2012 Ekim Anneleri

Yok canim daha hic catlagim yok ve gobegim degil heryerim kasiniyor ki ben duzenli sabah aksam kremleniyorum Bana alerji gibi geldi ama bugun biraz azaldi Gece ama hic cekilmiyor kasinmak Dr a soracagim yarin ama ortada bir kizariklik birsey de yok aman ne biliyim Esim sinirdendir diyor

Günaydınlar kızlarrr nasılsınızz??

benelse alttaki açıklamalarımız değişmiş senle

camoka maşallah cnm sizeeee

önceden 29 eylüle göre ayarlamıştım canım. geçen gün sata göre değiştirdim 3 ekim oluyor doğum

önce sen doğurcan bekliyorum

canım cok oncedende bunu yazmıstın hatırlıyorum yanı sıgara ıcıldıgını bastan berı bebısın onla büyümüş zaten ama tabı son zamanlarda onemlı erkend ogum vs
ben kendımden ornek vereyım fazla bı sıkıntım yok ama eger calsıırsam zorlanıcam bılıyorum bel fıtıgım var ve henuz hıcbı hazırlıgım yok evde de kucukbı oglum var o yuzden bana vakıtı ıyı gelecek dogumdan once 32 de ayrılıcam ıns

Ozenerek bezenerek aldigimiz oglumun odasi gecen hafta ustalar tarafindan takildi. Bugun artik birazda moral olsun diye siliyim dedim. Demez olaydim mahvetmisler. Kapagini bir actim desmisler remen bazi yerleri catlatmislar. Cok bilindik bir alman firmasinin urunu diye aldik burnumuzdan geldi. Sinirimden agladim. Bir cekmeceyide oturtamamislar acilmiyor. Esimede ulasamiyorum adamlarinda teli yok bende Hata bizde ama ben boyle ustun koru bakmistim oda cok sicak diye esimde saolsun hic bakmadi iclerine simdi dustugumuz duruma bak Yok ben yenisini istiyecegim bu gerzeklerden bakalim o zaman ne olacak

günaydın güzel annelerr ve bebişleri.. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..allh sağlıkla bebeişlerinze kavuştursun.. hepimizi ağrısız kurtarsın inşallahh..

kızlar en erken doğum tarihi alan kim var şimdi aramızda birincilik kimde olcak acaba :)

diğer grupların doğum hikayelerini okudum hep çok güzel bizde yeni topik açarız hikayeler için :) çok heyecanlı ...

bozulan bölümlerin fotoğraflarını çekip şikayet mailine ekle bence, şikayet sitelerine de bu durumu yazacağını belirt. Bir de üstüne telefonla bağlantı kurarsan kesin sonuca ulaşırsın, ben de birşey bozuk olacağına hiç olmasın düşüncesindeyimdir. Çünkü o şeye her baktığında sinirin bozulacak. Bizim İKEAcı montajcı da çekmeceleri düzgün takamamıştı, benim de boş anıma geldi, kızımın odasının montajı için 3 usta gönderen firma, oğlumun odası için uzmanların alarm verdiği en sıcak günde, üstelik de ramazanın başında aynı iş için tek usta gönderdi, o da oruçlu çıktı. Sonra gel de adamın başında durup talimat ver zaten adamın hali içler acısıydı! Neyse kurdu gitti, mobilyaları bile yerleştirmeden. Ben ancak akşamüstü girebildim odaya, biraz sıcak dağılınca, baktım çekmeceler takılıyor, gardrobun borusunu da kullanışsız bir şekilde takıp gitmiş. Akşam eşim geldi, gardrobu ona düzelttirdim. Çekmeceleri de öyle bıraktık, düşündük ki kolay açılmazsa kolay da karıştıramaz,çünkü kızım daha yürümezken çekmecelerini boşaltıp içine oturmayı pek severdi.

dün gece çok korktum :18::18::18:
tv seyrediyorum bir an elim göğsüme gitti elime yumuşak bişey geldi karanlık olduğu için önce göremedim pamuk falan sandım
sonra bi daha elimi attım yine aynı şey ışığı yaktım
sanki göğüs ucumdaki deri kalkmış aynı hamur gibi :18::18: panik oldum bu da ne diye sanırım çamaşırım da değince baya bi kalkmış ucuna baktım sanki delik delik ve kırmızı et gibi iyyyyyyyyy
sanki süt deliği gibi hafifte ıslaklık var acaba dedim süt mü geldi :26:

çok sızladı elimi sürmedim bişey olur diye
peçete koydum ama ıslaklık falan yok çok şükür

Allah im yalniz degilim 3 gundur geceleri sadece siddetli bacak kasintisiyla uyaniyorum dus falan kar etmiyo,ustumu cikariyorum dus aliyorum,carsafi cikariyorum ama yok eczaneden bi krem almistim dun gece o da ise yaramadi,sinirim bozuldu uykusuz sekilde ise gidiyorum simdi,biri caresini bulsa nolur lunaaaaa dr na sor topikteki arkadasimda da var de:)))napalim de:))))

kızlar selam herkese..kandiliniz mübarek olsun..dua edin bol bol..allah bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin.
bu gece çok şükür günlerden sonra serindi rahat rahat uyuycam diodum ama gece 100 kere pozisyon değiştirmekten uyku uyuyamadım. ne tarfa dönsem kızımın tekmeleri dönüşleri..uyku uyutmuo en az yarım saat. benim yatağa girmemi beklio kıpırdanmak için sıpam..doğunca neler olcak kimbilir?:44:

canım sigara normal şarltarda pasif içici konumundayken ne kadar zararlı bilioruz heleki hamileyken..bebişinin etkilenmesi daha olası..tabiki karar senin. eğer doğumdan sonra sadece iki ay bebeğinle olup sonra işe döneceksen biraz daha dayanabilirsin belki ama ücresizde düşünüosan çık bence. bende kararsızım çünkü. 27 ağustosta 32+0 oluyorum. hala karar veremedim. doktorum çalışır raporunu veririm iki sonra fikir değiştirirsen çalışamazını veririm sorun sen iyice düşün dedi. bende ne yapıcağımı şaşırdım. üç gün raporluydum geçen hafta.rahatsızlanmıştım. pazartesi işe başladığımda şubedeki rolümü değiştirmişler. hamileyim diye atıl eleman gözüyle bakıp şubenin operasyonel işlerini yıkmanın peşindeler anladığım. ben eylül sonuna kadar dayanabilrsem çalışayım diodum ama bu kazık çok zoruma gitti, bayram ertesi işten ayırlayım evimde sakin stressiz bekleyeyim defnemi diyorum..ben doğum sonrası çünkü 6 ay kadar ücretsiz izinde alıcam kısmet olursa. bebişimi birazcık büyüteyim istiyorum çünkü.
benimde akıla ihtiyacım var ne yapıcaz:26:

Günaydın hanımlar...Hayırlı Kandiller hepimize...Yavrularımızla daha nice kandiller görürüz inş.

Dün gece hava serindi öyle güzel uyuduk ki kuzumla sabah uyandığımda hiç terlemeden huzursuz olmadan uyandım özlemişim valla böyle uyumayı

oy oy oy dünürcüm asucum bizi merak mı etmiş
sana güzel haberler getirdim tatlım
oğluna ilet bunları

tatlım maşallahhhh minik kızına desene sende bizim gibi eylülcü oldun
oğlumda ceketini giydi bekliyor kızını

günaydın herkesee kadir geceniz şimdiden mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah

günaydın güzel annelerr ve bebişleri.. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..allh sağlıkla bebeişlerinze kavuştursun.. hepimizi ağrısız kurtarsın inşallahh..

Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin,aksam isten cikinca yetisebilirsem ablamlrla camiye gidicez,dua edicez,Allah im sen kuzularimizi saglikla dogurup buyutebilmeyi nasip eyle,amin...

canım sigara normal şarltarda pasif içici konumundayken ne kadar zararlı bilioruz heleki hamileyken..bebişinin etkilenmesi daha olası..tabiki karar senin. eğer doğumdan sonra sadece iki ay bebeğinle olup sonra işe döneceksen biraz daha dayanabilirsin belki ama ücresizde düşünüosan çık bence. bende kararsızım çünkü. 27 ağustosta 32+0 oluyorum. hala karar veremedim. doktorum çalışır raporunu veririm iki sonra fikir değiştirirsen çalışamazını veririm sorun sen iyice düşün dedi. bende ne yapıcağımı şaşırdım. üç gün raporluydum geçen hafta.rahatsızlanmıştım. pazartesi işe başladığımda şubedeki rolümü değiştirmişler. hamileyim diye atıl eleman gözüyle bakıp şubenin operasyonel işlerini yıkmanın peşindeler anladığım. ben eylül sonuna kadar dayanabilrsem çalışayım diodum ama bu kazık çok zoruma gitti, bayram ertesi işten ayırlayım evimde sakin stressiz bekleyeyim defnemi diyorum..ben doğum sonrası çünkü 6 ay kadar ücretsiz izinde alıcam kısmet olursa. bebişimi birazcık büyüteyim istiyorum çünkü.
benimde akıla ihtiyacım var ne yapıcaz:26:
[/QUOTE]

canım seninle günümüz aynı
bende bu cuma gideceğim kontrole doktorum 32+0 olduğumda yıllık izinde olacak nasıl rapor alıcam o yokken onları da konuşacağım kendisi ile. bende mümkün olduğunca 37ye kadar çalışmak istiyorum ki doğum sonrası daha çok zaman geçirebileğim kızımla.
bence sık dişini tatlım benimde son iki haftadır sana inadına yapılıyor gibi boya işlerine filan girişriler ofiste, kokudan rahatsız olur mu olmaz mı kimsenin umrunda değil
geçenlerde de server odamızda klima bozuldu allahım nasıl bir ses nasıl bir sıcak oda da tam benim yanımda bir hafta da yaptıramadılar bir klimayı/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…