2012 Ekim Anneleri

ayyyy belim kıçım bacağım heryerim ağrıdı ya.tövbe tövbe her sabah şikayetler ediyoruz,çok şükür yine de.. ya özelllikle sağıma yattığımda bacağımın kökü kalçam çok ağrıyor ya.sola dönüyorum orda da çok uzun duramıyorum,yastıkları tepeleyip oturur gibi yapıyorum o da olmuyor,kaç dakikada bir değiştiriyorum pozisyonumu bilmem.oraya buraya derken sabah oluyor..

kızlar artık bebeler geceyi gündüzü ayırt ediyor biliyorsunuz,hani gece uyumasanız bile karanlık biryerde olmalı ve uzanmalıyız,artık bebekler karanlığı uykuyla,aydınlığı da uyanıklıkla eşleştiriyormuş.bunlar bebek doğunca bize kolaylık sağlayacak şeyler..heeeee bir de benim kızım benimle uyuyor benimle uyanıyor,inşallah böyle olur doğunca da..ama gece o uyuyorken bile uyku arasında emzireceğiz ilk başlarda..

Günaydın Kızlaaar

günaydın tatlım, ne kaşıntısı canım bu anlayamadım :44: göbişin mi kaşınıyor yoksa belli başlı farklı bölgeler mi? benim mesela bu aralar karnım gerildikce kaşıntım biraz artmaya başladı, akşam eve girdiğim gibi duşa atıyorum kendimi sonra da bir güzel bephantol sürüyorum yumuşacık oluyor kaşıntı filan kalmıyor. gerektiğinde gece yatarken de tekrarlıyorum bana çok iyi geldi, çatlağım yok henüz bu şekilde de olmayacak inşallah
daha önce yurtdışından hamilelere özel çatlak önleyici yağ kullanıyordum ama kokusu pek hoş gelmedi bana bir de yağ sonuçta her vakit sürülmüyor

bende hafta sonu aldım uyku seti kigboo diye marka hatta bu evimister sitesindede var çok güzel kaliteli kumaşı yorganı vs harika ben eminönunden havuzluhandan pazarlıkla 170 tl ye aldım sitede de 190 tl tavsiye edrim bakmak istersen ben bu uyku setini aldım

Kidboo, Kidboo Blue Marine Uyku Seti 193.50TL | Evimister.com

yorganı çıkıp takılabilen özellikle ona dikkat et canım kolaylık oluyo

bende artık gece gündüzü ayırt ediyor dye düşünüyorum ama bazende tamamen kendi keyfine göre hareket ediyor...dün gündüz hep döne döne uyudu ve gece hiiiiiiiç uyumadı hatta öyle bir tekme attı ki gece inanılmaz derecede canım acıdı.... sonra hıçkırık tuttu uzun bir süre hıçkırdı... ne zaman uyudum ne oldu hiç hatırlamıyorum allah sağlıkversin ama bu tekmeler hakkatten çok fena bişeymiş ya resmen etimi sündürüyo küçük yaramaz...

şu tarihten itibaren 5hafta daha çalışabilir ve bu 5 hafta doğum sonrası 8 haftaya eklenecektir ve şu tarihten itibaren izinli olacaktır gibi şeyler yazıyor...eğer daha erken izne çıkacaksan o zaman tekrar gideceksin rneğin 4 hafta sonra ve o tarihtan iznini başlatacak ve o zaman tekrar doğumdan sonra 4 hafta kullanabilir diye düzltecek...sonuç olarak kaç hafta çalışmak istersen o kadar çalışabiliyorsun ve çalıştığın kadar hafta doğum sonrasına ekleniyor..

kesinlikle haklısın canım,hamilelik haberimden sora yakın arkadaslarımla aramıza mesafe girdi hafta bir arayan yakın eski ev arkadasım hamileliğim boyunca 2 kez aradı.. kıskanclık olarak değilde,konusulacak seylerin ,gündemlerimizin farklılaşması belki bizi böyle yaptı...

ben bekarken nişanli kız arkadaslarımın ceyizden bohcadan bahsetmesi beni çok sıkardı hiç ilgi alanım değildi,belli etmez sohbete ortak olmaya calışırdım ama bogulurdum bazen sıkıntıdan,bu da böyle birseydir diye normal karsılıyorum..

Allahım herkese her hakedene bu güzellikleri yasatsın inşallah...

tatlım kimseyle fazla samimi olmamak en iyisi sanırım ben az olsun öz olsun diyenlerdenim öz olan arkadaşlarımla hiçbirzaman bağımız kopmadı çok şükür ki onlar bekar.senin dediğini ben patronumun eşiyle yaşıyorum şuanda ben hamile kalmadan önce cok iyiydik gezer tozardık birlikte alışverişe giderdik büroya geldiğinde sohbet ederdik hep hamile kaldığım günden beri 1 kere birlikte dışarı çıkmadık büroya geldiğindede mrb mrb der geçer eşinin yanına asla oturup sohbet etmez benmle hatta ilk haftalarda kanamam oldu doktor 1 hafta yatak istirahati verdi evde yattım arayıp 1 kere geçmiş olsun demedi hatta eşim büroya uğradığında ne var bunda yatcak herkes aynı şeyi yaşıyo ciddi bişey değilki demiş umursamadı bile çok değişti kendsinin yaşı baya büyük geç evlennmişler bide çocukları olmuyo eşimde buna bağladı kıskanmış olabilir diye bi ara işi bırakmayı düşünmüştüm o üzülmesin diye

Herkesin kadir gecesini tebrik ediyorum kızlar.Bu gece bütün ağrılarımızın dindiği bir gece olsun ki bol bol ibadetimizi yapalım dualarımızı edebilelim.Allah kabul etsin bütün güzel dualarımızı inşallah

herkese günaydınn
kadir gecemiz mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

bizim dün kontrolümüz vardı premsesim hamsiyemmm büyümüş çok şükür ters bir durum yok dedi doktorum

bu arada 31+4 te gittim 33+2 çıktı kuzucum
kilomuzda 2100 gr olmuş ilk kez kızım bize yüzünü gösterdi çook tatluydı çookk annesi onun yanaklarını ellerini ısırsa doymaz
bu arada ben de eylül de doğurcam heralde doktor doğumla ilgili hiç bişey söylemedi saf saf bakıyom bişey söyler diye ama tıkk yok 15 gün sonra tekrar gel dedien güzel sözü buydu beni yine hastaneye davet etti
kramlar için ilaç yazdı falan işte akıntılarım var dedim çoğaldı dedim hatta bazen ıslatıyo su gibi dedim
hiç bişey demedi bizim doktor konuşmadığında normal demektir herşey

en önemlisini söylemeyi unuttum nst ye girdim çok merak ediyodum ya 10 dk sürdü herşey normalmiş
bu arada nst ye tok girmek lazım kızlar girmeyenler için söylüyorum
vee ücret almadılar bizim hastane nin maddi durumu çok iyi heralde para falan istemediler

Günaydınlar kızlarrr nasılsınızz??

benelse alttaki açıklamalarımız değişmiş senle

camoka maşallah cnm sizeeee

Son düzenleme:
günaydınlar.sabah sabha sinirlerim çok bozuldu..bugün temizlikçi gelcekti,o gelecek diye dünden heryeri kaldırdım,perdeleri falan yıkadım.sabah msj geldi gelemiyorum hastayım diye.şimdiden sonra baska birini ayarlamam da zor.öylece kalakaldım evde esyaların içinde.yavas yavas yapsam diyorum ama evde cok iş var gözümde büyüyor

ayy maşallah kızına.ahh bi de bizim oğlan gözterse cemalini bize 17 ağustosta gitcez bakalım.inşallah görebiliriz

gunaydın kızlarrr hepınız ıyısınızdır ınsallahhh...
benım artık gecelerı uyumam adeta bır ıskenceye donustu...sımdı uyuyamıyoruz bebısler gelınce uyuyamıcaz artık alısmamız lazım ama calısınca cok zor oluyor...
gece donerken bebısın pozısyonundan herhalde karnım cok acıyo dıger tarafa donuyorum kalcam agrıyo sırt ustu yatılmıyor kalkıp oturuyorum sonra tekrardan yatıyorummm oyle boyle derken sabahı edıyoruz...
bırde bebısın pozısyonundan herhalde rahmım acılcak cocuk cıkacak gıbı yururken rahmım cok acıyor zorlanıyorum bazenyurumekte o sekılde oluncada tırsıyorum ne oluyor bebısler mı gelıcek dıye...

gunaydın kızlarrr hepınız ıyısınızdır ınsallahhh...
benım artık gecelerı uyumam adeta bır ıskenceye donustu...sımdı uyuyamıyoruz bebısler gelınce uyuyamıcaz artık alısmamız lazım ama calısınca cok zor oluyor...
gece donerken bebısın pozısyonundan herhalde karnım cok acıyo dıger tarafa donuyorum kalcam agrıyo sırt ustu yatılmıyor kalkıp oturuyorum sonra tekrardan yatıyorummm oyle boyle derken sabahı edıyoruz...
bırde bebısın pozısyonundan herhalde rahmım acılcak cocuk cıkacak gıbı yururken rahmım cok acıyor zorlanıyorum bazenyurumekte o sekılde oluncada tırsıyorum ne oluyor bebısler mı gelıcek dıye...

günaydın kızlar çok kararsız kaldım sizlerede danışayım

Bizim ofiste sigara içiliyor ve plazanın 13. katında olduğumuz için açılan camımız yok ben her pazartesi işe geldiğimde içerideki o izmarit ve acı sigara kokusundan tiksiniyorum ve normalde hiç bulantım yokken her pazartesi 1 kez kesin kusuyorum.

Bebeğiminde zarar gördüğünü düşündükçe işten ayrılmakta istiyorum ama bi yandan evde de sıkılacağımı düşünüp çalışmakta istiyorum. 32. haftam agustos sonu doluyor sizce ayrılsam mı yoksa daha birazcık çalışsammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…