ayy aman aman dikatt etmek gerek bende sabah işe gelirken çok yavaş yürüdüm buzlanma yoktu allahtan ama dönüşü bilmiyorum :18:
Bu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken
maşallah canım..büymüş bebeğin iyice..oh ohTeyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
sabahta sağlık ocağında testlerim yapıldııı
2 gün büyük çıktık satla aramızda 4 gün kaldı:)
9+2 yiz bugün
bendede oluodu canım. normal o. büyüyü rahim bölgemiz. sıkıntı yapma hiçarkadaşlar bişi sorucam 5+4 teyim ve sağ kasığımda ara ara ağrı oluyoo sizlerdede oluyomu?? yada benim haftalarımdayken oldumuu???
döndüüüüü döndüüüüüü hem de güzel haberlerle.. önce geçmişi okuyım yazayım cevaplar dediydim..kızlar öncelikle samimi olmak gerekirse bugün doktora çok umutsuz gittim hem heyecan vardı hem acayip enndişeliydimm. çünkü biliyorsunuz bulantım 1 kere oldu geçti.göğüslerim indi,kasık batmalarım çok nadir.. böyle olunca kötü habere bile alıştırarark girdim doktor amcamızın odasına..çok pimpirikliymişim bunu da yeni farkettim..neyse girdim uzandım ultrasona diktim gözümü ve fıstığımı hemen gördüm kalbini de gördüm kıpır kıpır. geçen defa sesini duymuştum ama çok küçük olduğu için görüntüden bişey anlamamıştım.. dedim kalbini duymak istiyorum.. offf o nasıl atış öyle,bir gürültü bir şakşak güpgüp..ohhhhh dedim..ne rahatladım ama..tam 8 im ultrasonda da. 1.70 cm olmuş,kesem 8 cm. bebeğim çok büyümüş ya..nasıl güzel kafası kolları herşeyi belli.bi de kımıl kımıl böyle.. yumruk atıyo gibi tabi daha tam kolları yok ta çıkıntı çıkıntı belli kolları ayakları,şu an elimde forosu..bakıp bakıp öpüyorum.. çok mutluyum..dedi ki 4 hafta sonra gel 2li test için,ama istersen için rahat etmezse merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin.. bakalım dayanamazsam giderim...bende haberler böyle.. bundan sonra hiçççç belirtilere bakmayacağım. doktora dedim ya bende o yok bu yok ben nasıl hamileyim?o da çok şanslı bir hamilesin işte daha ne istiyorsun dedi de aklım başıma iyice geldi:)
maşallah canım..büymüş bebeğin iyice..oh ohtestlerinde temiz çıksın hayırlısı ile..
Teyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
sabahta sağlık ocağında testlerim yapıldııı
2 gün büyük çıktık satla aramızda 4 gün kaldı:)
9+2 yiz bugün
ne güzel canım adına çok sevindim, büyüyor
saol cnm çok teşekkürler darısı başına..
gözün aydın seninde rabbim devamını getirsin
teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
Kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?
Aminn inş.umarım bir sorun çıkmaz ben daha doktora gidemedim korkuyorum biraz kan değerlerim iyidir umarım.
teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?
valla sanki bebiş değildir o ? benim 7+2 de 10mm idi senle de aynı sayılırız o kadar çok büyümüşmüdür bilemedim? eğer bebeği işaretlemişse onun boyudur ama.teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?
ben de geçen ay indirimden aldım bana da bi arkadaşım tavsiye etti çok iyiymiş gerçekten.geçen gün yazdım burda da.ama şimdi kullanmıcaz ilerde...Kızlar selam!!!
Herkes iyidir umarım. Yarın kontrolümüz var. Heyecanlıyım. Kalp atışlarını duymuştuk 2 hafta önce zaten ama insan endişeleniyor işte. Kan testleri yapılacakmış yarın. Dr a söyliycem 3. ayın bitimine kadar 2 haftada bir gidicem kontrole. Dayanamam ben 1 ay valla. 2 hafta bile uzun geliyor.
Bu arada çatlak kremi konuşmuşsunuz. Ben oğlumda LIERAC kullandım. Hiiiç çatlamadım. Ki çatlağa oldukça müsait bir yapım var. Bence en iyisi. Bir arkadaşım ilk gebeliğinde çok pahalı bir krem kullandı, heryeri çatladı. İkincide lierac kullandı hiç çatlamadı. Her iki hamileliğinde de 25 kilo aldı.
Bu arada ben oğluma hamileyken (3 yıl önce) tanıdık bir eczaneden 50 TL'ye alıyordum. Tam 1 ay gidiyordu. Sadece göbeğime değil, kalça ve göğüslerime de sürdüm. Öyle gerekiyormuş. Dün bir indirim sitesinde 39 TL'ye gördüm. Belki almak isterseniz linkini vereyim. Bence çok iyi fiyat.
yakala.co | Lierac çatlak kremi %50 | Tüm Türkiye fırsatı
yok cnm kan değerlerin çok güzel..
bekle biraz daha sen doktor için hatta biraz dişini sıksan kalp atışlarınıda görürsün:)
kızlar ben ultrason resmimi koyacağımmm bilenler yorumlasın:)
ama lütfen alıntı etmeyin silicem
Eki Görüntüle 358461
kızlar ben ultrason resmimi koyacağımmm bilenler yorumlasın:)
ama lütfen alıntı etmeyin silicem
24.89 mm bebişinin boyu
Bck crl yazan yere bakacaksın baş ve popo arasını ölçen yerdir bebeğin boyu
oda 24.89 mm di yani 2,5 cm diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?