2012 Ekim Anneleri

brck çok geçmiş olsun canım ya, bu halinle nelerle uğraşmışsın. kuzenlerinin de maşallahı varmış yani. insan arar bi sorar yardıma ihtiyacınız var diye. en azından nezaketen.

biz dün ablamla hastane çantamızı hazırladık kızlar. bebiş için; 1 kundak, 2 battaniye, 1 paket bez, 3 takım hastane çıkış, 3 eldiven, 3 çorap, 3 şapka, 2 yelek, 1 paket ıslak mendil, 1 biberon, 1 emzik koyduk. kendim için de; 2 gecelik, 1 pijama takımı, 1 tuvalet kağıdı, 1 ıslak mendil, 1 kağıt havlu, 2 çift çorap, 1 yelek, 1 paket ped koyduk. sanırım saymadığım birşey kalmadı. toka, terlik, foto makinesi gibi şahsi eşyalarımı da en son eklicez artık. hoş daha hangi hastanede doğum yapacağıma karar vermiş değilim. yarın özeldeki doktorumuzda randevumuz var. o hastanede yenidoğan sünneti yapıyorlar mı, küvöz var mı, odaları nasıl vs. sorularım var. sonraki hafta da devlet hastanesine gitcem. ona göre karar vercez. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

yedirtirler valla sen kadını naptın ?? en son arkadaşım boğuyordu da

İste kizdim biraz soylendim baska napiimDaha makine bitmedi bi ciksinlar son durumlarina bakiim ona gore tavir sergiliycem bisey sorcam eger geceliklerim kotu olduysa veya renk attiysa ne demeliyim ben buna simdi?

kizlar ogluma patik bebek sekeri yaptirmisdim mavi beyaz kizimada aynisini mi yaptirsam ayricalik olmasin diye ne dersiniz... yada bunu mu yaptirsam.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım üzüldüm valla çok zor okuyunca bile yoruldum Allah yardımcın olsun bian önce toparlanır evin inşallah çokta yorma kendini bence...

canımmm çok geçmiş olsun sana çok iş çıkmış anneni çağırsaydın keşke yardım ederdi sana :26: hem doğumdan önce beraber temizliği aradan çıkarırdınız

cnm geçmiş olsun senin ev bodrummuydu öyle su almış gardrobunu boşaltta kurusun daha kötü olmasın bide gardrop derdi çıkmasın sana

brck çok geçmiş olsun canım ya, bu halinle nelerle uğraşmışsın. kuzenlerinin de maşallahı varmış yani. insan arar bi sorar yardıma ihtiyacınız var diye. en azından nezaketen.

kızlar hepinizden allah razı olsun...yani camlardan giren bişi yok..su giricek gibi bi yerde diil evim bide camlarım büyük..

ama işte arkadaki gider yeri tıkanınca binayı su bastı binadan geldi

binanın içinde kurutma makinam vardı umarım bozulmamıştır..açmaya korkuyorum bi kaç gün geçsin bakalım öyle açıcam
aslında onca su bazamın kenarlarına gelmiş sadece..okadar ağır bi gardolabının heryerine girebilirmi acaba?yani gardolabım tam duvar boyunda hiç pay yok kenarlardan çekmek içinde..eşim bi kapaklarını falan söksünde anca öyle belki çekilirse arkadan ittirmesi lazım oda silebildiğimiz kadarama annem gelmeden yapamam anca bayramdan sonra

evime nazar değdirdim seviyodum evimi zaten yeni taşındım biliysunuz yeni bina herşeyim çok güzelama gözü var herkesinde olacağı varmış işte
inşallah birdaha yaşamayız

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm ,çok geçmiş olsun

Brck gecmis olsun,cok kendini yormamaya calis,canlariniz sagolsun,ben kotu gunde kimsenin yanimda olmadigini cok gordum,hic sasirmam,ne yazikki boyle gunlerde anliyoruz ama bosver,senin Allah yardimcin olsun insallah...

canım farketmez benim doktorumda 32+0 a denk gelecek olan günümde hastanede olmayacaktı.
ben de çalışabilir raporu aldım.dr reçeteye 37.haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur yazdı.
sonra ben 32+0 a denk gelen günümde hastanenin muhasebesine o reçeteyi vardim.
raporumu yazıp verdiler.
sen bence bu hafta gidip nst ve idrar istediyse onları hallet reçeteye de yazdır doktoruna.32+0 dada gider raporunu yazdırırsın.
zaten dr da sana aynı şeyi söylicek
bu arada nst için erken değil mi daha :44::44::44:

Kızlar dün akşam rüyamda kızımı gördüm... Normal doğum yapıyorum hastanedeyim bebeğim doğdu bana verdilerrr simsiyahhh kirpi gibi saçları vardı bembeyaz tenliydi beyazda kundaklamışlar kucağıma verdiler bu kadar güzel bir çocuk olamaz dedim kendi kendime sonra bi uyandım karnım hala şiş meğer riya görüyormuşum bi bozuldum bi bozuldum kendi kendime sabah sabah anlatamam

üstüste 2 kere durulama yapsan yeterli olur sanırım, yumuşatıcı niyetine koymuşsa son suda almıştır makine, bol durulanması lazım ki cildine dokunmasın.

canım çok üzüldüm ,çok geçmiş olsun

Brck gecmis olsun,cok kendini yormamaya calis,canlariniz sagolsun,ben kotu gunde kimsenin yanimda olmadigini cok gordum,hic sasirmam,ne yazikki boyle gunlerde anliyoruz ama bosver,senin Allah yardimcin olsun insallah...

çok sağolun kızlar
oysa ben herkese koşmaya çalışıyodum ama bi kişi bile aramadı.
arayan bi teyzem bide amcamın gelini oldu işte
abimin eşi olmasa naparım bilmem herşeyime koşuyo kız.evlerimiz çok yakın.eşim ben çok üzüldüm die mangal yakalım dedi akşam üstü abimlerle işte.mangalı yaktılar pişiriyolar gene bi yağmur donlarına kadar ıslandılar
dün bi şanssızlk vardı üstümüzde.
eve gidince 3-4 makina çamaşır yıkıcam kirli sepetimde dolu üffffffff sonra ütü var bide..gerçe ya kayınvalidemi çağırırım ya gelin gelir yardım eder bakalım.

olsun canım cana geleceğine mala gelsin boşver üzülme ben koca laptopu süpürge yaparken kırdım akşama kadar ağladım şekerim çıktı sağlık olsun takma kafana bence dalan roxy ile yıkasaydın olmaz bişey bence
çok üzüldüm allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin

kızlar dün akşam doğum çantamı hazırladım. valize hazırladık.
herkes benle dalga geçiyo valizle doğuma gidicek diye ama napim anca ona sığdı sizce de çok mu abartmışım ?

oğluma;

hastane çıkışı
2 takım kıyafet
2 çorap
biberon
emzik
10 adet bez
3-4 adet ağız silme mendili
1 paket ıslak mendil

bana;
terlik
ped
1 pijama
1 gecelik
1 şal
makyaj çantam
fotoğraf makinası,
3 çorap
3 atlet
1 emzirme südyeni
4 çamaşır
1 küçük havlu
terlik

valiz dışında ayrıca gidecekler;
hastanede dağıtılacak süsler
kapı süsleme için malzemeler ve süsler
ana kucağı

Bu arada felisimfeliss sizin kareli takımdan çarşıda vardı 30 tl dediler param kalmadığı için alamadım..
oğluşuma alıp bayramda giydiricem nasipse

üstüste 2 kere durulama yapsan yeterli olur sanırım, yumuşatıcı niyetine koymuşsa son suda almıştır makine, bol durulanması lazım ki cildine dokunmasın.

Duruladim canim sonra tekrar on yikamali yikadim duruladim icinde alt camasirim da var bi de cunku,cikardim baktim simdi sukur bisey olmamis geceliklere ama sabah sabah bir suru stres yasatti bana

canım aynı bende senin gibiyim ya yattığım yerden çok zor kalkıyorum göbeğim aşağı düştü sanki gece 5 6kez tuvalete çıkıyorum bide yürürken aşağı batma şeklince acı oluyo anlamadım bakalım cuma kontrolüm var bide bugün bebek pek oynamıyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…