kızlar sezeyana en erken kaçıncı haftada alıyolar
canım benim sağolasın ellerin dert görmesin söylemen yeter
tatlıyı yapmada sıkıtı yokta yanlız açmak istemiyor insan alışmışım hep annemlerle açmaya şimdi yanlız yanlız hiç içimden gelmiyor
ilk evlendiğimiz sene bizde sivasta şarktaydık aynısını bende yaptım hatta eşim pasta almıştı onu da didik didik ettim yanlız başıma kalıncaakşam üstü annemler ve kayınvalidemler hep beraber anlaşmışlar kalkıp bir geldiler çocuklar yanlız kalmasınlar diye düşünmüşler pasta dolapta didik didik, çikolataları ısırıp ısırp bıraktım bunalımdan tabi onlar gelince hepsini sakladım kayınpederim eşime kızıyor sen çikolata almadınmı bu eve diye
ya kızlar bişey sorucam acaba diyorum bebeğe park yatakmı alsam sadece şimdilik bu beşik olayını cevremde kime sorsam alma dedi pişman olursun dedi kararsız kaldım çocuk doğacak daha ortada yatak filan yok
kızlar sezeyana en erken kaçıncı haftada alıyolar
slm annisler.bugun kizimin carseati geldim ay cok mutlu oldum onuicinde hayal ettim bir an.ya ben bebek arabasi konusunda kararsiz kaldim genelde 4 tekerlekli modelleri paylasmis bazi arkadaslar burdada 3 tekerleklikler daha iyi deniyor.bir model begendim bebek 13 kiloya kadar kullanabiliyo 450 milyona dusmus cok mu sizce?sizlerin terciheri nasil?
bayramda annemler kayınvalidemler babanem dışında kimseye gidicek değilim çok gereksiz bayrama özel elbise almam zaten var idare etsem nolur gelde anlat eşime işte yine sinirlendim ya ben
slm annisler.bugun kizimin carseati geldim ay cok mutlu oldum onuicinde hayal ettim bir an.ya ben bebek arabasi konusunda kararsiz kaldim genelde 4 tekerlekli modelleri paylasmis bazi arkadaslar burdada 3 tekerleklikler daha iyi deniyor.bir model begendim bebek 13 kiloya kadar kullanabiliyo 450 milyona dusmus cok mu sizce?sizlerin terciheri nasil?
canim bence tercihin 4 tekerlilerden yana olsun cunku arabanin tutma yerine bebek cantasini falan astiginda yada bi agirlik oldugunda araba arkaya dogru devriliyormus bende öyle istiyordum ama cok tercih edilmiyormus bide kullanisi zormus,, cevirmek falan.slm annisler.bugun kizimin carseati geldim ay cok mutlu oldum onuicinde hayal ettim bir an.ya ben bebek arabasi konusunda kararsiz kaldim genelde 4 tekerlekli modelleri paylasmis bazi arkadaslar burdada 3 tekerleklikler daha iyi deniyor.bir model begendim bebek 13 kiloya kadar kullanabiliyo 450 milyona dusmus cok mu sizce?sizlerin terciheri nasil?
13kg sınırı az cnm, bak benim kız 16kg ve daha 3 bile dolmadı, şişman falan da değil yani. Tabii ki yürüyebiliyor, koşabiliyor maşallah ama biz yanımıza arabasını yine de alıyoruz, yürüyüşe, cafeye ya da avmye giderken alıyoruz ki yorulduğunda otursun, hatta uyusun da biz de rahatça sohbet edelim diye, hem zaptetmesi de kolay oluyor.
Canım benim bildiğim sezaryene 38.haftada alıyorlar, benim doktorum 38.haftaya kadar dayanırsan, 38 de sezaryene alırız demişti. Ama çok acil bir durum sözkonusu ise bu çok daha erken de olabilir...
Acil durumlar dışında ben de 38 hafta dolduktan itibaren diye biliyorum yani 38+0'dan itibaren alabiliyorlar. Benim şu anda her şey yolunda olduğundan 39+1'de alınacak kuzucum, tabii o zamana kadar kendi gelmezse
aynen canim oyle dogru soyledinki bende bu konuda dertliyim biraz.bir arkadasim var iki kizi var.1.5 yasinda 2.9 aylik.onun ikinci hamileliginde herseyine kostum canim sunu cekiyor der arardi yapar gotururdum evide yakin degil.bize gelse her istetidigini yapardim.onlara gitsem hersyine kosustururdum eli biraz agirdir onun.hamileyken camlarini sildim mutfak yaptirmisti bastan asagi ben temizledim 3 gun belim agrisindan yatamadim cok kotuydum esimle kavga ettik bu yuzden.hatta ve hatta dogumuna bile girdim cok korktugum halde cok istedi diye..vel hasil ben hamile oldum ilk 4 ayim hep bulantiyla gecti yemege cagirdilar birkez sonra ben cagiramadimya durmadan soruyor bizi cagirmiyosun diye ya dedim ben yemek mi yapabiliyorum esim yapiyo.sonra ben cagiramadim diye birkere cagirmadi neyse duzelince yemege cagiridm kosarak geldiler.elini birseye surmedi cocugun aldi koseye cekildi ben onun cocuklarinin pesiini topla yemek yap canim cikiyo.hep boyle birkez sormadi zor gunler geciriyosun bi istegin varmi yardima geliyyimmi dmemedi.cok kisi sordu birkez sormadi.zaten gel demezdim cocuklariyla gelemsin daha dert.ama insanin zoruna gidiyor yani.ben hamile halimle gidince yine koseye cekilemiyorum zaten ustune yikmayi oyle iyi biliyoki ister istemez yapiyosun.rmazanada bizi nezman davet etcen deyip duruyo ettimde kurtuldum valla.baskasini edicem deyince sen hamilesin senden kimse beklemez bosver diyo...ayy ne ck dolmusum ama akillandim artik daha zor bulur bende bundan sonra kizimi alip cekilcem koseye valla.
selam 30 haftada kontrolümde kızım 1,5 kilo ağırlığındaydı iyimi kızlar....
net yok fazla giremiyorum çok özledim sohbetlerimizi ya
kızıma ve kendime yeni ciciler aldım doğum valizimi henüz hazırlamadım inş bayram sonuna keyifler nasıl sizde..
iyice ağırlaştım bende zor oluyor artık hareket etmek..
3 tane pijama takımı aldım emzirme sütyeni aldım iç çamaşır falan derken epey hazırlık yaptım inş sağlıklı kızımı kucağıma alırım çok heyecanlıyımj vede korkularım var günler geçtikçe dahada çoğalıyor...:79:
kendinize ii bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn görüşürüz..........................
Benim kuzuyu hickirik tuttuuuu,tik tik yapip duruyo,bu aralar pek sık oluyor.sizde hissediyor musunuz annisler?
canım 3 tekerlekli sakın alma,bir kere kg sınırı az,dönüşlerde el arabası gibi manevra alırken arka teker kalkıyormuş, ondan sonra bebekler bazen hani arabada mızmızlanıp ayağa kalkmaya çalışıyorlar ya düşüyormuş,,boşver sen eski usul devam et, bence zaten sırf görüntü açısından farklı birşeyler olsun diye yapılmış bir model..slm annisler.bugun kizimin carseati geldim ay cok mutlu oldum onuicinde hayal ettim bir an.ya ben bebek arabasi konusunda kararsiz kaldim genelde 4 tekerlekli modelleri paylasmis bazi arkadaslar burdada 3 tekerleklikler daha iyi deniyor.bir model begendim bebek 13 kiloya kadar kullanabiliyo 450 milyona dusmus cok mu sizce?sizlerin terciheri nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?