bebek magazlarında yıkama fılesı satılıyor.e bebkte varoyy ozaman küçücük 10 lu hastane çıkışını tek yıkıcam dimi
filede almadım ben yaa nerden bulurum acaba hryerde varmıdırki
bebek magazlarında yıkama fılesı satılıyor.e bebkte varoyy ozaman küçücük 10 lu hastane çıkışını tek yıkıcam dimi
filede almadım ben yaa nerden bulurum acaba hryerde varmıdırki
aman nazar çıkmış demek ki, boşver ya içine giydirirsin sen de, boşa gitmemiş olur.
hıc bebıss oldumu sızın topıktebızımm bıtanesı ıkız olmak uzeree 4 tanee kuzumuzz var bayram sonrasııda epeeyy gelıcekler kuzumuzz varr
yaaaaa kızlar ben hala yatağa karar vermedim ikea veya mothercaredekileri çok beğendim
mesela buradaki gibi klasik beşikler.
DEMSA GROUP
yerden yüksek.çekmesi dolabı yok.bebeğimizin kendi odası olmayacak,yatağımızın yanında duracak en az 1 yıl.onun için bunu seçtim,çekmeceli beşik veya çekmeceli dolaplı büyüyen beşik alsam da o kapaklar açılmayacak hiç(yatağıma birleştireceğim için ve yatak odamda tek yer orası olacağı için) ama acaba diyorum seneye ev değiştirince odası olacak o zamanda o çekmeceler ve dolap iş görür baya:44: bilemedim napayım..park yatak kesin almayacağım,fikir ve önerilerinizi bekliyorum
yardım!!!!bu aralar almam gerek.
bu arada mothercare de ayın yarısı etiketin yarısı gibi bir isimle %50 indirimde.gitmek isteyen varsa haberiniz ola...
2. postada yıkandı boya veren yok oh beeeeeeee şimdi sooooooooonnnnnnnnn 1 kalan oda yıkansın bakalım 30 derecede kısa programda yıkıyorum 40dklık bunları ütülemesi var bide ayy asarken kokluyorum mis misss duygulanıyorummmmmmmmmm sağlıkla doğsunbütün bebişlerimiz Rabbim giydirmemizide nasip etsin kızlar
zeynepazra hep bizi takip ediyosun cnm ama hamile kaldınmı cnm merak ettim
kızlar bebek içinde fitre vermemiz lazımmı?
zeynepazra hep bizi takip ediyosun cnm ama hamile kaldınmı cnm merak ettim
kızlar bebek içinde fitre vermemiz lazımmı?
Ay hadi çok oyalandım, başlayayım artık Kadir Gecesi faaliyetlerime, yarın görüşürüz şekerler!
Ben için rahat etsin diye verdim canım, artık bu haftalarda doğsa bile yaşar ya o yüzden. Biz kişi başı 25tl.uygun gördük, kızımıza, oğlumuza, kendimize. Alt sınır 10tl diye duymuştum fitrede. Bir de fidye var biliyorsunuz, oruç tutmadığımız için, onu da eşim ve ben tüm ramazan ayı için 300er tl. olarak verdik. Kişi başı 10tlx30gün olarak hesaplandı. Sonradan kaza edeceklerin ödemesine gerek yokmuş. Allah biliyor ya, hiç olmazsa eşimin tutmasını isterdim, ama sigarasızlık çok kötü etkiliyor, kalp kırıcı oluyor, karakteri değişiyor resmen. 30 gün tutacak olsa, bayram ertesi boşanırız Allah korusun! O da 3 senedir tutmuyor bu yüzden. Benim de kan şekerim ve tansiyonum aşırı düşüyor, komaya girme riski varmış benim durumumdakilerde. 6ya 3ü gördüm ben mesela. Bu yüzden zaten bana normalde de yasak. İleride kışa denk geldiğinde sağlığım müsaade ederse günü tersine çevirip tutarım artık.:44:
canım nst ye girmek için aç karnamı gitmek lazım ben yarın gideğimde
aynı durum bende de var seneye almayı düşündüğüm takımın beşiğini mı alsam diyorum yoksa seneye bebek odası değilde cocuk odası şeklinde mi yapsam diyorum karasızım senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?