2012 Ekim Anneleri

hangihastaneye gidiosun canım nasıl fiyatlar onlar.acıbademde öle duymustum fiyatları da içinde dogum fotografcısı fln gbi paketleride wardı ama

Canım belki dediğin şekilde oluyordur. Belki de dr.unun başka hastaneyle de anlaşması vardır. Orayı tercih edersin. Fiyat gerçekten çok...

hangihastaneye gidiosun canım nasıl fiyatlar onlar.acıbademde öle duymustum fiyatları da içinde dogum fotografcısı fln gbi paketleride wardı ama
alla alla şimdi daha çok şaşırdım valla. medical park bahçelievler canım.
Canım belki dediğin şekilde oluyordur. Belki de dr.unun başka hastaneyle de anlaşması vardır. Orayı tercih edersin. Fiyat gerçekten çok...

doktorumla da konuşacağım gidince bu konuyu..
doktorum da aynı hastanede canım bende buna şaştım zatii :44:

alla alla şimdi daha çok şaşırdım valla. medical park bahçelievler canım.

doktorumla da konuşacağım gidince bu konuyu..
doktorum da aynı hastanede canım bende buna şaştım zatii :44:

valla konuş bakalım canım. Hastane ile de görüş. Bakalım ne olacak? Acil bir durum olsa gitsen hazırlıksız yakalanmış olacaktın allah göstermesin. İnsan herşey bir yana bu doğum masrafını düşünmekten sıkılıyor valla...

ya göbüşümü ekledim göbişler topiğine sonunda becerdim cok şükür :119:

maşallah göbüşüne canım şimdi baktım ne zamandır bakmıyomuşum göbüş topiğine koymuş herkes çıbıl çıbıl çatlaksız göbüşleri onları görünce utandım ben hayatta koymam artık çok berbat çatlamış vaziyetteyim allah yardımcım olsun doğumdan sonra çıplak ayna karşısına geçmiyiim ben heleki bikini artık bir hayalllllllll

kızlar bende göbiş eklemek isterim, nereden ulaşırım göbilerin topiğine????? :44:

tatlım olurmu öyle şey arada hepimizinkiler kaynıyor bunun için canını niye sıkıyosun :)

dualarımızın katkısı olduysa ne mutlu cnm çok sevindim ama takip etmekle kalma bence...
yaz bizee lütfn neden yazmıyosun?

Son düzenleme:

ya napalım canım bebeklerimiz için olcak o kadar.bende cok çatladım ya 12 kg aldım amaben 5 ay almdım sonra hızlıbi şekilde aldım doktr ondan oldu dedi.napalım bebekim için çatlarımda patlarımda canımız saolsun

kızlar bişi sölicem sizin dr nst hakkında ne dedi ben sordum 35te sokuyolarmış çok geç değilmi yaa bide dr browns biberonu alan varmı o içindeki borusu ne işe yarıyor nasıl geçiyor o borunun içinden

alıntı yaptım,buyur biriciğim

ben biandada almadım kiloları ve sadece 7 kilo aldım şuana kadar birazda vücutla alakalı krem kullanmışsın yağ sürmüşsün bol su içmişsin hiç bişi farketmiyo dediğin gibi çatlayalım patlayalım bebişlerimiz sağlıklı olsun o yeter bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…