nasıl yaniiii!!!! yaaaa ben daha geçen hafta nbb'den tekini 15tl.ye aldım. Öfff pöfff! İyi günlerde kullan, bari çokça alsaydın. Daha ucuza da bulamazsın bence!
merhaba güzel anneler,defnoşumun odasının hazırlıklarına devam ediyorum sıra halı secımıne geldi..
büyük bir halı istemiyorum çünkü zaten oda küçük mobilyalar büyük ayrıca halı da bebekler için çok önerilmeyen birsey, aksesuar olarak duracak yani küçük bir paspas gibi.. esprıt halının iki modeli arasında kararsızım..
odamız pudra pembesiyle,krem-beyaz tonlarda.. mobilyalar kırık beyaz,perdesi krem- pudra çiçekli nevresim takımı yatak kenarlıkları acık pembe tonları ,avizemiz beyaz ve fuşya baslıkları var.. yani suan cok soft pembe beyaz agırlıkta..
asagıdaki halılardan acık pembe yuvarlak olanı beyazda içeriyor ya,odamızla cok uyumlu.. ama diğeri de içinde soft bir yesil tasıyor o da almayı düşündüğüm dönenceyle uyumlu oluyor ve sanki odayı acar gibime geliyor acık pembelerden beyazlardan kurtararak renk katar odayı açar gibime geliyor.. nedersiniz lütfen fikirlerinizi söyleyin..
baska halı düşünmüyorum bu iki halı arasından secımlerinizi söylerseniz sevinirim sevgilerr....
canım bugün tam 32+0 mısın? bende almam gerekecek çalışır raporu ama o hafta doktorum izinliymiş, ne yapmam gerekir? var mı bir fikrin? :44:
evet canım aynı günmüşüz ne güzel. amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip olur inşallah
ben ikisine çok beğendim,siparişini vermişsin,güle güle kullanmak nasip olsun...kızlarrrrrr hadi fikirlerinizi bekliyorum amaaaaa
canım ya çok ter attığındandır yada vucudun su tutuyodur ..
Brck canim ya coook gecmis olsun olacagi varmis,valla benim de su hamilelikte oyle seyler geldi ki basima ne nazlanabildim,ne de oh hamileyim mutluyum diye gezebildim,her seferinde Allah a sukur oglum saglikli diye sukrettim,sen de oyle yap gerisi bir sekilde hallolur insallah
bendede oluo o ayaga kalkınca sıkısık oluom oturunca yatınca yok ,ayaga kalkınca wcye yetısmessem kacıcak gibi oluom
kızlar hepinizden allah razı olsun...yani camlardan giren bişi yok..su giricek gibi bi yerde diil evim bide camlarım büyük..
ama işte arkadaki gider yeri tıkanınca binayı su bastı binadan geldi
binanın içinde kurutma makinam vardı umarım bozulmamıştır..açmaya korkuyorum bi kaç gün geçsin bakalım öyle açıcam
aslında onca su bazamın kenarlarına gelmiş sadece..okadar ağır bi gardolabının heryerine girebilirmi acaba?yani gardolabım tam duvar boyunda hiç pay yok kenarlardan çekmek içinde..eşim bi kapaklarını falan söksünde anca öyle belki çekilirse arkadan ittirmesi lazım oda silebildiğimiz kadarama annem gelmeden yapamam anca bayramdan sonra
evime nazar değdirdim seviyodum evimi zaten yeni taşındım biliysunuz yeni bina herşeyim çok güzelama gözü var herkesinde olacağı varmış işte
inşallah birdaha yaşamayız
Bence baskı yapıyordur canım büyük ihtimalle
ben ikisine çok beğendim,siparişini vermişsin,güle güle kullanmak nasip olsun...
kesin terden,gece fışkırıyor resmen..hiç şişliğim yok..dün gece biraz daha iyiydi hava..
ya ben bu h&m yi yeni duydum,nette baktım 35 tl emzürme sütyeni.aynı h&m dir değil mi serranur??
ya kızlar ben bayramda kıyafet almak istemiyorum,bir daha ne zaman giyilecek ki? acaba kulaya kaçsak ta bayramı orada mı geçirsek,sessiz sessiz
ben ikisine çok beğendim,siparişini vermişsin,güle güle kullanmak nasip olsun...
kesin terden,gece fışkırıyor resmen..hiç şişliğim yok..dün gece biraz daha iyiydi hava..
ya ben bu h&m yi yeni duydum,nette baktım 35 tl emzürme sütyeni.aynı h&m dir değil mi serranur??
ya kızlar ben bayramda kıyafet almak istemiyorum,bir daha ne zaman giyilecek ki? acaba kulaya kaçsak ta bayramı orada mı geçirsek,sessiz sessiz
merhaba, ben aralık forumundayım ama siz bizden daha tecrübeli olduğunuz için size danışıp forumda paylaşmak istedim.
kızlar dün bebiş ziyaretine gittim göz aydınına, annesinin karnını görünce korktum aynısı olabilir tabiki diye. hemen aktara gittim öğlen. susam yağı fındık yağı, kayısı ve kako yağı karşımlı bi yağ aldım bakalm.
bir de eczane ürünlerinden ne tavsiye edersiniz? sizin bu süreçte kullandığınız ve mmenun kaldığınız bir ürün varmıydı
inşallah cnm çok teşekkür ederimgeçmiş olsun ki neyse bu kadarla atlatılmış, birkaç gün o odada elektrik sobası yaksan bir faydası olur sanırım, camları da açarsın güzelce havalanır.
acıtıyo cnmı sıpa yaaBence baskı yapıyordur canım büyük ihtimalle
canım farketmez benim doktorumda 32+0 a denk gelecek olan günümde hastanede olmayacaktı.
ben de çalışabilir raporu aldım.dr reçeteye 37.haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur yazdı.
sonra ben 32+0 a denk gelen günümde hastanenin muhasebesine o reçeteyi vardim.
raporumu yazıp verdiler.
sen bence bu hafta gidip nst ve idrar istediyse onları hallet reçeteye de yazdır doktoruna.32+0 dada gider raporunu yazdırırsın.
zaten dr da sana aynı şeyi söylicek
bu arada nst için erken değil mi daha :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?