ayyy annemin beni doğurma hikayesi çok komik.evde suyu gelmiş taksi çağırmışlar hastanenin kapısından ameliyathaneye kadar şapşup su içinde yürümüş,doktor hemen almış,doğuruyorsun dur demiş doğum başlamış,dur sakın ıkınma demişler çünkü daha doğumhane ve doktorlar hiçbirşey hazır değilmiş. annemin ıkınması gelmiş. doktor bağırıyormuş duuuuuuuur ıkınma.annem de kendi geliyo içimden diyormuş birkaç dk içinde de doğmuşum zaten...
arkadaşlar bişi sorucam 5+4 teyim ve sağ kasığımda ara ara ağrı oluyoo sizlerdede oluyomu?? yada benim haftalarımdayken oldumuu???
ben???bana yok mu boncuk????
Bende üye olmadan önce bi süredir yazılarınızı okuyordum ,aranıza bugün teşrif edebildim...Bende kısmetse Ekim Annesi olacağım...Benimde ilk hamileliğim, henüz keşfedemediğim listeye beni de eklerseniz sevinirim.6+5 haftalık...
döndüüüüü döndüüüüüü hem de güzel haberlerle.. önce geçmişi okuyım yazayım cevaplar dediydim..kızlar öncelikle samimi olmak gerekirse bugün doktora çok umutsuz gittim hem heyecan vardı hem acayip enndişeliydimm. çünkü biliyorsunuz bulantım 1 kere oldu geçti.göğüslerim indi,kasık batmalarım çok nadir.. böyle olunca kötü habere bile alıştırarark girdim doktor amcamızın odasına..çok pimpirikliymişim bunu da yeni farkettim..neyse girdim uzandım ultrasona diktim gözümü ve fıstığımı hemen gördüm kalbini de gördüm kıpır kıpır. geçen defa sesini duymuştum ama çok küçük olduğu için görüntüden bişey anlamamıştım.. dedim kalbini duymak istiyorum.. offf o nasıl atış öyle,bir gürültü bir şakşak güpgüp..ohhhhh dedim..ne rahatladım ama..tam 8 im ultrasonda da. 1.70 cm olmuş,kesem 8 cm. bebeğim çok büyümüş ya..nasıl güzel kafası kolları herşeyi belli.bi de kımıl kımıl böyle.. yumruk atıyo gibi tabi daha tam kolları yok ta çıkıntı çıkıntı belli kolları ayakları,şu an elimde forosu..bakıp bakıp öpüyorum.. çok mutluyum..dedi ki 4 hafta sonra gel 2li test için,ama istersen için rahat etmezse merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin.. bakalım dayanamazsam giderim...bende haberler böyle.. bundan sonra hiçççç belirtilere bakmayacağım. doktora dedim ya bende o yok bu yok ben nasıl hamileyim?o da çok şanslı bir hamilesin işte daha ne istiyorsun dedi de aklım başıma iyice geldi:)
döndüüüüü döndüüüüüü hem de güzel haberlerle.. önce geçmişi okuyım yazayım cevaplar dediydim..kızlar öncelikle samimi olmak gerekirse bugün doktora çok umutsuz gittim hem heyecan vardı hem acayip enndişeliydimm. çünkü biliyorsunuz bulantım 1 kere oldu geçti.göğüslerim indi,kasık batmalarım çok nadir.. böyle olunca kötü habere bile alıştırarark girdim doktor amcamızın odasına..çok pimpirikliymişim bunu da yeni farkettim..neyse girdim uzandım ultrasona diktim gözümü ve fıstığımı hemen gördüm kalbini de gördüm kıpır kıpır. geçen defa sesini duymuştum ama çok küçük olduğu için görüntüden bişey anlamamıştım.. dedim kalbini duymak istiyorum.. offf o nasıl atış öyle,bir gürültü bir şakşak güpgüp..ohhhhh dedim..ne rahatladım ama..tam 8 im ultrasonda da. 1.70 cm olmuş,kesem 8 cm. bebeğim çok büyümüş ya..nasıl güzel kafası kolları herşeyi belli.bi de kımıl kımıl böyle.. yumruk atıyo gibi tabi daha tam kolları yok ta çıkıntı çıkıntı belli kolları ayakları,şu an elimde forosu..bakıp bakıp öpüyorum.. çok mutluyum..dedi ki 4 hafta sonra gel 2li test için,ama istersen için rahat etmezse merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin.. bakalım dayanamazsam giderim...bende haberler böyle.. bundan sonra hiçççç belirtilere bakmayacağım. doktora dedim ya bende o yok bu yok ben nasıl hamileyim?o da çok şanslı bir hamilesin işte daha ne istiyorsun dedi de aklım başıma iyice geldi:)
canım harika haberlerle gelmişsinn...
kocaman bir maşallah bebişine
cidden 4 hafta çok uzun geliyor insana..
dr un ne güzel söylemiş merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin diye..
bizim dr lar hiç söylemedi biz meraktan çatlıyoruz...
neyseki için rahatlamış çok sevindim canımm..
olması çok normal canım bizde de oldu..
hatta şimdi bende batma ve rahimden ufak ufak sancı gibi birşeyler oluyor..netten baktım bebek büyüdüğü için olurmuşş..
ayyyy hem de ne rahatlamak,üzerimde yükmüş resmen.. ama çok duyuyor insan sağdan solda,kalbi durmuş falan diye...Allahım sen mutluluğumuzu yarıda bırakma..
bende de var ara ara hafif
arkadaşlar merhabalar;
ben aranıza yeni katıldım. bizde geçen çift çizgiyi gördük..hemen ardından kan testi yaptırdık. 5 + 3 iken kanda hcg 1016 sizce normal mi? arakadaşlarım çok dediler.??
sizlerin kaçtı..yarımcı olursanız sevinirim...
herkezin bebeği inşallah hayırlı olur..bir an önce sağlıklı şekilde alırız kucaklarımıza :))
hoşgeldin tebrik ediyorumm
5+3 e göre kan değeriniz çok değil..
biz o haftalarımızda keselerimizi görmüştük ve kesede 1500-2000 lerde görünüyor..
içiniz rahat olsun bencee..değeriniz normal..
çok teşekürler....içimi ferahlattın. ben keseyi göremedim. devlet hastanesinin ultasyonu eski çünkü. göstermedş keseyi. haftaya balşka doktora gideceğim. kalp atışı ve keseyi görürürm inşaallah ....
arkadaşlar merhabalar;
ben aranıza yeni katıldım. bizde geçen çift çizgiyi gördük..hemen ardından kan testi yaptırdık. 5 + 3 iken kanda hcg 1016 sizce normal mi? arakadaşlarım çok dediler.??
herkezin bebeği inşallah hayırlı olur..bir an önce sağlıklı şekilde alırız kucaklarımıza :))
Bu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken
Nasil siralanacak ki silip bastan mi girilecek bilgiler tek tek?
bilgilerini şuraya bırak canım http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/501446-2012-ekim-anneleri-takip-listesi.htmlBende üye olmadan önce bi süredir yazılarınızı okuyordum ,aranıza bugün teşrif edebildim...Bende kısmetse Ekim Annesi olacağım...Benimde ilk hamileliğim, henüz keşfedemediğim listeye beni de eklerseniz sevinirim.6+5 haftalık...
bu boncuklar o esnada online olanlaraydı :)ben???bana yok mu boncuk????
yok yok dokunma eldiven kullan..canım ete mecburen dokunacağız ama hemen ardından bol sabun...
hoşgeldin canım amin cümlemize... benim SAT 29 aralık 30 Ocakta 273,73 idi. ama farklılıklar gösterir.kimseyi baz alma kendine.arkadaşlar merhabalar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?