Gunaydin herkeseYine her sabah oldugu gibi sabahim korunde kalktim Gece kasintilardan uyuyamadim ve banyo yaptim ama daha beter oldu sanirim. Sinir krizi gecirerek uyumusum sonunda Tabi esimde payini aldi Sinir oldum ama ona da ben orada hatur huturum biraz ilgilendi cort diye uyudu Neyse bu kasintilar umarim hamilelerde cikan alerjilerden degildir. Umarim kanim harlanmistir
kızlar bu arada uyku seti alanlardan fikir istiyorum..
önerebileceğiniz marka ve modeller var mı??
bellonaya baktım ama istediğim model kalkmış..ellerindeki son ürünleri satabilmek için kampanya yapmışlar..
2 nevresim takımımız var anneannemiz almış..
yastığımız çok..yorganımız var babannemiz yaptırmış..
1 tane de uyku seti alayım diyorum ama netten bakıyorum 250-300 gibi rakamlar var..
kararsız kaldım :26:
ayyyy belim kıçım bacağım heryerim ağrıdı ya.tövbe tövbe her sabah şikayetler ediyoruz,çok şükür yine de..ya özelllikle sağıma yattığımda bacağımın kökü kalçam çok ağrıyor ya.sola dönüyorum orda da çok uzun duramıyorum,yastıkları tepeleyip oturur gibi yapıyorum o da olmuyor,kaç dakikada bir değiştiriyorum pozisyonumu bilmem.oraya buraya derken sabah oluyor..
kızlar artık bebeler geceyi gündüzü ayırt ediyor biliyorsunuz,hani gece uyumasanız bile karanlık biryerde olmalı ve uzanmalıyız,artık bebekler karanlığı uykuyla,aydınlığı da uyanıklıkla eşleştiriyormuş.bunlar bebek doğunca bize kolaylık sağlayacak şeyler..heeeee bir de benim kızım benimle uyuyor benimle uyanıyor,inşallah böyle olur doğunca da..ama gece o uyuyorken bile uyku arasında emzireceğiz ilk başlarda..
prenseslerin annişleri kızlarınıza ne isim koymayı düşündünüzz?
benim yatakta dönerken çok oluyor acım.ağrı değil baya baya acıyor.bir de benim vajinam acıyor sanki,dönerken yatakta.anlamadım ki o niye acıyor
bu arada kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya onda şu haftaya kadar çalışabilir mi yazıyor yoksa hafta söylemeden çalışmaya devam edebilir mi yazıyor?? mesela ben 37ye kadar çalışmayı isterim ama okulun ilk haftası o zaman okula gitmem gerek,şimdilik sıkıntım yok giderim diyorum ama 36.haftada gidip ayrılabilir miyim??
Sizin de başınıza geldi mi bilemiyorum, ama benim henüz evlenmemiş 30 yaş üstü çok arkadaşım var ve ben evlendikten sonra azalan görüşmelerimiz, hamilelik haberlerimden sonra tamamen sonlandı, eşim bunu onların kompleksine bağlıyor ben ise hayatların, ilgi alanlarının ve buna bağlı olarak muhabbetlerin farklılaşmasına... sonuçta her karşına çıkan insan sana hayat adına iyi kötü birşey öğretiyor, herkesin bir görevi var yani. Görevini tamamlayan da gidiyor.
Sizin de başınıza geldi mi bilemiyorum, ama benim henüz evlenmemiş 30 yaş üstü çok arkadaşım var ve ben evlendikten sonra azalan görüşmelerimiz, hamilelik haberlerimden sonra tamamen sonlandı, eşim bunu onların kompleksine bağlıyor ben ise hayatların, ilgi alanlarının ve buna bağlı olarak muhabbetlerin farklılaşmasına... sonuçta her karşına çıkan insan sana hayat adına iyi kötü birşey öğretiyor, herkesin bir görevi var yani. Görevini tamamlayan da gidiyor.
camoka nın bugün kontrolü vardı ama halen ortalarda yok merak ettim:26:
ayy maşallah kızına.ahh bi de bizim oğlan gözterse cemalini bize 17 ağustosta gitcez bakalım.inşallah görebilirizherkese günaydınn
kadir gecemiz mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bizim dün kontrolümüz vardı premsesim hamsiyemmm büyümüşçok şükür ters bir durum yok dedi doktorum
bu arada 31+4 te gittim 33+2 çıktı kuzucum
kilomuzda 2100 gr olmuşilk kez kızım bize yüzünü gösterdi çook tatluydı çookk annesi onun yanaklarını ellerini ısırsa doymaz
bu arada ben de eylül de doğurcam heralde doktor doğumla ilgili hiç bişey söylemedi saf saf bakıyom bişey söyler diye ama tıkk yok 15 gün sonra tekrar gel dedien güzel sözü buydu beni yine hastaneye davet etti
kramlar için ilaç yazdı falan işte akıntılarım var dedim çoğaldı dedim hatta bazen ıslatıyo su gibi dedim
hiç bişey demedibizim doktor konuşmadığında normal demektir herşey
en önemlisini söylemeyi unuttum nst ye girdimçok merak ediyodum ya 10 dk sürdü herşey normalmiş
bu arada nst ye tok girmek lazım kızlar girmeyenler için söylüyorum
vee ücret almadılarbizim hastane nin maddi durumu çok iyi heralde para falan istemediler
ayy maşallah kızına.ahh bi de bizim oğlan gözterse cemalini bize 17 ağustosta gitcez bakalım.inşallah görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?