2012 Ekim Anneleri

Teyzelerrr bizi görmediniz amaaaa doktora gittik dün akşammm
sabahta sağlık ocağında testlerim yapıldııı
2 gün büyük çıktık satla aramızda 4 gün kaldı:)
9+2 yiz bugün
maşallah canım..büymüş bebeğin iyice..oh ohtestlerinde temiz çıksın hayırlısı ile..
arkadaşlar bişi sorucam 5+4 teyim ve sağ kasığımda ara ara ağrı oluyoo sizlerdede oluyomu?? yada benim haftalarımdayken oldumuu???
bendede oluodu canım. normal o. büyüyü rahim bölgemiz. sıkıntı yapma hiç

canım gözün aydın..miniğini net bi şekilde gördün ne güzel..maşallah canım..darısı başıma bendede şuan bulantı vs ağrı bişi yok:) bende panikliorum bi yandan sanki hamile değilmişim gibi geliyor ama desiğin gibi hem bünyeden bünyeye göre değişiyor hemde biz biraz fazla evham yapıyoruz, ee anne oluyoruz kolay mı

Son düzenleme:
teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?

amin canım benim..inşallah..meleğimin pıtpıtlarını cumartesi duycam hayırlısı ile..güzxel haberler dönerim bende inşallah canım
bu ölçü işlerinden bende bişi anlamadım. cm değilde mm olması mı gerekiodu sanki? bi yerlerde mm diye okumuştum? cm için daha erken deilmi? yanlış mı hatırlıorum acaba?:26:

Kızlar selam!!!

Herkes iyidir umarım. Yarın kontrolümüz var. Heyecanlıyım. Kalp atışlarını duymuştuk 2 hafta önce zaten ama insan endişeleniyor işte. Kan testleri yapılacakmış yarın. Dr a söyliycem 3. ayın bitimine kadar 2 haftada bir gidicem kontrole. Dayanamam ben 1 ay valla. 2 hafta bile uzun geliyor.

Bu arada çatlak kremi konuşmuşsunuz. Ben oğlumda LIERAC kullandım. Hiiiç çatlamadım. Ki çatlağa oldukça müsait bir yapım var. Bence en iyisi. Bir arkadaşım ilk gebeliğinde çok pahalı bir krem kullandı, heryeri çatladı. İkincide lierac kullandı hiç çatlamadı. Her iki hamileliğinde de 25 kilo aldı.

Bu arada ben oğluma hamileyken (3 yıl önce) tanıdık bir eczaneden 50 TL'ye alıyordum. Tam 1 ay gidiyordu. Sadece göbeğime değil, kalça ve göğüslerime de sürdüm. Öyle gerekiyormuş. Dün bir indirim sitesinde 39 TL'ye gördüm. Belki almak isterseniz linkini vereyim. Bence çok iyi fiyat.
yakala.co | Lierac çatlak kremi %50 | Tüm Türkiye fırsatı

Son düzenleme:
kızlar ben ultrason resmimi koyacağımmm bilenler yorumlasın:)

ama lütfen alıntı etmeyin silicem

Son düzenleme:
teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?
valla sanki bebiş değildir o ? benim 7+2 de 10mm idi senle de aynı sayılırız o kadar çok büyümüşmüdür bilemedim? eğer bebeği işaretlemişse onun boyudur ama.

ben de geçen ay indirimden aldım bana da bi arkadaşım tavsiye etti çok iyiymiş gerçekten.geçen gün yazdım burda da.ama şimdi kullanmıcaz ilerde...

Bck crl yazan yere bakacaksın baş ve popo arasını ölçen yerdir bebeğin boyu
oda 24.89 mm di yani 2,5 cm diyebiliriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…