2012 Ekim Anneleri

çanakkaleliyim anım ya sen?

bandırma yazınca bende dedim bandırmalısın heralde

bunu da görmüştüm bu da güzel .ama bulutlu olanın üstü mavi ,bir de mavi lamba aldık üzeri bulutlu ,takım oldular güzel oldu

benim 1 sefere rastladı ve birkaç kıyafetinde oldu renk bulaşması...bende üzüldüm allahtan ki çok beğendiklerime rastlamadı

arkadaşlar kaç derecede yıkıyorsunuz ki bulaşıyor, 30dan fazlasına gerek yok ki, neticede çişli kakalı değiller ki henüz. Ben toz sabunu bile yarım ölçüde koyuyorum hem de çay bardağında sulandırarak, o zaman deterjan girişi de açık kalıyor, hem de kolayca eriyor. Bir de BİMde, Migrosta falan renk koruyucu mendiller var, ben renklileri atarken 2-3 tane de bu mendillerden atıyorum makineye epey faydası oluyor, ama renklilerin arasına karışan beyazlara hala bir çare bulamadım. Emzirme sütyenimi alır almaz kullandım ve birkaç gündür kayıptı, takdir edersiniz ki bir evin içinde bir sütyenin girebileceği pek fazla yer de yok! Sonra acı gerçekle karşılaştım. Kotlarla koyu renk tshirtleri siyah perwolle yıkarken araya karışmış! Sonra tül beyazlatıcıya falan yatırdım ama durum umutsuz:44: Eşim de "Aman, içinde kim görecek zaten!" diye yaklaştı konuya

haklısın cnm ama işte insanın aklına geliyor...arkadaşlarım 34 35 lere girdiğinde artık doğumları geldi diye düşünüyodum hep ben:)

tatlım ona bakarsan benim erken doğum yapma olasılığım yüksek tabi anneme cekersem o da... ben 23 gün kardesim erkek olmasına rağmen ( erkekler geç gelir derler ya ) 28 gun erken doğdu... bu yuzden ben ekim basından itibaren her an için tetikte olurum gibim geliyor

aynen cnm pazar bile dinlenemiyorum ben ev işi yapmaktan o kadar yorulmuşumki ütü bile yapamadım pazar günü dün gece 12 ye kadar yaptım ama ayaklarımın üstüne basamıyorum artık yatağa yattımda bi ohh çektim

kızlar bugün kontrole gittik bebeğim 2 kg ya yaklaşmış maşallah herşey yolunda çok şükür doğum inşallah 1 buçuk ay sonra! eylül sonu ekim başı dedi.. ama birde bilseniz ne oldu, doktorum doğum iznine ayrılıyor başka bir doktor bulmalıyım, ama nereye gitsem bilemedim, bize doktor önerdi ama bize çok uzak.. hayırlısıyla doğum gelse artık..

sen yine almışssın ben 3-6 ay hiç almadım daha çok var diye düşünüyorum dediğin gibi kilo alımına bakıp öyle karar veririz bencede.

Ay iyi bari içim rahatladı... Bende herkes çok çok alıyor bir ben bukadar cık aldım sanmıştım. Artık çabuk kilo alırlarsa da ona göre yaparız alışverişimizi. Allah giydirmek nasip etsin yeter ki.

Canım tabiki köt değil ama sen de biraz çok almamış mısın Yani kilo durumuna göre giydireceksin ama sonra görüp beğenip aldıkların da üstüne eklenince birçok şeyini giydirmezmişsin gibi geliyor. Hep öyle oluyormuş ya... Birde kilosuna göre denk geleceği mevsimi de bilmiyoruz.. Ben en çok ondan dolayı çekinip alamadım.

benim oğlumun kıyafetleride öyle canım.biraz büyüyünce alırım diyorum.hediye gelenlerdende beğendiklerimi ayırırım...çünkü hediyeler genelde 3-6 aylık ve daha büyük oluyor.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zaten ilk ziyaretler hep aile büyükleri oluyor. Onlar da eksik ne varsa onu alıyorlar. Sonra da gelenler kıyafet alıp geliyorlar. Onlarda hep 3-6 aylık alıyorlar dediğin gibi.

:=) Ay bebişlerle gidip onların üstlerine tuta tuta bakıp alacağız inşallah. Ne heyecanlı dimi

Canım zararlı olmasın oooo :26:

bende eylül başından sonra tetikte olurum sanırım:)

eylul annelerıı agustosda dokulmeye basladık.. bende topıgın kurucusuyum bızden sonaa sıra sızlerdee... heyecan varmı heyecann :124::124::124::124::124:

zararı olcagını düşüosan yapmazsın canım :)

kızlar ben artık kaçar iki gündür kollarım cok uyusuyor ve basım ağrıyor biraz uzanaym sonra ew işleri... malum kandil biraz dua okumalıyım...

rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşaallah...

cok öptüm hepinizi rabbime emanetsiniz

bandırma yazınca bende dedim bandırmalısın heralde [/COLO
bunu da görmüştüm bu da güzel .ama bulutlu olanın üstü mavi ,bir de mavi lamba aldık üzeri bulutlu ,takım oldular güzel oldu

bigalıyım canım ben
eylul annelerıı agustosda dokulmeye basladık.. bende topıgın kurucusuyum bızden sonaa sıra sızlerdee... heyecan varmı heyecann :124::124::124::124::124:

olmazmı hiç canım senin nezaman:26:

bigalıyım canım ben

olmazmı hiç canım senin nezaman:26:

normal dogum olucak ınss hayırlısıyla cnm son gunee kadar beklıycez 11 eylull bdt ama erkende geelebılır cımcımemm.. allah nasıp ederse kızım olcak.. karnımda epey asagıya ındıı 2 haftadır sancılarımda var.. beklemedeyımm..

ya bunu bugün hatim duasına gidenlere demiş hoca denenmiştir sonucta yoksa kadın bilinçsizce önermez yanii sanmıorum

Valla canım önerilmiş de.. Bana girp geldi mürekkep falan bulaşacak suya.. Hem kağıt da erir. Ne bileym. Hamileyiz biz yani. Sağlılsız geldi. Bunların yerine içten okunacak dua, allah'a sığınmak daha iyi bence. Kuranda yazıyor mu böyle suda dua eritmeler falan bilmiyorum ama bence yazmıyordur. Yada bilen varsa aydınlatsın.. AAZZRRAA sen biliyorsundur belki. Yazıyor mı böyle şeyler kuranda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…