canım aynı bende senin gibiyim ya yattığım yerden çok zor kalkıyorum göbeğim aşağı düştü sanki gece 5 6kez tuvalete çıkıyorum bide yürürken aşağı batma şeklince acı oluyo anlamadım bakalım cuma kontrolüm var bide bugün bebek pek oynamıyo((
kızlar bu arada dün mahvoldumm
Evimizi su bastı..dün feci yağdı hiç durmadan..
Doktorum nöbetçiydi ilaç yazdırmak için gidelim dedim eşime 1 saat oyalandık.komşu aradı bahçe taşmış diye
Bahçenin gider yeri mazgalı kapalı olduğu için çekmemiş bahçe kapımızada henüz mermer gelmemişti.ki mermer olsada bence girerdi su..binanın içi göl olmuş..
Eve bi girdik şok oldumholüm su yatak odam su mutfak su...küçük odayla oturma odama girmemiş ..kapısına kadar girmiş oturma odasının..girdim içeri ağla ağla
Hemen abimleri aradım..eşimlede bi yandan tartışıyoruz ben sana gitmeyelim dedim yağıcağını biliyodunda falanda filanda yani suçlu arıyoruz:)
eşim gider yerini temizledi bahçenin hemen bahçe çekti suyunu
abimle eşi geldi halılarımı kaldırdık..yerleri bezlerle sıktık kovalara
halılarımı attım bahçeye akşam yıkamacıyı çağırıcam alsınlar..
Yatak odamınkileride makinaya attım yıkadım..
Bazam alçak olsun yatağım die ayaklarını çıkarttırmıştım eşimebazam komple çekmiş.. Içindeki plakaları attık yeni plaka kesilecek onlara içindekiler hep dışarda rezil gibi
bazayı boşaltırken vakumlu poşeti yırttılar kışlıklarımın hepsi döküldü duruyo yatak odasında kenarda
Annem atlayıp geleyimmi dedi memleketten.yok dedimşuan yatağımızı yere koyduk öyle yatıyoruz
inşallah laminantlarım şişmez..gardolabın altınada su gitti ama çekemedik çok büyük ve ağır komple boşaltılması gerekiyor
Camlarım açıktı camlardan girmiyo gider yeri yıkanıyo ordan giriyo şansa bak
abimin eşi sağolsun..kuzenlerim duymuş bi kişide arayıp gelelim yardıma sen o halinle ne yapıyosun demedi
geçmiş olsun canım kıyamam yaa varsın mala gelsin.olacağı varmış tühdün haberlerde izledim ist.esenyurtta bir evi gösterdi 1,5 metre su girmiş evine kadın ağladı ben ağladım mübarek günde yazık bayram öncesi dedim.yaz günü hemen kurur inşallah evin.yanınada birilerini bulursan gardrobunu boşaltta altı kurusun derim hayatım bacakları çürür sonra.eee dost,düşman böyle günlerde anlaşışır hayatım iş olunca kimse gelmez.çaya gelin de herkes koşar...
Brck cok gecmis olsun kolay gelsin
Coyote seninkide sinir bozucuolmus allahtan bisey yok.bebek kiyafetleri olsaydi daha sinir olurdun.buna da sukur.
Artist senin anlattgin mum olayina cokkkk guldum.
Kizlar ben cooooksu icmeme ragmen wcye pek gitmiyorum.herhalde cok terledigimden.
merhaba güzel anneler,defnoşumun odasının hazırlıklarına devam ediyorum sıra halı secımıne geldi..
büyük bir halı istemiyorum çünkü zaten oda küçük mobilyalar büyük ayrıca halı da bebekler için çok önerilmeyen birsey, aksesuar olarak duracak yani küçük bir paspas gibi.. esprıt halının iki modeli arasında kararsızım..
odamız pudra pembesiyle,krem-beyaz tonlarda.. mobilyalar kırık beyaz,perdesi krem- pudra çiçekli nevresim takımı yatak kenarlıkları acık pembe tonları ,avizemiz beyaz ve fuşya baslıkları var.. yani suan cok soft pembe beyaz agırlıkta..
asagıdaki halılardan acık pembe yuvarlak olanı beyazda içeriyor ya,odamızla cok uyumlu.. ama diğeri de içinde soft bir yesil tasıyor o da almayı düşündüğüm dönenceyle uyumlu oluyor ve sanki odayı acar gibime geliyor acık pembelerden beyazlardan kurtararak renk katar odayı açar gibime geliyor.. nedersiniz lütfen fikirlerinizi söyleyin..
baska halı düşünmüyorum bu iki halı arasından secımlerinizi söylerseniz sevinirim sevgilerr....
canım valla çok geçmiş olsun çok üzüldüm tamda sırasıydııı neyse bebişin iyi olsunda bunların hepsi temzilenirde halledilirde
Coyote seninkide sinir bozucuolmus allahtan bisey yok.bebek kiyafetleri olsaydi daha sinir olurdun.buna da sukur.
Artist senin anlattgin mum olayina cokkkk guldum.
Kizlar ben cooooksu icmeme ragmen wcye pek gitmiyorum.herhalde cok terledigimden.
merhaba güzel anneler,defnoşumun odasının hazırlıklarına devam ediyorum sıra halı secımıne geldi..
büyük bir halı istemiyorum çünkü zaten oda küçük mobilyalar büyük ayrıca halı da bebekler için çok önerilmeyen birsey, aksesuar olarak duracak yani küçük bir paspas gibi.. esprıt halının iki modeli arasında kararsızım..
odamız pudra pembesiyle,krem-beyaz tonlarda.. mobilyalar kırık beyaz,perdesi krem- pudra çiçekli nevresim takımı yatak kenarlıkları acık pembe tonları ,avizemiz beyaz ve fuşya baslıkları var.. yani suan cok soft pembe beyaz agırlıkta..
asagıdaki halılardan acık pembe yuvarlak olanı beyazda içeriyor ya,odamızla cok uyumlu.. ama diğeri de içinde soft bir yesil tasıyor o da almayı düşündüğüm dönenceyle uyumlu oluyor ve sanki odayı acar gibime geliyor acık pembelerden beyazlardan kurtararak renk katar odayı açar gibime geliyor.. nedersiniz lütfen fikirlerinizi söyleyin..
baska halı düşünmüyorum bu iki halı arasından secımlerinizi söylerseniz sevinirim sevgilerr....
bende bilmiyorum kasılmanın nası bişey olduğunu normalse sorun yok benimde hep sağ tarafta toplanıyor beyfendi sağ tarafımı şişiriyor bizde ya kafası ya poposu deyip okşayıp seviyoruz oğluşumuzu acaba sürekli oturmaktanmı oluyorki çalıştığım için sürekli oturuyorum ben uzanınca olmuyor böyle
ya kızlarr 34. haftaya girdim ben çok heyecanlanıyorum.
:18::18::18:
çatı kemiklerim sızlıyor,bi da ayağa kalkınca karnım düşçek gibi,he bi de çok sık tuvalete gidiyorum.
erken dpğurucam gibi bir his var içimde :18::18::18:
kızlar h&m den 2 emzirme südyenini 15 lr ya aldım bilginizee
nasıl yaniiii!!!! yaaaa ben daha geçen hafta nbb'den tekini 15tl.ye aldım. Öfff pöfff! İyi günlerde kullan, bari çokça alsaydın. Daha ucuza da bulamazsın bence!
ikisi de çok güzel ama ben soldakini biraz daha fazla beğendim.
sağol canım ben de soldakinde karar kıldım ve sipariş ettim bakalım geldiğinde tam içime siner umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?