ben izmirdeyim,hiç duymadım h&maynı h&m canım ben mağazalarından indirimini takip ediyorum. her yolum düştüğünde girip bi dolanıyorum
istanbuldamısın bilmiyorum ama torıum daki mağazasına gidiyorum sürekli..
geçen ay 20 lr ya bir elbise aldım mesela,inanamadım
kızlar bişey sorucam sizleree doktor ne zaman söylücek normal mi sezeryan mı uygun diye kaçıncı haftada bilgilendiriyo benimki daha hiç bişey söylemedi..
kızlar bişey sorucam sizleree doktor ne zaman söylücek normal mi sezeryan mı uygun diye kaçıncı haftada bilgilendiriyo benimki daha hiç bişey söylemedi..
nst'yi daha önce gittiğimde daha istemişti ama ben aç gitmedim o gün o yüzden girmemiştim nst'ye. Doktorum sorun değil bir sonraki gelişinde 32. Haftada yaparız dedi.. Erken mi ki acaba?
sağol canım ben de soldakinde karar kıldım ve sipariş ettim bakalım geldiğinde tam içime siner umarım
aynı h&m canım ben mağazalarından indirimini takip ediyorum. her yolum düştüğünde girip bi dolanıyorum
istanbuldamısın bilmiyorum ama torıum daki mağazasına gidiyorum sürekli..
geçen ay 20 lr ya bir elbise aldım mesela,inanamadım
canım nst ye girmek için aç karnamı gitmek lazım ben yarın gideğimde
ya kızlar bişey sorucam acaba diyorum bebeğe park yatakmı alsam sadece şimdilik bu beşik olayını cevremde kime sorsam alma dedi pişman olursun dedi kararsız kaldım çocuk doğacak daha ortada yatak filan yok
kilosu kaçtı senınkinin cnm??bizde daha hiç konuşmadık doktorumla doğum şekklini ama şayet kilosu böyle giderse ve şeker devam ederse normal doğum benim için imkansız görünüyo o yüzden ben yavaştan başladım kendimi sezeryana alıştırmaya
kilosu kaçtı senınkinin cnm??
29+0da 1700 gr çıktı cnm doktor ya şekere yada genetiğe bağlı fazla kilo dedi şekerde sınırda gizli şeker var dedi iri bebek sınırına çok yakınız o yüzden rejim yapıyorum cnm ayrıca böbreklerine giden yolda genişleme var ve suyu fazla bunlarda şekeri işaret ediyo
canım ya benım bebişte de çıktı bi böbreğinde genişleme şimdilik risk yok ama 15 mm geçmemesi gerekmiş.. senin doktorun farklı birşey söyledi mi bu genişleme için çok korkuyorum ya
29+0da 1700 gr çıktı cnm doktor ya şekere yada genetiğe bağlı fazla kilo dedi şekerde sınırda gizli şeker var dedi iri bebek sınırına çok yakınız o yüzden rejim yapıyorum cnm ayrıca böbreklerine giden yolda genişleme var ve suyu fazla bunlarda şekeri işaret ediyo
benım arkadasımdada şeker var ınsulın kullanmaya baslamıstı doktor ınsulın kullanınca sekerı normale dondu bebeğin kılosuda normal ve bu cumartesı sezaryen olacak 39 haftalık..kuzusuna kavusmaya 4 günü kaldı yaaa ne guzel darısı bize
nst aç tok farketmez,ama tok olunca daha iyiyimiş,hatta şekerli şeyler yiyip için diyolar
kızlar sezeyana en erken kaçıncı haftada alıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?