2012 Ekim Anneleri

Eylül ve ekim ayının güzel anneleri ve tontiş bebelerinin kadir gecesini kutluyorum...

Rabbim bu hayırlı günahlarımızı af ; edeceğimiz duaları da kabul etsin inşallah...

Bu gecenin yüzü suyu hürmetine bize ve bebişlerimize sağlık versin...

Umarım sağlıklı bir gebelik geçirip bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...

Her şey gönlünüzce olsun...

kızlar göğüs ağrısı çeken varmı sol gögüs kemiklerim ağrıyor soluma yatamıyorum geceleri 2 gündür böyle.

alıntı yaptım,buyur biriciğim

canım bence çok hoş beşikler fiyatları kaçtan başlıyor ikeada falanda var ama:44:
bende 1-2 sene oda yapmayacağım..minik bi park yatak var onu kullanıcam banada büyüyen beşikler yada dolaplılar gereksiz geliyor çok yer kaplıyor gibi.böyle bişi alabilirsin bence

Günaydın kızlar nasılsınızz?
eşim feci grip olmuş akşam ateşi falan vardı ayrı yatmadık çünkü ben korkarım
inşallah banada geçmez

inşallah banada geçmez

canım alabiliyorsan c vitamini al, ve evi odayı mutlaka havalandır, hatta camlar açık kalsın. Ateş iyi gelmez sana, ilaç da kullanamayacaksın. Bak, göbekler de gerildi bugün bir hapşırdım, canım yandı valla, üstelik de hastalıktan değil karabiberden:) Yani en güzeli 1 haftacık uzak duruverin, Allah başka ayrılık vermesin inşallah!

arkamız dönük yattık brbirimize hep ama bi kere öptü yanlışlıkla
burnumun direkleri sızlıyor inşallah hastalanmıyorumdur:18::18::18::18:

Canim bende İkeanin besiklerinden aldim dedigin gibi digerleri cok buyuk geldi gozume zaten internete gir butun buyuyen takimlar gittigidiyor da,hic kullanamadik yazmislar,bide 3 lu cekmeceyle ikili dolap aldim yine ikeadan beyaz yatagini degistirsem bile onlari kirilana kadar kullanirim...O yuzden almayanlara tavsiyem kesinlikle ikea ya baksinlar...

günaydın hanımlar....
akşam eşim köpeğimizi getirdi sabah 2 saat onunla ilgilendim.yemeğini verdim, gezdirdim...ama çok yoruldum şimdi uyuyabilirsem uyucam...

kızlar günaydın brck geçmiş olsun canım cimeka arkadaşım ben anlaattığınız yataklardan bihaberim bilgim yok küsme sakın olsa yazmazmıyım
benim diğer topikteki arkadaşıma sabaha kanama ve açılmma durmassa sezeryana alıcaz dediler akşam meraktan uyuyamadım uyandım haber yok allah yardım etsin inşallah 34 haftalık plasentası aşağıda

KIZLARRRR HEPİNİZEEE GÜNAYDINLARR DÜN HASTANEYEE GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR TEYZOŞLARI OĞLUŞUM İYİYMİŞ HALA SUUYUMUZ AZMIŞ AMA HERALDE BİZ BÖYLE DOĞUMA GİDERİZ:) KAN İDRAR TESTİ YAPTRIDIK NE NST YE GİRDİK ÇOK SIKICIYDII AKŞAMA KADAR HASTANEYE GEZDİK

inşallah banada geçmez

Canım geçmiş olsun.... Ayrıca ayrıo yatsanda bişi ifade etmiyor.. Ben bugün tam 7 gün oldu daha tam atlatamadım....

Gunaydin kizlar

Brck yanlis degilsem ikea ve mothercarede bu besikler 280 civari.bence fiyati da iyi. Arife gunu alacagiz.bayram ertesi de diger eksikler bitti mi tamamdir.bu arada benim kocis te hasta.baya ateslendi dun.yaklasma bana sen hasta olma dedi durdu ama pek nane oluyor hssta olunca.mizil mizil mizildandi dun.bugundaha iyi sukur

günaydın cnm maşallah kaç kilo olmuş sıpacann
saol cnm allah yardım etsin arkadaşınada ama en azından 34 haftalık.doğsada allah izin verirse yaşar
Canım geçmiş olsun.... Ayrıca ayrıo yatsanda bişi ifade etmiyor.. Ben bugün tam 7 gün oldu daha tam atlatamadım....

saol cnm benim inşalllah grip olmadan atlatırım

geçmiş olsun eşlerinize kızlar

azra 34. haftaya gelmiş çok şükür arkadaşın Allah'ın izniyle bebek doğsada çabuk toparlar kendini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…