ya kızlar,geçen salı doktordaydım ya,işte kapıda sohbetler dönüyor,seninki benimki derken..bir tane hatun tarih belirlemeye gelmiş,tabi çok mutlu,doğum yakın.neyse bunun oğlu var bir tane 7-8 yaşlarında,ikinci de erkekmiş.bana sordu kız dedim,ayyyy olsun olsun sağlıklı olsun da kız erkek farketmez,o da olur diye beni teselli etti. Allahım ya dedim,ne insanlar var bu devirde hala...
tebrik ediyorum seni hayatım kendi aklımda birini buldum sonundagerçekleri görmüşsün daha niye yapıyosun ki haa bende çok yaptım,çokk hemde,bazılarını ailemden bile üstün tuttum geri geldii.haa ne mi oldu ilk bebeğimi kaybettim ki bunun bana bazı şeyleri anlamam için yaradan tarafından gönderildiğini biliyorum.erkek dostlarım sağolsunlar hastaneye gelip eşimin yanında durmuşlar sabaha kadar hatta arabamız olmadığı için arabalarını bırakıp gitmişler ben eve rahat gideyim diye içlerinde öyle biri var ki beni öylesine dumur ettiki hala bana geçmiş olsuna gelecek ikinciye 8 aylık neredeyse hamişim bebeğini görmeye gittim paket dolusu hediyeler altınlar bebeğini kıskandı yakın zamanda babasını kaybetti topladım annemi,arkadaşlarımı kuran okutmaya gittik kızdan hala ses seda yok oğlu olmasını deli gibi istiyordu kızı oldu.şimdide benim oğluşum dertmi oldu acaba diyorum yaptıkça sen ezilirsin ben artık yapmıyorum.varsın en kalabalıklarda tenhayı yaşayayım ama olmasın böyle insanlar çevremde.oğluşum doğunca gelecek mi bakalım yazarım sana sıkma tatlı canını
bugün hiç bakamdım hiç
neden bakamadın canım neler yaptın bugünnnn
benimde artik cok agrim oluyor korkuyorum heralde dogurucam diyorum esimeslm kızlar nasılsınız. ben 2 gündür pek iyi değilim karın ağrısından uyuyamıyorum. sabahlarıda kasıklarım ağrıyor sanki doğuracak gibi..bugün gittim 5 gün rapor aldım. biraz dinleneyim bari. doktoru aradım normal dedi. istersen gel bakalım dedi ama gitmedim. normal sa gerek yok diye..30. haftadayım sizlerdede ağrı oluyor mu bu haftalarda..birde bugün öğluşum hiç durmadı bi ara okadar çok acıttıki artık bneede ayağını tuttum:))sonra küstü herhalde oynamadı baya:))
benim yatakta dönerken çok oluyor acım.ağrı değil baya baya acıyor.bir de benim vajinam acıyor sanki,dönerken yatakta.anlamadım ki o niye acıyor
bu arada kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya onda şu haftaya kadar çalışabilir mi yazıyor yoksa hafta söylemeden çalışmaya devam edebilir mi yazıyor?? mesela ben 37ye kadar çalışmayı isterim ama okulun ilk haftası o zaman okula gitmem gerek,şimdilik sıkıntım yok giderim diyorum ama 36.haftada gidip ayrılabilir miyim??
benim yatakta dönerken çok oluyor acım.ağrı değil baya baya acıyor.bir de benim vajinam acıyor sanki,dönerken yatakta.anlamadım ki o niye acıyor
bu arada kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya onda şu haftaya kadar çalışabilir mi yazıyor yoksa hafta söylemeden çalışmaya devam edebilir mi yazıyor?? mesela ben 37ye kadar çalışmayı isterim ama okulun ilk haftası o zaman okula gitmem gerek,şimdilik sıkıntım yok giderim diyorum ama 36.haftada gidip ayrılabilir miyim??
slm kızlar nasılsınız. ben 2 gündür pek iyi değilim karın ağrısından uyuyamıyorum. sabahlarıda kasıklarım ağrıyor sanki doğuracak gibi..bugün gittim 5 gün rapor aldım. biraz dinleneyim bari. doktoru aradım normal dedi. istersen gel bakalım dedi ama gitmedim. normal sa gerek yok diye..30. haftadayım sizlerdede ağrı oluyor mu bu haftalarda..birde bugün öğluşum hiç durmadı bi ara okadar çok acıttıki artık bneede ayağını tuttum:))sonra küstü herhalde oynamadı baya:))
tatlım bildiğim kadarı ile raporda doğuma 8 haftası kalmıştır diye yazıyor, doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilir diyor ama istediğinde doktordan rapor alıp daha önce de ayrılabiliyorsun.benim yatakta dönerken çok oluyor acım.ağrı değil baya baya acıyor.bir de benim vajinam acıyor sanki,dönerken yatakta.anlamadım ki o niye acıyor
ohhh dünden buyana bi serin düştü ki mis gibi hava hep böyle olsa daha ne isterim yabeşik alıcaz yarından sonra parkyatak mı olsun mobilya beşik mi ya bunu düşünüyorum oyun parklar çok daha kullanışlı diyolar iyice kafam karıştı düşün düşünn nereye kadaar
kızlar dün akşam doğum çantamı hazırladım. valize hazırladık.
herkes benle dalga geçiyo valizle doğuma gidicek diye ama napim anca ona sığdı sizce de çok mu abartmışım ?
oğluma;
hastane çıkışı
2 takım kıyafet
2 çorap
biberon
emzik
10 adet bez
3-4 adet ağız silme mendili
1 paket ıslak mendil
bana;
terlik
ped
1 pijama
1 gecelik
1 şal
makyaj çantam
fotoğraf makinası,
3 çorap
3 atlet
1 emzirme südyeni
4 çamaşır
1 küçük havlu
terlik
valiz dışında ayrıca gidecekler;
hastanede dağıtılacak süsler
kapı süsleme için malzemeler ve süsler
ana kucağı
Amannnn boşver canım...benim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok gibi birşey. Benim bir kaç arkadasım vardı ailece görüştüğümüz hakkımda dedikodu çıkarmışlar bende o gün bugündür görüşmüyorum.Bana arkadaştan bahsetmeyin... Daha bugn aldım ağzımın payını. Ama okadar canım sıkkın ki anlatamam bile.Havalar, tafralar, tavırlar... Daha neler neler. Ya ben senin ciğerini biliyorum. Senin şeklin kime dimi ama?? Bunca senelik arkadaşlık.. Bugün itibari ile bitmiştir bende. Zaten uzun zamandır hep oluruna bırakmıştım .....
Bana arkadaştan bahsetmeyin... Daha bugn aldım ağzımın payını. Ama okadar canım sıkkın ki anlatamam bile.Havalar, tafralar, tavırlar... Daha neler neler. Ya ben senin ciğerini biliyorum. Senin şeklin kime dimi ama?? Bunca senelik arkadaşlık.. Bugün itibari ile bitmiştir bende. Zaten uzun zamandır hep oluruna bırakmıştım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?