günaydın güzellerr
nasılsınız bakalım
ben artık oturamıyorum ağrım oluyo
her an bi sancı gelecek de hastaneye gidicem diye bekliyorum
bu arada doktorum akıntı için bi ilaç yazmış ıyyy
fitil sanırım ismi Gynoflor 12 adet vajinal tablet
offf ya bi de bu çıktı
Belli oldu canım isim annesi sensinkızımızın adı Lena.çok küçük beni çekmiyor da ben onu çekiyorum bazen deniz kıyısında gezdirdim onu bu sabah.komsular çok sevdi ama biri bu köpek burdan gidicek yasak dedi üzüldüm sabah sabah...çok yakında komşunun bahcesi ve araba garajı var eğer daha fazla zorlarsalar oraya götürüp bakıcaz.resimlerini en kısa zamanda çekip koyucam canım :)
Canım nasıl gydin kotunu yaaa ??? Benimki bacağımdan çıkmıyor. Kalça kısmıma gelince kadılıyor kalıyor... Kaldı ki birde düğmesi kapanacak. Sen kilo almadın galiba hiç
cnm aşırı dar diildi kotum ama hamile pant yıkamıştım ütülemeye üşendim taytlarımda kurumamıştı bende onu giydim çok rahat edemedim ama yinede oldu.
ama diğer çok dar olanların önü kapanmaz sanmam hiç denemedim.bacaklarım falan hala aynı cnm 5-6 killo aldım henüz ondan sanırım
günaydın güzellerr
nasılsınız bakalım
offf ya bi de bu çıktı
Ay ne güzelll..... Ben 10 klo aldım bacaklarımdan kalçama geçmiyor pantalon. Sana maşallah
Yalnız birşey var. Bu aralar sanki kilo alımım yavaşladı gibi geliyor ve bazen kollarım falan sönüyor sanki. Acaba şişkinliğim mi var benim ?
sağol cnm
büyük ihtimal şişkinliktir ayrıca 10 kiloda çok normal bence
geçmiş olsun canım akıntın sarı mı ?
çok geçmiş olsun seni anlıyorum 1 saat sonra bende sonuçlarımı almaya gideceğim Allah beterinden saklasın hepimizi
geçmiş olsun canım bende ne oturabiliyorum rahatla ne yatabiliyorum yatınca daralıyorum yediklerim boğazıma diziliyo oturunca yoruluyorum
ben gidip gelip okuyorum yazilanlaribugün benden başka kimsenin yazası yokkk
gecmis olsun canim, bende oturamiyorum sanirim popo kemiklerim genisliyormu ayriliyor mu noluyorsagünaydın güzellerr
nasılsınız bakalım
offf ya bi de bu çıktı
Ay çok sevindim Lena olmasına. Yardımcı olmabilmiş olmama çok sevindim. Ama neymiş yasak olan onu anlamadım... Yani neden yasakmış. Senin kendi bahçende değil miydi köpecik?
sezeryan yazzıp görsellere bir bastım basmaz olaydımm:104::104::104::104::104:
canım apartmanda oturuyoruz ama tüm komşularımıza danışıp aldık rahatsız olurlar mı diye...yanımızdaki apartmandan biri geldi burda köpek bakmak yasak dedi sinir oldum sabah sabah.karşı komşumda köpek havlar yeter ki senin gibi insan havlamasın dedi.gece havlamadı bile.biraz ağladı annesinden ayrıldığı için. şu an keyfi yerinde yuvasında :)
ya merak ettim bak, bende mi yazsam ama cesaret edemiyorumbende merak edip yazdım canım...yazmaz olaydım yani :104:
hayırlı olsun gule gule kullanın ailecek:) bende ikea nın hensvik serisindeki beyaz dolabı ve alt değiştirme sehpasını beğendim beşiğide var tabi takım olarak ta acaba beşiği mothercareden mi alsam dedim aynı ölçüde yanı 60*120 ebatında bu ebat ıyı cok -buyuk ıstemıyorum..sen ıkeanın hangi beşiğini aldın,kolları çıkan mı çıkmayanmı aldın ve kaça aldınoffff amma sordum ha
gunaydın coyoteaynen benımde oluyor bu aksam cok erken ve az yıcem bakalım bır de oyle deneyecem napim
şikayetler arttıkça artıyor hepimizde gün geçtikçe ,ağrılar yorgunluklar şişlikler bulantılar nefes darlıkları
Canim dr u aradim simdi goruntude hicbir sey yok once ust kisim sandi catlak onleyici soyluyordu,ama benim alt kisimlar daha cok dizimin az ustunden baslayip asagiya kadar,git bir cildiyeye goster onda bir sorun yoksa gel karaciger testi yapalim sana dedi((internetten azicik arastirdim canim sikildi yarina kadar internete girmeden sabredicem bakalim,yoksa kafayi yicem
ne annem var ne kayınvalidem burdaeşim çalıştığı için bende tek başıma otobüs yolculuğunu göze alamadım
neyseki 1. gün evde eşim çalışma sakın ağlarım evde dedim2.3. gün yanlızım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?