bozulan bölümlerin fotoğraflarını çekip şikayet mailine ekle bence, şikayet sitelerine de bu durumu yazacağını belirt. Bir de üstüne telefonla bağlantı kurarsan kesin sonuca ulaşırsın, ben de birşey bozuk olacağına hiç olmasın düşüncesindeyimdir. Çünkü o şeye her baktığında sinirin bozulacak. Bizim İKEAcı montajcı da çekmeceleri düzgün takamamıştı, benim de boş anıma geldi, kızımın odasının montajı için 3 usta gönderen firma, oğlumun odası için uzmanların alarm verdiği en sıcak günde, üstelik de ramazanın başında aynı iş için tek usta gönderdi, o da oruçlu çıktı. Sonra gel de adamın başında durup talimat ver zaten adamın hali içler acısıydı! Neyse kurdu gitti, mobilyaları bile yerleştirmeden. Ben ancak akşamüstü girebildim odaya, biraz sıcak dağılınca, baktım çekmeceler takılıyor, gardrobun borusunu da kullanışsız bir şekilde takıp gitmiş. Akşam eşim geldi, gardrobu ona düzelttirdim. Çekmeceleri de öyle bıraktık, düşündük ki kolay açılmazsa kolay da karıştıramaz,çünkü kızım daha yürümezken çekmecelerini boşaltıp içine oturmayı pek severdi.
kızlar ben 24 eylül allah nasip ederse
Kızlar ben mardine gelmişim
kızlar selam herkese..kandiliniz mübarek olsun..dua edin bol bol..allah bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin.
bu gece çok şükür günlerden sonra serindi rahat rahat uyuycam diodum ama gece 100 kere pozisyon değiştirmekten uyku uyuyamadım. ne tarfa dönsem kızımın tekmeleri dönüşleri..uyku uyutmuo en az yarım saat. benim yatağa girmemi beklio kıpırdanmak içinsıpam..doğunca neler olcak kimbilir?:44:
canım sigara normal şarltarda pasif içici konumundayken ne kadar zararlı bilioruz heleki hamileyken..bebişinin etkilenmesi daha olası..tabiki karar senin. eğer doğumdan sonra sadece iki ay bebeğinle olup sonra işe döneceksen biraz daha dayanabilirsin belki ama ücresizde düşünüosan çık bence. bende kararsızım çünkü. 27 ağustosta 32+0 oluyorum. hala karar veremedim. doktorum çalışır raporunu veririm iki sonra fikir değiştirirsen çalışamazını veririm sorun sen iyice düşün dedi. bende ne yapıcağımı şaşırdım. üç gün raporluydum geçen hafta.rahatsızlanmıştım. pazartesi işe başladığımda şubedeki rolümü değiştirmişler. hamileyim diye atıl eleman gözüyle bakıp şubenin operasyonel işlerini yıkmanın peşindeler anladığım. ben eylül sonuna kadar dayanabilrsem çalışayım diodum ama bu kazık çok zoruma gitti, bayram ertesi işten ayırlayım evimde sakin stressiz bekleyeyim defnemi diyorum..ben doğum sonrası çünkü 6 ay kadar ücretsiz izinde alıcam kısmet olursa. bebişimi birazcık büyüteyim istiyorum çünkü.
benimde akıla ihtiyacım var ne yapıcaz:26:
canım ben işten ayrılıcam bebiş büyüyene kadar da çalışmıycam çalışmayacağım zaman çok oldugundan hazır çalırken çalışayım diyorum ama bi yandan bunlar sigara içtikçe moralim daha da bozuluyo ya insan bi düşünür diyor hepte bunlar anlamadım ki ne düşünmediklerine göre..
canım senle günlerimiz aynı olduğundan hatırlıyorum problemlerini ama bende çık yada çıkma diyemiyom :) ne kararsızız hee... :)
bebeğin büyüyene kadar çalışma düşüncen yoksa boşuna milletin sigarasını ,derdini çekme canım ya otur mis gibi evinde kuzucunla
aslında artık bu haftalardan sonra tavsiye edilen daha fazla dinlenmek ama çalışınca hangimiz yapabiliyoruz
Arkadaşlar ben oğluma sadece 0-3 aylık kıyafetler aldım. Onun dışında 3-6 aylık 2-3 takım kıyafet aldım. Fazla almadım. Kilo alımına göre bakacağım. Benim gibi yapan var mı acaba yoksa almalı mıyım sizce ??
ayy attım makineye bide batıyo mu çamaşırlar biri boya verirmişüzülürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar ben oğluma sadece 0-3 aylık kıyafetler aldım. Onun dışında 3-6 aylık 2-3 takım kıyafet aldım. Fazla almadım. Kilo alımına göre bakacağım. Benim gibi yapan var mı acaba yoksa almalı mıyım sizce ??
kızlar bişey sorucam ben dalan roxy ile kıyafetleri yıkadım su an için mis gibi kokuyolar tertemiz.. memnun kaldım ama ilerde bu bebişler kıyafetlerini kirletince dalan roxy lekeleri cıkarmaya yetecek mi acaba,yoksa farklı seyler mi kullanacagız cıkmayan lekeler için
kızlar en erken doğum tarihi alan kim var şimdi aramızda birincilik kimde olcak acaba :)
diğer grupların doğum hikayelerini okudum hep çok güzel bizde yeni topik açarız hikayeler için :) çok heyecanlı ...
kızlar bişey sorucam ben dalan roxy ile kıyafetleri yıkadım su an için mis gibi kokuyolar tertemiz.. memnun kaldım ama ilerde bu bebişler kıyafetlerini kirletince dalan roxy lekeleri cıkarmaya yetecek mi acaba,yoksa farklı seyler mi kullanacagız cıkmayan lekeler için
tatlım ilk önce kim doğurur bilemeyiz tabi ama benim doktorum 15-20 eylül arası alacağını söyledi son kontrolde
bebeğin duruşuna ve gelişimine göre mi tarih veriyorlar öyle ? bu ayın 23ünde kontrolüm var olmadı sorayım dr.uma merak ettim şimdi
sen yine almışssın ben 3-6 ay hiç almadım daha çok var diye düşünüyorum dediğin gibi kilo alımına bakıp öyle karar veririz bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?