canım kaç çıktı merak ettim geçmiş olsun
alıntı yaptım,buyur biriciğim
Günaydın kızlar nasılsınızz?
eşim feci grip olmuş akşam ateşi falan vardı ayrı yatmadık çünkü ben korkarım
inşallah banada geçmez
canım alabiliyorsan c vitamini al, ve evi odayı mutlaka havalandır, hatta camlar açık kalsın. Ateş iyi gelmez sana, ilaç da kullanamayacaksın. Bak, göbekler de gerildi bugün bir hapşırdım, canım yandı valla, üstelik de hastalıktan değil karabiberden:) Yani en güzeli 1 haftacık uzak duruverin, Allah başka ayrılık vermesin inşallah!
Günaydın kızlar nasılsınızz?
eşim feci grip olmuş akşam ateşi falan vardı ayrı yatmadık çünkü ben korkarım
inşallah banada geçmez
günaydın cnm maşallah kaç kilo olmuş sıpacannKIZLARRRR HEPİNİZEEE GÜNAYDINLARR DÜN HASTANEYEE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR TEYZOŞLARI OĞLUŞUM İYİYMİŞHALA SUUYUMUZ AZMIŞ AMA HERALDE BİZ BÖYLE DOĞUMA GİDERİZ:) KAN İDRAR TESTİ YAPTRIDIK NE NST YE GİRDİK ÇOK SIKICIYDII AKŞAMA KADAR HASTANEYE GEZDİK
saol cnm allah yardım etsin arkadaşınada ama en azından 34 haftalık.doğsada allah izin verirse yaşarkızlar günaydın brck geçmiş olsun canım cimeka arkadaşım ben anlaattığınız yataklardan bihaberim bilgim yok küsme sakın olsa yazmazmıyım
benim diğer topikteki arkadaşıma sabaha kanama ve açılmma durmassa sezeryana alıcaz dediler akşam meraktan uyuyamadım uyandım haber yok allah yardım etsin inşallah 34 haftalık plasentası aşağıda
Canım geçmiş olsun.... Ayrıca ayrıo yatsanda bişi ifade etmiyor.. Ben bugün tam 7 gün oldu daha tam atlatamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?