2012 Ekim Anneleri

ne yapalım canım doğduğumuz yerde değil doyduğumuz yerde işte.hiçbişeyin tadı olmuyor diyorsun haklısın.ayy ne güzel sürpriz yapmışlar helal olsun diyorum bayram günü.senin buhranında iyiymiş hayatım bi daha yapma bak sakın lakin anne oluyosun artık inşallah kurban bayramına 3 kişi olacaksınız annesi onu düşün ayy cicilerde alırsın balığına

slm annisler.bugun kizimin carseati geldim ay cok mutlu oldum onuicinde hayal ettim bir an.ya ben bebek arabasi konusunda kararsiz kaldim genelde 4 tekerlekli modelleri paylasmis bazi arkadaslar burdada 3 tekerleklikler daha iyi deniyor.bir model begendim bebek 13 kiloya kadar kullanabiliyo 450 milyona dusmus cok mu sizce?sizlerin terciheri nasil?

ya kızlar bişey sorucam acaba diyorum bebeğe park yatakmı alsam sadece şimdilik bu beşik olayını cevremde kime sorsam alma dedi pişman olursun dedi kararsız kaldım çocuk doğacak daha ortada yatak filan yok

şahsi fikrimdir arkadaşım.alanlarada sözüm yok hatta belki kullanım açısından onlar haklı çıkacaklar ama ben şu park yatağı arkadaşımda gördüm o gün bu gün hiç sevemedim bir türlü.naylon siyah bişeydi sanki bana devrilecek gibi gelmişti.ben bildiğimiz beşik aldım inşallah kullanımıda güzeldir.ee sende karar ver bir an önce az kalmış sanada

bana beşik olarak bu işin içinde çalışan bi abimiz oyun parkını tavsiye etti bizde ondan aldık. boyut olarak iki çeşidi olduğunu biliyorum.50 cm ve 70 cm.lik en olarak geniş aldık biz.toplaması kurması falan kolay.ister sabit tutuyosun ister tekerlekli ister sallanır durumda kullanım olarak baya avantajlı.

3 tekerlekli de bebek biraz büyüdüğünde yan taraflara ağırlık verdiği zaman arabanın devrilmesi söz konusu olabiliyormuş.

selam 30 haftada kontrolümde kızım 1,5 kilo ağırlığındaydı iyimi kızlar....
net yok fazla giremiyorum çok özledim sohbetlerimizi ya
kızıma ve kendime yeni ciciler aldım doğum valizimi henüz hazırlamadım inş bayram sonuna keyifler nasıl sizde..
iyice ağırlaştım bende zor oluyor artık hareket etmek..
3 tane pijama takımı aldım emzirme sütyeni aldım iç çamaşır falan derken epey hazırlık yaptım inş sağlıklı kızımı kucağıma alırım çok heyecanlıyımj vede korkularım var günler geçtikçe dahada çoğalıyor...:79:
kendinize ii bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn görüşürüz..........................

bayramda annemler kayınvalidemler babanem dışında kimseye gidicek değilim çok gereksiz bayrama özel elbise almam zaten var idare etsem nolur gelde anlat eşime işte yine sinirlendim ya ben

aynen valla annemler,teyzemler,ee büyükbabamlarda köyde bitti işte.geçen bayram hamiştim gezdim salak gibi tek tek herkesi nazar değdi melek oldu balığım elbise falanda almayacağım yıkar ütüler giyerim evden bişeyler.

13kg sınırı az cnm, bak benim kız 16kg ve daha 3 bile dolmadı, şişman falan da değil yani. Tabii ki yürüyebiliyor, koşabiliyor maşallah ama biz yanımıza arabasını yine de alıyoruz, yürüyüşe, cafeye ya da avmye giderken alıyoruz ki yorulduğunda otursun, hatta uyusun da biz de rahatça sohbet edelim diye, hem zaptetmesi de kolay oluyor.

canim bence tercihin 4 tekerlilerden yana olsun cunku arabanin tutma yerine bebek cantasini falan astiginda yada bi agirlik oldugunda araba arkaya dogru devriliyormus bende öyle istiyordum ama cok tercih edilmiyormus bide kullanisi zormus,, cevirmek falan.

evet canim ya haklisin banada az geldi yas siniri o fiyata degmez birde kis vakti zaten kucucuk bebegi nereye cikarcam araba kullaniyorum zaten.ben baska modelere bakim en iyisi.

Canım benim bildiğim sezaryene 38.haftada alıyorlar, benim doktorum 38.haftaya kadar dayanırsan, 38 de sezaryene alırız demişti. Ama çok acil bir durum sözkonusu ise bu çok daha erken de olabilir...

Acil durumlar dışında ben de 38 hafta dolduktan itibaren diye biliyorum yani 38+0'dan itibaren alabiliyorlar. Benim şu anda her şey yolunda olduğundan 39+1'de alınacak kuzucum, tabii o zamana kadar kendi gelmezse

Acil durumlar dışında ben de 38 hafta dolduktan itibaren diye biliyorum yani 38+0'dan itibaren alabiliyorlar. Benim şu anda her şey yolunda olduğundan 39+1'de alınacak kuzucum, tabii o zamana kadar kendi gelmezse

38-39 haftada alınıyormuş sezeryan olursa son haftaya bırakmıyoruz dedi doktorum o zaman normal doğum sancıları başlıyormuş çünkü... bakalım bizde normal doğum diye umutlanıyoruz ama ne olacak... bu arada heryerde epidüral normal doğum yapılmıyormuş... doktorum türkiyede birkaç hastane yapıyor dedi... onun için hem uzman anestezici hem vakit hemde ekstra ücret gerekiyor... o yüzdende hastaneler yapmıyor dedi... yani ya serzeryan yada bayağı çatır çatır normal doğum :)

tebrik ediyorum seni hayatım kendi aklımda birini buldum sonunda gerçekleri görmüşsün daha niye yapıyosun ki haa bende çok yaptım,çokk hemde,bazılarını ailemden bile üstün tuttum geri geldii.haa ne mi oldu ilk bebeğimi kaybettim ki bunun bana bazı şeyleri anlamam için yaradan tarafından gönderildiğini biliyorum.erkek dostlarım sağolsunlar hastaneye gelip eşimin yanında durmuşlar sabaha kadar hatta arabamız olmadığı için arabalarını bırakıp gitmişler ben eve rahat gideyim diyeiçlerinde öyle biri var ki beni öylesine dumur ettiki hala bana geçmiş olsuna gelecek ikinciye 8 aylık neredeyse hamişimbebeğini görmeye gittim paket dolusu hediyeler altınlar bebeğini kıskandı yakın zamanda babasını kaybetti topladım annemi,arkadaşlarımı kuran okutmaya gittik kızdan hala ses seda yok oğlu olmasını deli gibi istiyordu kızı oldu.şimdide benim oğluşum dertmi oldu acaba diyorumyaptıkça sen ezilirsin ben artık yapmıyorum.varsın en kalabalıklarda tenhayı yaşayayım ama olmasın böyle insanlar çevremde.oğluşum doğunca gelecek mi bakalım yazarım sana sıkma tatlı canını

cicilerinizi güle güle giyin anneciği.sağlıkla inşallah.korkularımızı yenmek için vee rahat bir doğum için artık MERYEM SURESİ okumaya başlayalım diyorum ben olur mu.bende eşim nöbette olursa kendim nasıl hastaneye giderim korkusu var, taksiyi nasıl çağırırım korkusu var.:44:

kendime 2 tane pijama takımı aldım kıslar albümde ben ciciler topiğine eklemeyi beceremiomda
2 sini 32 tl ye aldım vıp dükkandan almayanlar ordan bakabilir cok uygun geldi bana fiyatları

canım 3 tekerlekli sakın alma,bir kere kg sınırı az,dönüşlerde el arabası gibi manevra alırken arka teker kalkıyormuş, ondan sonra bebekler bazen hani arabada mızmızlanıp ayağa kalkmaya çalışıyorlar ya düşüyormuş,,boşver sen eski usul devam et, bence zaten sırf görüntü açısından farklı birşeyler olsun diye yapılmış bir model..

ya kızlar,geçen salı doktordaydım ya,işte kapıda sohbetler dönüyor,seninki benimki derken..bir tane hatun tarih belirlemeye gelmiş,tabi çok mutlu,doğum yakın.neyse bunun oğlu var bir tane 7-8 yaşlarında,ikinci de erkekmiş.bana sordu kız dedim,ayyyy olsun olsun sağlıklı olsun da kız erkek farketmez,o da olur diye beni teselli etti. Allahım ya dedim,ne insanlar var bu devirde hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…