2012 Ekim Anneleri

tüm annişlerin ve bebişlerin kadir gecesi mübarek olsun...

sağ sağlim kolay doğumlar olsun hepimize Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

az önce komşularıma dağıtmak için birşeyler yaptım keşke sizlerede gönderebilsem şimdi netten ayrılıp onları dağıtayım, sonra da dua edeyim hepimiz adına kolay doğumlarımız olsun diye.

hıc bebıss oldumu sızın topıkte bızımm bıtanesı ıkız olmak uzeree 4 tanee kuzumuzz var bayram sonrasııda epeeyy gelıcekler kuzumuzz varr

yaaaaa kızlar ben hala yatağa karar vermedim ikea veya mothercaredekileri çok beğendim

mesela buradaki gibi klasik beşikler.

DEMSA GROUP

yerden yüksek.çekmesi dolabı yok.bebeğimizin kendi odası olmayacak,yatağımızın yanında duracak en az 1 yıl.onun için bunu seçtim,çekmeceli beşik veya çekmeceli dolaplı büyüyen beşik alsam da o kapaklar açılmayacak hiç(yatağıma birleştireceğim için ve yatak odamda tek yer orası olacağı için) ama acaba diyorum seneye ev değiştirince odası olacak o zamanda o çekmeceler ve dolap iş görür baya:44: bilemedim napayım..park yatak kesin almayacağım,fikir ve önerilerinizi bekliyorum

yardım!!!!bu aralar almam gerek.

bu arada mothercare de ayın yarısı etiketin yarısı gibi bir isimle %50 indirimde.gitmek isteyen varsa haberiniz ola...

zeynepazra hep bizi takip ediyosun cnm ama hamile kaldınmı cnm merak ettim

kızlar bebek içinde fitre vermemiz lazımmı?

aynı durum bende de var seneye almayı düşündüğüm takımın beşiğini mı alsam diyorum yoksa seneye bebek odası değilde cocuk odası şeklinde mi yapsam diyorum karasızım senin gibi

evet kızlar benimde 2. postam yıkandı rengi cıkan salan yok,öğrencimin hediye ettiği espirili bir bady vardi o biraz gevsemiş gibi geldi onun dısında hemen herseyini kanz,mothercare ve b&g den aldım ütülü gibi cıktılar makineden cok şükür ilk postayı ütüledim şimdi ikinci postanın kurumasını bekliyorum... kolay gelsin hepimize güzel günlerde giydirelim meleklerimize inşallah......

Ben için rahat etsin diye verdim canım, artık bu haftalarda doğsa bile yaşar ya o yüzden. Biz kişi başı 25tl.uygun gördük, kızımıza, oğlumuza, kendimize. Alt sınır 10tl diye duymuştum fitrede. Bir de fidye var biliyorsunuz, oruç tutmadığımız için, onu da eşim ve ben tüm ramazan ayı için 300er tl. olarak verdik. Kişi başı 10tlx30gün olarak hesaplandı. Sonradan kaza edeceklerin ödemesine gerek yokmuş. Allah biliyor ya, hiç olmazsa eşimin tutmasını isterdim, ama sigarasızlık çok kötü etkiliyor, kalp kırıcı oluyor, karakteri değişiyor resmen. 30 gün tutacak olsa, bayram ertesi boşanırız Allah korusun! O da 3 senedir tutmuyor bu yüzden. Benim de kan şekerim ve tansiyonum aşırı düşüyor, komaya girme riski varmış benim durumumdakilerde. 6ya 3ü gördüm ben mesela. Bu yüzden zaten bana normalde de yasak. İleride kışa denk geldiğinde sağlığım müsaade ederse günü tersine çevirip tutarım artık.:44:

gerekmiomuş canım alında ben arastırdımda.hanefi mezhebine göre bayram namazına kadar doğan cocugunki werilirmiş,şafilere göre bayramın ilk günü bitene kadar dogan cocugunki werilirmiş

Allah kabul etsin cnm..Rabbim evlerine bolluk bereket versin herkesin..

herkeze hayırlu kandiller olsun

bende fitre verdim kızlar allah kabul etsin verebilecek durumda olan arkadaşlar verebilir bence şahsi fikrim fitre olarak kabul olmasa bile bu mubarek günlerde sadaka olarakta rabbım kabul eder dünyada olmasada can kalpı atıyo kıpır kıpr :) rabbım kazalardan belalardan korusun meleklerimizi

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah...

akşam ne yemeği yapıcam ben yaaa:26:
evde sebze namına hiçbişi yok
kuru gıdalar var bide patates varrr domates biber okadar

Son düzenleme:
kızlar hastaneyi aradım az önce, doğum ücretlerini öğreneyim dedim demez olaydım yahu büyük şaşkınlık içindeyim şu an...
SGK'lıya verdikleri fiyat normal doğum için 2340 TL sezeryan için 2940TL. Özel sağlık sigortasına ise, asıl buna şaşırdım: normal doğum 2557 TL, sezeryan 3870 TL
şaka gibi yaaa aradaki farka bakarmısınız.
benim özel sağlık sig.da limit kalmadı ki o kadar, normal'e bile yetmeye bilir napcam bu durumda? karşıladığı kadarı sigortadan karşılatıp gerisi cepten ödeme gibi bir şey oluyor mu? :44:

aynı durum bende de var seneye almayı düşündüğüm takımın beşiğini mı alsam diyorum yoksa seneye bebek odası değilde cocuk odası şeklinde mi yapsam diyorum karasızım senin gibi

16 tane üye var ve sadece bir arkadaşım yanıtlamış,dikkat ediyorum da benim sorularım arada hep kaynıyor,sonra aynı soruyu başka bir arkadaşım soruyor da herkes cevap veriyor Allahtan,ben de sebepleniyorum oradan.. bu çok sık olmaya başladı...canım sıkılıyor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…