2012 Ekim Anneleri

hiçbirşeyi boya vermedii çok şükür yıkama işi tamamm şimdi bunları nasıl kuruturum acaba meraktan hepsini peşisıra yıkadım kuruyanı ütülerim artık kandil dolayısıyle kayınvalideme gidicem gece gelince sahura kadar ütü yaparım zevklee koklaya koklayaa

ben hala inanamıyorum ya,8 aydır karnımda taşıyorum ama bir bebeğim olacağına inanamıyorum zaman zaman... aklıma gelince heyecanlanıyorum oysa her dakika bebekten bahsediyoruz ama demekki kucağa alana kadar hayal gibi geliyor.. Allahım kucagımıza sağlıkla alabilmeyi nasip etsin inşallah...

ben de beyazların kurumasını bekliyorum ütülemek için renkliler bitti cok sukur,uyku setleri nevresim takımları kaldı onları doguma yakın yıkamak istiyorum..

minik minik astım küçücük coraplar,eldivenler.. dediğin gibi koklaya koklaya sevip ütülüyorum.. babası da çoraplarını seviyor konusuyor.. o da hala inanamıyor.. bakalım kucagımıza alınca nasıl tarifsiz duygular hissedicez..

bu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar bebeklerimizin sağlığı,huzuru,akıllı hayırlı ve güzel olmaları için bol bol dua edelimmm... Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

ben hala inanamıyorum ya,8 aydır karnımda taşıyorum ama bir bebeğim olacağına inanamıyorum zaman zaman... aklıma gelince heyecanlanıyorum oysa her dakika bebekten bahsediyoruz ama demekki kucağa alana kadar hayal gibi geliyor.. Allahım kucagımıza sağlıkla alabilmeyi nasip etsin inşallah...

ben de beyazların kurumasını bekliyorum ütülemek için renkliler bitti cok sukur,uyku setleri nevresim takımları kaldı onları doguma yakın yıkamak istiyorum..

minik minik astım küçücük coraplar,eldivenler.. dediğin gibi koklaya koklaya sevip ütülüyorum.. babası da çoraplarını seviyor konusuyor.. o da hala inanamıyor.. bakalım kucagımıza alınca nasıl tarifsiz duygular hissedicez..

bu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlar bebeklerimizin sağlığı,huzuru,akıllı hayırlı ve güzel olmaları için bol bol dua edelimmm... Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

merhaba annişler dün 32.haftamızdı çalışabilir raporumuzu aldık ancak 1 şartla verdi doktorumuz, haftaya perşembe yani 10.gün tekrar görmek istedi durum değerlendirmesi yapıcak tekrardan belki izne çıkartabilir beni bebeğim haftasına göre biraz daha aşağı inmiş erken doğum demek için erken ama haftaya ihmal etmiyorsun kontrole geliyorsun dedi. bizde bunun üzerine apar topar hastane çantamızı aldık ve hazırladık 37.haftadan evvel gelmemesi en büyük temennim. tüm bunlar dışında boyumuz 42cm kilomuz 1.900gr.
32.hafta kontrolümüz bu şekildeydi ölçümlerimiz uyumlu
olası erken doğum riski için de magnezyumu ihmal etmeden günde 2 kere içmemi söyledi.

minik adaşım aceleci mi çıkıcak annesi yorma kendini çık en iyisi iznine en azından evinde yatarsın uzanırsın rahat rahat

minik adaşım aceleci mi çıkıcak annesi yorma kendini çık en iyisi iznine en azından evinde yatarsın uzanırsın rahat rahat

bu hafta bayram izniydi vs.. geçireyim diyorum. haftayada kısmet :44: yormuyorum ki oturuyorum sürekli, ayaklarım uyuşuyor otur otur inşallah magnezyum işe yarar hiç nst ye felanda sokmadı yanlız rutin kontrol yaptı bakması gerekmezmiydi

İsYerindeyim cikmama yarim saat var ama cok fena aglayasim var,hungur hungur derler ya oyle off yaaa cok mutsuzum yaaaaa

bana 32. haftadan sonra her geldiğinde girceksin dedi nst'ye :26: bende aynıyım güzelim oturarak çalışıyorum ama ne kadar da olsa evde olmak gibi olmuyor. insan bir uzanmak istiyor ,arasıra uyku bastırıyor uyumak istiyor.

İsYerindeyim cikmama yarim saat var ama cok fena aglayasim var,hungur hungur derler ya oyle off yaaa cok mutsuzum yaaaaa

noldu canım hayırdır sebepsiz ağlamalardan mı

dün eve geldim bende hüngür hüngür ağladım kendimi durduramadım çok sevdiğim bir kardeşim var işyerinde o bana tavır yaptı diye çok kızdım ,sinirimden ağladım eve gelince. ağlamak için yer arıyoruz buaralar

evet mesela şu an çookkk uykum var
çok sıkıcı ve çıkmama tam 2 saat var...
ben henüz nst ile tanışmadım :93: çokta hevesliyim ama kimse demiyor gel nst ye gir diye

Ne biliyim sebepsiz aslinda ama olmus seyleri de aklima getirip uzuluyorum yine,Allah kimseye kaldirabileceginden daha fazla yok vermezmis deyip sukrediyorum,ama uzuluyorum iste....

Kardesin niye tavir yapti ki canim???

hepimiz bu durumdayız ve bu durum hiç geçmiyecek gibi geliyor bana. bendede eşimi kaybetme korkusu var düşünmek bile ağlamama yetiyor ve felaket senaryoları kuruyorum kafamda hemde ne

kizlar ya hep agrilar hep sancilar acaba böylemi gidicek doguma kadar? bebek sanki cikicak gibi baski yapiyor, bazende cubuk batiriyo sanki seyime

evet mesela şu an çookkk uykum var
çok sıkıcı ve çıkmama tam 2 saat var...
ben henüz nst ile tanışmadım :93: çokta hevesliyim ama kimse demiyor gel nst ye gir diye

ben de tanışmayı beklemiyodum ama doktorun yanına girmeden nstyle buluştuk

Ne biliyim sebepsiz aslinda ama olmus seyleri de aklima getirip uzuluyorum yine,Allah kimseye kaldirabileceginden daha fazla yok vermezmis deyip sukrediyorum,ama uzuluyorum iste....

Kardesin niye tavir yapti ki canim???

üzme canım kendini bebişleri üzüyoruz böyle

kardeşim dediğim özkardeşim değil ama özkardeşim gibi gördüğüm biri. işle alakalı bir durumda tavır yapınca hamilelik dolayısıyla olayları büyütme çabamın da etkisiyle çok alındım ,çok kızdım. eve gelince patlama oldu geçti işte. biri bana küsünce ben çok mutsuz oluyorum ,çok dert ediyorum kendime

öpüyorum sizi ve kaçıyorum. malum kadir gecesi biraz kuran okuyalım oğluşumla ,hayırlı kandiller

kizlar ya hep agrilar hep sancilar acaba böylemi gidicek doguma kadar? bebek sanki cikicak gibi baski yapiyor, bazende cubuk batiriyo sanki seyime

evet ben 1,5aydır o şeydeki acıları yaşıyorum ve geçmiyor asla az kaldı allahtan yatakta dönmekte ayrı bi dert oldu şu sıralar hep bunalım.

evet ben 1,5aydır o şeydeki acıları yaşıyorum ve geçmiyor asla az kaldı allahtan yatakta dönmekte ayrı bi dert oldu şu sıralar hep bunalım.

evet canim ya gercekten su son zamanlar hep bunalim hep sikayetle geciyor, bebisim dogsun artik diyorum bizde normale dönelim

slm kızlar..hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.tüm dualarımız kabul olsun inşallah.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım..

maşallah bebeğine cnm.herşey yolunda ne güzel.
.cnm ben magnezyum almıyorum yani doktorum yazmıştı aslında kramp ve kasılmalar için demişti.ben de bir iki kez kramp yaşadım o yüzden almak istemedim zaten birsürü ilaç kullanıyorum diye..erken doğum riski için olduğunu şimdi öğrendim.acaba içmeli miyim ben de?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…