2012 Ekim Anneleri

Yesilli daha bi hosuma gitti:)))

Brck canim ya coook gecmis olsun olacagi varmis,valla benim de su hamilelikte oyle seyler geldi ki basima ne nazlanabildim,ne de oh hamileyim mutluyum diye gezebildim,her seferinde Allah a sukur oglum saglikli diye sukrettim,sen de oyle yap gerisi bir sekilde hallolur insallah

Tanger patiklidense digeri daha guzel geldi bana:)))

Lotusdream ven ayin 9 da kontrolum vardi o zaman hatirlattim o da kagit yazip verdi,ama bildigim kadariyla 32+ larda da gitsen sorun olmuyormus sen arayip bi hastanenin sekreterligine sor istersen....

kızlarrrrrr hadi fikirlerinizi bekliyorum amaaaaa
ben ikisine çok beğendim,siparişini vermişsin,güle güle kullanmak nasip olsun...
canım ya çok ter attığındandır yada vucudun su tutuyodur ..

kesin terden,gece fışkırıyor resmen..hiç şişliğim yok..dün gece biraz daha iyiydi hava..

ya ben bu h&m yi yeni duydum,nette baktım 35 tl emzürme sütyeni.aynı h&m dir değil mi serranur??

ya kızlar ben bayramda kıyafet almak istemiyorum,bir daha ne zaman giyilecek ki? acaba kulaya kaçsak ta bayramı orada mı geçirsek,sessiz sessiz

çok sağol cnm Allah sevdiği kuluna dert verirmiş derler..daha kötüsü olmasın inş...

bendede oluo o ayaga kalkınca sıkısık oluom oturunca yatınca yok ,ayaga kalkınca wcye yetısmessem kacıcak gibi oluom

acbaa bebek doğum pozisyonuna geldiği için mi öyle oluyoki.. gerçi sen benden baya öndesin.. neyse bu cmt muayenem var anlayacağız bakalım neymiş durum.. ah bi de kıpır kıpır olsa oğluşum umarım herşey yolundadır

geçmiş olsun ki neyse bu kadarla atlatılmış, birkaç gün o odada elektrik sobası yaksan bir faydası olur sanırım, camları da açarsın güzelce havalanır.

aynı h&m canım ben mağazalarından indirimini takip ediyorum. her yolum düştüğünde girip bi dolanıyorum
istanbuldamısın bilmiyorum ama torıum daki mağazasına gidiyorum sürekli..
geçen ay 20 lr ya bir elbise aldım mesela,inanamadım

merhaba, ben aralık forumundayım ama siz bizden daha tecrübeli olduğunuz için size danışıp forumda paylaşmak istedim.
kızlar dün bebiş ziyaretine gittim göz aydınına, annesinin karnını görünce korktum aynısı olabilir tabiki diye. hemen aktara gittim öğlen. susam yağı fındık yağı, kayısı ve kako yağı karşımlı bi yağ aldım bakalm.
bir de eczane ürünlerinden ne tavsiye edersiniz? sizin bu süreçte kullandığınız ve mmenun kaldığınız bir ürün varmıydı

benimde hiç bişey alasım yok bayramda zaten var hamile kıyafetlerim giyerim birini diyorum eşime anlamıyo tartıştık hatta akşam alıcaz diye tutturdu ne gerek var halbuki 100 tlden aşağa elbise yok gereksizz e ayakkabı desen ayağımın numarası olmucak hadi 1.5 ay için ver onada bi 100 36 giyiyorum normalde alıcam 38 num ayakkabı elbiseye uygun israftan başka bişey değil 1 bilemedin 2 kez giyicem..

Valla canım ben johnson s baby bebek yağını ve cosmed diye bir markanın vucut çatlak kremini kullanıyorum allaha binlerce kere şükür şimdiye kadar bişi olmadı

bayramda annemler kayınvalidemler babanem dışında kimseye gidicek değilim çok gereksiz bayrama özel elbise almam zaten var idare etsem nolur gelde anlat eşime işte yine sinirlendim ya ben

nst'yi daha önce gittiğimde daha istemişti ama ben aç gitmedim o gün o yüzden girmemiştim nst'ye. doktorum sorun değil bir sonraki gelişinde 32. haftada yaparız dedi.. erken mi ki acaba?

bende de hiç çatlak yok şimdilik kayısı çekirdeği kremi kullanıyorum duştan sonra sürüyorum bazen unutup üşeniyorum hatta bence cilt tipiyle alakalı bu çatlama olayı ve cilt gerginliğine kuruluğuna umarım çatlamayız bundan sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…