2012 Ekim Anneleri

ohhh süperrr
inş sende böyle kolay bir doğum yaparsın

arkadaşlar bişi sorucam 5+4 teyim ve sağ kasığımda ara ara ağrı oluyoo sizlerdede oluyomu?? yada benim haftalarımdayken oldumuu???

olması çok normal canım bizde de oldu..

hatta şimdi bende batma ve rahimden ufak ufak sancı gibi birşeyler oluyor..netten baktım bebek büyüdüğü için olurmuşş..

aramıza hoşgeldin..hayırlı uğurlu olsun.. sitede yukarıda sağda arama yeri var ya oraya 2012 ekim anneleri yaz çıkan topiklerden takip çizelgesini seç..herşey orada..

hosgeldın cnaım gözünaydın benımde sıkıntım yok cok sukur oglumda bela grım coktu göğüslerim filan acıyordu bunda hıcbısey yok bende dıyorum yoksa hamıle deıl mıyım cunku ben sadece testle ogrendım saglık ocagına bıle gıdemedım calsıtıgım ıcın ılk fırsatta gıdıcem ıns

canım harika haberlerle gelmişsinn...
kocaman bir maşallah bebişine

cidden 4 hafta çok uzun geliyor insana..
dr un ne güzel söylemiş merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin diye..
bizim dr lar hiç söylemedi biz meraktan çatlıyoruz...
neyseki için rahatlamış çok sevindim canımm..

ayyyy hem de ne rahatlamak,üzerimde yükmüş resmen.. ama çok duyuyor insan sağdan solda,kalbi durmuş falan diye...Allahım sen mutluluğumuzu yarıda bırakma..

arkadaşlar merhabalar;

ben aranıza yeni katıldım. bizde geçen çift çizgiyi gördük..hemen ardından kan testi yaptırdık. 5 + 3 iken kanda hcg 1016 sizce normal mi? arakadaşlarım çok dediler.??

sizlerin kaçtı..yarımcı olursanız sevinirim...

herkezin bebeği inşallah hayırlı olur..bir an önce sağlıklı şekilde alırız kucaklarımıza :))

ayyyy hem de ne rahatlamak,üzerimde yükmüş resmen.. ama çok duyuyor insan sağdan solda,kalbi durmuş falan diye...Allahım sen mutluluğumuzu yarıda bırakma..

ayyy sorma canım yaaa çok insan yaşıyor..
bende 11. haftada yaşadım..şu 12. haftaya gelseydik..
düşüne düşüne psikolojimizi bozucaz valla..
gerçi biz doğurana kadar bu şekilde devam ederiz gibime geliyor..

hoşgeldin tebrik ediyorumm
5+3 e göre kan değeriniz çok değil..
biz o haftalarımızda keselerimizi görmüştük ve kesede 1500-2000 lerde görünüyor..
içiniz rahat olsun bencee..değeriniz normal..

hoşgeldin tebrik ediyorumm
5+3 e göre kan değeriniz çok değil..
biz o haftalarımızda keselerimizi görmüştük ve kesede 1500-2000 lerde görünüyor..
içiniz rahat olsun bencee..değeriniz normal..

çok teşekürler....içimi ferahlattın. ben keseyi göremedim. devlet hastanesinin ultasyonu eski çünkü. göstermedş keseyi. haftaya balşka doktora gideceğim. kalp atışı ve keseyi görürürm inşaallah ....

rica ederimmm..
allahın izniyle görürsün inş canımmm..

ben en son ocak 27 de adet oldum, bu ay olmadım geçtiğimiz haftasonu bulantılarım başladı, sonra adet günüm geçti bende piskolojimi hemen etkilememek için bekledim ve dün eczanaden test aldım hamileyim, halen bulantılarım devam ediyor, çalıştığım için cumt. doktora gitmeyi planlıyorum inş. sağlıklıdır.

merhaba canım,zaten yüksek olması gerekiyor.düşük olursa sakıncalı canımcım

cimeka gözün aydın demek bebişini gördün kalp atışını duydun bende pimpirikliyim :18: ben her hafta doktora gidiyom zaten tüp olduğu için doktor 10 günde bir çağırıyor bakalım cumartesi bende kalp atışını duyarım inş. kalp atışını görmüştüm geçen hafta ama duymamıştım

Bu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken

Bu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken

ayy aman aman dikatt etmek gerek bende sabah işe gelirken çok yavaş yürüdüm buzlanma yoktu allahtan ama dönüşü bilmiyorum :18:

Nasil siralanacak ki silip bastan mi girilecek bilgiler tek tek?

senin tablonu hiç bozamdan senin usülde yeniden girilecek evet.o halini de sana mail atcam sen de copy-paste yapıp buraya gireceksin.böyle olur anca..

bilgilerini şuraya bırak canım http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/501446-2012-ekim-anneleri-takip-listesi.html

ben???bana yok mu boncuk????
bu boncuklar o esnada online olanlaraydı :)

canım ete mecburen dokunacağız ama hemen ardından bol sabun...
yok yok dokunma eldiven kullan..

hoşgeldin canım amin cümlemize... benim SAT 29 aralık 30 Ocakta 273,73 idi. ama farklılıklar gösterir.kimseyi baz alma kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…