- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
çanakkaleliyim anım ya sen?
bulutlu değildi... buradan melek isimli bir arkadas almıstı ona baktık bayıldım ama baska seyler de aldığımız için dedik bu ayki ekstreye fazla yüklenmeyelim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26214&attachmentid=481661#picturecomment_282613
bu cibinlikten tatlım benim dediğim. senin aldığın nasıl onun fotosunu yollayabilir misin ? dikkat etmedim de
benim 1 sefere rastladı ve birkaç kıyafetinde oldu renk bulaşması...bende üzüldüm allahtan ki çok beğendiklerime rastlamadı
bebişimin ayakları alt tarafta olduğundan bazen bir tekmeliyor aha diyorum tatlım şimdi patlatıcak ve doğum baslıcak yerimden zıplatıyor... yaramaz mı olacak nedir
haklısın cnm ama işte insanın aklına geliyor...arkadaşlarım 34 35 lere girdiğinde artık doğumları geldi diye düşünüyodum hep ben:)
amin canım çekilmez oluyor gün geçtikçe ama yapıcak bişey yok malesef
dün akşam gittim ,pazar 3 mak. çamaşır yıkamıştım onları katla yerleştir. 2 haftalık ütüm vardı onları yap kaldır, mutfağı topla derken saat 23:30 oldu. belim kopuyor bugünde
bizim de aynı canım, acele etme bence doğsunlar hele de görelim bakalım minikler mi iriler mi? hızlı mı büyüyüvercekler ?
sen yine almışssın ben 3-6 ay hiç almadım daha çok var diye düşünüyorum dediğin gibi kilo alımına bakıp öyle karar veririz bencede.
canım bende çok almadım zaten hepsini netten aldım gibi bişey artık elleye elleye göre göre almak istiyorum bursa bandırma çanakkale gezerek o yüzden bilerek almıyorum eşim hiç gezemediğime çok üzülüyor hayırlısıyla alayım bebemi kucağıma iyileşelim gider alırım
ohoo biz 0-3 3-6 6-9 9-12 hatta nerdeyse 1 yıllık kıyafetleri hazır ya kendimizi tutamıyoruz ki annem bizden fena güzel ne gördüysek alıyoruz aklımız kalıcak diyeşimdi şöyleki 0-3 aylıkkende tombik bi bebek olabilir ve 3 ay üstüne giymesi gerekebilir ben ilk bahara kadar giyeceklerini yıkıyorum baktım tombikleşti sığmıyo 6-9 lara geçicem artık tecrübeli değilim gerçi ama edinmiş olucam işte iyimi yapıyorum kötü mü bilemedimmmmmmm
benim oğlumun kıyafetleride öyle canım.biraz büyüyünce alırım diyorum.hediye gelenlerdende beğendiklerimi ayırırım...çünkü hediyeler genelde 3-6 aylık ve daha büyük oluyor.
amin canım çekilmez oluyor gün geçtikçe ama yapıcak bişey yok malesef
dün akşam gittim ,pazar 3 mak. çamaşır yıkamıştım onları katla yerleştir. 2 haftalık ütüm vardı onları yap kaldır, mutfağı topla derken saat 23:30 oldu. belim kopuyor bugünde
bizim de aynı canım, acele etme bence doğsunlar hele de görelim bakalım minikler mi iriler mi? hızlı mı büyüyüvercekler ?
kıslar kadr suresini bi kagıda yazıp 1 şise suya koyup aksama kadar bekletiliomuş.mürekkebi suya akıcakmıs yani,bu sudan içinde hamileler kolay dogum yapıomus,hastalar şifa buluomus,sıkıntıda olan sıkıntıdan kurtuluomuş.ben şimdi arapçasını yazıom kağıda aksam içerim şifa niyetine yapmak istersiniz belki die düşündüm.
bende eylül başından sonra tetikte olurum sanırım:)tatlım ona bakarsan benim erken doğum yapma olasılığım yüksek tabi anneme cekersem o da... ben 23 gün kardesim erkek olmasına rağmen ( erkekler geç gelir derler ya ) 28 gun erken doğdu... bu yuzden ben ekim basından itibaren her an için tetikte olurum gibim geliyor
bende eylül başından sonra tetikte olurum sanırım:)
Ay iyi bari içim rahatladı... Bende herkes çok çok alıyor bir ben bukadar cık aldım sanmıştım. Artık çabuk kilo alırlarsa da ona göre yaparız alışverişimizi. Allah giydirmek nasip etsin yeter ki.
Canım tabiki köt değil ama sen de biraz çok almamış mısınYani kilo durumuna göre giydireceksin ama sonra görüp beğenip aldıkların da üstüne eklenince birçok şeyini giydirmezmişsin gibi geliyor. Hep öyle oluyormuş ya... Birde kilosuna göre denk geleceği mevsimi de bilmiyoruz.. Ben en çok ondan dolayı çekinip alamadım.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zaten ilk ziyaretler hep aile büyükleri oluyor. Onlar da eksik ne varsa onu alıyorlar. Sonra da gelenler kıyafet alıp geliyorlar. Onlarda hep 3-6 aylık alıyorlar dediğin gibi.
:=) Ay bebişlerle gidip onların üstlerine tuta tuta bakıp alacağız inşallah. Ne heyecanlı dimi
Canım zararlı olmasın oooo :26:
eylul annelerıı agustosda dokulmeye basladık.. bende topıgın kurucusuyum bızden sonaa sıra sızlerdee... heyecan varmı heyecann :124::124::124::124::124:
zararı olcagını düşüosan yapmazsın canım :)
Ben zaten yapmam. Yapacaklar için soruyorum :44:
bandırma yazınca bende dedim bandırmalısın heralde[/COLO
bunu da görmüştüm bu da güzel .ama bulutlu olanın üstü mavi ,bir de mavi lamba aldık üzeri bulutlu ,takım oldular güzel oldu
eylul annelerıı agustosda dokulmeye basladık.. bende topıgın kurucusuyum bızden sonaa sıra sızlerdee... heyecan varmı heyecann :124::124::124::124::124:
heyecan olmaz olur mucok var hem de
bigalıyım canım ben
olmazmı hiç canım senin nezaman:26:
ya bunu bugün hatim duasına gidenlere demiş hoca denenmiştir sonucta yoksa kadın bilinçsizce önermez yanii sanmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?