2012 Ekim Anneleri

Bence normal artık bu ağrılar,acılar
ay dr a da sinir oluyorum zaten herşeye normal diyo,ben bişey sormazsam cevap vermiyo.doğum için dr ve hastane konusunda endişeliyim :18::18:
bebişlerin yeri daraldı bence ondan tüm 34.haftalıklar aynı şeyi söylüyo

merhaba güzel anneler,defnoşumun odasının hazırlıklarına devam ediyorum sıra halı secımıne geldi..

büyük bir halı istemiyorum çünkü zaten oda küçük mobilyalar büyük ayrıca halı da bebekler için çok önerilmeyen birsey, aksesuar olarak duracak yani küçük bir paspas gibi.. esprıt halının iki modeli arasında kararsızım..

odamız pudra pembesiyle,krem-beyaz tonlarda.. mobilyalar kırık beyaz,perdesi krem- pudra çiçekli nevresim takımı yatak kenarlıkları acık pembe tonları ,avizemiz beyaz ve fuşya baslıkları var.. yani suan cok soft pembe beyaz agırlıkta..

asagıdaki halılardan acık pembe yuvarlak olanı beyazda içeriyor ya,odamızla cok uyumlu.. ama diğeri de içinde soft bir yesil tasıyor o da almayı düşündüğüm dönenceyle uyumlu oluyor ve sanki odayı acar gibime geliyor acık pembelerden beyazlardan kurtararak renk katar odayı açar gibime geliyor.. nedersiniz lütfen fikirlerinizi söyleyin..

baska halı düşünmüyorum bu iki halı arasından secımlerinizi söylerseniz sevinirim sevgilerr....

Eklentiler

• $acık pembe halı.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $koyu pembe halı.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 51
Brck cok gecmis olsun kolay gelsin

Coyote seninkide sinir bozucuolmus allahtan bisey yok.bebek kiyafetleri olsaydi daha sinir olurdun.buna da sukur.

Artist senin anlattgin mum olayina cokkkk guldum.

Kizlar ben cooooksu icmeme ragmen wcye pek gitmiyorum.herhalde cok terledigimden.

canım valla çok geçmiş olsun çok üzüldüm tamda sırasıydııı neyse bebişin iyi olsunda bunların hepsi temzilenirde halledilirde

aynen canim oyle dogru soyledinki bende bu konuda dertliyim biraz.bir arkadasim var iki kizi var.1.5 yasinda 2.9 aylik.onun ikinci hamileliginde herseyine kostum canim sunu cekiyor der arardi yapar gotururdum evide yakin degil.bize gelse her istetidigini yapardim.onlara gitsem hersyine kosustururdum eli biraz agirdir onun.hamileyken camlarini sildim mutfak yaptirmisti bastan asagi ben temizledim 3 gun belim agrisindan yatamadim cok kotuydum esimle kavga ettik bu yuzden.hatta ve hatta dogumuna bile girdim cok korktugum halde cok istedi diye..vel hasil ben hamile oldum ilk 4 ayim hep bulantiyla gecti yemege cagirdilar birkez sonra ben cagiramadimya durmadan soruyor bizi cagirmiyosun diye ya dedim ben yemek mi yapabiliyorum esim yapiyo.sonra ben cagiramadim diye birkere cagirmadi neyse duzelince yemege cagiridm kosarak geldiler.elini birseye surmedi cocugun aldi koseye cekildi ben onun cocuklarinin pesiini topla yemek yap canim cikiyo.hep boyle birkez sormadi zor gunler geciriyosun bi istegin varmi yardima geliyyimmi dmemedi.cok kisi sordu birkez sormadi.zaten gel demezdim cocuklariyla gelemsin daha dert.ama insanin zoruna gidiyor yani.ben hamile halimle gidince yine koseye cekilemiyorum zaten ustune yikmayi oyle iyi biliyoki ister istemez yapiyosun.rmazanada bizi nezman davet etcen deyip duruyo ettimde kurtuldum valla.baskasini edicem deyince sen hamilesin senden kimse beklemez bosver diyo...ayy ne ck dolmusum ama akillandim artik daha zor bulur bende bundan sonra kizimi alip cekilcem koseye valla.

Ay eveeeeeet o zaman coooooooook kotu olurdum...

kızlarrrrrr hadi fikirlerinizi bekliyorum amaaaaa

canım ya çok ter attığındandır yada vucudun su tutuyodur ..

halıda krem rengi peluş tarzı olsa yumuşacık daha soft olur bence ama seni zevkin tabiki cnmm..

Brck çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun...Ne zordur, kim bilir, Allah'tan yardımcı olacak birileri gelmiş, ona da şükür...

Hehe benimkinin de kafası sağ tarafımda duruyor taaa detaylı ultrasondan beri duruşu aynı. Habire kafa atışını, el kol hareketlerini hissediyorum. Tekmeleri nadiren hissediyorum, çünkü iç organlarıma doğru duruyorlar :) Ben de başını sevip duruyorum. Hele dün bir hıçkırık tuttu bebişimi, oyyy...Resmen ağzının olduğu yeri buldum gelen darbelerin şiddetli olduğu yeri takip edip

Öyle deme tecrübeli anneler, bu korkuların normal olduğunu söyler hep. Kaptırma sakın kendini böyle düşüncelere, hepimizinki zamanında doğar inşallah...

Son düzenleme:
nasıl yaniiii!!!! yaaaa ben daha geçen hafta nbb'den tekini 15tl.ye aldım. Öfff pöfff! İyi günlerde kullan, bari çokça alsaydın. Daha ucuza da bulamazsın bence!

ben çarşıdan erdem çamaşırlarından aldım 8,5 tl ye aslında bozmuyolar paketleri ama kayınvalidem aldı tanıyolarmış onu..
salak gibi 1 tane daha almadım

ikisi de çok güzel ama ben soldakini biraz daha fazla beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…