kızlar hastaneyi aradım az önce, doğum ücretlerini öğreneyim dedim demez olaydım yahu büyük şaşkınlık içindeyim şu an...
SGK'lıya verdikleri fiyat normal doğum için 2340 TL sezeryan için 2940TL. Özel sağlık sigortasına ise, asıl buna şaşırdım: normal doğum 2557 TL, sezeryan 3870 TL
şaka gibi yaaa aradaki farka bakarmısınız.
benim özel sağlık sig.da limit kalmadı ki o kadar, normal'e bile yetmeye bilir napcam bu durumda? karşıladığı kadarı sigortadan karşılatıp gerisi cepten ödeme gibi bir şey oluyor mu? :44:
kızlar hastaneyi aradım az önce, doğum ücretlerini öğreneyim dedim demez olaydım yahu büyük şaşkınlık içindeyim şu an...
SGK'lıya verdikleri fiyat normal doğum için 2340 TL sezeryan için 2940TL. Özel sağlık sigortasına ise, asıl buna şaşırdım: normal doğum 2557 TL, sezeryan 3870 TL
şaka gibi yaaa aradaki farka bakarmısınız.
benim özel sağlık sig.da limit kalmadı ki o kadar, normal'e bile yetmeye bilir napcam bu durumda? karşıladığı kadarı sigortadan karşılatıp gerisi cepten ödeme gibi bir şey oluyor mu? :44:
alla alla şimdi daha çok şaşırdım valla. medical park bahçelievler canım.hangihastaneye gidiosun canım nasıl fiyatlar onlar.acıbademde öle duymustum fiyatları da içinde dogum fotografcısı fln gbi paketleride wardı ama
Canım belki dediğin şekilde oluyordur. Belki de dr.unun başka hastaneyle de anlaşması vardır. Orayı tercih edersin. Fiyat gerçekten çok...
alla alla şimdi daha çok şaşırdım valla. medical park bahçelievler canım.
doktorumla da konuşacağım gidince bu konuyu..
doktorum da aynı hastanede canım bende buna şaştım zatii :44:
ya göbüşümü ekledim göbişler topiğine sonunda becerdim cok şükür :119:
maşallah göbüşüne canım şimdi baktım ne zamandır bakmıyomuşum göbüş topiğine koymuş herkes çıbıl çıbıl çatlaksız göbüşleri onları görünce utandım ben hayatta koymam artık çok berbat çatlamış vaziyetteyim allah yardımcım olsun doğumdan sonra çıplak ayna karşısına geçmiyiim ben heleki bikini artık bir hayalllllllll
kızlar bende göbiş eklemek isterim, nereden ulaşırım göbilerin topiğine????? :44:
zeynepazra hep bizi takip ediyosun cnm ama hamile kaldınmı cnm merak ettim
kızlar bebek içinde fitre vermemiz lazımmı?[
evet canım bende 29 haftalık hamleyim çok şükür bütün yazılanları okuyorum sadece okumakla yetiniyorum Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herkese hayırlı kandiller
16 tane üye var ve sadece bir arkadaşım yanıtlamış,dikkat ediyorum da benim sorularım arada hep kaynıyor,sonra aynı soruyu başka bir arkadaşım soruyor da herkes cevap veriyor Allahtan,ben de sebepleniyorum oradan.. bu çok sık olmaya başladı...canım sıkılıyor artık..
evet canım bende 29 haftalık hamleyim çok şükür bütün yazılanları okuyorum sadece okumakla yetiniyorum Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herkese hayırlı kandiller
maşallah göbüşüne canım şimdi baktım ne zamandır bakmıyomuşum göbüş topiğine koymuş herkes çıbıl çıbıl çatlaksız göbüşleri onları görünce utandım ben hayatta koymam artık çok berbat çatlamış vaziyetteyim allah yardımcım olsun doğumdan sonra çıplak ayna karşısına geçmiyiim ben heleki bikini artık bir hayalllllllll
bizim topiğin ilk sayfasına tıkla cnm orda linki var
dualarımızın katkısı olduysa ne mutlu cnm çok sevindim ama takip etmekle kalma bence...
yaz bizee lütfn neden yazmıyosun?
buldum canım teşekkür ederim
yaaaaa kızlar ben hala yatağa karar vermedim ikea veya mothercaredekileri çok beğendim
mesela buradaki gibi klasik beşikler.
DEMSA GROUP
yerden yüksek.çekmesi dolabı yok.bebeğimizin kendi odası olmayacak,yatağımızın yanında duracak en az 1 yıl.onun için bunu seçtim,çekmeceli beşik veya çekmeceli dolaplı büyüyen beşik alsam da o kapaklar açılmayacak hiç(yatağıma birleştireceğim için ve yatak odamda tek yer orası olacağı için) ama acaba diyorum seneye ev değiştirince odası olacak o zamanda o çekmeceler ve dolap iş görür baya:44: bilemedim napayım..park yatak kesin almayacağım,fikir ve önerilerinizi bekliyorum
yardım!!!!bu aralar almam gerek.
bu arada mothercare de ayın yarısı etiketin yarısı gibi bir isimle %50 indirimde.gitmek isteyen varsa haberiniz ola...
ekleyebildinmı canımcım
ya napalım canım bebeklerimiz için olcak o kadar.bende cok çatladım ya 12 kg aldım amaben 5 ay almdım sonra hızlıbi şekilde aldım doktr ondan oldu dedi.napalım bebekim için çatlarımda patlarımda canımız saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?