yedirtirler vallasen kadını naptın ?? en son arkadaşım boğuyordu da
canım benim çok üzüldüm bu hamile halinle bunlara uğrAşmışsın yorulmuşsun. birde üzülmüşsün. iyki abinler falan gelmiş yardım etmişler. acele etme olduğu kadar yaparsın yavaş yavaş sakın üzme kendini, bebeğinde üzülür sonra.
çok geçmiş olsun canım üzüldüm valla çok zor okuyunca bile yoruldum Allah yardımcın olsun bian önce toparlanır evin inşallah çokta yorma kendini bence...
tatlim allah kolaylik versin cok uzuldum haline su basmasi cok zor bizimde basimiza geldi bikac kez malesef
en kisa zamanda gardolabini bosaltip altini kontrol et siserse daha kotu hem laminalarin hemde dolabin mahvolur arti rutubet tutar
evinin camlarini surekli acik tut havalar sicak ken kurusun biran once malum islak kalirsa rutubet tutma ihtimali cok yuksek
bunlari tek basina nasil yapacaksin allah yardimcin olsun inan ki cok uzuldum zor bir durum.
geçmiş olsun canım kıyamam yaa varsın mala gelsin.olacağı varmış tühdün haberlerde izledim ist.esenyurtta bir evi gösterdi 1,5 metre su girmiş evine kadın ağladı ben ağladım mübarek günde yazık bayram öncesi dedim.yaz günü hemen kurur inşallah evin.yanınada birilerini bulursan gardrobunu boşaltta altı kurusun derim hayatım bacakları çürür sonra.eee dost,düşman böyle günlerde anlaşışır hayatım iş olunca kimse gelmez.çaya gelin de herkes koşar...
canımmm çok geçmiş olsunsana çok iş çıkmış anneni çağırsaydın keşke yardım ederdi sana :26: hem doğumdan önce beraber temizliği aradan çıkarırdınız
cnm geçmiş olsun senin ev bodrummuydu öyle su almış gardrobunu boşaltta kurusun daha kötü olmasın bide gardrop derdi çıkmasın sana
brck çok geçmiş olsun canım ya, bu halinle nelerle uğraşmışsın. kuzenlerinin de maşallahı varmış yani. insan arar bi sorar yardıma ihtiyacınız var diye. en azından nezaketen.
Kızlar bu arada dün mahvoldumm
evimizi su bastı..dün feci yağdı hiç durmadan..
doktorum nöbetçiydi ilaç yazdırmak için gidelim dedim eşime 1 saat oyalandık.komşu aradı bahçe taşmış diye
Bahçenin gider yeri mazgalı kapalı olduğu için çekmemiş bahçe kapımızada henüz mermer gelmemişti.ki mermer olsada bence girerdi su..binanın içi göl olmuş..
eve bi girdik şok oldumholüm su yatak odam su mutfak su...küçük odayla oturma odama girmemiş ..kapısına kadar girmiş oturma odasının..girdim içeri ağla ağla
hemen abimleri aradım..eşimlede bi yandan tartışıyoruz ben sana gitmeyelim dedim yağıcağını biliyodunda falanda filanda yani suçlu arıyoruz:)
eşim gider yerini temizledi bahçenin hemen bahçe çekti suyunu
abimle eşi geldi halılarımı kaldırdık..yerleri bezlerle sıktık kovalara
halılarımı attım bahçeye akşam yıkamacıyı çağırıcam alsınlar..
yatak odamınkileride makinaya attım yıkadım..
bazam alçak olsun yatağım die ayaklarını çıkarttırmıştım eşimebazam komple çekmiş.. içindeki plakaları attık yeni plaka kesilecek onlara içindekiler hep dışarda rezil gibi
bazayı boşaltırken vakumlu poşeti yırttılar kışlıklarımın hepsi döküldü duruyo yatak odasında kenarda
annem atlayıp geleyimmi dedi memleketten.yok dedimşuan yatağımızı yere koyduk öyle yatıyoruz
inşallah laminantlarım şişmez..gardolabın altınada su gitti ama çekemedik çok büyük ve ağır komple boşaltılması gerekiyor
camlarım açıktı camlardan girmiyo gider yeri yıkanıyo ordan giriyo şansa bak
abimin eşi sağolsun..kuzenlerim duymuş bi kişide arayıp gelelim yardıma sen o halinle ne yapıyosun demedi
günaydın kızlarrrsize bişey soracam e bebekten alışveriş yapan var mı? memnun kaldınız mı? güvenilir mi?
canım ben çalışır raporu almak istiyorum, yani bir sıkıntı olmaz ise 37ye kadar çalışmak istiyorum. bir de bir daha gelidiğinde nst ile idrar tahlili yapıcaz demişti doktorum ama bu haftadan sonra 2 hafta yok, ne yapsam ki bu durumda? nst ve idrar için bu hafta gitsem rapor için de 32+0'da en kötü ihtimal başka bir doktora giderim :44:
Kizlarcim oncelikle hepinize gunaydin,napicagimi bilemedigim bir konuyu sizlere sormak istiyorum,su esantiyon paketinden bebegim dunyasi yuzey temizleyici geldi ya hani,benim temizlige gelen kadina dedim ki bu yuzey temizleyici o da anladim dedi,sonra bu gitmis yeni aldigim geceliklere pijamalara (lohusalikta giymem icin)Yumusatici diye koymus,inanamadim,guzelim gecelikler yuzey temizleyiciyle yikandi simdi napacagim?Cok sinir oldum yaaaaa,ozur dilerim dedi ama sinirimden catliycam!
canım çok üzüldüm ,çok geçmiş olsun
Brck gecmis olsun,cok kendini yormamaya calis,canlariniz sagolsun,ben kotu gunde kimsenin yanimda olmadigini cok gordum,hic sasirmam,ne yazikki boyle gunlerde anliyoruz ama bosver,senin Allah yardimcin olsun insallah...
olsun canım cana geleceğine mala gelsin boşver üzülme ben koca laptopu süpürge yaparken kırdım akşama kadar ağladım şekerim çıktı sağlık olsun takma kafana bence dalan roxy ile yıkasaydın olmaz bişey benceKizlarcim oncelikle hepinize gunaydin,napicagimi bilemedigim bir konuyu sizlere sormak istiyorum,su esantiyon paketinden bebegim dunyasi yuzey temizleyici geldi ya hani,benim temizlige gelen kadina dedim ki bu yuzey temizleyici o da anladim dedi,sonra bu gitmis yeni aldigim geceliklere pijamalara (lohusalikta giymem icin)Yumusatici diye koymus,inanamadim,guzelim gecelikler yuzey temizleyiciyle yikandi simdi napacagim?Cok sinir oldum yaaaaa,ozur dilerim dedi ama sinirimden catliycam!
çok üzüldüm allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versinkızlar hepinizden allah razı olsun...yani camlardan giren bişi yok..su giricek gibi bi yerde diil evim bide camlarım büyük..
ama işte arkadaki gider yeri tıkanınca binayı su bastı binadan geldi
binanın içinde kurutma makinam vardı umarım bozulmamıştır..açmaya korkuyorum bi kaç gün geçsin bakalım öyle açıcam
aslında onca su bazamın kenarlarına gelmiş sadece..okadar ağır bi gardolabının heryerine girebilirmi acaba?yani gardolabım tam duvar boyunda hiç pay yok kenarlardan çekmek içinde..eşim bi kapaklarını falan söksünde anca öyle belki çekilirse arkadan ittirmesi lazım oda silebildiğimiz kadarama annem gelmeden yapamam anca bayramdan sonra
evime nazar değdirdim seviyodum evimi zaten yeni taşındım biliysunuz yeni bina herşeyim çok güzelama gözü var herkesinde olacağı varmış işte
inşallah birdaha yaşamayız
üstüste 2 kere durulama yapsan yeterli olur sanırım, yumuşatıcı niyetine koymuşsa son suda almıştır makine, bol durulanması lazım ki cildine dokunmasın.
ya kızlarr 34. haftaya girdim ben çok heyecanlanıyorum.
:18::18::18:
çatı kemiklerim sızlıyor,bi da ayağa kalkınca karnım düşçek gibi,he bi de çok sık tuvalete gidiyorum.
erken dpğurucam gibi bir his var içimde :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?