2012 Ekim Anneleri

sağol canım allaha şükür.
banada dr bacak krampı için yazmıştı bende senle aynı kafadan biri olarak kullanmadım dünde olası erken doğum için yazıyorduki yazmayın evde var dedim. kullanmaya başlamamı erken doğuma en iyi önlem bunun olacağını söyledi. sende varsa böyle bi durum ihmal etme. bendede erken doğum denemez ama haftasına göre biraz daha aşağı inmiş dedi bilemedim.

anladım canım.inşallah öyle birşey olmaz haftasında gelsinler inşallah.ben de cuma doktora gidicem kısmetse tekrar konuşalım bakalım...çok sağol..

kızlar baş ağrım sağ taraftan gözüme vuruyor sizce minoset içmelimiyim hiç içmedim bu zamana kadar ama zararsız olduğunu duydum kullanan var mı?

kızlar baş ağrım sağ taraftan gözüme vuruyor sizce minoset içmelimiyim hiç içmedim bu zamana kadar ama zararsız olduğunu duydum kullanan var mı?

dişim ağrıdığında diş hekimi vermişti,kadın doğum doktorum da onaylamıştı,iç istersen

selam kızlar bugun doktor kontrolumuz vardı..31+3 olduk oğlusum 1871 gr. olmus boyunu sormayı unuttum 3 hafta sonraya çağırdı doktor,birde yürüyüşü kaldırdı 10 dakika yürü yarım saat dinlen bu periyotta yürü dedi.Bugun Kadir gecesi Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alıp hayırlarını gormeyı vede onlara zamanı geldıgınde sağlıklı hayırlı kardeş doğurmamızı nasip etsin,bir tanede kız dogurayım Allaahıımmmmm aminnnnnn.Kadir geceniz mübarek ,dualarımız kabul olsun..

kızlar bugun idaş a ugradım bebek yatağı sordum 60*120 ebatında 128 tl dedı..yarı ortapedık,hava aldıran antıbakterıyel kumas vs.saydı da aklıma takılan şey bu bebek yatakları nasıl olmalı ??:26: ortapedık mı?:26:yarı ortapedık mı? :26:bu konuda hiç bilgim yok:26::26:

benımde ıkea veya mothercare nın tarzı hosuma gıdıyor..benımkıne oda yaptıgım halde öyle cekmecelı büyüyen tipte almayacağım,ıkı kapılı dolap ve alt degıstırme unıtesı birde emzırme sandalyesı alacağım beşiğin yanına,madem odan dar çekmeceler acılmayacak çekmeceli dolaplı almana gerek yok ozaman sonra odasına bir şifoniyer birde küçük dolap alıp eklersın takım olur yeterkı renkleri uysun
ıkeadakı veya mother dakı karyola besıklerın altı bos ya ıkeada satılan hasır sepetler var bılırsın duzenleyıcıler yanı .... yada şu lınktekiler bunlarda fermuarlı kutu < SKUBB | IKEA Türkiye
bunlarda beşiğin altına çekmece gibi koyup kullanılabılır.. sonra istersen onlar dolap içine de uyuyor zaten,kıslık montlarını,botlarını,yorgan veya battanıyelerını kaldırmak ıcın ıyı olur dıye bır dusuncem var umarım fikir vermiştir...

çooook teşekkür ederim,ben de tam böyle düşünüyorum,seneye de oda yaparken dediğin gibi eksikleri eklerim.elimde şu dolap var kurulmamış duruyor,doğudayken 2 sene eşya almamıştık 2 tane aldık bundan eşimle bana dolap olmuştu. gıcır gıcır duruyor.yer olsa şimdiden kurmayı isterim ama malesef..

Georgia 3 Kapılı Gardırop -

hatta bu bir genç odası takımının dolabı,daha sonra da bunun devamını alabilrim,o zaman da kendi karar verir artık küçük hanım..

kızlar nasılsınız

ben pek iyi sayılmam bu gece doğurmazsam iyi

vajinamın içi ağrıyo ya çok değişik bi ağrı artık rahat oturamıyorum
oturdukça daha çok ağrıyo uzansam sağ ya da sol tarafım acıyo napıcamı bilemedim sanki alttan açılıyomuşum gibi bi his var
allah bu mübarek gecede yardımcımız olsun
hepimize kolay doğumlar nasip eylesin

slm kızlar öncelikler herkesin kadir gecesi mübarek olsun......bugün kan verdim benim lökositim çok yüksek çıktı dr ler gebeliğe bağlıyor ama birkaç dr de bana ihmal etme yüksek çıkmış bir araştırılsın dedi içime kurt düştü dahileyeye gittim oda hematolojiye gönderdi 3 tüp kan aldı yarın 2 de sonuçlarımı alacam Allahım inşAllah kötü birşey yoktut sonuçlar temiz çıkar gebeliğe bağlı yüksekliktir .Allahım bizleri ve evlatlarımızı korusun ama ben çok korkuyorum sonuçları almaya gidince elim ayağım titricek dua edin kötü birşey çıkmasın

canım sol yanına uzanarak istirahat etmeye çalış.
allah hepimize yardımcı olsun, rahat sorunsuz vakitli doğumlar nasio eder inşallah

aklına kötü bişey getirme canım Allahın izniyle bu mubarek gecenin yüzü hürmetine bişey çıkmayacak dualarımız seninle...

canım kaç çıktı merak ettim geçmiş olsun

evet genc odası dolabı belli..e tamam işte meğer dolabı bilem varmış hanfendinin ..güle güle kullansınlar yaaaa

merak etme canım gebeliğe bağlıdır,temiz çıkar Allaha emanetiz hepimiz,az kaldı şurda

aa bak ben bunu dilemeyi unutmuştum Allahım doğacak bebeklerimize saglıklı huzurlu ömür nasip etsin ve defnoşuma bir de kardeş versin inşallah... bir tane de oğlan doğurayım allahımm aminnnnn :)) duanı çaldım ama olsun....
bu arada maşallah burak beyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…