2012 Ekim Anneleri

ben de tam bunu soracaktım lekeleri çıkarıyor mu acaba??bir de benim eski kıyafetlerimi çıkarmıştık,bir iki tane çok güzel tulumda lekeler var kosla falan kullansam olur mu ki??ya da ne önerrsiniz?

ben bir de perdemi yıkıycam ilerleyen günlerde bakalım nasıl güzel temizliyormu az cok anlarız o zaman lekeleri cıkaracak kadar güçlü mü:44:

hmm. bebişim de önden gidiyor tüm gelişimleri... önceden ameliyatım yok ama bakalım ne diyecek kızımın da halen bası yukarda bacaklar sol kasığıma doğru duruyor son 1 aydır bakalım bu ayki kontrolde ne diyecek hayırlısı olsun hepimiz adına

ayy çok yazık olur valla ilk posta yıkanıyo şuan boya veren yok sanırım bakıyorum su renkli değil strese girdim doğurmasam iyi p

hey allam ya aman dikkat bebişler erken gelmesin cok esyalar cıksın makinadan kuruması için asarken mest olacaksın kokularına eminim helesi ütülerken her yıkadığım esyayı esime koklatmıstım askım bak bebek kokuyor resmen diye

benim oğlumun kıyafetleride öyle canım.biraz büyüyünce alırım diyorum.hediye gelenlerdende beğendiklerimi ayırırım...çünkü hediyeler genelde 3-6 aylık ve daha büyük oluyor.

bende dinlenmek istiyorum ama eylül 15e kadar çalışmam gerek belki son3 haftaya kadar çalışırım allah yardımcımız olsun kızlar

amin canım çekilmez oluyor gün geçtikçe ama yapıcak bişey yok malesef

dün akşam gittim ,pazar 3 mak. çamaşır yıkamıştım onları katla yerleştir. 2 haftalık ütüm vardı onları yap kaldır, mutfağı topla derken saat 23:30 oldu. belim kopuyor bugünde

bizim de aynı canım, acele etme bence doğsunlar hele de görelim bakalım minikler mi iriler mi? hızlı mı büyüyüvercekler ?

kızlar Allah korusun şimdi doğum yapsam bebeğimin yaşama ihtimali %80 dimi?

böyle endişelere kapılmanı tavsiye etmem tatlım biliyorum cok zor birşey ama zamanında da doğsa şimdi de doğsa neyin ne olacağına rabbim karar verir... ondan sen sadece rabbime sığın ve dua et sağlıklı olması ve sağlıkla hayırlarla gelmesi için...

nerede yaşıyosun azracım? hemşeri çıkçaz galiba

bulutlu olan cibinlik mi? onu aldık biz

haklısın cnm ama işte insanın aklına geliyor...arkadaşlarım 34 35 lere girdiğinde artık doğumları geldi diye düşünüyodum hep ben:)

nerede yaşıyosun azracım? hemşeri çıkçaz galiba

bulutlu olan cibinlik mi? onu aldık biz

bulutlu değildi... buradan melek isimli bir arkadas almıstı ona baktık bayıldım ama baska seyler de aldığımız için dedik bu ayki ekstreye fazla yüklenmeyelim

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26214&attachmentid=481661#picturecomment_282613

bu cibinlikten tatlım benim dediğim. senin aldığın nasıl onun fotosunu yollayabilir misin ? dikkat etmedim de

kıslar kadr suresini bi kagıda yazıp 1 şise suya koyup aksama kadar bekletiliomuş.mürekkebi suya akıcakmıs yani,bu sudan içinde hamileler kolay dogum yapıomus,hastalar şifa buluomus,sıkıntıda olan sıkıntıdan kurtuluomuş.ben şimdi arapçasını yazıom kağıda aksam içerim şifa niyetine yapmak istersiniz belki die düşündüm.

çok tırsıyorummmm kusarken bile çocuk çıkıcak gibi geliyor alttan

bebişimin ayakları alt tarafta olduğundan bazen bir tekmeliyor aha diyorum tatlım şimdi patlatıcak ve doğum baslıcak yerimden zıplatıyor... yaramaz mı olacak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…