2012 Ekim Anneleri

kızlar geçen haftaki kontrolümde 15 gün boyun et süt yumurta muz ne bulduysam düzenli bir şekilde tükettim ama bebeğim 2 gün geriden gelmeye başladı neden:26: acaba ilgisi yokmu beslenmeyle bayram dönüşü haftaya perşembe tahlil ve kontrollerim var acaba ne diyecek benim cılız oğluma kime çekti bilmem anne tombk baba tombik

günaydın güzeller çok halsizim bugün nerdeyse duraktan eve geri döncektim
gunaydın cnmm bende çok halsizim yaa koltukta sızıp kalmışızz gece uyanıp yerimize geçtik.

günaydın cnm bunların bide kademesi oluyo bebek içinden kolayca çıkamıyor..geçmiş olsun eşinede..
valla bende ağırlaşıp kalmışım pek ilgilenemedim

iyi de bunlar zaten yaklaşık ölçümler +/- 300g. oynayabilir. ölçen doktorun eli bile farkeder, milimetrenin onda biri oynatsa bebeğin günü farklı çıkıyor. Bak benim aynı hastanenin aynı cihazında 2 farklı doktor birer hafta arayla ölçtü, benim dr. izindeydi ve acil durum olduğundan başka dr.a girdik, tam 1 hafta sonra da kendi dr.um ölçtü neredeyse hiç büyümemiş görünüyordu, ama hiç endişe edecek birşey yok diye bu durumu açıklamıştı. Benim dr.un da notu kıt galiba, azcık geniş geniş ölçse ne olur sanki!

kızlar kimler bayramda topiğimizde benim eşim çalışıyor annemlerde yok arabaya binmem zaten yasak kayın validem karşımda kahvaltıya oraya gideriz bir daha hep evdeyim yani kayınvalideme akrabalar gelir orda takılırız bahçede köpeği var kızımın topak onu sseverek geçiririz sanırım bugün burda pazar var ama eşim geç gelecek gidemicem bayram pazarına gezmeye cumartesi arefe pazarı olursa gidicem inşallah

Azracim benim esimde calisiyo bayrmada,bende ilk gun kaynanama gideim kahvaltiya sonra da hep dedemlerde olurum,bizde adet oldu herkes dedemlerde toplanir bayramda kucuklugumden beri,simdi babannemi kaybettikten sonra ilk bayram o yuzden daha huzunlu olacak bizim icin...

Ay ben bayramda ne giycemmmmm,kendimi cok paspal hissetmeye basladim simdi.....

Günaydın Kızlar

Güzel bir gün bizlerin olsun

BenElse canım uykunu mu alamadın acaba kıyamam sana

Brck geçmiş olsun eşine..sende dikkat et et tatlım sana da bulaşmasın

azzraaa arkadaşına hayırlı doğumlar Rabbim yardımcısı olsun inş. evladına kavuşsun hayırlısıyla

coyote canım 1 haftadır bende de oluyor hele ki yemek yerken ve sonrasında sanki aldığım nefes bana yetmiyor anlayabiliyorum seni

ne annem var ne kayınvalidem burda eşim çalıştığı için bende tek başıma otobüs yolculuğunu göze alamadım

neyseki 1. gün evde eşim çalışma sakın ağlarım evde dedim 2.3. gün yanlızım ama

üşüttüm galiba canım midem falan bulanıyor

hangi derdimde başlayayım bilemedim:) acayip bacağım ağrıyor, huzursuz bacak sendromu dedikleri şey herhalde. yatakta kivraniyorum resmen. bel ağrım sol kAlcAmi zorluyor iyice. bu son aylAr hakikaten çok sormuş. nefes darlığında başladı birde elime ayağıma ateş basıyor sanırsın menepoza girdim:) neyseki hareketlerine bakilirsa oglum iyi sukurler olsun. sizde iyisiniz inşallah, gecmise bakamadım.

kocisleri hasta olan hatunlar, gecmis olsun aman siz kendinize ve kuzulariniza dikkat edin. azzra canim arkadasina cok gecmis olsun insallah rabbim sag saglim bebisini kucagina almayi nasip etsin.

topikteki herkeste ayni sorunlar var canim, bende ayni dertlerden sikayetciyim, tabi allah baska dert ve sIkinti vermesin. insallah az kaldi gecicek butun sIkintilar ve kuzularimizi kucaklicaz hayirlisiyla

hayırlı olsun gule gule kullanın ailecek:) bende ikea nın hensvik serisindeki beyaz dolabı ve alt değiştirme sehpasını beğendim beşiğide var tabi takım olarak ta acaba beşiği mothercareden mi alsam dedim aynı ölçüde yanı 60*120 ebatında bu ebat ıyı cok -buyuk ıstemıyorum..sen ıkeanın hangi beşiğini aldın,kolları çıkan mı çıkmayanmı aldın ve kaça aldın offff amma sordum ha

Gunaydin kizlar,
Gogsum daraliyor cok fena,nefes alamiyorum sanki.yemekten sonra hep boyle oluyor yaaa,napicam?

gunaydın coyote aynen benımde oluyor bu aksam cok erken ve az yıcem bakalım bır de oyle deneyecem napim

merhaba kizlar

gecen gece benimde kasilmalarim olmusdu bizde dr gitdik ama yazamadim buraya dr hersey yolunda dedi aciklik falan yokmus.

kizimda gayet iyi 1.400 dr olmus. cok fazla yorulmamami onerdi ve basi asagida artik hazirlaniyor dedi. sanirim benim kizim

biraz erken gelicek ole bir his var icimde oglumdada 15 gun once dogum yapmisdim artik hayirlisi sagsalim kucagima almayi

nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…