2012 Ekim Anneleri

Kavurucu,sicak bir Antalya gununden Merhaba kizlar.
Sahile inelim biraz minigimle diye icimden gecirdim ama gunes carpmasindan korkuyorum.Coook sicak cooook.
Bu arada bebisleriniz muziklere tepki veriyor mu? Bizim kiz biraz oynamayi sevecek gibi sanki,muzik duyunca kipir da kipir

Esim konusmus ozur dilemisler ve telafi edeceklerini belirtmiser Bunlar yurt disindan geturttikleri icin urunu tekrar nasil temin edecekler hic bilmiyorum ama umrumda degil hatalarini duzeltecekler Bizde de ramazan yuzunden oldu sanirim. Adamlar yabanci oruclu degildi ama esim orucluydu ve oda cok sicakti bizimkide oyle tufaya geldi. Seninkine benzer yani Ama urunu delik desik etmisler Cok merak ediyorum ne olacak

kızlar ben geldimmmm biraz ders çalıştım ve geldim malum önümüzdeki ay sınav var buarada patronda yok fırsat bilip kendimi derse verdim umarım emeklerimin karşılığını alırım

canım ben işten ayrılıcam bebiş büyüyene kadar da çalışmıycam çalışmayacağım zaman çok oldugundan hazır çalırken çalışayım diyorum ama bi yandan bunlar sigara içtikçe moralim daha da bozuluyo ya insan bi düşünür diyor hepte bunlar anlamadım ki ne düşünmediklerine göre..
canım senle günlerimiz aynı olduğundan hatırlıyorum problemlerini ama bende çık yada çıkma diyemiyom :) ne kararsızız hee... :)

bebeğin büyüyene kadar çalışma düşüncen yoksa boşuna milletin sigarasını ,derdini çekme canım ya otur mis gibi evinde kuzucunla

aslında artık bu haftalardan sonra tavsiye edilen daha fazla dinlenmek ama çalışınca hangimiz yapabiliyoruz

bende dinlenmek istiyorum ama eylül 15e kadar çalışmam gerek belki son3 haftaya kadar çalışırım allah yardımcımız olsun kızlar

Arkadaşlar ben oğluma sadece 0-3 aylık kıyafetler aldım. Onun dışında 3-6 aylık 2-3 takım kıyafet aldım. Fazla almadım. Kilo alımına göre bakacağım. Benim gibi yapan var mı acaba yoksa almalı mıyım sizce ??

sen yine almışssın ben 3-6 ay hiç almadım daha çok var diye düşünüyorum dediğin gibi kilo alımına bakıp öyle karar veririz bencede.

canım bende çok almadım zaten hepsini netten aldım gibi bişey artık elleye elleye göre göre almak istiyorum bursa bandırma çanakkale gezerek o yüzden bilerek almıyorum eşim hiç gezemediğime çok üzülüyor hayırlısıyla alayım bebemi kucağıma iyileşelim gider alırım

kızlar bişey sorucam ben dalan roxy ile kıyafetleri yıkadım su an için mis gibi kokuyolar tertemiz.. memnun kaldım ama ilerde bu bebişler kıyafetlerini kirletince dalan roxy lekeleri cıkarmaya yetecek mi acaba,yoksa farklı seyler mi kullanacagız cıkmayan lekeler için

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ?

hepinizin kandili mübarek olsun... bu güzel günde tüm dualar kabul olurmuş. hepiniz için dua ediyorum...

hamişlik nasıl geçiyor. zaman cok az kaldı beni de biraz heyecan kaplamaya başladı açıkçası

tatlım ben de dalan roxy aldım.. diğerlerine güvenemedim hepsi granürlü olduğu için. bu hem doğal hem granürlü değil. bayram sonrası 2 3 tane daha alıp stok yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı...

bu arada ikeadaki cibinliğe baktım cok tatlıydı 15'nin geçmesini bekliyoruz eşimle hesap kesiminden dolayı hesap kesim tarihi geçsin alıcaz inşaAllah bakalım hayırlısı

kızlar en erken doğum tarihi alan kim var şimdi aramızda birincilik kimde olcak acaba :)

diğer grupların doğum hikayelerini okudum hep çok güzel bizde yeni topik açarız hikayeler için :) çok heyecanlı ...

tatlım ilk önce kim doğurur bilemeyiz tabi ama benim doktorum 15-20 eylül arası alacağını söyledi son kontrolde

ben de tam bunu soracaktım lekeleri çıkarıyor mu acaba??bir de benim eski kıyafetlerimi çıkarmıştık,bir iki tane çok güzel tulumda lekeler var kosla falan kullansam olur mu ki??ya da ne önerrsiniz?

tatlım ilk önce kim doğurur bilemeyiz tabi ama benim doktorum 15-20 eylül arası alacağını söyledi son kontrolde

bebeğin duruşuna ve gelişimine göre mi tarih veriyorlar öyle ? bu ayın 23ünde kontrolüm var olmadı sorayım dr.uma merak ettim şimdi

bebeğin duruşuna ve gelişimine göre mi tarih veriyorlar öyle ? bu ayın 23ünde kontrolüm var olmadı sorayım dr.uma merak ettim şimdi

canım 2 hafta öndeyiz baş ve karın ölçümlerinde birde uyluk kemiğinde zaten her kontrolde ölçüyor uyluk kemiğini çünkü bu önde gidişi desteklemesi gerekiyormuş uyluk kemiği ölçümü... birde daha önceden ameliyatım olduğu için sezaryan olacağım o yüzden kesin konuşabiliyor sanırım doktorum

sen yine almışssın ben 3-6 ay hiç almadım daha çok var diye düşünüyorum dediğin gibi kilo alımına bakıp öyle karar veririz bencede.

ohoo biz 0-3 3-6 6-9 9-12 hatta nerdeyse 1 yıllık kıyafetleri hazır ya kendimizi tutamıyoruz ki annem bizden fena güzel ne gördüysek alıyoruz aklımız kalıcak diye şimdi şöyleki 0-3 aylıkkende tombik bi bebek olabilir ve 3 ay üstüne giymesi gerekebilir ben ilk bahara kadar giyeceklerini yıkıyorum baktım tombikleşti sığmıyo 6-9 lara geçicem artık tecrübeli değilim gerçi ama edinmiş olucam işte iyimi yapıyorum kötü mü bilemedimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…