2012 Ekim Anneleri

aynen benimde hem kasıklarımda hem bacaklarımda ağrı oluyor... bende korkuyordum noldu diye neyseki normal sanırım bu ağrılar

:44:

:44::44:niye kimse bana cevap vermemiş :44::44:

cnım arada kaynamış sanırım senin yazdığın, bazen bende cevap alamıyorum yazdıklarıma

çok iyi etmişsin hazırlıklarını tamamlayarak.

bende iki haftadır hazırlayacağım deyip duruyorum ama şu ana kadar sadece hastane çıkışımız ve kendimin 1 emzirme sütyeni ile çamaşırım var aldığım başka hiç birşey alamadım. eşime diyorum en sonunda sana kalacak diye korkutma beni diyor, erken doğum filan olursa yandık valla. hiç te kimsemiz yok öyle bir durumda eşime alması için yardım edebilecek.

Az önce dayanamadım ağladım. Eşim de çok kızdı.. Üzüldüğünden tabi. Birdaha görüşmeyeceksin kesinlikle falan dedi. Zaten dedim görşmeyeceğim. Meraklısı değilim. Okadar kırgınım ki şuan anlatamam. İnsanlar gerçekten nankör. Hele ki bu nsan. Ayrıca kendini ne sanıyor anlamadım. Bana herşeyinle hava attı bugün. Benim çok kilo aldığımı, şiştiğimi bile söyledi. 10 kilo aldım ben. Eşinin ona aldığı şeylerle hava attı. Benim eşim bana birşey almaz değil bu arada. Ama niye hava attı anlamadım. Set almış eşi. Onu anlattı 10 saat. Bu arada eşi annesine bile lafı geçmeyen, karısını ezdiren biri yani. Benimki ise asla...!!! Yani bilemiyorum daha anlatsam anlatırım da bugün söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor. Ben ona birşey alacağımdan bahsettim. Bana dedi ki aman alamazsan benimkin veririm sana. Ama böyle havalı havalı. Sanki ben ölmüşüm sokağa düşmüşüm gibi tavırlarla. En çok da ona üzülüyorum. Şaştım kaldım o anda. Çok afalladım cevap veremedim. Aklıma o an geldi yine. O anki tavrı.....

canım bence daha fazla erteleme..
ben 34.haftamdayım artık mağazaları gezemiyorum.allahtan alınacak bir şeyim kalmadı diyorum.

ben 34.haftamdayım artık mağazaları gezemiyorum.allahtan alınacak bir şeyim kalmadı diyorum.

aynen canım bende öyle çok gezemiyorum artık neyse ki bitti alışveriş işimiz bundan sonra artık bişeyler alırsam bile kontrole gittiğimde alırım diyorum...çantayı odasını falan bende hazırladım yıkadım herşeyini dizdim dolabına artık çok ayakta kalınca zorlanıyorum...bizim günlerimizde aynıymış seninle

Son düzenleme:

canım üzülmene değmez, hem sen hamişsin bak sen üzülünce bebişin de anneciğinin üzüldüğünü anlar, boşver takma kimseyi kafana, onlar kendilerini farklı göstermek istiyorlar ama aslında eksik olan kendileri. düşünme sen şimdi bunları, bebişini düşün seni bekleyen güzel günleri düşün. herşeyin vakti zamanı vardır, o vakit geldiğinde elbet verirsin sende cevabını.
üzme kendini olur mu

bu haftasonu almaya çalışıcam canım eksiklerimi, bende endişelenmeye başladım artık...

canım üzülmene değmez, hem sen hamişsin bak sen üzülünce bebişin de anneciğinin üzüldüğünü anlar, boşver takma kimseyi kafana, onlar kendilerini farklı göstermek istiyorlar ama aslında eksik olan kendileri. düşünme sen şimdi bunları, bebişini düşün seni bekleyen güzel günleri düşün. herşeyin vakti zamanı vardır, o vakit geldiğinde elbet verirsin sende cevabını.
üzme kendini olur mu

bu haftasonu almaya çalışıcam canım eksiklerimi, bende endişelenmeye başladım artık...

üzme kendini canım...bende bugün bir film izledim kendi kendimi üzdüm... eşim işten geldi ne oldu böyle yüzün gözün şiş dedi.bende film izledim deyince kızdı bana yasakladı bana acıklı filmler izlemeyi...boşu boşuna kendimizi üzüyoruz.
eminim senin herseyin ondan daha düzgündür canım kompleksli insanlarla uğrasmak zor :)

arkadaslar bırsey soracaktım yukarıda reklamı gecen bır sıte vardı kargo ucretsız dı bebek urunlerı falan vardı adını hatırlamıyorum bılen varmı acaba

Kızlarr eşantiyon gönderen sitelerden bahsedilmiş benim hic haberim yok bitek pirimadan geldi size nerelerden geldi

Kompleksli oldugunu biliyordum da bukadari bana fazla geldi. Inanamiyorum hala. Hala sindirebilmis degilim. Cok moralim bozuk ama neyseki esim film indirdi faalan izledik. Daha iyiym. Anlatsam icimden neler geciyor da susuyorum. Iyi ki siz varsiniz. Iyi ki burasi var.

anlayamıyorum bu devirde bu kadar erkek çocuk merakını, hadi eskiden olsa çifte sabana koşacak diyeyim de!! Neticede evlendi mi, kızı da erkeği de ele karışıyor, hatta belki erkek daha çok karışıyor ele (bkz. gelin faktörü). Soyadının devamı dersen, bir kadın için çok da önemi olmamalı, önce babanın soyadıydı, şimdi de kocanınki zaten, elalemin soyadı için bu kadar da canhıraş çırpınmaya gerek yok, sonuçta formalite yani, kendi yaratıp ettiğin bir değer değil. O kadar meraklıysam kızıma evlenince çift soyadı taşımasını öğütlerim bu konu da hallolur.

Sizin de başınıza geldi mi bilemiyorum, ama benim henüz evlenmemiş 30 yaş üstü çok arkadaşım var ve ben evlendikten sonra azalan görüşmelerimiz, hamilelik haberlerimden sonra tamamen sonlandı, eşim bunu onların kompleksine bağlıyor ben ise hayatların, ilgi alanlarının ve buna bağlı olarak muhabbetlerin farklılaşmasına... sonuçta her karşına çıkan insan sana hayat adına iyi kötü birşey öğretiyor, herkesin bir görevi var yani. Görevini tamamlayan da gidiyor.

günaydın kızlar..

edammm ben dediğin hasta bezinden canbebe marka tansaşta buldum.istanbulda tansaş var mı?? bir de medikallerde bulabilirsin canım...eğer marketlerde yoksa son çare.medikalde kesin

canım istanbulda ki tansaşların migrosa çevrildiğini duydum ama tam emin değilim..medicallere bakmayı düşünüyorum..
olmadı bebeklerin alt açma bezleri var yaa onlardan almayı düşünüyorum..

burda bir arkadaşta tavsiye etmiş denenebilir diyorum..

canım ben dönenceyi projektörlü istiyorum..ama sadece projektörlere de baktım güzel bir model bulamadım..

ana kucağı konusunda aklımda 2-3 model var..ama eşim sağolsun herşeyi bana bıraktığı için modelde karar veremiyorum..
ve çevremde kullanan olmadığı için de endişeli yaklaşıyorum..yaa beklediğim gibi çıkmazsa diyorum..
ne zormuş bu işler..halbuki kendi evimi kurarken bu kadar zorlanmamıştım :)

senin modelin hala aklımda şık model..inş memnun kalır sağlıkla kullanırsınız cnm..

çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm okuyuncaa..kendini fazla yorma artık sonlara geldik sayılır..

bu arada aldığınız cicilerinizi güle güle sağlıkla kullanın inş

güle güle kullanın canım çok güzeller [/QUOTE]

kızlar bu arada uyku seti alanlardan fikir istiyorum..
önerebileceğiniz marka ve modeller var mı??

bellonaya baktım ama istediğim model kalkmış..ellerindeki son ürünleri satabilmek için kampanya yapmışlar..
2 nevresim takımımız var anneannemiz almış..
yastığımız çok..yorganımız var babannemiz yaptırmış..

1 tane de uyku seti alayım diyorum ama netten bakıyorum 250-300 gibi rakamlar var..
kararsız kaldım :26:

Gunaydin herkese Yine her sabah oldugu gibi sabahim korunde kalktim Gece kasintilardan uyuyamadim ve banyo yaptim ama daha beter oldu sanirim. Sinir krizi gecirerek uyumusum sonunda Tabi esimde payini aldi Sinir oldum ama ona da ben orada hatur huturum biraz ilgilendi cort diye uyudu Neyse bu kasintilar umarim hamilelerde cikan alerjilerden degildir. Umarim kanim harlanmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…