gunaydın cnmm bende çok halsizim yaa koltukta sızıp kalmışızz gece uyanıp yerimize geçtik.günaydın güzellerçok halsizim bugün nerdeyse duraktan eve geri döncektim
Gunaydin kizlar
Brck yanlis degilsem ikea ve mothercarede bu besikler 280 civari.bence fiyati da iyi. Arife gunu alacagiz.bayram ertesi de diger eksikler bitti mi tamamdir.bu arada benim kocis te hasta.baya ateslendi dun.yaklasma bana sen hasta olma dedi durdu ama pek nane oluyor hssta olunca.mizil mizil mizildandi dun.bugundaha iyi sukur
kızlar geçen haftaki kontrolümde 15 gün boyun et süt yumurta muz ne bulduysam düzenli bir şekilde tükettim ama bebeğim 2 gün geriden gelmeye başladı neden:26: acaba ilgisi yokmu beslenmeyle bayram dönüşü haftaya perşembe tahlil ve kontrollerim var acaba ne diyecek benim cılız oğluma kime çekti bilmem anne tombk baba tombik
gunaydin kizlar,
gogsum daraliyor cok fena,nefes alamiyorum sanki.yemekten sonra hep boyle oluyor yaaa,napicam?
canım son bi kaç gündür o banada oluyo anlamadım gitti
kızlar kimler bayramda topiğimizde benim eşim çalışıyor annemlerde yok arabaya binmem zaten yasak kayın validem karşımda kahvaltıya oraya gideriz bir daha hep evdeyim yani kayınvalideme akrabalar gelir orda takılırız bahçede köpeği var kızımın topak onu sseverek geçiririz sanırım bugün burda pazar var ama eşim geç gelecek gidemicem bayram pazarınagezmeye cumartesi arefe pazarı olursa gidicem inşallah
kızlar kimler bayramda topiğimizde benim eşim çalışıyor annemlerde yok arabaya binmem zaten yasak kayın validem karşımda kahvaltıya oraya gideriz bir daha hep evdeyim yani kayınvalideme akrabalar gelir orda takılırız bahçede köpeği var kızımın topak onu sseverek geçiririz sanırım bugün burda pazar var ama eşim geç gelecek gidemicem bayram pazarınagezmeye cumartesi arefe pazarı olursa gidicem inşallah
Günaydın Kızlar
Güzel bir gün bizlerin olsun
BenElse canım uykunu mu alamadın acaba kıyamam sana
Brck geçmiş olsun eşine..sende dikkat et et tatlım sana da bulaşmasın
azzraaa arkadaşına hayırlı doğumlar Rabbim yardımcısı olsun inş. evladına kavuşsun hayırlısıyla
coyote canım 1 haftadır bende de oluyor hele ki yemek yerken ve sonrasında sanki aldığım nefes bana yetmiyor anlayabiliyorum seni
üşüttüm galiba canım midem falan bulanıyor
hangi derdimde başlayayım bilemedim:) acayip bacağım ağrıyor, huzursuz bacak sendromu dedikleri şey herhalde. yatakta kivraniyorum resmen. bel ağrım sol kAlcAmi zorluyor iyice. bu son aylAr hakikaten çok sormuş. nefes darlığında başladı birde elime ayağıma ateş basıyor sanırsın menepoza girdim:) neyseki hareketlerine bakilirsa oglum iyi sukurler olsun. sizde iyisiniz inşallah, gecmise bakamadım.
Canim bende İkeanin besiklerinden aldim dedigin gibi digerleri cok buyuk geldi gozume zaten internete gir butun buyuyen takimlar gittigidiyor da,hic kullanamadik yazmislar,bide 3 lu cekmeceyle ikili dolap aldim yine ikeadan beyaz yatagini degistirsem bile onlari kirilana kadar kullanirim...O yuzden almayanlara tavsiyem kesinlikle ikea ya baksinlar...
Gunaydin kizlar,
Gogsum daraliyor cok fena,nefes alamiyorum sanki.yemekten sonra hep boyle oluyor yaaa,napicam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?