2012 Ekim Anneleri

canım bir arkadaş vardı senin nasıl bilmiyorumda onun aniden heryeri kabarmış doktor kurdeşen döküyorsun demiş birde bi vitamin eksikliğinde olduğunu hatırlıyoru netten araştırdınmı?:26::26:
önceden 29 eylüle göre ayarlamıştım canım. geçen gün sata göre değiştirdim 3 ekim oluyor doğum

önce sen doğurcan bekliyorum

kızlar ben 24 eylül allah nasip ederse

bence doğum tarihi 1-15 ekim arası olan hamişlerin çoğu eylülün son haftası doğum yapıcak

15 ekim ve sonrası da ekim annesi olacak

sağlıklı olsunlar da eylül ekim farketmez

ayni problem bende de var ya sag bacagim kökunden cikacak sanki ee haliyle uykularda zehir.
camoka prensese masallah
herkese gunaydinnnnn

bebeğimintüm cicileri tamamlandı artık yıkama vaktiiii kızlaaarr 0-6 ay arası olanları yıkıcam sadece ya kıyafetleri nasıl yıkıcamdan eminimde bu biberonlarını emzikleri falan nasıl yıkiym fikir verebilir misiniz :)

ben de an itibariyle cicleri yıkayıp ütülemeye başladım ama karar veremedim dolaba yerlestirsem mi yoksa hurclara koyup son zamanlara yaklaştıkca mı cıkarıp yerleştirsem.. biberon ve emzikleri kaynatarak koyucam cnm..

günaydın n n cefakar, fedakar anneler... dün gece oturdum sona kalkamadımm karnımın bi yeri top gibi çıktı bi ağrı girdi katiyen kalkamıyorum neyse eşim geldi kaldırdı bu sefer adım atamadım acep bunlar yalancı kasılmalar falan mı?? sonradan geçti de allahtan..yoksa acile giderdim...

benim uyurken hiç sesi çıkmıyor bebişimin.ama gündüzleri toplanma bende de oluyor canımı cok acıtıyor 2 gündür.ayakta durunca raahatım.oturunca baslıyo tepmeye

kızlar bence yaşadığımız sıkıntıların hepsi artık çok normal..ben bir de doktoruma sordum nasıl anlıycam ters birşey var mı yok mu veya doğum yaklaşıyor diye sordum..o da dedi ki sancılardan duramazsın,suyun ve nişan gelir(kanlı akıntı gibi bişeymiş) onun dışındakilere pek önem verme dedi.

annemin evindeyim bulaşık makinesi yok,az önce azıcık bi bulaşık yıkadım,belim koptu,resmen ikiye ayrıldım,ağlıcaktım neredeyse..artık ben fazla bi iş yapamıyorum gençler.ama hep te hareketsiz olmamak adına adım atıp duruyorum sağa sola.çamaşır asmak ,toplamak ve katlamak bile çok yoruyor...eski halimi unuttum,nasıldım,nasıl koşuşturuyordum,herşeye yetiştiğim zamanlar nasıldı:44::44:

çooooook şükür,Allahım kalıcı hastalıklar vermesin...

Canim dr u aradim simdi goruntude hicbir sey yok once ust kisim sandi catlak onleyici soyluyordu,ama benim alt kisimlar daha cok dizimin az ustunden baslayip asagiya kadar,git bir cildiyeye goster onda bir sorun yoksa gel karaciger testi yapalim sana dedi((internetten azicik arastirdim canim sikildi yarina kadar internete girmeden sabredicem bakalim,yoksa kafayi yicem

valla o 1 haftadır bendede var...hanfendi poposunu kıvırıp kolunu bacağını toplayıp kendini sağıma yada soluma topluyor... hemde tüm gün bir o tarafa geçiyor bir bu tarafa...ama geçen gün izlemiştim artık onlarda aynı biz gibi sürekli dönme pozisyon değiştirme ihtiyacı duyuyormuş...yoruluyor popoları yatarken sanırım :) ama bazen çok acı verici birşey oluyor o zaman sanırım topuğunu yada kemikli bir yerini dayıyor o zaman harek etmek falan cidden zorlaşıyor. Birde uzun uzadıya gerinme başladı bizde ki en berbat olanıda o resmen sündürüyor karnımı iki yandan... sıkıntılı kızım benim bakalım daha neler görücez...

yoktur bişey canım sen gönlünü ferah tut

bu arada geçen haftadan beri benimde ayak ve ellerimde kaşıntı var anlamadım neden... küçük kırmızı noktalar oluyor... silverdin sürdüm ( fabrika doktoru ve eczane kullanılabiliyor hamilelikte dedi) onu sürünce duruyor... yeme içmenizden olabilir...ben yumurtayı kestim mesela... domatestende şüpheleniyorum...

anam anam belim kopuyor sanki

buarada 31 ağustosda izne çıkıcam diyodum ,doktorum olmadığı için 5 eylüle kaldı 4 gün daha çalışmaya devam olcak

tam 36+0 olcaz 5 eylülde inş. az kalcak zamanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…