma kendini bence...

tatlım sen erken git dr 32+0 günün için reçeteye yazıyor.doğum iznine çıkması uygundur diye.
sen 32+0 da doktorun hastanede olmasa bile sen hastanenin muhasebesine raporu yazdırıyosun

canım ben çalışır raporu almak istiyorum, yani bir sıkıntı olmaz ise 37ye kadar çalışmak istiyorum. bir de bir daha gelidiğinde nst ile idrar tahlili yapıcaz demişti doktorum ama bu haftadan sonra 2 hafta yok, ne yapsam ki bu durumda? nst ve idrar için bu hafta gitsem rapor için de 32+0'da en kötü ihtimal başka bir doktora giderim :44:

tatlim allah kolaylik versin cok uzuldum haline su basmasi cok zor bizimde basimiza geldi bikac kez malesef

en kisa zamanda gardolabini bosaltip altini kontrol et siserse daha kotu hem laminalarin hemde dolabin mahvolur arti rutubet tutar

evinin camlarini surekli acik tut havalar sicak ken kurusun biran once malum islak kalirsa rutubet tutma ihtimali cok yuksek

bunlari tek basina nasil yapacaksin allah yardimcin olsun inan ki cok uzuldum zor bir durum.

geçmiş olsun canım kıyamam yaa varsın mala gelsin.olacağı varmış tüh dün haberlerde izledim ist.esenyurtta bir evi gösterdi 1,5 metre su girmiş evine kadın ağladı ben ağladım mübarek günde yazık bayram öncesi dedim.yaz günü hemen kurur inşallah evin.yanınada birilerini bulursan gardrobunu boşaltta altı kurusun derim hayatım bacakları çürür sonra.eee dost,düşman böyle günlerde anlaşışır hayatım iş olunca kimse gelmez.çaya gelin de herkes koşar...

canımmm çok geçmiş olsun sana çok iş çıkmış anneni çağırsaydın keşke yardım ederdi sana :26: hem doğumdan önce beraber temizliği aradan çıkarırdınız

Günümün yarısı wc de geçiyor :111::111::111:

sende benim gibi tuvalete çadır kuranlardansın yani

cnm geçmiş olsun senin ev bodrummuydu öyle su almış gardrobunu boşaltta kurusun daha kötü olmasın bide gardrop derdi çıkmasın sana

[/QUOTE] sende benim gibi tuvalete çadır kuranlardansın yani [/QUOTE]

kurdum valla ,bazen çıkmıyorum nasılsa bi daha gelecek diye :111: sokaga çıktıgımdada wc sine gireceğim yerler belli artık ..mc donalds,burger king,simit sarayı buralar olmasa var ya sokaga çıkamam bir arkadaşa bakacak gıbı yapıyorum dogru wc ye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…