canım bir arkadaş vardı senin nasıl bilmiyorumda onun aniden heryeri kabarmış doktor kurdeşen döküyorsun demiş birde bi vitamin eksikliğinde olduğunu hatırlıyoru netten araştırdınmı?:26::26:Allah im yalniz degilim 3 gundur geceleri sadece siddetli bacak kasintisiyla uyaniyorum dus falan kar etmiyo,ustumu cikariyorum dus aliyorum,carsafi cikariyorum ama yok eczaneden bi krem almistim dun gece o da ise yaramadi,sinirim bozuldu uykusuz sekilde ise gidiyorum simdi,biri caresini bulsa nolur lunaaaaa dr na sor topikteki arkadasimda da var de:)))napalim de:))))
önceden 29 eylüle göre ayarlamıştım canım. geçen gün sata göre değiştirdim 3 ekim oluyor doğum
önce sen doğurcan bekliyorum
ayni problem bende de var ya sag bacagim kökunden cikacak sanki ee haliyle uykularda zehir.ayyyy belim kıçım bacağım heryerim ağrıdı ya.tövbe tövbe her sabah şikayetler ediyoruz,çok şükür yine de..ya özelllikle sağıma yattığımda bacağımın kökü kalçam çok ağrıyor ya.sola dönüyorum orda da çok uzun duramıyorum,yastıkları tepeleyip oturur gibi yapıyorum o da olmuyor,kaç dakikada bir değiştiriyorum pozisyonumu bilmem.oraya buraya derken sabah oluyor..
kızlar artık bebeler geceyi gündüzü ayırt ediyor biliyorsunuz,hani gece uyumasanız bile karanlık biryerde olmalı ve uzanmalıyız,artık bebekler karanlığı uykuyla,aydınlığı da uyanıklıkla eşleştiriyormuş.bunlar bebek doğunca bize kolaylık sağlayacak şeyler..heeeee bir de benim kızım benimle uyuyor benimle uyanıyor,inşallah böyle olur doğunca da..ama gece o uyuyorken bile uyku arasında emzireceğiz ilk başlarda..
bebeğimintüm cicileri tamamlandı artık yıkama vaktiiii kızlaaarr 0-6 ay arası olanları yıkıcam sadece ya kıyafetleri nasıl yıkıcamdan eminimde bu biberonlarını emzikleri falan nasıl yıkiym fikir verebilir misiniz :)
bebeğimintüm cicileri tamamlandı artık yıkama vaktiiii kızlaaarr 0-6 ay arası olanları yıkıcam sadece ya kıyafetleri nasıl yıkıcamdan eminimde bu biberonlarını emzikleri falan nasıl yıkiym fikir verebilir misiniz :)
günaydın n n cefakar, fedakar anneler... dün gece oturdum sona kalkamadımm karnımın bi yeri top gibi çıktı bi ağrı girdi katiyen kalkamıyorum neyse eşim geldi kaldırdı bu sefer adım atamadım acep bunlar yalancı kasılmalar falan mı?? sonradan geçti de allahtan..yoksa acile giderdim...
canım bir arkadaş vardı senin nasıl bilmiyorumda onun aniden heryeri kabarmış doktor kurdeşen döküyorsun demiş birde bi vitamin eksikliğinde olduğunu hatırlıyoru netten araştırdınmı?:26::26:
kızlar ben 24 eylül allah nasip ederse
günaydın n n cefakar, fedakar anneler... dün gece oturdum sona kalkamadımm karnımın bi yeri top gibi çıktı bi ağrı girdi katiyen kalkamıyorum neyse eşim geldi kaldırdı bu sefer adım atamadım acep bunlar yalancı kasılmalar falan mı?? sonradan geçti de allahtan..yoksa acile giderdim...
Canim dr u aradim simdi goruntude hicbir sey yok once ust kisim sandi catlak onleyici soyluyordu,ama benim alt kisimlar daha cok dizimin az ustunden baslayip asagiya kadar,git bir cildiyeye goster onda bir sorun yoksa gel karaciger testi yapalim sana dedi((internetten azicik arastirdim canim sikildi yarina kadar internete girmeden sabredicem bakalim,yoksa kafayi yicem
ben de an itibariyle cicleri yıkayıp ütülemeye başladım ama karar veremedim dolaba yerlestirsem mi yoksa hurclara koyup son zamanlara yaklaştıkca mı cıkarıp yerleştirsem.. biberon ve emzikleri kaynatarak koyucam cnm..
Canim dr u aradim simdi goruntude hicbir sey yok once ust kisim sandi catlak onleyici soyluyordu,ama benim alt kisimlar daha cok dizimin az ustunden baslayip asagiya kadar,git bir cildiyeye goster onda bir sorun yoksa gel karaciger testi yapalim sana dedi((internetten azicik arastirdim canim sikildi yarina kadar internete girmeden sabredicem bakalim,yoksa kafayi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?