slm kızlar nasılsınız. ben 2 gündür pek iyi değilim karın ağrısından uyuyamıyorum. sabahlarıda kasıklarım ağrıyor sanki doğuracak gibi..bugün gittim 5 gün rapor aldım. biraz dinleneyim bari. doktoru aradım normal dedi. istersen gel bakalım dedi ama gitmedim. normal sa gerek yok diye..30. haftadayım sizlerdede ağrı oluyor mu bu haftalarda..birde bugün öğluşum hiç durmadı bi ara okadar çok acıttıki artık bneede ayağını tuttum:))sonra küstü herhalde oynamadı baya:))
:44:
:44::44:niye kimse bana cevap vermemiş :44::44:
Amannnn boşver canım...benim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok gibi birşey. Benim bir kaç arkadasım vardı ailece görüştüğümüz hakkımda dedikodu çıkarmışlar bende o gün bugündür görüşmüyorum.
canım benim, bazıları için arkadaşlık, dostluk ne kadar ucuz değil mi. bende en yakınım dediklerimden yedim en büyük darbeleri... bir an dan ötekine bambaşka bir kişiliğe bürünebiliyorlar tanıyamıyorsun ama özünü de aslında iyi biliyorsun. üzüyorlar bizi.
ben bu yüzden yalnızım artık diyebilirim, eşim daha bugün dedi nasıl bu kadar katı olabildiğini anlamıyorum diye ona tek cevap şu oldu, ben böyle değildim onlar beni böyle yaptılar... off cnım sıkıldı yine
cnım arada kaynamış sanırım senin yazdığın, bazen bende cevap alamıyorum yazdıklarıma
çok iyi etmişsin hazırlıklarını tamamlayarak.
bende iki haftadır hazırlayacağım deyip duruyorum ama şu ana kadar sadece hastane çıkışımız ve kendimin 1 emzirme sütyeni ile çamaşırım var aldığım başka hiç birşey alamadım. eşime diyorum en sonunda sana kalacak diye korkutma beni diyor, erken doğum filan olursa yandık valla. hiç te kimsemiz yok öyle bir durumda eşime alması için yardım edebilecek.
canım bence daha fazla erteleme..
ben 34.haftamdayım artık mağazaları gezemiyorum.allahtan alınacak bir şeyim kalmadı diyorum.
Az önce dayanamadım ağladım. Eşim de çok kızdı.. Üzüldüğünden tabi. Birdaha görüşmeyeceksin kesinlikle falan dedi. Zaten dedim görşmeyeceğim. Meraklısı değilim. Okadar kırgınım ki şuan anlatamam. İnsanlar gerçekten nankör. Hele ki bu nsan. Ayrıca kendini ne sanıyor anlamadım. Bana herşeyinle hava attı bugün. Benim çok kilo aldığımı, şiştiğimi bile söyledi. 10 kilo aldım ben. Eşinin ona aldığı şeylerle hava attı. Benim eşim bana birşey almaz değil bu arada. Ama niye hava attı anlamadım. Set almış eşi. Onu anlattı 10 saat. Bu arada eşi annesine bile lafı geçmeyen, karısını ezdiren biri yani. Benimki ise asla...!!! Yani bilemiyorum daha anlatsam anlatırım da bugün söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor. Ben ona birşey alacağımdan bahsettim. Bana dedi ki aman alamazsan benimkin veririm sana. Ama böyle havalı havalı. Sanki ben ölmüşüm sokağa düşmüşüm gibi tavırlarla. En çok da ona üzülüyorum. Şaştım kaldım o anda. Çok afalladım cevap veremedim. Aklıma o an geldi yine. O anki tavrı.....
ben 34.haftamdayım artık mağazaları gezemiyorum.allahtan alınacak bir şeyim kalmadı diyorum.
Az önce dayanamadım ağladım. Eşim de çok kızdı.. Üzüldüğünden tabi. Birdaha görüşmeyeceksin kesinlikle falan dedi. Zaten dedim görşmeyeceğim. Meraklısı değilim. Okadar kırgınım ki şuan anlatamam. İnsanlar gerçekten nankör. Hele ki bu nsan. Ayrıca kendini ne sanıyor anlamadım. Bana herşeyinle hava attı bugün. Benim çok kilo aldığımı, şiştiğimi bile söyledi. 10 kilo aldım ben. Eşinin ona aldığı şeylerle hava attı. Benim eşim bana birşey almaz değil bu arada. Ama niye hava attı anlamadım. Set almış eşi. Onu anlattı 10 saat. Bu arada eşi annesine bile lafı geçmeyen, karısını ezdiren biri yani. Benimki ise asla...!!! Yani bilemiyorum daha anlatsam anlatırım da bugün söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor. Ben ona birşey alacağımdan bahsettim. Bana dedi ki aman alamazsan benimkin veririm sana. Ama böyle havalı havalı. Sanki ben ölmüşüm sokağa düşmüşüm gibi tavırlarla. En çok da ona üzülüyorum. Şaştım kaldım o anda. Çok afalladım cevap veremedim. Aklıma o an geldi yine. O anki tavrı.....
prenseslerin annişleri kızlarınıza ne isim koymayı düşündünüzz?
prenseslerin annişleri kızlarınıza ne isim koymayı düşündünüzz?
canım üzülmene değmez, hem sen hamişsin bak sen üzülünce bebişin de anneciğinin üzüldüğünü anlar, boşver takma kimseyi kafana, onlar kendilerini farklı göstermek istiyorlar ama aslında eksik olan kendileri. düşünme sen şimdi bunları, bebişini düşün seni bekleyen güzel günleri düşün. herşeyin vakti zamanı vardır, o vakit geldiğinde elbet verirsin sende cevabını.
üzme kendini olur mu
bu haftasonu almaya çalışıcam canım eksiklerimi, bende endişelenmeye başladım artık...
üzme kendini canım...bende bugün bir film izledim kendi kendimi üzdüm... eşim işten geldi ne oldu böyle yüzün gözün şiş dedi.bende film izledim deyince kızdı bana yasakladı bana acıklı filmler izlemeyi...boşu boşuna kendimizi üzüyoruz.
eminim senin herseyin ondan daha düzgündür canım kompleksli insanlarla uğrasmak zor :)
canım 3 tekerlekli sakın alma,bir kere kg sınırı az,dönüşlerde el arabası gibi manevra alırken arka teker kalkıyormuş, ondan sonra bebekler bazen hani arabada mızmızlanıp ayağa kalkmaya çalışıyorlar ya düşüyormuş,,boşver sen eski usul devam et, bence zaten sırf görüntü açısından farklı birşeyler olsun diye yapılmış bir model..
ya kızlar,geçen salı doktordaydım ya,işte kapıda sohbetler dönüyor,seninki benimki derken..bir tane hatun tarih belirlemeye gelmiş,tabi çok mutlu,doğum yakın.neyse bunun oğlu var bir tane 7-8 yaşlarında,ikinci de erkekmiş.bana sordu kız dedim,ayyyy olsun olsun sağlıklı olsun da kız erkek farketmez,o da olur diye beni teselli etti. Allahım ya dedim,ne insanlar var bu devirde hala...
ayy olmaz mı böyle insanlar dolu..bana da soruyolar ben de erkek diyorum.bi oğlum daha var ya herkes olsun diyo bana dabizim ev sahibinin gelini de hamile. bi kaç hafta var aramızda.kadını gördüğümde cinsiyeti belli oldu mu sizin dedim.erkek dedi bana.sonra gelini gördüm bana yok kız demez mi..kadının 3 tane erkek torunu var.ben de seviniyodur diyorum bi tane de kız geliyo diye.meğer gözü hala erkekteymiş
günaydın kızlar..
edammm ben dediğin hasta bezinden canbebe marka tansaşta buldum.istanbulda tansaş var mı?? bir de medikallerde bulabilirsin canım...eğer marketlerde yoksa son çare.medikalde kesin
Ben park yatak aldigim icin onun kendi donencesini kullanacagim simdilik. Projektor alacagim cunku kendi isigi hic gzel degil. Bu projektorleri de arastir istersen. Bebekleri daha cok rahatlatiyormus. Melodisi bitene kadar bebeklerinin uyudugunu iddia ediyorlar kullananlar. Tabi bir iki ay sonra. Cunku bebekler de ancak etrafinla ilgilenmeye basliyor. Donen figurleri falan var. Orn. Winnie the pooh karakterleri gii :)
Ana kucagi ise ben titresimli melodili aldim. 150 tl idi benimki. Tam olarak da yatabiliyor ve yeni dogan pedi de var. Umarim bukadar kullanisli olur.
Kızlar bu arada dün mahvoldumm
evimizi su bastı..dün feci yağdı hiç durmadan..
doktorum nöbetçiydi ilaç yazdırmak için gidelim dedim eşime 1 saat oyalandık.komşu aradı bahçe taşmış diye
Bahçenin gider yeri mazgalı kapalı olduğu için çekmemiş bahçe kapımızada henüz mermer gelmemişti.ki mermer olsada bence girerdi su..binanın içi göl olmuş..
eve bi girdik şok oldumholüm su yatak odam su mutfak su...küçük odayla oturma odama girmemiş ..kapısına kadar girmiş oturma odasının..girdim içeri ağla ağla
hemen abimleri aradım..eşimlede bi yandan tartışıyoruz ben sana gitmeyelim dedim yağıcağını biliyodunda falanda filanda yani suçlu arıyoruz:)
eşim gider yerini temizledi bahçenin hemen bahçe çekti suyunu
abimle eşi geldi halılarımı kaldırdık..yerleri bezlerle sıktık kovalara
halılarımı attım bahçeye akşam yıkamacıyı çağırıcam alsınlar..
yatak odamınkileride makinaya attım yıkadım..
bazam alçak olsun yatağım die ayaklarını çıkarttırmıştım eşimebazam komple çekmiş.. içindeki plakaları attık yeni plaka kesilecek onlara içindekiler hep dışarda rezil gibi
bazayı boşaltırken vakumlu poşeti yırttılar kışlıklarımın hepsi döküldü duruyo yatak odasında kenarda
annem atlayıp geleyimmi dedi memleketten.yok dedimşuan yatağımızı yere koyduk öyle yatıyoruz
inşallah laminantlarım şişmez..gardolabın altınada su gitti ama çekemedik çok büyük ve ağır komple boşaltılması gerekiyor
camlarım açıktı camlardan girmiyo gider yeri yıkanıyo ordan giriyo şansa bak
abimin eşi sağolsun..kuzenlerim duymuş bi kişide arayıp gelelim yardıma sen o halinle ne yapıyosun demedi
Eki Görüntüle 487764 kapi sususmuz
Eki Görüntüle 487765 sepetimiz
Eki Görüntüle 487766 altin yastigimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?