hiçbirşeyi boya vermedii çok şükür yıkama işi tamamm şimdi bunları nasıl kuruturum acaba meraktan hepsini peşisıra yıkadım kuruyanı ütülerim artık kandil dolayısıyle kayınvalideme gidicem gece gelince sahura kadar ütü yaparım zevklee koklaya koklayaa
hiçbirşeyi boya vermedii çok şükür yıkama işi tamamm şimdi bunları nasıl kuruturum acaba meraktan hepsini peşisıra yıkadım kuruyanı ütülerim artık kandil dolayısıyle kayınvalideme gidicem gece gelince sahura kadar ütü yaparım zevklee koklaya koklayaa
merhaba annişler dün 32.haftamızdı çalışabilir raporumuzu aldık ancak 1 şartla verdi doktorumuz, haftaya perşembe yani 10.gün tekrar görmek istedi durum değerlendirmesi yapıcak tekrardan belki izne çıkartabilir beni bebeğim haftasına göre biraz daha aşağı inmiş erken doğum demek için erken ama haftaya ihmal etmiyorsun kontrole geliyorsun dedi. bizde bunun üzerine apar topar hastane çantamızı aldık ve hazırladık 37.haftadan evvel gelmemesi en büyük temennim. tüm bunlar dışında boyumuz 42cm kilomuz 1.900gr.
32.hafta kontrolümüz bu şekildeydi ölçümlerimiz uyumlu
olası erken doğum riski için de magnezyumu ihmal etmeden günde 2 kere içmemi söyledi.
minik adaşım aceleci mi çıkıcak annesiyorma kendini çık en iyisi iznine en azından evinde yatarsın uzanırsın rahat rahat
bu hafta bayram izniydi vs.. geçireyim diyorum. haftayada kısmet :44: yormuyorum ki oturuyorum sürekli, ayaklarım uyuşuyor otur otur inşallah magnezyum işe yararhiç nst ye felanda sokmadı yanlız rutin kontrol yaptı bakması gerekmezmiydi
İsYerindeyim cikmama yarim saat var ama cok fena aglayasim var,hungur hungur derler ya oyle off yaaa cok mutsuzum yaaaaa
bana 32. haftadan sonra her geldiğinde girceksin dedi nst'ye :26: bende aynıyım güzelim oturarak çalışıyorum ama ne kadar da olsa evde olmak gibi olmuyor. insan bir uzanmak istiyor ,arasıra uyku bastırıyor uyumak istiyor.
noldu canım hayırdırsebepsiz ağlamalardan mı
dün eve geldim bende hüngür hüngür ağladım kendimi durduramadımçok sevdiğim bir kardeşim var işyerinde o bana tavır yaptı diye çok kızdım ,sinirimden ağladım eve gelince. ağlamak için yer arıyoruz buaralar
İsYerindeyim cikmama yarim saat var ama cok fena aglayasim var,hungur hungur derler ya oyle off yaaa cok mutsuzum yaaaaa
evet mesela şu an çookkk uykum var
çok sıkıcı ve çıkmama tam 2 saat var...
ben henüz nst ile tanışmadım :93: çokta hevesliyim ama kimse demiyor gel nst ye gir diye
Ne biliyim sebepsiz aslinda ama olmus seyleri de aklima getirip uzuluyorum yine,Allah kimseye kaldirabileceginden daha fazla yok vermezmis deyip sukrediyorum,ama uzuluyorum iste....
Kardesin niye tavir yapti ki canim???
kizlar ya hep agrilar hep sancilaracaba böylemi gidicek doguma kadar? bebek sanki cikicak gibi baski yapiyor, bazende cubuk batiriyo sanki seyime
evet ben 1,5aydır o şeydeki acıları yaşıyorum ve geçmiyor aslaaz kaldı allahtan yatakta dönmekte ayrı bi dert oldu şu sıralar hep bunalım.
merhaba annişler dün 32.haftamızdı çalışabilir raporumuzu aldık ancak 1 şartla verdi doktorumuz, haftaya perşembe yani 10.gün tekrar görmek istedi durum değerlendirmesi yapıcak tekrardan belki izne çıkartabilir beni bebeğim haftasına göre biraz daha aşağı inmiş erken doğum demek için erken ama haftaya ihmal etmiyorsun kontrole geliyorsun dedi. bizde bunun üzerine apar topar hastane çantamızı aldık ve hazırladık 37.haftadan evvel gelmemesi en büyük temennim. tüm bunlar dışında boyumuz 42cm kilomuz 1.900gr.
32.hafta kontrolümüz bu şekildeydi ölçümlerimiz uyumlu
olası erken doğum riski için de magnezyumu ihmal etmeden günde 2 kere içmemi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?