2012 Ekim Anneleri

çok geçmiş olsun seni anlıyorum 1 saat sonra bende sonuçlarımı almaya gideceğim Allah beterinden saklasın hepimizi

Ay çok sevindim Lena olmasına. Yardımcı olmabilmiş olmama çok sevindim. Ama neymiş yasak olan onu anlamadım... Yani neden yasakmış. Senin kendi bahçende değil miydi köpecik?

Canım nasıl gydin kotunu yaaa ??? Benimki bacağımdan çıkmıyor. Kalça kısmıma gelince kadılıyor kalıyor... Kaldı ki birde düğmesi kapanacak. Sen kilo almadın galiba hiç

cnm aşırı dar diildi kotum ama hamile pant yıkamıştım ütülemeye üşendim taytlarımda kurumamıştı bende onu giydim çok rahat edemedim ama yinede oldu.
ama diğer çok dar olanların önü kapanmaz sanmam hiç denemedim.bacaklarım falan hala aynı cnm 5-6 killo aldım henüz ondan sanırım

Ay ne güzelll..... Ben 10 klo aldım bacaklarımdan kalçama geçmiyor pantalon. Sana maşallah

Yalnız birşey var. Bu aralar sanki kilo alımım yavaşladı gibi geliyor ve bazen kollarım falan sönüyor sanki. Acaba şişkinliğim mi var benim ?

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bende ne oturabiliyorum rahatla ne yatabiliyorum yatınca daralıyorum yediklerim boğazıma diziliyo oturunca yoruluyorum

sağol cnm
büyük ihtimal şişkinliktir ayrıca 10 kiloda çok normal bence

sağol cnm
büyük ihtimal şişkinliktir ayrıca 10 kiloda çok normal bence

Ay canım 10 kilo da çok değl doğru diyorsun da... Bu aralar bir arkadaş çok canımı sıktı Şişmişsin falan diye.. Ona takıldım herhalde... Ben evlendiğimde 43 kiloydum, 10 kilo aldım. Birde şimdide 10 kilo alınca bana ağır geldi

geçmiş olsun canım akıntın sarı mı ?

sarı yeşil ne ararsan

çok geçmiş olsun seni anlıyorum 1 saat sonra bende sonuçlarımı almaya gideceğim Allah beterinden saklasın hepimizi

amin canım sen de de mi aynı dert ya valla bıktım artık bu enfeksiyon illetinden

geçmiş olsun canım bende ne oturabiliyorum rahatla ne yatabiliyorum yatınca daralıyorum yediklerim boğazıma diziliyo oturunca yoruluyorum

aynen ya oturunca vajinam ağrı yapıyo zaten kabızlıkta var uzanınca her iki yanım ağrıyo
allahım çabuk geçsin bu birbuçuk ay eylül 25 ler gelsin

şikayetler arttıkça artıyor hepimizde gün geçtikçe ,ağrılar yorgunluklar şişlikler bulantılar nefes darlıkları

bugün benden başka kimsenin yazası yokkk
ben gidip gelip okuyorum yazilanlari birazda is guc, esim maydonoz almis dunya kadar, bide burda saplari copleri koca koca yapraklari derken temizlemeye kalkistim heryer maydonoz icinde neyseki dogradim minik minik attim dondurucuya.

gecmis olsun canim, bende oturamiyorum sanirim popo kemiklerim genisliyormu ayriliyor mu noluyorsa kuyruksokumum batiyor fena.:120:

Ay çok sevindim Lena olmasına. Yardımcı olmabilmiş olmama çok sevindim. Ama neymiş yasak olan onu anlamadım... Yani neden yasakmış. Senin kendi bahçende değil miydi köpecik?

canım apartmanda oturuyoruz ama tüm komşularımıza danışıp aldık rahatsız olurlar mı diye...yanımızdaki apartmandan biri geldi burda köpek bakmak yasak dedi sinir oldum sabah sabah.karşı komşumda köpek havlar yeter ki senin gibi insan havlamasın dedi.gece havlamadı bile.biraz ağladı annesinden ayrıldığı için. şu an keyfi yerinde yuvasında :)

İnsanları gerçekten anlamıyorum... Ya ne yasağı allah aşkına. Senin apartmanındakiler kabul etmiş işte. Bahçe neticede apartmana ait yani. Yan taraftan kalkıp gelmenin ne manası var? Köpek rahatsızlık vermedikten sonra birşey olmaz. Kaldı ki nasıl alışırsa öyle gider. Eve alırsın belki de köpeği diyeceğim ama şimdi o çişini öğrenene kadar eve yapar. Hijyenin alt üst olur. İstemezsin doğal olarak. Yada canım bütçeniz el verirse eğitime gönderirsin. Tuvalet eğitimi veren eğitmenler var. Çiftlik falan değil de kendi evlerine alıp bakıyorlar. Artık çözüm bulmak lazım. Köpecikten vazgeçemeyeceğine göre

- canim simdi soyle:))

Singlar besik 139+ yatak 119 ( agac rengi hersey beyaz olmasin dedik)kollari cikmiyo yukseklik ayari var hosuma gitti benim
Malm 3 lu cekmece 139 tl( beyaz ici gercekten genis ve kullanisli tavsiye ederim)

İkea da cok guzel nevresimler var gidince onlara da bak derim hemde cok uygun29tl

Katologtan senin dedigin modellere baktim guzel gorunuyor ebat ayni zaten

şikayetler arttıkça artıyor hepimizde gün geçtikçe ,ağrılar yorgunluklar şişlikler bulantılar nefes darlıkları

evet gün geçtikçe daha çoğalıyo özellikle 2 -3 gün içinde böyle oldum ben neden anlamadım ya artık her an doğum modundayım yani
ama hastane çantası ortalarda yok
heralde önce ben doğurcam :18:

BENİMDE EL VE AYAKLARIMDA ÇOK AŞIRI BİR KAŞINM AOLDU. kaşımaktan artık derimi yoluyordum. cuma günü gittim. doktor ürtiker dedi. 5 tüp krem 1 kutuda hap verdi. ilk günler pek işe yaramadı gibiydi( pek düzenli ilaç kullanan biri değilim) ama bugün daha iyi gibiyim. kaşınmıyorum artık. kırmızı ve bayaz renkli içi su dolu kabarcıklar vardı.

ya kızlar bu arada ben çatladım ya görmemişim ama göbeğimin sağ ve sol alt tarafında kırmızı çizgi oluşmuş bildiğiniz çatlak yani
allahım bu 30 gün hemen geçsin

aynı sende benim gibisin bende bulunduğum şehirde yanlızım eşimde çalıştığı için yanlız yolculuk yapmak istemedim memlekete gidemedim sen hangi şehirdesin memleketin neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…