2012 Ekim Anneleri

ayy olmaz mı böyle insanlar dolu..bana da soruyolar ben de erkek diyorum.bi oğlum daha var ya herkes olsun diyo bana da bizim ev sahibinin gelini de hamile. bi kaç hafta var aramızda.kadını gördüğümde cinsiyeti belli oldu mu sizin dedim.erkek dedi bana.sonra gelini gördüm bana yok kız demez mi..kadının 3 tane erkek torunu var.ben de seviniyodur diyorum bi tane de kız geliyo diye.meğer gözü hala erkekteymiş

Benim de uzerinize afiyet 4 gorumcem var
Kayinvalidemler esimi bulana kadar baya ugrasmislar,erkek de erkek.
Beni gorduklerinde bu bebek kiz degil erkek,kalcan genislememis,yuzun gozun cirkinlesmemis dediler.Allahtan baska memleketteler de cok icli disli degiliz,cok da sinirimi bozmalarina firsat olmadi

bendende artik cok birsey bulamaz zaten canim bende iki dusuk yasadim o ara destek oldu telde falan o pek gelemiyordu o ara kizinin okulu falan uymuyordu.ama arkadas dedigin kotu gundede yaninda olmali yani anladimki ben biseyler yapabildigim zaman iyiymis.yoksa simdiden kizima birkac hediye falan aldi kotu kalpli birisi degil odahamileliginde kendini mahvetti kendinden cok odun verdi arkadaslarina ben sahidim ama ben asla faydalanmadim.ben iki dusuku yapmisim bu zor bir hamilelikte millet aman sen kendini yorma yapilacak birsey var mi dikkat et derken.o bizi yemege cagir beni caya cagirmiyosun tatli yaptin mi?yani ben onu hamileliginde okadar sakinirken ayni seyi gorememek uzdu beni.iste neyapil hayatimiz boyunca karsilacasagiz birseylerle.sende kendinden hayatindan hickimseye odun verme bosver.bende anladim varsa yoksa kocam bebegim ve ailem okadar baskada kimse onemli olmayacak.!

bende öyle, arada bir bakiyorum giriyorum tam biseyler yazcam baglantim kopuyo sanirim aticam bu laptopu benim sabrimi deniyor

slm kızlar nasılsınız. ben 2 gündür pek iyi değilim karın ağrısından uyuyamıyorum. sabahlarıda kasıklarım ağrıyor sanki doğuracak gibi..bugün gittim 5 gün rapor aldım. biraz dinleneyim bari. doktoru aradım normal dedi. istersen gel bakalım dedi ama gitmedim. normal sa gerek yok diye..30. haftadayım sizlerdede ağrı oluyor mu bu haftalarda..birde bugün öğluşum hiç durmadı bi ara okadar çok acıttıki artık bneede ayağını tuttum:))sonra küstü herhalde oynamadı baya:))

benimde artik cok agrim oluyor korkuyorum heralde dogurucam diyorum esime uykuda uyuyamiyorum gece kipirdandikca karnim geriliyor, artik alismamiz lazim agriya sanciya yeterki bebisler iyi olsun icerde.

benim yatakta dönerken çok oluyor acım.ağrı değil baya baya acıyor.bir de benim vajinam acıyor sanki,dönerken yatakta.anlamadım ki o niye acıyor

bu arada kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya onda şu haftaya kadar çalışabilir mi yazıyor yoksa hafta söylemeden çalışmaya devam edebilir mi yazıyor?? mesela ben 37ye kadar çalışmayı isterim ama okulun ilk haftası o zaman okula gitmem gerek,şimdilik sıkıntım yok giderim diyorum ama 36.haftada gidip ayrılabilir miyim??

Son düzenleme:

bende de ayni aci var bi yerde oraninda genisledigini buyudugunu okumustum, kendimde farkettim zaten sanki sismis gibi

37 e kadar calisabilir yaziyor,ama dr istedigin zaman gelip calisamaz raporu alabilirsin hic sormadan dedi

ohhh dünden buyana bi serin düştü ki mis gibi hava hep böyle olsa daha ne isterim ya beşik alıcaz yarından sonra parkyatak mı olsun mobilya beşik mi ya bunu düşünüyorum oyun parklar çok daha kullanışlı diyolar iyice kafam karıştı düşün düşünn nereye kadaar

Bana arkadaştan bahsetmeyin... Daha bugn aldım ağzımın payını. Ama okadar canım sıkkın ki anlatamam bile. Havalar, tafralar, tavırlar... Daha neler neler. Ya ben senin ciğerini biliyorum. Senin şeklin kime dimi ama?? Bunca senelik arkadaşlık.. Bugün itibari ile bitmiştir bende. Zaten uzun zamandır hep oluruna bırakmıştım .....

canım bende şu an 30. haftamdayım ve bir kaç gündür benimde bahsettiğin gibi ağrılarım oluyor hatta bazen otururken özellikle sırtıma dayanmamışsam batma gibi ağrı hissediyorum karnımda. dinlenmek iyi gelecektir tatlım, istirahat ederken sol yanına uzanman iyi gelir.

tatlım bildiğim kadarı ile raporda doğuma 8 haftası kalmıştır diye yazıyor, doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilir diyor ama istediğinde doktordan rapor alıp daha önce de ayrılabiliyorsun.

bende aynı düşünüyorum canım, uzun zamandır dün gece uyuduğum kadar rahat uyuyamamıştım, serin serin efil efil esti rüzgar.
bende o konuda tam karar verebilmiş değilim tatlım, park yatak daha uzun süre kullanılabiliyor ama beşik kadar rahat sallanmıyorlarmış... ben sanırım park yatakan yana kullanacağım hakkımı, hem bir ara izlemiştim uzmanlar bebekleri sallanmanın çok da iyi birşey olmadığını söylemişlerdi. bebişimi de mümkün olduğunca erken kendi yatağına alıştırmak istiyorum park yatak yardımcı olur belki buna da:44:

:44:

:44::44:niye kimse bana cevap vermemiş :44::44:

Amannnn boşver canım...benim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok gibi birşey. Benim bir kaç arkadasım vardı ailece görüştüğümüz hakkımda dedikodu çıkarmışlar bende o gün bugündür görüşmüyorum.

canım benim, bazıları için arkadaşlık, dostluk ne kadar ucuz değil mi. bende en yakınım dediklerimden yedim en büyük darbeleri... bir an dan ötekine bambaşka bir kişiliğe bürünebiliyorlar tanıyamıyorsun ama özünü de aslında iyi biliyorsun. üzüyorlar bizi.
ben bu yüzden yalnızım artık diyebilirim, eşim daha bugün dedi nasıl bu kadar katı olabildiğini anlamıyorum diye ona tek cevap şu oldu, ben böyle değildim onlar beni böyle yaptılar... off cnım sıkıldı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…