2012 Ekim Anneleri

kızlar bişey sorucam sizleree doktor ne zaman söylücek normal mi sezeryan mı uygun diye kaçıncı haftada bilgilendiriyo benimki daha hiç bişey söylemedi..

ben izmirdeyim,hiç duymadım h&mvarsa mağazası gideyim..
kızlar bişey sorucam sizleree doktor ne zaman söylücek normal mi sezeryan mı uygun diye kaçıncı haftada bilgilendiriyo benimki daha hiç bişey söylemedi..

canım benimkinin kilosu fazla çıktı 32 de gittiğimde,o zaman böyle giderse sezeryan olur çünkü 4 ü geçer falan demişti.36.haftada zaten bebek artık pozisyonunu alıyor yavaş yavaş.dönmesi zor oluyor..36.haftada bence ufaktan belli olur..

valla canım benimkine ben sordum nasıl istiyorsun diye oda bana sordu bende normal dedim tamam ozaman dedi normal yapmaman için bir neden yok şimdilik normali bekliyelim dedi bende ok dedim

Canim ben gecen hafta sordum 37-38 de cati muayenesi yapicaz,catin uygunsa bebegin kilosu ve kafasina bakiyoruz buyuk degilse ancak o zaman normal olur diyebilirim dedi....

sağol canım ben de soldakinde karar kıldım ve sipariş ettim bakalım geldiğinde tam içime siner umarım

yorum yapmakta gec kalmışım ama bencede solda ki

acaba o ındırımler aynı anda tum magazalarda gecerlimi torıum bana uzak,marmara forum a bakabılırım

canım nst ye girmek için aç karnamı gitmek lazım ben yarın gideğimde

ben gırdıgımde tok olman gerek dedıler.bende öğle yemeğimi yedım gırdım..

nst aç tok farketmez,ama tok olunca daha iyiyimiş,hatta şekerli şeyler yiyip için diyolar

ya kızlar bişey sorucam acaba diyorum bebeğe park yatakmı alsam sadece şimdilik bu beşik olayını cevremde kime sorsam alma dedi pişman olursun dedi kararsız kaldım çocuk doğacak daha ortada yatak filan yok

bizde daha hiç konuşmadık doktorumla doğum şekklini ama şayet kilosu böyle giderse ve şeker devam ederse normal doğum benim için imkansız görünüyo o yüzden ben yavaştan başladım kendimi sezeryana alıştırmaya

kilosu kaçtı senınkinin cnm??

29+0da 1700 gr çıktı cnm doktor ya şekere yada genetiğe bağlı fazla kilo dedi şekerde sınırda gizli şeker var dedi iri bebek sınırına çok yakınız o yüzden rejim yapıyorum cnm ayrıca böbreklerine giden yolda genişleme var ve suyu fazla bunlarda şekeri işaret ediyo

canım ya benım bebişte de çıktı bi böbreğinde genişleme şimdilik risk yok ama 15 mm geçmemesi gerekmiş.. senin doktorun farklı birşey söyledi mi bu genişleme için çok korkuyorum ya

canım ya benım bebişte de çıktı bi böbreğinde genişleme şimdilik risk yok ama 15 mm geçmemesi gerekmiş.. senin doktorun farklı birşey söyledi mi bu genişleme için çok korkuyorum ya

cnm yanlış anlamadıysam böbrekte demedi bizimki böbreğe giden yollarda dedi buda çok çiş yaptığını gösteriyomuş bişey demedi yani bizimki şekere bağladı ama şeker teşhiside koyamıyo öylece kaldık ortada gizli şeker dedi çarşamba günü kontrole çağırdı suyuna felan bakıcak tekrar umarım düzelir

benım arkadasımdada şeker var ınsulın kullanmaya baslamıstı doktor ınsulın kullanınca sekerı normale dondu bebeğin kılosuda normal ve bu cumartesı sezaryen olacak 39 haftalık..kuzusuna kavusmaya 4 günü kaldı yaaa ne guzel darısı bize

insülin vermedi cnm bana dedim ya tam teşhiste koyamadı yani değerler sınırda kanda yok görünüo ama tüm olan biten şekeri gösteriyo dedi buna gizli şeker diyoruz biz dedi şimdilik diyet dedi umarım ünsiline gerek kalmaz şeker muhabbeti çıkınca normal doğumdan umudumu yitirdim ben bakalım biraz daha geçsin konuşuruz doktorla neyi öneriyosunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…