Günaydın Kızlaaar
günaydın tatlım, ne kaşıntısı canım bu anlayamadım :44: göbişin mi kaşınıyor yoksa belli başlı farklı bölgeler mi? benim mesela bu aralar karnım gerildikce kaşıntım biraz artmaya başladı, akşam eve girdiğim gibi duşa atıyorum kendimi sonra da bir güzel bephantol sürüyorum yumuşacık oluyor kaşıntı filan kalmıyor. gerektiğinde gece yatarken de tekrarlıyorum bana çok iyi geldi, çatlağım yok henüz bu şekilde de olmayacak inşallah
daha önce yurtdışından hamilelere özel çatlak önleyici yağ kullanıyordum ama kokusu pek hoş gelmedi bana bir de yağ sonuçta her vakit sürülmüyor
Günaydınlar kızlarrr nasılsınızz??
benelse alttaki açıklamalarımız değişmiş senle
camoka maşallah cnm sizeeee
günaydın kızlar çok kararsız kaldım sizlerede danışayım
Bizim ofiste sigara içiliyor ve plazanın 13. katında olduğumuz için açılan camımız yok ben her pazartesi işe geldiğimde içerideki o izmarit ve acı sigara kokusundan tiksiniyorum ve normalde hiç bulantım yokken her pazartesi 1 kez kesin kusuyorum.
Bebeğiminde zarar gördüğünü düşündükçe işten ayrılmakta istiyorum ama bi yandan evde de sıkılacağımı düşünüp çalışmakta istiyorum. 32. haftam agustos sonu doluyor sizce ayrılsam mı yoksa daha birazcık çalışsammı?
önceden 29 eylüle göre ayarlamıştım canım. geçen gün sata göre değiştirdim 3 ekim oluyor doğum
önce sen doğurcan bekliyorum
beraber ilerliyoduk cnm yaaa
ay ben yolu size verim en sonada kalsam olur yaa:18::18:
benim eşim 15 eylülde bekliyo geç kalmasın diyor
yıllık izne çıkıcak doruğu bekliyor
kızlar en erken doğum tarihi alan kim var şimdi aramızda birincilik kimde olcak acaba :)
diğer grupların doğum hikayelerini okudum hep çok güzel bizde yeni topik açarız hikayeler için :) çok heyecanlı ...
Ozenerek bezenerek aldigimiz oglumun odasi gecen hafta ustalar tarafindan takildi. Bugun artik birazda moral olsun diye siliyim dedim. Demez olaydim mahvetmisler. Kapagini bir actim desmisler remen bazi yerleri catlatmislar. Cok bilindik bir alman firmasinin urunu diye aldik burnumuzdan geldi. Sinirimden agladim. Bir cekmeceyide oturtamamislar acilmiyor. Esimede ulasamiyorum adamlarinda teli yok bendeHata bizde ama ben boyle ustun koru bakmistim oda cok sicak diye esimde saolsun hic bakmadi iclerine simdi dustugumuz duruma bak Yok ben yenisini istiyecegim bu gerzeklerden bakalim o zaman ne olacak
Yok canim daha hic catlagim yok ve gobegim degil heryerim kasiniyor ki ben duzenli sabah aksam kremleniyorumBana alerji gibi geldi ama bugun biraz azaldi Gece ama hic cekilmiyor kasinmak Dr a soracagim yarin ama ortada bir kizariklik birsey de yok aman ne biliyim Esim sinirdendir diyor
günaydın kızlar çok kararsız kaldım sizlerede danışayım
Bizim ofiste sigara içiliyor ve plazanın 13. katında olduğumuz için açılan camımız yok ben her pazartesi işe geldiğimde içerideki o izmarit ve acı sigara kokusundan tiksiniyorum ve normalde hiç bulantım yokken her pazartesi 1 kez kesin kusuyorum.
Bebeğiminde zarar gördüğünü düşündükçe işten ayrılmakta istiyorum ama bi yandan evde de sıkılacağımı düşünüp çalışmakta istiyorum. 32. haftam agustos sonu doluyor sizce ayrılsam mı yoksa daha birazcık çalışsammı?
oy oy oy dünürcüm asucum bizi merak mı etmiş
sana güzel haberler getirdim tatlım
oğluna ilet bunları
günaydın herkesee kadir geceniz şimdiden mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah
günaydın güzel annelerr ve bebişleri.. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..allh sağlıkla bebeişlerinze kavuştursun.. hepimizi ağrısız kurtarsın inşallahh..
kızlar en erken doğum tarihi alan kim var şimdi aramızda birincilik kimde olcak acaba :)
diğer grupların doğum hikayelerini okudum hep çok güzel bizde yeni topik açarız hikayeler için :) çok heyecanlı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?