2012 Ekim Anneleri

Ne diyeyim, Kadir suresini "içmek" yerine okumayı tercih ederim canım. Allah, içmemizi istese ilk ayet "Oku!" değil "İç!" olurdu diye düşünüyorum. Şifa niyetine de olsa bebeğimi mürekkebin kimyasalıyla tanıştırmak taraftarı değilim. Ben okuyim Ali'cim dinlesin! diyanet.gov.tr sitesinde Kuran Portalı bölümüne tıklayınca istediğiniz sureyi istediğiniz hafızdan dinleyebiliyorsunuz, hem de çeşitli meallerden tercihinizi yaparak hoca okurken anlamıyla da takip edebiliyorsunuz. Okunan ayeti renklendiriyor program, harika birşey. Ben Diyanet İşleri'nin mealinden takip ediyorum, çok açık ve anlaşılır çünkü. Eğer ilgilenenler varsa ben de bunu tavsiye edeceğim, malum Kadir Gecesi bu gece. Kızıma hamileliğimde evde bilgisayardan Kuran açar genelde de Yasin dinlerdim ara ara, yani tesadüf müdür bilmiyorum ama gerçekten bir bakanın bir daha baktığı bir çocuk oldu maşallah, doğumunda bile en ufak bir buruşukluğu yoktu, kimse yeni doğmuş demezdi. Ama benim için en önemli özelliği gerçekten de çok iyi huylu ve itaatkar, daha 3 yaşında bile değil mutfaktan yiyecek birşey getirecekse kendine alıp gelmez bize de getirir mesela.Bugünkü programımda Yasin, Mülk(Tebareke), Nebe(Amme), Kadir, Yusuf ve Saffat Surelerini dinleyip, mealinden takip edeceğim. Allah herkesin gönlüne göre versin!

Son düzenleme:
kızlar h.sonu alısverıs yaptım.aventın yenıdogan bıberon setını,fisher donence,2 tane alt üst takım,banyo kuveti,yastık aldım.bunları alırken bıle aksam ettım.cok az eksıgım kaldı artık.1-2 saate hallederım onlarıda.

Haftasonu çarşıya gittik ya kızlar..
2 tane hamile kız vardı hastane çıkışı bakan.Dedim onların da doğumu yaklaştı heralde baya şişmişler.
Kaç aylıksınız dedim biri 6 diğeri 7 miş.
bana sen kaç aylıksın dediler.8 aylığım dedim maşallah hiç şişmemişsin falan dediler sonrada aralarında bana bakıp konuştular

Kuran-i Kerim dinin kurallarını detaya girmeden bize anlatır. Ancak dinin nasıl yaşanması gerektiğini Kuranın yanında sünnete bakarak öğreniriz.bu tip birşey kuranda olmaz hadis kaynaklarında geçip geçmediğine bakılır.canım Tabi burda esas olan o suyun şifa vermesi değildir niyetin sağlamlığıdıryani içten okunan duada tabi çözüm için son derece doğrudur

ne zaman doğuruyosunn
normal dogum ıcın beklıycezz cnmm suyumm v.s gelmedııgı surece sımdılık hersey yolunda cuma gunu dr gıdıcem bakalım nedıycekk..

nazaara gelmeee sekerım dıkat et kem gozlere şiş eylull annışlerı benı burda gormesın agustoss temmuz bıttı sımdı ekıme sardı derlerrr

çok güzel açıklamışsın canım ağzına sağlık felisim sanada teşekkürler şimdi namaz ıldım bulayım diyanet sitesini

kızlarrr bizde dün kontrolümüze gittik maşallah subhanallah herşey çok güzel hatta 2 hafta kadar önden gidiyoruz dr dediki böyle giderse bu oğlan tarihinden çok önce gelecek kont 2 haftada bire düştü bu arada bende almışım başımı gitmişim kilo konusunda hayırlı uğurlu olsun :)

ekime kadar beklicem dersin haha

elde yıkama programında yıkadım ben düşük devirli ama maalesef bir tanesi boyamış bir tek onu denememiştim elde boyası çıkarmı diye onda da çıktı yani...napalım hayırlısı neyseki uyduruk şeyler bulaştı rengi zaten çok çok beğendiklerimi elde yıkadım ben riske girmemek için...

Ayy bende bundan aldim pazar gunu de astik cok tatli duruyor gercekten::))

aman nazar çıkmış demek ki, boşver ya içine giydirirsin sen de, boşa gitmemiş olur.

bizim hastane çıkışımız kırmızı krem gri birbirine bulaşmaz dimi:26:

yok canım sanmıyorum, siyah beyaz, kırmızı beyaz, lacivert beyazlar boyama yapabilir ama o da her zaman değil. Bu renkleri taşımasına rağmen boyamayan eşyalarımız da oldu, yalnız tabii yıkarken insan beyazlarla mı renklilerle mi yıkayacağını şaşırdığından tek tıkama külfeti doğuyor.

Akşam 2 makina çamaşır yıkayıp astırmıştım eşime..Abimlerde anahtarım var benim yağmur yağacak die eşi gitti topladı ütüleri ayırmış diğerlerinide katlamış ohh süper oldu

oyy ozaman küçücük 10 lu hastane çıkışını tek yıkıcam dimi
filede almadım ben yaa nerden bulurum acaba hryerde varmıdırki
gerçe evde tül torbam var o bile olur dimi:)

Son düzenleme:
2. postada yıkandı boya veren yok oh beeeeeeee şimdi sooooooooonnnnnnnnn 1 kalan oda yıkansın bakalım 30 derecede kısa programda yıkıyorum 40dklık bunları ütülemesi var bide ayy asarken kokluyorum mis misss duygulanıyorummmmmmmmmm sağlıkla doğsunbütün bebişlerimiz Rabbim giydirmemizide nasip etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…