ne annem var ne kayınvalidem burdaeşim çalıştığı için bende tek başıma otobüs yolculuğunu göze alamadım
neyseki 1. gün evde eşim çalışma sakın ağlarım evde dedim2.3. gün yanlızım ama
kızlarrr bu göbiş topiği dediğiniz nedir ? bilemedim ben onuuuuuuu :)
topiğimizin en baş sayfasına tıkla canım orda linkleri war sende koy hemen
napalım bu bayramda böyle geçsin allah nasip ederse kurban bayramında minişlerimizle berarber olucaz sabır
oğluşum bizdeönce kayınvalideme sonra mezarlığaz gideriz ordanda köye dedemlere annemlerde orda oluyordu zaten 2.günde lapsekiye giderdik anneanneme ama annemler zaten bugün burda pazarda havlu pijama satıyorlar yarında lapsekide panayır açılıyor bayramda ordalar yani napalım kısmet sağlıklı olsaydım ne gezerdim beeeşimde yarın bursaya gidecek arabamız bomboş olacak bensiz onuda kaçırdım allahım inşallah bebeğimi kucağıma alıp sağsalim çıkmayıı nasip ederde sonra bolbol gezerim offfff offfffffff:84::84::84:
keşke araba yolculuğu yapabilsen canım panayıra gelirdin görüşürdük :)
benim içinde gez olurmu
günaydın hanımlar....
akşam eşim köpeğimizi getirdi sabah 2 saat onunla ilgilendim.yemeğini verdim, gezdirdim...ama çok yoruldum şimdi uyuyabilirsem uyucam...
ben tulum falan giyerim yada bi elbise almıştım onu giyerim yada tunikler vardı onlarda olur..bana herşeyim oluyor taytla giyersem..
hatta dün normal kotumu giydim göbeğimin altından kapanıyo:)
ama tabi çok rahat diiller
ya kendimiçok kötü hissediorum hiç bişi olmuo üstüme bayramda doğru düzgün şık bişiyimyok giyicek.netten magazalara bakıom hepsi de acık seyler bana uygun deil deli oldummm ya lcw desen hep aynı tarz war ordada bulamadım bişi
günaydın güzellerr
nasılsınız bakalım
ben artık oturamıyorum ağrım oluyo
her an bi sancı gelecek de hastaneye gidicem diye bekliyorum
bu arada doktorum akıntı için bi ilaç yazmış ıyyy
fitil sanırım ismi Gynoflor 12 adet vajinal tablet
offf ya bi de bu çıktı
Canım benim köpüşün ismi belli oldu mu ? Ayrıca çok yorma kendini. Onu gezdirirken de seni çekmesine izin verme. Ani hareket yapar belini incitirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?