ben de tam bunu soracaktım lekeleri çıkarıyor mu acaba??bir de benim eski kıyafetlerimi çıkarmıştık,bir iki tane çok güzel tulumda lekeler var kosla falan kullansam olur mu ki??ya da ne önerrsiniz?
ayy attım makineye bide batıyo mu çamaşırlar biri boya verirmişüzülürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım 2 hafta öndeyiz baş ve karın ölçümlerinde birde uyluk kemiğinde zaten her kontrolde ölçüyor uyluk kemiğini çünkü bu önde gidişi desteklemesi gerekiyormuş uyluk kemiği ölçümü... birde daha önceden ameliyatım olduğu için sezaryan olacağım o yüzden kesin konuşabiliyor sanırım doktorum
ona dikkat et bizim bir cıtcıtlı body acaip renk saldıönce suya tut ondan sonra makinaya at derim
ayy çok yazık olur valla ilk posta yıkanıyo şuan boya veren yok sanırım bakıyorum su renkli değil strese girdim doğurmasam iyip
Arkadaşlar ben oğluma sadece 0-3 aylık kıyafetler aldım. Onun dışında 3-6 aylık 2-3 takım kıyafet aldım. Fazla almadım. Kilo alımına göre bakacağım. Benim gibi yapan var mı acaba yoksa almalı mıyım sizce ??
bende dinlenmek istiyorum ama eylül 15e kadar çalışmam gerek belki son3 haftaya kadar çalışırım allah yardımcımız olsun kızlar
Arkadaşlar ben oğluma sadece 0-3 aylık kıyafetler aldım. Onun dışında 3-6 aylık 2-3 takım kıyafet aldım. Fazla almadım. Kilo alımına göre bakacağım. Benim gibi yapan var mı acaba yoksa almalı mıyım sizce ??
kızlar Allah korusun şimdi doğum yapsam bebeğimin yaşama ihtimali %80 dimi?
canım bende çok almadım zaten hepsini netten aldım gibi bişey artık elleye elleye göre göre almak istiyorum bursa bandırma çanakkale gezerek o yüzden bilerek almıyorum eşim hiç gezemediğime çok üzülüyor hayırlısıyla alayım bebemi kucağıma iyileşelim gider alırım
tatlım ben de dalan roxy aldım.. diğerlerine güvenemedim hepsi granürlü olduğu için. bu hem doğal hem granürlü değil. bayram sonrası 2 3 tane daha alıp stok yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı...
bu arada ikeadaki cibinliğe baktım cok tatlıydı15'nin geçmesini bekliyoruz eşimle hesap kesiminden dolayı hesap kesim tarihi geçsin alıcaz inşaAllah bakalım hayırlısı
böyle endişelere kapılmanı tavsiye etmem tatlım biliyorum cok zor birşey ama zamanında da doğsa şimdi de doğsa neyin ne olacağına rabbim karar verir... ondan sen sadece rabbime sığın ve dua et sağlıklı olması ve sağlıkla hayırlarla gelmesi için...
kız delibak ya neler düşünüyor
nerden aklına geliyor bilmem ki durduk yere şimdibana bak zamanında doğur o çocuğu duydun mu beni aklına getirme böyle şeyler
nerede yaşıyosun azracım? hemşeri çıkçaz galiba
bulutlu olan cibinlik mi? onu aldık biz
çok tırsıyorummmm kusarken bile çocuk çıkıcak gibi geliyor alttan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?